Ben de iki tane 10'lu hastane çıkışı ve 1 yedek alt üst düşünüyorum ama az mı olur acaba?Kızlar sıkıntısı olan arklar geçmiş olsun etken dogum riski olsnlar inş bebişler az daha dururlar saglıkla dogururuz inş :) bu hafta cantamı hazırlıcam bende 0 3 aylık 12 zıbın 10 adet alt 4 5 adet de tulumu 4 adet penye yeleği var ilk etap için yeterli dimi hastaneye 3 takım götürmeyi düşünüorum bi arkım 5 takım götür dedi fazla deil mi sizce bu arada sezeryanıma 50 gün kaldı hayırlı ve saglıkla sevdiklerimle o günü görürüm inş
Çok gecmiş olsun canım umarım bebisin bekler ama her ihtimale karşı iğneni olman da iyi olmuş. Stres yapma artık sıkıntılı haftaları atlattık çok şükürKızlar dün kanamam oldu demiştim. Bebek rahmi zorlamış biraz ondan kan gelmiş. Ciğer geliştirici iğne vurdular Bebek için .7 saattirde serum yiyorum . Herhangi bi tarih verilmedi Doğum için sadece erken Doğum olabilir dediler.yatış verdiler öyle yatıyorum hastanede...
during the active period diyor işte doğru olan bu, her saat başı değil yani.Merhaba
Kullandigim programda otuz haftalik bebek gelisimi (pregnancy woman)
Gecen burada bebek hareketleri konusuluyordu
Ondan paylasmak istedim
Saatte on hareketi oluyormus ve artikk annesinin sesini taniyormus kuzular
Eki Görüntüle 1976113
inşallah artmaz canım. benim de yakın bir arkadaşım yapacak benim doğumu kısmetse.Evet eşim yapıcak ama her ihtimale karşı yanında bir kadın doğum uzmanı arkadaşı daha oluyor. Yani diğer ikisinde öyle olmuştu.
Bugün sol tarafıma çok ciddi sancılar girdi... eşim böbreklerimden olabileceğini düşündü... ultrasona gittik. Böbreğimde sorun yok ama bebeğin kalbinin etrafında sıvı toplanması oluşmuş. Tek başına anlamlı değilmiş ama yine de içime sıkıntı oldu...2.3 mm imiş inşallah artmaz
Konyalı mısınız?Haciserifi kesinlikle tavsiye ederim cok ilgililer hemde cok guzel kaliteli ben denizlide kaldim bi sure o kadar cok giderdimli konyada olsa yine giderim:) konyaya bayiligini mi istesem acaba:)
Sağol un kızlar bence mantar benimki çünkü yanma bir iki kere oldu ama kaşıntı var acaip gebeliğe bağlı şeker hastalarında olurmuşBende unutkanlık ileri durumda. Senle hem konuştuğumuzu karşıda bi doktor önerdiğini biliyorum ama nedense lazım olduğunda bu bilgileri kullanamıyorum:)))
Ben yaşıyorum doktorum bir fitil verdi arada bir kullanıyorum bir de monutol şase tek kullanımlık onu kullandım iki kez
Yanma varsa bence doktoruna söyle çünkü enfeksiyon önemli
Ben burda uzun uzun anlatmıştım karşıma çıkan doktorları sana denk gelmemiş mesajlarım galiba. Beklentim ortalama gerçekten. Ben sormasam anlatmıyorlar. Ben de ne soracağımı her defasında nerden bileyim :)
Günlük ped kullanıyor musun?
