2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
eski haline dönmezsen kocan seni neden boşasın?)
ille de biri birini boşaycaksa sen onu boşa :) sonuçta tek başına yapmadın o çocuğu :)

erken doğum kıyamet alameti mi?

sen kilo aldıkça eşini de yedir tatlılar, meyveler , hamurişi, çerezler
doğumdan sonra da hemen atletik kaslı bir vücut iste ondan bakalım nasıl oluyormuş...
ne demek boşar canım ya anne olacağız elbette vücudumuz bozulmasın isteriz ama ne yapalım
çaba harcarız vermek için...
ama önce kendi öz saygımız için gerekli..eşler anlayışlı olmalı...

Valla bende bu sene yazlık kıyafetlerime giremeyeceğim için, tatile gidemeyeceğim için ayrıca üzülüyorum eşim bunu gördüğü için beni teselli ediyor aksi olsa tepkim çok sert olabilirdi.. Allah sana sabır versin o kocayla hayat çok zor

Öyle bir riskin yoksa korkmaz canım kendini boşuna strese sokma herşey yolunda gider inşallah merak etme tabiki insan etrafta çok görünce olumsz etkileniyor düşünmemeye çalış öyle şeyler

Hepimiz kilo aldık canım ama en son düşündüğüm şey kilo..eşin boşar derken şakadır inşallah yoksa çok zor eşin bukadar takıntılıysa..bende yıkadıktan sonra hurca koyup hastane çantama koymayı düşünüyorum artık hazırlamamız lazım çantamızı ne olur ne olmaz

Bebek arabasında indirim ceki vermiyorlar diye biliyorum veriyormu vende o modeli beğendim de netten almaya çalışınca indirim tanımlanmıyor
Biz dün normal mağazasından baktık önce joie de var dedi,sonra bu modelleri gösterip bunlarda da var dedi.. herhalde yanlış söylememiştir hatta tam olarak kaç tl veriyor dedik bilgisayar başına gidip hesaplayıp söyledi .

KIzlar 31+6 dan selamlar
Bugün görüş günümüzdü...
Doktor çok kalabalıktı kafamdaki soruları tam soramadan geldim malesef...
Hatta tahlil sonuçlarımı bile telefonla aramamı söyledi doktor...doğumlar vardı...

Bebeğim 1800 gram olmuş boyu da 42 cm..
Öyle yapılı bir bebek değil..minyon olacak herhalde kızım.. Olsun çok şükür..tek sağlıklı olsun da razıyım
Bpd ölçüsü 2 hafta geri çıktı..diğer ölçümlerde fazla fark yok birkaç gün
ona canım sıkıldı doktora da soramadım yoğunluktan..

hala dönmemiş..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı..kültür istedi o da 2 güne çıkacakmış
hepatit ve hormon tahlili istedi onlar da çıkmadı
hemogram da kan iyi çıktı o kadar...

göbek gerinmesi ve civarında ağrıyı sordum bebek baskı yapıyordur dedi..

Benim yavruda , son 3-4 kontroldür hep makat geliş duruyor. Umarım yola gelir de pozisyon değiştirir

Benim yavruda , son 3-4 kontroldür hep makat geliş duruyor. Umarım yola gelir de pozisyon değiştirir
Yola gelir gelir:))))) doğuma giderken dönenler var. Bana artık değiştirmez pozisyonunu almış demişti. Şuan paralel hissediyorum.

Mrblar.
Son durulama suyunda elma sirkesi kullanin tavsiyedir.bebisler icin.
İcinize sinmezse sonradanda sadece suyla durulayin.

Merhaba arkadaşlar
Ayak bileğimin ağrısından can çekişiyorum resmen yürüyemiyorum
Doktorum magnezyum verdi ama yok geçmiyor. Sizin Ağrınız varmıydı olanların Ağrı'sı Nasıl geçti lütfen söyleyin.

Tecrübeli anneler bir yaşındaki çocuk ortalama kaç cm olur?

Kizlar edin benj doguma alcaklar(
Ayy canım ne zaman ya. Hayırlı haberlerle gel inşallah korkma dua et mevlaya güven ona bırak. Dualarimiz seninle korkma sakın üzülme. Sanki vaktin gelmiş normal doğuma gidiyor gibi davran. İnşallah hayirlisiyla alırsın bebeklerini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…