Ben almayı düşünüyorum canım. Tutumlu anneye bakıyorum. 2. El alacam. Dönence sonuçta ilk 6 ay yatıp bakıyorlar. Oyuncakları da yıkanabiliyor. O yüzden 2. Ele karar verdim.Kızlar donence alanınız var mi kar yola için alınmalı mi ya da başka bir alternatif var midir
Canım eger acık bi bayansan gerek yok bence .işk kızımda acıktım pijamayla cıktım hastaneden .şuan kapalı oldugum için alıcam sabahlıkBana da artık bi durgunluk geldi alışveriş konusunda. Çok sıkıldım o mu lazım bu mu lazım olur diye düşünmekten. Sabahlık lazım olur mu acaba. Öncekinde olmamıştı. Tek pijama giyip çıktım hastaneden. Pifffff.
Bebek arabasında indirim ceki vermiyorlar diye biliyorum veriyormu vende o modeli beğendim de netten almaya çalışınca indirim tanımlanmıyorBiz de dün e bebekte araba baktık..cadillac casual air baya aklımıza yattı,deneme falan yapınca rahat geldi kullanması..yaklaşık 500 tl de hediye çeki var, onla da süt sağma-termometre-bakım ürünlerini falan alırım diye düşündüm ama bakalım.. en son bebek arabasını benim annem alırım dedi,Kv.den de hiç birşey için ses çıkmayınca gıcık oldum.anneme de pek bişey aldırmak istemiyorum o yüzden..
:) özel selcukluda hikmet karabacak var ona gidiyrmHmm. Konyalıyım ama konyada ikamet etmiyorum :) hangi doktora gidiyorsun? Mahsuru yoksa
Ben de yoruldum. Kisliklari topladim, yazliklari baharliklari cikardim zaten bu halimden dolayi giyemeyecegim yazlık sortlarimı eteklerimi kaldirdım en azından bu yaz giyemeyecegim (cok uzuldum eski bedenime nasıl döniciim donmezsem kocam boşar net) hurclar indi cikti, eskiler ayiklandi. Camasirlar utuler falan bayagi yoruldumKzlar merhaba, iyi haftalar herkese..
Çok yorucu geçti hafta sonum. Yine yatılı misafir vardı ve arkasından temizlik yaptık eşimle. Çok yoruldum. Hala kendime gelemedim. Başım ağrıyor.
Ben de bunu merak ediyroum tecrübeli anneler bikgilendirebilir mi.. hangi deterjanlar yikadincanim sen ve kaç derecede
geçmiş olsun canım inşallah ian önce toparlarsın bu su nasıl birsey nasıl anlıyorsun geldığını bizde bilsek belki önceden onlem almş oluruzKizlar taburcu oldum enfeksiyonum birqz da olsa dusmus evde antibiotige devam edicem dun gece suyum gelmedi ama suan eve geldim tekrar sizinti seklinde gelmeye baslad ins bi skinti cikmaz cok koruorum yolculuk yapmam da yasak ustelik gecici olarak bingolde yasiyorum ve doktorum 34. Haftadan once dog gercklesirse bingol sartlarinda imkanimiz yok doguma dedi ne ozel hastanede nede devlet hastanesinde kuvez yok ole berbat bi il ki son 2 ayim kaldi tayin cikmasina surdan sagsalim bebisimle bi kurtulsam baska bisi ostemipm hepimizin allah yardcisi olsun
hangi deterjanla yıkadın makineler çok güzel durulama yapıyor halbuki çok şaşırdım kalmasına
Duymadım hiç :) neyse bakalım:) özel selcukluda hikmet karabacak var ona gidiyrm
Kızlar dün kanamam oldu demiştim. Bebek rahmi zorlamış biraz ondan kan gelmiş. Ciğer geliştirici iğne vurdular Bebek için .7 saattirde serum yiyorum . Herhangi bi tarih verilmedi Doğum için sadece erken Doğum olabilir dediler.yatış verdiler öyle yatıyorum hastanede...
Canım çok geçmiş olsun büyük ihtimal sarsıntıdan gelmiştir suyun..yanında bakan varmı hiç kalkmadan yat ciğer geliştiriciyi yapmışlardır sanırım benimde erken doğum riskim var bugün ilk dozunu yaptırdım..erken doğum olmaz inşallah olursa nolucak peki nasıl gidiceksin başka hastaneye elbet vardır bir yolu şimdi düşğnme bunları dinlen bol bol bakanın vardır inşallahKizlar taburcu oldum enfeksiyonum birqz da olsa dusmus evde antibiotige devam edicem dun gece suyum gelmedi ama suan eve geldim tekrar sizinti seklinde gelmeye baslad ins bi skinti cikmaz cok koruorum yolculuk yapmam da yasak ustelik gecici olarak bingolde yasiyorum ve doktorum 34. Haftadan once dog gercklesirse bingol sartlarinda imkanimiz yok doguma dedi ne ozel hastanede nede devlet hastanesinde kuvez yok ole berbat bi il ki son 2 ayim kaldi tayin cikmasina surdan sagsalim bebisimle bi kurtulsam baska bisi ostemipm hepimizin allah yardcisi olsun
kızlar aranızda plesantası aşağıda olup sonradan yukarı çıkan var mı? benim 1 buçuk ay önce aşağı indi hala çıkmadı.
