- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Ben de başlamak istiyorum ama 34 ya da 35 te başlayayım o zaman teşekkürler canım32. haftadan sonra göğüs uçlarıyla çok uğraşmamak kaydıyla kullanabilirsin demişti doktorum..
göğüs uçlarının uyarılması kasılmaların başlamasına erken doğuma neden oluyormuş..
garmastan pomad önerdi...
henüz kullanmaya başlamadım haftaya başlarım inşallah
Tesekkurler canim bilgilendirme için.. benim iki ayim kaldı ama erken mi acaba diyorumBir de lansinohun kalın bir formu vardır, bas ve işaret parmağınız arasına az bi miktar alın, parmaklarınız arasında ısınsın rahatça sürersiniz, göğüs ucunu uyarma riski de olmaz
B12 düşmüştür benfe de unutkanlık vardı hem dr bayağı sonra bir tahlil yaptık b12 çok düşmüş şimdi günde 2 tablet alıyorumBende unutkanlık ileri durumda. Senle hem konuştuğumuzu karşıda bi doktor önerdiğini biliyorum ama nedense lazım olduğunda bu bilgileri kullanamıyorum:)))
Rica ederimTesekkurler canim bilgilendirme için.. benim iki ayim kaldı ama erken mi acaba diyorum
Yok goguslerimde hiçbir sorun yok şimdilik 15 gun sonra yavaş yavaş başlarım ben yine de.. 15 gün sonra randevum da var doktoruma da sorarım tekrar tesekkurlerRica ederim
Eğer kuruluk pullanma varsa kahverengi halka ve göğüs ucunda kullanabilirsin bence, olmadı bi sonraki randevuda doktoruna da danış ben de mayısla birlikte başlamayı düşünüyorum çünkü benim memeler artık süt torbasına döndü ikinci bebek ve 20 aylık emzirme geçmişi olunca başkalaşım geçirdiler:)
Limitli olunca baska hastanede dogum yapma sansim olmuyo cunku limit az. Kendi gittigim hastaneye de bagimli gibi oluyorum.mesela acil bi durum olsa yanibasimda hastane dolu ama gidemem. Seninki de azmis aslinda yeri geliyo doktor surekli gozetim altinda tutmak istiyo 10 muayene nedir kiHii o degiskmis canim benim 10 muayne hakkim var sadece
Rica ederim zaten bebek en fazla bir aylık olunca senin memeler bebeğe alışır onun da çenesi ve damağı güçlenir emmeyi çok iyi becerir, hiçbir ekstra bakıma ihtiyacınız kalmaz, içini ferah tutYok goguslerimde hiçbir sorun yok şimdilik 15 gun sonra yavaş yavaş başlarım ben yine de.. 15 gün sonra randevum da var doktoruma da sorarım tekrar tesekkurler
Doktorum erkek söylesem alttanmı bakarki
Bebeğe zararı olurmu ki
Canım b12 bakılıyor sürekli ama düşük değil malesef. Yani iki tabletle olacak iş olsaydı keşke senin gibiB12 düşmüştür benfe de unutkanlık vardı hem dr bayağı sonra bir tahlil yaptık b12 çok düşmüş şimdi günde 2 tablet alıyorum
Zararı olmaz bi kere maruz kalmıştım çünküDoktorum erkek söylesem alttanmı bakarki
Bebeğe zararı olurmu ki
Canım her gebelikte enf oluyor ben de yaşadım malasef tekrarlıyor ben günde 2litre su içmeye çalışıyorum hem şekere iyi geliyor hem de enf engelliyor son aylarda idrar kültürü de baktır toplu tuvaletlerden özellikle toplu kullanılan klozetlerden uzak durKızlar benim de yazdıklarıma cevap verin bi zahmethep yazdığım la kalıyorum
İdrar yolu enfeksiyonu çeken var mı
