bende var. ama hamileliği karşılamıyorArkadaslar iyi haftalar guzel haberler alacagimz gunler olsn acaba aramizda ozel saglik sigortasindan yararlanan varmi(tamamlayici saglik sigortasi)
Benim karşılıyorda canım 10 randevu hakkım vardı nasıl yetırdıler dıye soracaktım cunku doktor artık her hafta çağırmaya başladıbende var. ama hamileliği karşılamıyor
Neden her hafta ki canım.. benim 20 günde 1.. son ay haftada bire düşmesi lazjmBenim karşılıyorda canım 10 randevu hakkım vardı nasıl yetırdıler dıye soracaktım cunku doktor artık her hafta çağırmaya başladı
Yok canım yanlış okumussun:)48 GÜN yazdım ben:))Nasıl yaa, sezeryana mi 48 saat kaldı
Canım sen mi cagiriyirsun onlar mi geliyor artık yatılı misafir alacak zamanlarda değilsin ben evde iki kişinin işini bile arada eşimden yardım alarak yapıyorum seni düşünemiyorum. Bence artık misafire ara vermelisin çok yorulursunKzlar merhaba, iyi haftalar herkese..
Çok yorucu geçti hafta sonum. Yine yatılı misafir vardı ve arkasından temizlik yaptık eşimle. Çok yoruldum. Hala kendime gelemedim. Başım ağrıyor.
35.haftadan sonra her hafta cağırıyormuş canım gecen çarşamba gıtmştım haftaya gel dedı karnım gergın oldugu ıcın sımdı ne zaman gel der bılemıyorumNeden her hafta ki canım.. benim 20 günde 1.. son ay haftada bire düşmesi lazjm
Konyali degilim ama konyada ikamet ediyorumKonyalı mısınız?
Aslında haksız sayılmazlar'lardan tut 2 keredir aynı yere gidiyorum'a kadar harfiyen beni anlattın. Ekliycek bişeyim yok :))))aynen banada öyle, bıdı bıdı yaptılar, sancın tutsa napıcaz nereye götürcez, sürekli seni bilen takip eden yok, kimseyi beğenmiyosun vs vs, aslında haksız sayılmazlar ama içine sinme olayı önemli, 2 keredir başladım bakalım aynı yere gidiyorum
Buna da katılıyorum :))))) birkaç anneden duydum canım. Suyun çok olması sebepmiş. Ama benim suyum normal. Bende de oluyo.suyu çok olan annelerde de oluyo. Oluyo ama sebep su çokluğu değil demek ki:))))kızlarr ya bişi dicem, bu benim çingenem bi kaç gündür yeni bi hareket çıkardı, böle titriyo sanki içerde, öle tekme falan değil bu, hani böle silkelenirsin titrersin o tarz bişi, varmı sizin tosbalarda böle bi hareket, yoksa doktora gitsemmi korksammı bilemedim, sürekli değil ama günde 2-3 kez böle kımıldıyo titreyerek
Hmm. Konyalıyım ama konyada ikamet etmiyorum :) hangi doktora gidiyorsun? Mahsuru yoksaKonyali degilim ama konyada ikamet ediyorum
benim ilk hamileliğimde 20 haftalıkkken aşağıda idi sonra yukarı çıktı hatta normal doğum yaptım
Buna da katılıyorum :))))) birkaç anneden duydum canım. Suyun çok olması sebepmiş. Ama benim suyum normal. Bende de oluyo.suyu çok olan annelerde de oluyo. Oluyo ama sebep su çokluğu değil demek ki:))))
kanaman var mı yada hiç oldu muay umarım benim de çıkar. 30.haftaya geleceğiz hala aşağıda. perşembe günü doktor var umarım güzel haberi verir
Ben de bunu merak ediyroum tecrübeli anneler bikgilendirebilir mi.. hangi deterjanlar yikadincanim sen ve kaç derecedeBebeğin nevresimini bebek deterjanıyla yıkadim ama deterjan kalıntısı kaldı bi durulama daha yaptım ama hala var biraz bunun bi formülü varmı kızlar.
hangi deterjanla yıkadın makineler çok güzel durulama yapıyor halbuki çok şaşırdım kalmasınaBebeğin nevresimini bebek deterjanıyla yıkadim ama deterjan kalıntısı kaldı bi durulama daha yaptım ama hala var biraz bunun bi formülü varmı kızlar.
Kizlar ben hacisakir sabun tozu ile yikadim 2 kere de durulama yaptirdim.tertemiz oldu.koku veya deterjan kalintisi olmadi.Ben de bunu merak ediyroum tecrübeli anneler bikgilendirebilir mi.. hangi deterjanlar yikadincanim sen ve kaç derecede
kızlarr ya bişi dicem, bu benim çingenem bi kaç gündür yeni bi hareket çıkardı, böle titriyo sanki içerde, öle tekme falan değil bu, hani böle silkelenirsin titrersin o tarz bişi, varmı sizin tosbalarda böle bi hareket, yoksa doktora gitsemmi korksammı bilemedim, sürekli değil ama günde 2-3 kez böle kımıldıyo titreyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?