2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de iki tane 10'lu hastane çıkışı ve 1 yedek alt üst düşünüyorum ama az mı olur acaba?

Çok gecmiş olsun canım umarım bebisin bekler ama her ihtimale karşı iğneni olman da iyi olmuş. Stres yapma artık sıkıntılı haftaları atlattık çok şükür

inşallah artmaz canım. benim de yakın bir arkadaşım yapacak benim doğumu kısmetse.

Bende unutkanlık ileri durumda. Senle hem konuştuğumuzu karşıda bi doktor önerdiğini biliyorum ama nedense lazım olduğunda bu bilgileri kullanamıyorum:)))
Sağol un kızlar bence mantar benimki çünkü yanma bir iki kere oldu ama kaşıntı var acaip gebeliğe bağlı şeker hastalarında olurmuş
Yok canım kullanmıyorum günlük ped peçete kullanıyorum

Ben yaşıyorum doktorum bir fitil verdi arada bir kullanıyorum bir de monutol şase tek kullanımlık onu kullandım iki kez

Yanma varsa bence doktoruna söyle çünkü enfeksiyon önemli

Sağol un kızlar bence mantar benimki çünkü yanma bir iki kere oldu ama kaşıntı var acaip gebeliğe bağlı şeker hastalarında olurmuş

Ben bahçelievler. Yakın bi dr olsa çok sevinicem

Canım bu günleri yaşayacağım aklıma bile gelmezdi.olmadı bi denk gelmedi. Bende bi sorun var bence. Hepsi mi sorunlu bunların :))))
bende öyleyim anca buldum bitane ama burayıda beğenmedim, ama kayınvalidem eşim falan kızdılar yeter artık seç biyeri diye mecbur seçtim, içime sindiğinden değil yani :)

hiç endişelenme ben ilk hamileliğimde çorumdan çanakkale istanbul gezisine gittim 3 günde toplam 3 bin kilometre yaptım herhalde bu hamileliğimde de evime 50 km uzaklıkta bir ilçede çalışıyorum her gün gidiş geliş yapyırum her gün 100 km yol gidip geliyorum yani geçen haftalarda da ankaradan yozgata günübirlik gidip geldik toplamda 6 saat yol endişelenme yani

Normal bi süreçtir inş dediğin gibi. Günlük ped bazı tenlerde aşırı kaşıntı yapıyor bir müddet kullanma bakalım diyecektim. Geçmiş olsun

bende öyleyim anca buldum bitane ama burayıda beğenmedim, ama kayınvalidem eşim falan kızdılar yeter artık seç biyeri diye mecbur seçtim, içime sindiğinden değil yani :)
Tamam seçelim de zaten her şey gözüme batıyo bebişe zararı var mıdır acaba diye. Dr rahatlatmıyor ki konuşmasıyla. O ay bana geçmiyo sonra:))) 15. Gün hooop başka doktor:) dr arayışı pahalıya patladı bana

aynen banada öyle, bıdı bıdı yaptılar, sancın tutsa napıcaz nereye götürcez, sürekli seni bilen takip eden yok, kimseyi beğenmiyosun vs vs, aslında haksız sayılmazlar ama içine sinme olayı önemli, 2 keredir başladım bakalım aynı yere gidiyorum

Arkadaslar iyi haftalar guzel haberler alacagimz gunler olsn acaba aramizda ozel saglik sigortasindan yararlanan varmi(tamamlayici saglik sigortasi)

Benimde son 48 gün

kızlar aranızda plesantası aşağıda olup sonradan yukarı çıkan var mı? benim 1 buçuk ay önce aşağı indi hala çıkmadı.

Canım istersen 32+1 de sıkıntı yasa, hemen bu seferde çalışamaz raporu alabiliyormusuz, sıkıntı olacak bir durum yok, 37nin sonuna kadar calisacaksin diye bir durum yok

kızlar aranızda plesantası aşağıda olup sonradan yukarı çıkan var mı? benim 1 buçuk ay önce aşağı indi hala çıkmadı.
benim ilk hamileliğimde 20 haftalıkkken aşağıda idi sonra yukarı çıktı hatta normal doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…