Canım benim bi arkadas dogum yaptı yakın zamanda.doktor önce 28i demis.en son kontrole gittigndede 20 sinde alalım bebegi çünkü kilosu iyi zaten bir haftada cok bi gelişimi olmaz demiş doktor.ne kadar dogru bilemem tabi.doktorlar her konuda ikiye ayrıldıgı için bundada öyledir eminim.kimi son ana kadar kalsın der kimi farketmez derBenim sizlere sormak istediğim bir sey var soyleki; benim tüp bebek oldugu icin doktorum 38. Hafta sezeryanla alma taraftarı. Kiymetli bebek oluyormus bunlar devlet bunu destekliyormus falan filan. Tamam sezeryana olur dedim diyelim de neden 38. Hafta; 2 hafta cocugun gelisimi icin onemli degil mi sizcede 40 da sezeryan olmaz mi. Bildigim kadariyla kanala girmeden almak istiyorlar ama bir yerde okumustum 1 gun once alinsa bile ciger gelisimi icin onemli diyordu. Doktora da soracagim ama sizler ne dusunuyorsunuz merak ettim belki
Yok canım işkinde cok tecrübesizdim ve kimsede uyarmadı beni.yara olduktan sonra tahin yagı sür demişti birisi o biraz iyi geldi ama gecene kdar canımdan can gitti resmen.bunu doguma kadar ara ara sürmeyi planlıyorum.gögüs uçlarının uyarılmasından korkuyorum.bi tane düşük yasadıgım için herşeyden korkar olmusum zaten.Aynen öyle canım eşimden de allah razı olsun ama insan annesinin babasının yanında daha çocuk gibi olup naz yapabiliyor ekstra rahat olabiliyor. O yüzden gelmeleri için gün sayıyorum.. gelsinler son hazırlıklarımızı yapalım da kızım daha acele etmesin ben onlar konuşuyorum zaten ananneyle dede gelecek daha acelemiz yok diyorum
Ilkinde kullanmış miydin bişey canım.. bunu hergün mu surceksin sürdükten sonra ped mi koyu caz ki gogsumuze hiç bilgim yok
Allah bu bebeğini sana bağışlasın canım haftalarimiz ilerledi bişey olmaz inşallah artık.. Sen de endişe etme bebisin sağlıkla gelecek iyi düşün az kaldı kucaklarimizin dolmasınaYok canım işkinde cok tecrübesizdim ve kimsede uyarmadı beni.yara olduktan sonra tahin yagı sür demişti birisi o biraz iyi geldi ama gecene kdar canımdan can gitti resmen.bunu doguma kadar ara ara sürmeyi planlıyorum.gögüs uçlarının uyarılmasından korkuyorum.bi tane düşük yasadıgım için herşeyden korkar olmusum zaten.
Yarın kontrolüm ve hala karar veremedim söylesemmi söylemesemmiZararı olmaz bi kere maruz kalmıştım çünküdoktorun bakma ihtimali yüksek
Joei ye göre biraz ağır ama daha önce baktıklarıma göre hafifti..katlaması,pusetini takması falan kolay geldi..hepsini ben bu halimle yapabildim..ana kucağının da 3 farklı pozisyonda kullanılabilme özelliği var,bence iyi birşey ..Bugün aradım müşteri hizmetlerini Yok dddi var dddi sonra biz sizi ararız dedi Sadece netteki alısverişlerde dedi bizde kaldık bakalım cvp bekliyorum hafifligi falan nasıldı bende kullanmadım sadece baktım
Mrblar.
Son durulama suyunda elma sirkesi kullanin tavsiyedir.bebisler icin.
İcinize sinmezse sonradanda sadece suyla durulayin.
Hergün en az iki litre bende içmeye çalışıyorum canım hamileliğin başından beri zaten genelde evdeyim dışarda öyle çok mecbur kalmadıkça da girmem tuvalete inşallah geçer bu seferde söylemeyeyim bakayım doktora bebeğe zararı olmasa ben çekerim o kadar rahatsız etmiyor beni benim korkum bebeğe zarar vermesiCanım her gebelikte enf oluyor ben de yaşadım malasef tekrarlıyor ben günde 2litre su içmeye çalışıyorum hem şekere iyi geliyor hem de enf engelliyor son aylarda idrar kültürü de baktır toplu tuvaletlerden özellikle toplu kullanılan klozetlerden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?