Sağol un kızlar bence mantar benimki çünkü yanma bir iki kere oldu ama kaşıntı var acaip gebeliğe bağlı şeker hastalarında olurmuş
Yok canım kullanmıyorum günlük ped peçete kullanıyorum
bende öyleyim anca buldum bitane ama burayıda beğenmedim, ama kayınvalidem eşim falan kızdılar yeter artık seç biyeri diye mecbur seçtim, içime sindiğinden değil yani :)Ben bahçelievler. Yakın bi dr olsa çok sevinicem
Canım bu günleri yaşayacağım aklıma bile gelmezdi.olmadı bi denk gelmedi. Bende bi sorun var bence. Hepsi mi sorunlu bunların :))))
hiç endişelenme ben ilk hamileliğimde çorumdan çanakkale istanbul gezisine gittim 3 günde toplam 3 bin kilometre yaptım herhalde bu hamileliğimde de evime 50 km uzaklıkta bir ilçede çalışıyorum her gün gidiş geliş yapyırum her gün 100 km yol gidip geliyorum yani geçen haftalarda da ankaradan yozgata günübirlik gidip geldik toplamda 6 saat yol endişelenme yaniHayırlı pazarlar arkadaslar.iki sorum olacaktı sizlere
1)bu aralar kızım günde yedi sekiz kez toplanıyo.göbek deligimin sol tarafı gözle görülür derecede şişiyo.duş alırken hiç olmazdı ama bugun duşta yine toplandı aynı sekişde.bi kaç saniye durup düzeliyo.acaba normalmi?
2)iki saatlik yolculuk yapıcaz bi kaç gün sonra.sabah gidip aksam gelicez.toplamda dört saat.istanbulda yasayanlar belki hergün iki üç saat trafikteler ama ben cok yola cıkmadıgım için endişe ediyorum.araba yolculugun zararı varmıdır acaba
Normal bi süreçtir inş dediğin gibi. Günlük ped bazı tenlerde aşırı kaşıntı yapıyor bir müddet kullanma bakalım diyecektim. Geçmiş olsunSağol un kızlar bence mantar benimki çünkü yanma bir iki kere oldu ama kaşıntı var acaip gebeliğe bağlı şeker hastalarında olurmuş
Yok canım kullanmıyorum günlük ped peçete kullanıyorum
Tamam seçelim de zaten her şey gözüme batıyo bebişe zararı var mıdır acaba diye. Dr rahatlatmıyor ki konuşmasıyla. O ay bana geçmiyo sonra:))) 15. Gün hooop başka doktor:) dr arayışı pahalıya patladı banabende öyleyim anca buldum bitane ama burayıda beğenmedim, ama kayınvalidem eşim falan kızdılar yeter artık seç biyeri diye mecbur seçtim, içime sindiğinden değil yani :)
Tamam seçelim de zaten her şey gözüme batıyo bebişe zararı var mıdır acaba diye. Dr rahatlatmıyor ki konuşmasıyla. O ay bana geçmiyo sonra:))) 15. Gün hooop başka doktor:) dr arayışı pahalıya patladı bana
Benimde son 48 günKızlar sıkıntısı olan arklar geçmiş olsun etken dogum riski olsnlar inş bebişler az daha dururlar saglıkla dogururuz inş :) bu hafta cantamı hazırlıcam bende 0 3 aylık 12 zıbın 10 adet alt 4 5 adet de tulumu 4 adet penye yeleği var ilk etap için yeterli dimi hastaneye 3 takım götürmeyi düşünüorum bi arkım 5 takım götür dedi fazla deil mi sizce bu arada sezeryanıma 50 gün kaldı hayırlı ve saglıkla sevdiklerimle o günü görürüm inş
32de çalışabilir raporu verdi diyelim ve 36 da beklenmeyen bir durum gerçekleşti. 37ye kadar çalışacaksın diyemez değil mi? Yada 32de çalışabilir raporu aldım ve bir kaç gün dinlenmem gerek hayır dinlenemezsin 37ye kadar çalışacaksın diyemezler bence
Kızlar benim de yazdıklarıma cevap verin bi zahmethep yazdığım la kalıyorum
İdrar yolu enfeksiyonu çeken var mı
benim ilk hamileliğimde 20 haftalıkkken aşağıda idi sonra yukarı çıktı hatta normal doğum yaptımkızlar aranızda plesantası aşağıda olup sonradan yukarı çıkan var mı? benim 1 buçuk ay önce aşağı indi hala çıkmadı.
ilk 3 aya geri döndük desenekurabiye süper fikirmiş ay canım çekti şimdi ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?