2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Öyle bir riskin yoksa korkmaz canım kendini boşuna strese sokma herşey yolunda gider inşallah merak etme tabiki insan etrafta çok görünce olumsz etkileniyor düşünmemeye çalış öyle şeyler
Bilmiyorum ki canım herşeyden korkar oldum ailem uzakta bizim durumlar baya sıkıntılı hazır değil bazen şeylerim belki onun da korkusu yani erken gelirse ben naparim diye ama allah yardım eder inşallah hepimize..

Kizlar edin benj doguma alcaklar(
Kuzum hayırlısıyla sağlıkla kavus inşallah miniklerine dualarimizdasin..
Iğrenç adam

Nasil ayarladin canim muayenlerini yeterli gelecekmi
Bende muayene sayisi yok o yuzden sikinti olmuyor.hatta anlasmali bi hastane grubu var hep oraya gidersem limitten de dusmuyo islemin faturasinin yüzdesini oduyorum sadece. Ama baska bi hastanenin kadin dogumuna 1kere bile gitsem sınırsız limitim iptal oluyo. Benimki de boyle

Benim anenmlerin de durumu pek yok canım ama allah razı olsun besigini de aldılar bir sürü ihtiyaçlarını da ben bişey alamadım herşeyi onlar aldı. Kv zaten en baştan ananesi yapar dedi çekildi. Esimin kardeşleri birşeyleri alacaklarını söylediler inşallah bekliyoruz onları da.. yani bu iş durumla olmuyor.insanin içinden gelecek yapan borçla bile yapiyor yapacagini

Bugün aradım müşteri hizmetlerini Yok dddi var dddi sonra biz sizi ararız dedi Sadece netteki alısverişlerde dedi bizde kaldık bakalım cvp bekliyorum hafifligi falan nasıldı bende kullanmadım sadece baktım

Kızlar göğüs kremine başlayan var mi bana cok erken gibi geliyor ama 32. Haftadan itibaren kullaniliyormus sanırım lansinoh var bende.. ama bazı yerlerde göğüsler uyarıldığı için erken kullanılmaması gerektigini okumuştum. Siz ne düşünüyorsunuz

kardelencim, canım ;... Allah yardımcın olsun, sağ salim kucağına al inşallah bebişlerini. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Rba8992
Allah razı olsun canım.. aynen hassaslastim sanırım.. annemle babam oylarını kullanıp gelecekler inşallah onlar gelince prenses gibi hissetmeye başlarım zaten

kardelen2558 canım güzel haberlerini bekliyoruz. Hiç korkma çok şükür 31 artılardasın. İkiz bebekler için gayet iyi hafta. Dualarımız seninle.

Rba8992
Allah razı olsun canım.. aynen hassaslastim sanırım.. annemle babam oylarını kullanıp gelecekler inşallah onlar gelince prenses gibi hissetmeye başlarım zaten
Oh az kalmış bak ne güzel benim annemde geliyo arada ben yattığım için o gelince güvende hissediyorum bende eşimde ilgili sağolsjn ama insan annesinden farklı bir destek alıyo böyle zamanlarda..sende daha iyi hissediceksin onlar gelince

Rba8992
O kremden bende aldım canım.34.haftada kullanmaya baslıycam inş.ilkinde cok cektim gögüs agrısı inş bu sefer öyle olmaz

canım senın durum daha kötüymüş.
dediğin gibi insan sadece düşünülmesini sorulmasını istiyor.
o bile olmayınca bu hassas günlerde iyice insan deliriyor.
bazen olay durum para mevzusu olmuyor.
yapan bir sekılde yapıyor.içlerinden gelse yeterli ...

Normal bi süreçtir inş dediğin gibi. Günlük ped bazı tenlerde aşırı kaşıntı yapıyor bir müddet kullanma bakalım diyecektim. Geçmiş olsun
Doktorum erkek söylesem alttanmı bakarki
Bebeğe zararı olurmu ki

benimkinin başı tam midemin altında canım hala 36. haftaya kadar bekleyeceğiz dedi doktor. makat geliş pozisyonunda duruyor

Hii o degiskmis canim benim 10 muayne hakkim var sadece

Tabiki ciddi degilim bu konuda ciddiye alanlar olmus ama. Yazdim zaten bununla ilgili. Sana da kolay gelsin cok guzel ugraslar

Aynen öyle canım eşimden de allah razı olsun ama insan annesinin babasının yanında daha çocuk gibi olup naz yapabiliyor ekstra rahat olabiliyor. O yüzden gelmeleri için gün sayıyorum.. gelsinler son hazırlıklarımızı yapalım da kızım daha acele etmesin ben onlar konuşuyorum zaten ananneyle dede gelecek daha acelemiz yok diyorum
O kremden bende aldım canım.34.haftada kullanmaya baslıycam inş.ilkinde cok cektim gögüs agrısı inş bu sefer öyle olmaz
Ilkinde kullanmış miydin bişey canım.. bunu hergün mu surceksin sürdükten sonra ped mi koyu caz ki gogsumuze hiç bilgim yok

32. haftadan sonra göğüs uçlarıyla çok uğraşmamak kaydıyla kullanabilirsin demişti doktorum..
göğüs uçlarının uyarılması kasılmaların başlamasına erken doğuma neden oluyormuş..
garmastan pomad önerdi...
henüz kullanmaya başlamadım haftaya başlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…