2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebeğimiz dünyaya geldiğinde ilk biz öpeceğiz, yumuşacık yanağına öpücük kondurmaya bile kıyamayacağız. :) İlk Gece uyanıp uyanıp nefes alıyormu diye kontrol edeceğiz. Emzirdikten sonra beşiğine yatırırken koklamayı da ihmal etmicez :))

Ayy ne güzell günler bizi bekliyor. Güzelliğiyle sıkıntısıyla bizlere evlat veren Rabbime şükürler olsun.. Allah dermansız dert vermesin, kapı kapı derman aratmasın.. Kimseyi kafanıza takmayın, herşey zamanla hallolur. Bebeğimizi görünce herşeyi unutacaz :))

Bana da artık bi durgunluk geldi alışveriş konusunda. Çok sıkıldım o mu lazım bu mu lazım olur diye düşünmekten. Sabahlık lazım olur mu acaba. Öncekinde olmamıştı. Tek pijama giyip çıktım hastaneden. Pifffff.

Fotoğraf çekimi olacaksa gerekli olur canım

Selam Kizlar bugun doktora gittik.Cimcimem 1300gram olmus.Bugun ilk kez usg de yüzünü gorebildim.Aynı ben :))) icim titredi actim musluklari.hele bir de kucagima alsam hayirlisiyla.buarada 2 mayista 32. haftada calisabilir raporu icin tekrar cagardi.Benimde zorunlu sezeryan olucak 37e kadar çalışır raporu verecek..38de sezeryan olacak anlamadim doguma 1 hafta kalaya kadar mi calisacagim o kadar dayanabilirmiyim tekrar gittigimde detayli konusacagim..Sizler de durum nasil kontrole giden varni?

Canım iki hafta önce benim bebeğim de o hareketlere başladı titreşim gibi ama her yerini hissediyorsun vücudunun :) korkmana gerek Yok büyüyorlar yerleri daralıyor bizim de onları hissetme biçimimiz değişiyor ve tadını çıkarmak kalıyor :)

Fotoğraf çekimi olacaksa gerekli olur canım

Kızım gelişme geriliginden 1 ay erken doğdu ve son 2 ay çok kötü geçti hep ağlamıştım bisey olacak bebeğime diye. Yavruma hiçbirşey yapamamıştım. Ne çekim ne parti ne süsleme. Kapı susunu bile hastane takti.

O yuzden simdi oğluma da hiçbirşey yapmayacağım. Yanı benim düşüncem bu. Kızıma ne olduysa oğluma da olsun. Çok gelenim gidenim de olmaz.

Almama gerek olur mu acaba yine de sabahlık?

Sorma ya,daha kv zıbın bile almadı,tabii onun alacağı şeye kalmadım ben ama doğduktan sonra ben babaanneyim diye kasılmasını bilecek o yüzden şimdiden gerilmeye başladım.

Bu arada e-bebek in kampanyası 150 tl alışverişe 50 tl hediye çeki şeklinde..9 Nisan a kadar geçerliymiş,bizim beğendiğimiz bebek arabası 1500 küsür olduğu için 500tl hediye çeki verecekler...

Allah kolaylık versin,bir daha olmasın inşallah..bir de sen benden nerdeyse 3hafta daha öndesin kim bilir nasıl yorulmuşsundur..

Arkadaşlar bir iki haftadır Doğum korkusu başladı ben de daha önce normal Doğum yapan var mı??? Rahatlamaya ihtiyacım var gündüz değil de gece çok kafama takıyorum nasıl yapcam dayanabilirmiyim diye ((

aynen öyle ya, o oynadıkça dünyalar benim oluyor zaten

bende oyle olsun istiyorum plansiz ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin diyorum carsamba gunu randevum var soracagim doktora canim

Kizlar bu nişan denilen sey nasil oluyo.farketmeme durumumuz olur mu ki acaba.
benimki bildigin regl kanı gibiydi rengi parlak kirmizi ama sumuksu bir yapi avuc ici kadardi ardindan hemen suyum gelmeye baslamisti ama herkeste ayni olmuyo nişan sadece dogumun yaklastigini gosterirmis belki yarin belki yarindan da yakin hesabi :) hemen de olabilir 10 gun sonra da. Doktorun bakip takip etmesi lazim acilma sanci yoksa dogum baslamamistir eger acilma tespit edilirse dogumu baslamis kabul ediliyor ben mesela hemen hastaneye gittim nişan ve suyum gelince 4-5 cm acikligim olduğunu soylediler 37+2 de dogurmustum

Ya kuzenimde ilk çocuğunda hiç bişey yapamamıştı, vicdanı el vermedi o yüzden 2.de de hiç bişey yapmak istemedi. 1.si kıskanır gönül koyar belki ileride diye düşündü. Eğer yapmadıysan sen bilirsin ama yapmaman daha uygun olur sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-20-12-02-12.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 51
ben de normaldir diye üstelemedim ama aynen anlatıığın gibi canım sanki göbeğimde deprem oluyomuş gibi sallanıyor :) iyi bakalım sadece ben de yokmuş :):)

Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız burdan...

Biz bunu aldık ama senin linkteki beşiği de düşünmüştük ondan öncesi. Bence güzel cnm.

Bu beşik olayı benim canımı sıkmaya başladı..
O kadar kararsızım ki anlatamam!!
Sepet beşikler, çok şık
Anne yanı beşikler, çok rahat
Sizin linkteki gibi karyola beşikler çok kullanışlı..
Ay ben ne alıcam yaaaa

Bi türlü karar veremiyorum, daha bunun yatağı yorganı nevresim takımı........

Valla ben o kadar para vermek istemiyorum, yoksa çok güzeller yani 750-1000 lira arası olanlar.ama ne gerek var. Yaz bebesi olacakları için cibinlikte alıcam. Beşiği bi alsak gerisini hemen halledecem de. Bıktım valla hem ucuz hem iyi hem kampanyalı olcak diye. Bitmiyor al al al. Bir de nedense herşeye ben karar verir oldum. Eşim sadece tamam diyo.
Ben galiba depresyona giriyorum

Geçen hafta da benim minik böyle silkelenmeye başladı. Daha önce bi arkadaş yazmıştı burda, aynı can çekişir gibi diye ; töbe allam aynı öyleydi. Sonra Dr.a gittim, çok normal dedi, baktı bi sıkıntı da yok nitekim
Endişelenme yani canım

Al benden de o kadar!! Napıcaz, ne alıcaz diyorum ; sen bi bak araştır diyo! Hangisini istiyosan alalım diyip çıkıyo işin içinden. Bi fikir veriim demek yok, herşeye ''sen bilirsin ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…