eski haline dönmezsen kocan seni neden boşasın?)Ben de yoruldum. Kisliklari topladim, yazliklari baharliklari cikardim zaten bu halimden dolayi giyemeyecegim yazlık sortlarimı eteklerimi kaldirdım en azından bu yaz giyemeyecegim (cok uzuldum eski bedenime nasıl döniciim donmezsem kocam boşar net) hurclar indi cikti, eskiler ayiklandi. Camasirlar utuler falan bayagi yoruldum
Aksam belim agriyordu. Simdi bebis kiyafetlerini yikayacagim haftasonu utulerim yine annemle. Hurclara koyacagim parca parca tozlanmasin diye. Sonra acarim. Giderek ağırlasıyoruz hazirda dursun istiyorum hersey.
erken doğum kıyamet alameti mi?Arkadaşlar neden böyle olduk ya nerdeyse çoğumuzda erken doğum riski var kıyamet alameti sanırım artık çok zorlaştı hamilelik hamile kalmak,doğum..Rabbim herkese yardım etsin inşallah birbirimize dua edelim şu mübarek günlerde
Ben de yoruldum. Kisliklari topladim, yazliklari baharliklari cikardim zaten bu halimden dolayi giyemeyecegim yazlık sortlarimı eteklerimi kaldirdım en azından bu yaz giyemeyecegim (cok uzuldum eski bedenime nasıl döniciim donmezsem kocam boşar net) hurclar indi cikti, eskiler ayiklandi. Camasirlar utuler falan bayagi yoruldum
Aksam belim agriyordu. Simdi bebis kiyafetlerini yikayacagim haftasonu utulerim yine annemle. Hurclara koyacagim parca parca tozlanmasin diye. Sonra acarim. Giderek ağırlasıyoruz hazirda dursun istiyorum hersey.
Ben de yoruldum. Kisliklari topladim, yazliklari baharliklari cikardim zaten bu halimden dolayi giyemeyecegim yazlık sortlarimı eteklerimi kaldirdım en azından bu yaz giyemeyecegim (cok uzuldum eski bedenime nasıl döniciim donmezsem kocam boşar net) hurclar indi cikti, eskiler ayiklandi. Camasirlar utuler falan bayagi yoruldum
Hayır erken doğum değil herşeyin zorlaşması hamile kalmak hamilelik önceden böyle değilmiş annelerimiz ne kolay hamile kalıp doğuruyormuş dünyanın sonu geldi heralde diye düşünüyor insanerken doğum kıyamet alameti mi?
Öyle bir riskin yoksa korkmaz canım kendini boşuna strese sokma herşey yolunda gider inşallah merak etme tabiki insan etrafta çok görünce olumsz etkileniyor düşünmemeye çalış öyle şeylerEşler hep böyle bişey diyorum 1 ay kala alırız diyo..
Bu çok güzelmiş ben cok begendim
Ben de zararlı diye duydum almasam mi acaba
2. Ellere bu bakayım canım ben de pahalılar çünkü gercekten
Allah yardım etsin canım bolca yat dinlen. Inşallah erken doğuma gerek kalmaz. Biri var mi senle ilgilenecek
Ben yapmaya çalıştım elimden de gelir ama yaptığım içime sinmedi ama kumaşla yapmıştım bi de keçeyle denesem mi diyorum
Evet ben de korkuyorum erken doğum riskim yok ama kendimi sürekli prematüre bebekler sayfalarına bakarken buluyorum istemsiz bir korku oluştu. Bazen diyorum yapma böyle çağırma diye ama o kadar çok var ki örnek insan düşünüyor.
Hepimiz kilo aldık canım ama en son düşündüğüm şey kilo..eşin boşar derken şakadır inşallah yoksa çok zor eşin bukadar takıntılıysa..bende yıkadıktan sonra hurca koyup hastane çantama koymayı düşünüyorum artık hazırlamamız lazım çantamızı ne olur ne olmazBen de yoruldum. Kisliklari topladim, yazliklari baharliklari cikardim zaten bu halimden dolayi giyemeyecegim yazlık sortlarimı eteklerimi kaldirdım en azından bu yaz giyemeyecegim (cok uzuldum eski bedenime nasıl döniciim donmezsem kocam boşar net) hurclar indi cikti, eskiler ayiklandi. Camasirlar utuler falan bayagi yoruldum
Biz dün normal mağazasından baktık önce joie de var dedi,sonra bu modelleri gösterip bunlarda da var dedi.. herhalde yanlış söylememiştir hatta tam olarak kaç tl veriyor dedik bilgisayar başına gidip hesaplayıp söyledi .Bebek arabasında indirim ceki vermiyorlar diye biliyorum veriyormu vende o modeli beğendim de netten almaya çalışınca indirim tanımlanmıyor
Ben kullaniyorumArkadaslar iyi haftalar guzel haberler alacagimz gunler olsn acaba aramizda ozel saglik sigortasindan yararlanan varmi(tamamlayici saglik sigortasi)
Ben diyorum bebişler sağ salim doğacak da annelerin kartlar yanıcak biraz:)))
Benim 1,5 ay önceki usg de tepeüstüydü sonra gittiklerimde de pozisyon iyiydi. Ama son zamanlarda paralel hissediyorum . Soluma yığılmış gibi. Değişmiş olma ihtimali yüksek yani:)
Yola gelir gelir:))))) doğuma giderken dönenler var. Bana artık değiştirmez pozisyonunu almış demişti. Şuan paralel hissediyorum.Benim yavruda , son 3-4 kontroldür hep makat geliş duruyor. Umarım yola gelir de pozisyon değiştirir
Mrblar.Ben hacışakır ve baby me nin bebek deterjanını aldım nevresimleri babyme ile yıkadim kıyafetleri henüz yıkamadım ama kıyafetleri hacışakırle yıkamak istiyorum 30derece kısa programda yıkadim nevresim ve uyku setini
Doğumamı alcaklar noldu canım suyun falanmı geldi hay allah iyiydin en son yaz bize merakta bırakma allah yardımıcınız olsun inşallahKizlar edin benj doguma alcaklar(
Ayy canım ne zaman ya. Hayırlı haberlerle gel inşallah korkma dua et mevlaya güven ona bırak. Dualarimiz seninle korkma sakın üzülme. Sanki vaktin gelmiş normal doğuma gidiyor gibi davran. İnşallah hayirlisiyla alırsın bebeklerini kucağınaKizlar edin benj doguma alcaklar(
Kizlar edin benj doguma alcaklar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?