Kızlar donence alanınız var mi kar yola için alınmalı mi ya da başka bir alternatif var midir
Ben diyorum bebişler sağ salim doğacak da annelerin kartlar yanıcak biraz:)))ayy iyi ya korkmuştum bende 2 gündür titreyip duruyo şapşal :) teşekkürler canım su serptin içimee
Benim 1,5 ay önceki usg de tepeüstüydü sonra gittiklerimde de pozisyon iyiydi. Ama son zamanlarda paralel hissediyorum . Soluma yığılmış gibi. Değişmiş olma ihtimali yüksek yani:)Kızlar resimlerimizde artık bebişlerimiz ters görünüyo ama benim oğlum hala yan yatıyo, okadar belliki ayakları kaburgamda sürekli. Ne zaman dönecek bu cocuklarerkenmi acaba doğum pozisyonu için? Kuzusu yan yatan varmı benim gibi?
Kizlar taburcu oldum enfeksiyonum birqz da olsa dusmus evde antibiotige devam edicem dun gece suyum gelmedi ama suan eve geldim tekrar sizinti seklinde gelmeye baslad ins bi skinti cikmaz cok koruorum yolculuk yapmam da yasak ustelik gecici olarak bingolde yasiyorum ve doktorum 34. Haftadan once dog gercklesirse bingol sartlarinda imkanimiz yok doguma dedi ne ozel hastanede nede devlet hastanesinde kuvez yok ole berbat bi il ki son 2 ayim kaldi tayin cikmasina surdan sagsalim bebisimle bi kurtulsam baska bisi ostemipm hepimizin allah yardcisi olsun
Eşler hep böyle bişey diyorum 1 ay kala alırız diyo..Canım ben dönence almak istiyorum. Müzikli falan sever belki :)
Ama daha beşik olmadığı için ona sıra gelmedi.
Arkadaşımdan aldığım beşiğin parçaları eksik. Yeni alcaz gibi ama eşim de çok rahat davranıyo sinir oluyorum.
Bu çok güzelmiş ben cok begendimKızlar hangi beşiği aldınız?
http://www.hepsiburada.com/kidboo-kacper-brown-ahsap-besik-60x120cm-p-AILEBEBEK15042
Bu nasıl sizce?
Ben de zararlı diye duydum almasam mi acabaCanım ya dönence ben almıcam, daha önce bebek için zararlı olduğunu duymuştum. Onun yerine oyun matı almayı düşünüyorum. onu da 3 aylıkken alırım sanırım
2. Ellere bu bakayım canım ben de pahalılar çünkü gercektenBen almayı düşünüyorum canım. Tutumlu anneye bakıyorum. 2. El alacam. Dönence sonuçta ilk 6 ay yatıp bakıyorlar. Oyuncakları da yıkanabiliyor. O yüzden 2. Ele karar verdim.
Allah yardım etsin canım bolca yat dinlen. Inşallah erken doğuma gerek kalmaz. Biri var mi senle ilgilenecekKizlar taburcu oldum enfeksiyonum birqz da olsa dusmus evde antibiotige devam edicem dun gece suyum gelmedi ama suan eve geldim tekrar sizinti seklinde gelmeye baslad ins bi skinti cikmaz cok koruorum yolculuk yapmam da yasak ustelik gecici olarak bingolde yasiyorum ve doktorum 34. Haftadan once dog gercklesirse bingol sartlarinda imkanimiz yok doguma dedi ne ozel hastanede nede devlet hastanesinde kuvez yok ole berbat bi il ki son 2 ayim kaldi tayin cikmasina surdan sagsalim bebisimle bi kurtulsam baska bisi ostemipm hepimizin allah yardcisi olsun
Ben yapmaya çalıştım elimden de gelir ama yaptığım içime sinmedi ama kumaşla yapmıştım bi de keçeyle denesem mi diyorumbenim park beşiğin kendinden dönencesi vardı..
olmasa da almayacaktım belki kendim mobil yapardım
Evet ben de korkuyorum erken doğum riskim yok ama kendimi sürekli prematüre bebekler sayfalarına bakarken buluyorum istemsiz bir korku oluştu. Bazen diyorum yapma böyle çağırma diye ama o kadar çok var ki örnek insan düşünüyor.Arkadaşlar neden böyle olduk ya nerdeyse çoğumuzda erken doğum riski var kıyamet alameti sanırım artık çok zorlaştı hamilelik hamile kalmak,doğum..Rabbim herkese yardım etsin inşallah birbirimize dua edelim şu mübarek günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?