Canm Allah yardımcın olsun kolayca atlat inşallah bebişler de saglıcakla gelsinler inşallah ve hemencik toparlanın canmKizlar edin benj doguma alcaklar(
Ay noldu öyle ya.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle ...Kizlar edin benj doguma alcaklar(
her ne kadar annemle sorunlarım olsada ona masraf yaptırmak istemıyorum, bebegin büyük bıseyını almak ıstıyor kardeslerımle cunku babam yok ve annemın maası yok. bebek arabası vb gibi.Biz de dün e bebekte araba baktık..cadillac casual air baya aklımıza yattı,deneme falan yapınca rahat geldi kullanması..yaklaşık 500 tl de hediye çeki var, onla da süt sağma-termometre-bakım ürünlerini falan alırım diye düşündüm ama bakalım.. en son bebek arabasını benim annem alırım dedi,Kv.den de hiç birşey için ses çıkmayınca gıcık oldum.anneme de pek bişey aldırmak istemiyorum o yüzden..
bi dogsun neler alırmış, hıcte bısey almazlar. ortalıkta dolasırlar babaanneyız dıye. ay sinir oldum yıne hatırlayınca. bende aldırmıycam anneme. yada kendım parasını verip annem aldı diycem.eşimede bak sizinkılerın evine gıren paraya bak aldıkları 2 zıbına bak dıycemaynen canım birde tuttrmuşlar beşiği annane alır kendılerı daha bır tek zıbın aldılar oda ben surat yaptım dıye bı dogsun neler alrlarmışş sınır oldum bende aldrmadım anneme gıttım oda aldım
Kizlar edin benj doguma alcaklar(
eğer 32. Haftada ayrılmışsanız izne doğum sonrası 8 hafta 37 de ayrılmışsanız 8+5 13 hafta doğum sonrası izniniz oluyor.doğum izninde maaşınızı ve tüm haklarınızı alırsınız doğum izni bitiminde ücretsiz izne ayrılabilşrsiniz ücretsiz izne başladığınız gün itibari ile maaşınızı alamazsınızBir konuda bilgiye ihtiyacım var..
ben doğum iznim dolduktan sonra ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum. Raporum bittiği zaman bana ödememi yinede yaparlar değil mi? Yoksa ücretsiz izin tarihinin dolmasını mı bekleyecekler?
Benim eşimin eski halime dönmezsem boşarım gibi bir düşüncesi yok tabiki. Ama gıcık ben kilo aldıkça o diyet yapmaya başladısen kilo aldıkça eşini de yedir tatlılar, meyveler , hamurişi, çerezler
doğumdan sonra da hemen atletik kaslı bir vücut iste ondan bakalım nasıl oluyormuş...
ne demek boşar canım ya anne olacağız elbette vücudumuz bozulmasın isteriz ama ne yapalım
çaba harcarız vermek için...
ama önce kendi öz saygımız için gerekli..eşler anlayışlı olmalı...
Tövbe tövbe gerçekten Densiz. Söylenecek söz mu o adamın karısı içinayy bugun bir komsu : densiz... yanında karısı çocuklarıda var. tabi çalıştığımız için cok görmuyoruz bırbırımızı.
eşime dıyorkı çıtır kızı ne hale getirmişsin dıyo...
aptal yaa. soylenecek laf mı bu.
Yuh artık ne terbiyesiz insanlar varayy bugun bir komsu : densiz... yanında karısı çocuklarıda var. tabi çalıştığımız için cok görmuyoruz bırbırımızı.
eşime dıyorkı çıtır kızı ne hale getirmişsin dıyo...
aptal yaa. soylenecek laf mı bu.
Arkadaşlar neden böyle olduk ya nerdeyse çoğumuzda erken doğum riski var kıyamet alameti sanırım artık çok zorlaştı hamilelik hamile kalmak,doğum..Rabbim herkese yardım etsin inşallah birbirimize dua edelim şu mübarek günlerde
Evet gerçekten öyle. Kaynanam iki defa erken doğum yapmış evde ikisi de vefat etmiş. Daha yeni cahil kadın. Anlayışlı bi kaynanası da yokmuş. 7 aylık doğum yapmış. Ertesi gün tarlaya ise göndermişler. Bebeği de vefat etmiş zaten. Anlatıyor bana öyle. Neden korktum acaba diyo. Şimdiki aklım olsa korkmazdim gitmezdim çocuklarımı bırakıp da diyo. Ne zorluklar. Yine çok şükür bize. Arabalar var. Dolmuşlar metrolar var. Hamdolsun.Eskidende erken doğum riski eminimki çok oluyordur ama bu zamandaki gbi bizim gibi ha dedim mi gidilmiyordu o yüzden bizim kadar bebeğin her halinden eskilerin haberi yoktu bence...
Nasil ayarladin canim muayenlerini yeterli gelecekmiBen kullaniyorum
Canim noldu birden haberdar et hangi hastanedesinKizlar edin benj doguma alcaklar(
Canim ben orada mubala yaptim, heralde ki kocam beni bosamaz. Ama kocamin dis gorunuse dikkat ettigi kesin Allah var adamin soyledigi birsey de yok ama taniyorum kocami. Ben o anlamda soylemedim yanlis anlasilmasin ama haklisin oyleymis gibi olmus biraz. Sonucta sadece dış gorunusum icin benimle borlikte olduguna inansam sadece onunla evlenir miyim ona cocuk yapar miyim cok sukur kendime guvenim yerinde, isim de var arkamda ailem de var gucluyum de...eski haline dönmezsen kocan seni neden boşasın?)
ille de biri birini boşaycaksa sen onu boşa :) sonuçta tek başına yapmadın o çocuğu :)
Yani soyle bir durum var, insanlar herseyi eskiyle karşılaştıriyorlar ama kosullar aynı degil ki. Simdi mesela seker hastaligi hamilelikte daha yoğun neden ne kadar dikkat etsek de hazır gıda genetigi degistirilmis meyve sebze şeker karbonhidrat var hayatımızda, ve bunları yakacak kadar hareket yok; dogum icin en uygun yaş aralıgi 20-28 diye biliyorum yanlis olmasin ben arkadaşlarima bakiyorum ve kendim dahil olmak uzere 28 ustu oldu nerdeyse; eskiden cogu kişi ev hanımıymıs simdi ise calısan, hergin katetmesi gereken onlarca kilometresi olan, masa basi (hareketsiz) is agirlikta; eskiden tek dert bugun ne yemek yapsamdı belki simdi ozel sektor, hamile olursam beni calistirirlar mi, izini mi erken mi kullanayım gec mi, ucretsiz olsun mu, iş stresi, ulke stresi, sonucta bir referandum var yakında ve ben ciddi olarak sonucunu merak etmekteyim, yasam kosullari, farkindaysaniz burada surekli olarak; orada indirim var burada indirim var pesindeyiz; artik internet var hic haberimuz olmayan hastaliklari kesfedip kafaya takma potansiyelimiz var......Hayır erken doğum değil herşeyin zorlaşması hamile kalmak hamilelik önceden böyle değilmiş annelerimiz ne kolay hamile kalıp doğuruyormuş dünyanın sonu geldi heralde diye düşünüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?