2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım eger acık bi bayansan gerek yok bence .işk kızımda acıktım pijamayla cıktım hastaneden .şuan kapalı oldugum için alıcam sabahlık

Beşik konusunda kafam çok karışık. Bir mağazaya gidiyorum 55×94 ölçüsüne 1,5 -2yaşına kadar yatar diyor. Başka mağazada 50×90 ölçüsüne 8 ay diyor. 5 santimetre nasıl bu kadar farkediyor anlamadım. Bize 1 yıl yatabileceği anne yanı beşik lazım. Odasını aldık zaten. Hangisini alacağımı bilemedim.

Bebek arabasında indirim ceki vermiyorlar diye biliyorum veriyormu vende o modeli beğendim de netten almaya çalışınca indirim tanımlanmıyor

Kizlar taburcu oldum enfeksiyonum birqz da olsa dusmus evde antibiotige devam edicem dun gece suyum gelmedi ama suan eve geldim tekrar sizinti seklinde gelmeye baslad ins bi skinti cikmaz cok koruorum yolculuk yapmam da yasak ustelik gecici olarak bingolde yasiyorum ve doktorum 34. Haftadan once dog gercklesirse bingol sartlarinda imkanimiz yok doguma dedi ne ozel hastanede nede devlet hastanesinde kuvez yok ole berbat bi il ki son 2 ayim kaldi tayin cikmasina surdan sagsalim bebisimle bi kurtulsam baska bisi ostemipm hepimizin allah yardcisi olsun

Kzlar merhaba, iyi haftalar herkese..
Çok yorucu geçti hafta sonum. Yine yatılı misafir vardı ve arkasından temizlik yaptık eşimle. Çok yoruldum. Hala kendime gelemedim. Başım ağrıyor.
Ben de yoruldum. Kisliklari topladim, yazliklari baharliklari cikardim zaten bu halimden dolayi giyemeyecegim yazlık sortlarimı eteklerimi kaldirdım en azından bu yaz giyemeyecegim (cok uzuldum eski bedenime nasıl döniciim donmezsem kocam boşar net) hurclar indi cikti, eskiler ayiklandi. Camasirlar utuler falan bayagi yoruldum
Aksam belim agriyordu. Simdi bebis kiyafetlerini yikayacagim haftasonu utulerim yine annemle. Hurclara koyacagim parca parca tozlanmasin diye. Sonra acarim. Giderek ağırlasıyoruz hazirda dursun istiyorum hersey.

Ben de bunu merak ediyroum tecrübeli anneler bikgilendirebilir mi.. hangi deterjanlar yikadincanim sen ve kaç derecede

Ben hacışakır ve baby me nin bebek deterjanını aldım nevresimleri babyme ile yıkadim kıyafetleri henüz yıkamadım ama kıyafetleri hacışakırle yıkamak istiyorum 30derece kısa programda yıkadim nevresim ve uyku setini

geçmiş olsun canım inşallah ian önce toparlarsın bu su nasıl birsey nasıl anlıyorsun geldığını bizde bilsek belki önceden onlem almş oluruz

hangi deterjanla yıkadın makineler çok güzel durulama yapıyor halbuki çok şaşırdım kalmasına

Bende şaşırdım canım babyme kullandım nevresimler için ama kıyafetlerleri hacışakırle yıkıycam inşallah olmaz bide makineye deterjan gözüne bolca sirke koyup 90derecede çalıştırdım kıyafetleri yıkamadan önce belki etkisi olur

Bir konuda bilgiye ihtiyacım var..
ben doğum iznim dolduktan sonra ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum. Raporum bittiği zaman bana ödememi yinede yaparlar değil mi? Yoksa ücretsiz izin tarihinin dolmasını mı bekleyecekler?

çok geçmiş olsun inşallah serumlar fayda eder..
umarım doğum için bebiş aceleci davranmaz..

Canım çok geçmiş olsun büyük ihtimal sarsıntıdan gelmiştir suyun..yanında bakan varmı hiç kalkmadan yat ciğer geliştiriciyi yapmışlardır sanırım benimde erken doğum riskim var bugün ilk dozunu yaptırdım..erken doğum olmaz inşallah olursa nolucak peki nasıl gidiceksin başka hastaneye elbet vardır bir yolu şimdi düşğnme bunları dinlen bol bol bakanın vardır inşallah

ayy iyi ya korkmuştum bende 2 gündür titreyip duruyo şapşal :) teşekkürler canım su serptin içimee
Ben diyorum bebişler sağ salim doğacak da annelerin kartlar yanıcak biraz:)))

Benim 1,5 ay önceki usg de tepeüstüydü sonra gittiklerimde de pozisyon iyiydi. Ama son zamanlarda paralel hissediyorum . Soluma yığılmış gibi. Değişmiş olma ihtimali yüksek yani:)

Çok geçmiş olsun canım...zor şartlar altındaymışsın Allah yardımcın olsun..Allah bir kolaylığını verir inşallah..
enfeksiyonun düşmesi de kardır...heyet raporu alıp memleketine gitsen hem kafan rahatlardı..
inşallah vakitlice gelir kuzun

Eşler hep böyle bişey diyorum 1 ay kala alırız diyo..

Bu çok güzelmiş ben cok begendim

Canım ya dönence ben almıcam, daha önce bebek için zararlı olduğunu duymuştum. Onun yerine oyun matı almayı düşünüyorum. onu da 3 aylıkken alırım sanırım
Ben de zararlı diye duydum almasam mi acaba

Ben almayı düşünüyorum canım. Tutumlu anneye bakıyorum. 2. El alacam. Dönence sonuçta ilk 6 ay yatıp bakıyorlar. Oyuncakları da yıkanabiliyor. O yüzden 2. Ele karar verdim.
2. Ellere bu bakayım canım ben de pahalılar çünkü gercekten

Allah yardım etsin canım bolca yat dinlen. Inşallah erken doğuma gerek kalmaz. Biri var mi senle ilgilenecek

benim park beşiğin kendinden dönencesi vardı..
olmasa da almayacaktım belki kendim mobil yapardım
Ben yapmaya çalıştım elimden de gelir ama yaptığım içime sinmedi ama kumaşla yapmıştım bi de keçeyle denesem mi diyorum

Evet ben de korkuyorum erken doğum riskim yok ama kendimi sürekli prematüre bebekler sayfalarına bakarken buluyorum istemsiz bir korku oluştu. Bazen diyorum yapma böyle çağırma diye ama o kadar çok var ki örnek insan düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…