- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
Kızlar donence alanınız var mi kar yola için alınmalı mi ya da başka bir alternatif var midir
Bana da artık bi durgunluk geldi alışveriş konusunda. Çok sıkıldım o mu lazım bu mu lazım olur diye düşünmekten. Sabahlık lazım olur mu acaba. Öncekinde olmamıştı. Tek pijama giyip çıktım hastaneden. Pifffff.
Canım iki hafta önce benim bebeğim de o hareketlere başladı titreşim gibi ama her yerini hissediyorsun vücudunun :) korkmana gerek Yok büyüyorlar yerleri daralıyor bizim de onları hissetme biçimimiz değişiyor ve tadını çıkarmak kalıyor :)kızlarr ya bişi dicem, bu benim çingenem bi kaç gündür yeni bi hareket çıkardı, böle titriyo sanki içerde, öle tekme falan değil bu, hani böle silkelenirsin titrersin o tarz bişi, varmı sizin tosbalarda böle bi hareket, yoksa doktora gitsemmi korksammı bilemedim, sürekli değil ama günde 2-3 kez böle kımıldıyo titreyerek
Fotoğraf çekimi olacaksa gerekli olur canım
Sorma ya,daha kv zıbın bile almadı,tabii onun alacağı şeye kalmadım ben ama doğduktan sonra ben babaanneyim diye kasılmasını bilecek o yüzden şimdiden gerilmeye başladım.aynen canım birde tuttrmuşlar beşiği annane alır kendılerı daha bır tek zıbın aldılar oda ben surat yaptım dıye bı dogsun neler alrlarmışş sınır oldum bende aldrmadım anneme gıttım oda aldım
Allah kolaylık versin,bir daha olmasın inşallah..bir de sen benden nerdeyse 3hafta daha öndesin kim bilir nasıl yorulmuşsundur..Canım ya ben çağırmıyorum tabi ki ama insanlar düşüncesiz gerçekten. Neyse bu sondu zaten. Bir daha böyle bişey yaşamak istemiyorum. Sırt ağrısından öldüm. Mide yanmasıyla gaz da cabası. Sıkıldım artık
aynen öyle ya, o oynadıkça dünyalar benim oluyor zatenCanım iki hafta önce benim bebeğim de o hareketlere başladı titreşim gibi ama her yerini hissediyorsun vücudunun :) korkmana gerek Yok büyüyorlar yerleri daralıyor bizim de onları hissetme biçimimiz değişiyor ve tadını çıkarmak kalıyor :)
bende oyle olsun istiyorum plansiz ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin diyorum carsamba gunu randevum var soracagim doktora canimArkadaslar dun sey duydum bi arkadastan, ayni doktora gidiyrz, ilk cocugu sezeryandi
Doktora 38 de sezeryanla dogum yapayim, alalim bebegi demis
Doktor 41 e kadar yolu var, sezeryan yapamiyrz artik demis, yani soyle yapacak, dogumun baslamasini bekleyip sezeryana alacaklar
Planli sekilde sezeryan istege bagli yapmiyorlarmis
Ben bilmiyordum bunu
Bilginiz var mi
benimki bildigin regl kanı gibiydi rengi parlak kirmizi ama sumuksu bir yapi avuc ici kadardi ardindan hemen suyum gelmeye baslamisti ama herkeste ayni olmuyo nişan sadece dogumun yaklastigini gosterirmis belki yarin belki yarindan da yakin hesabi :) hemen de olabilir 10 gun sonra da. Doktorun bakip takip etmesi lazim acilma sanci yoksa dogum baslamamistir eger acilma tespit edilirse dogumu baslamis kabul ediliyor ben mesela hemen hastaneye gittim nişan ve suyum gelince 4-5 cm acikligim olduğunu soylediler 37+2 de dogurmustumKizlar bu nişan denilen sey nasil oluyo.farketmeme durumumuz olur mu ki acaba.
