2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kzlar merhaba, iyi haftalar herkese..
Çok yorucu geçti hafta sonum. Yine yatılı misafir vardı ve arkasından temizlik yaptık eşimle. Çok yoruldum. Hala kendime gelemedim. Başım ağrıyor.

Kzlar merhaba, iyi haftalar herkese..
Çok yorucu geçti hafta sonum. Yine yatılı misafir vardı ve arkasından temizlik yaptık eşimle. Çok yoruldum. Hala kendime gelemedim. Başım ağrıyor.
Canım sen mi cagiriyirsun onlar mi geliyor artık yatılı misafir alacak zamanlarda değilsin ben evde iki kişinin işini bile arada eşimden yardım alarak yapıyorum seni düşünemiyorum. Bence artık misafire ara vermelisin çok yorulursun

kızlarr ya bişi dicem, bu benim çingenem bi kaç gündür yeni bi hareket çıkardı, böle titriyo sanki içerde, öle tekme falan değil bu, hani böle silkelenirsin titrersin o tarz bişi, varmı sizin tosbalarda böle bi hareket, yoksa doktora gitsemmi korksammı bilemedim, sürekli değil ama günde 2-3 kez böle kımıldıyo titreyerek

Aslında haksız sayılmazlar'lardan tut 2 keredir aynı yere gidiyorum'a kadar harfiyen beni anlattın. Ekliycek bişeyim yok :))))

Buna da katılıyorum :))))) birkaç anneden duydum canım. Suyun çok olması sebepmiş. Ama benim suyum normal. Bende de oluyo.suyu çok olan annelerde de oluyo. Oluyo ama sebep su çokluğu değil demek ki:))))

Bebeğin nevresimini bebek deterjanıyla yıkadim ama deterjan kalıntısı kaldı bi durulama daha yaptım ama hala var biraz bunun bi formülü varmı kızlar.

Buna da katılıyorum :))))) birkaç anneden duydum canım. Suyun çok olması sebepmiş. Ama benim suyum normal. Bende de oluyo.suyu çok olan annelerde de oluyo. Oluyo ama sebep su çokluğu değil demek ki:))))

ayy iyi ya korkmuştum bende 2 gündür titreyip duruyo şapşal :) teşekkürler canım su serptin içimee

Bebeğin nevresimini bebek deterjanıyla yıkadim ama deterjan kalıntısı kaldı bi durulama daha yaptım ama hala var biraz bunun bi formülü varmı kızlar.
Ben de bunu merak ediyroum tecrübeli anneler bikgilendirebilir mi.. hangi deterjanlar yikadincanim sen ve kaç derecede

hangi deterjanla yıkadın makineler çok güzel durulama yapıyor halbuki çok şaşırdım kalmasına

Bendede oluyo canım hani bişeyden tiksinirsin yada irkilirsin de titerersin ya aynı o şekilde. Nasıl yapıyosa cok şaşırıyorum. Merak edilcek bişey deildir, yeri dar anacım napsın kızçe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…