Kızım gelişme geriliginden 1 ay erken doğdu ve son 2 ay çok kötü geçti hep ağlamıştım bisey olacak bebeğime diye. Yavruma hiçbirşey yapamamıştım. Ne çekim ne parti ne süsleme. Kapı susunu bile hastane takti.
O yuzden simdi oğluma da hiçbirşey yapmayacağım. Yanı benim düşüncem bu. Kızıma ne olduysa oğluma da olsun. Çok gelenim gidenim de olmaz.
Almama gerek olur mu acaba yine de sabahlık?
Biz bunu aldık ama senin linkteki beşiği de düşünmüştük ondan öncesi. Bence güzel cnm.Kızlar hangi beşiği aldınız?
http://www.hepsiburada.com/kidboo-kacper-brown-ahsap-besik-60x120cm-p-AILEBEBEK15042
Bu nasıl sizce?
ben de normaldir diye üstelemedim ama aynen anlatıığın gibi canım sanki göbeğimde deprem oluyomuş gibi sallanıyor :) iyi bakalım sadece ben de yokmuş :):)kızlarr ya bişi dicem, bu benim çingenem bi kaç gündür yeni bi hareket çıkardı, böle titriyo sanki içerde, öle tekme falan değil bu, hani böle silkelenirsin titrersin o tarz bişi, varmı sizin tosbalarda böle bi hareket, yoksa doktora gitsemmi korksammı bilemedim, sürekli değil ama günde 2-3 kez böle kımıldıyo titreyerek
Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız burdan...seninbenimgibi @efsunsuz merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın yazamadım ne zamandır . Bende durumlar bebeğim büyüdükçe hareket ettikçe , her hareketinde su gidiyor, haftada 2 defa amnioinfüzyon yapıyorlardı , artık su hiç dayanmıyor . Dün gittim en son .
Bu hafta da salı günü gideceğim ve 1 hafta hastanede yatacağım , yatmamın sebebi, adapazından , düzce ye gelirken yolda sarsılıyorum arabada ve su daha fazla gidiyor sanki , 1 hafta kontrol altında olayım belki su gitmez , yada gidersede daha sık yapar doktor amnioinfüzyonu bebek gelişsin diye çünkü 30. Hafta dolduğu anda ve 1000 g olursak almayı planlıyor. Hakkımızda hayırlısı su az oldukça bebeğin gelişimindede sıkıntı oluyor çünkü . Çok şükür bu haftalara geldik , şu anki planda Nisan 10-11 gibi gerçekleşecek doğum, sonrası iyi olur inşallah uzun bi süre küvez de kalacak çünkü yavrum , sonu iyi olsun yaşadıklarımızın , Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
Kızlar hangi beşiği aldınız?
http://www.hepsiburada.com/kidboo-kacper-brown-ahsap-besik-60x120cm-p-AILEBEBEK15042
Bu nasıl sizce?
Biz bunu aldık ama senin linkteki beşiği de düşünmüştük ondan öncesi. Bence güzel cnm.
Bu beşik olayı benim canımı sıkmaya başladı..
O kadar kararsızım ki anlatamam!!
Sepet beşikler, çok şık
Anne yanı beşikler, çok rahat
Sizin linkteki gibi karyola beşikler çok kullanışlı..
Ay ben ne alıcam yaaaa
Bi türlü karar veremiyorum, daha bunun yatağı yorganı nevresim takımı........
Valla ben o kadar para vermek istemiyorum, yoksa çok güzeller yani 750-1000 lira arası olanlar.ama ne gerek var. Yaz bebesi olacakları için cibinlikte alıcam. Beşiği bi alsak gerisini hemen halledecem de. Bıktım valla hem ucuz hem iyi hem kampanyalı olcak diye. Bitmiyor al al al. Bir de nedense herşeye ben karar verir oldum. Eşim sadece tamam diyo.
Ben galiba depresyona giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?