Kizlar edin benj doguma alcaklar(
Sepet beşiği hiçç tavsiye etmiyorum. 6 8 ay yatıyor. Park yatakta 2 yaşına kadar çok rahat yatıyor. Mobilya beşiklerde 3 4 yaşına kadar yatıyor.Bu beşik olayı benim canımı sıkmaya başladı..
O kadar kararsızım ki anlatamam!!
Sepet beşikler, çok şık
Anne yanı beşikler, çok rahat
Sizin linkteki gibi karyola beşikler çok kullanışlı..
Ay ben ne alıcam yaaaa
Bi türlü karar veremiyorum, daha bunun yatağı yorganı nevresim takımı........
Benim sizlere sormak istediğim bir sey var soyleki; benim tüp bebek oldugu icin doktorum 38. Hafta sezeryanla alma taraftarı. Kiymetli bebek oluyormus bunlar devlet bunu destekliyormus falan filan. Tamam sezeryana olur dedim diyelim de neden 38. Hafta; 2 hafta cocugun gelisimi icin onemli degil mi sizcede 40 da sezeryan olmaz mi. Bildigim kadariyla kanala girmeden almak istiyorlar ama bir yerde okumustum 1 gun once alinsa bile ciger gelisimi icin onemli diyordu. Doktora da soracagim ama sizler ne dusunuyorsunuz merak ettim belki
Ben toz olanalarla beceremedim. Kaç kere duruşama yaptım, yapışıp kaldı. Sıvı kullanıyorum artık.Bebeğin nevresimini bebek deterjanıyla yıkadim ama deterjan kalıntısı kaldı bi durulama daha yaptım ama hala var biraz bunun bi formülü varmı kızlar.
Aynen kime inanacagimizi sasirdikCanım benim bi arkadas dogum yaptı yakın zamanda.doktor önce 28i demis.en son kontrole gittigndede 20 sinde alalım bebegi çünkü kilosu iyi zaten bir haftada cok bi gelişimi olmaz demiş doktor.ne kadar dogru bilemem tabi.doktorlar her konuda ikiye ayrıldıgı için bundada öyledir eminim.kimi son ana kadar kalsın der kimi farketmez der
Bencede oyle olmalibeni son ana kadar bekletme taraftarı doktorum tarih bile vermedi...
bence de acil bir durum olmadıkça bebek bekletilebilir
Benim eşim de öyle. Her şeyi ben düşünüyorum. Çok sinşr bozucu.Al benden de o kadar!! Napıcaz, ne alıcaz diyorum ; sen bi bak araştır diyo! Hangisini istiyosan alalım diyip çıkıyo işin içinden. Bi fikir veriim demek yok, herşeye ''sen bilirsin ''
İdrar tahlili teklif edersin olmazsa:) en azından ne olduğundan emin olursun. Diycem ama tabi içinden geleni yap canım sen:)Yarın kontrolüm ve hala karar veremedim söylesemmi söylemesemmigaliba söylemeyeceğim
Arkadaşlarım ablam akrabalar falan derken baya isim hazinem oldu:) emine gökten emel ebru özçimene geniş baya geniş bi yelpaze. Hayret bunu duymadım baya da eskiymiş. Keşke konyada olsaydım. Dr seneçeneğim çoktu. Şimdi hala bi düzenli dr bulamadımDaha önce dogurmadiysan normal duymaman bende hamile kalinca ogrendim kadin dogumculari. Cok eski bi doktor 20 yildir selcukludaymis. Cok memnunum ben bastan beri ona gidiyrm
Tabiki anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi ama Dr lar kendilerince kolay olsun diye beklemek istemiyorlar sezeryanı genelde 38.haftadan itibaren yapıyorlar benimde 2. Sezeryanım olacak ilki 39+2 de oldu bunu da Dr tam 39 dedi ama bakalım önceye alırsa 39 demiştiniz diyeceğimBenim sizlere sormak istediğim bir sey var soyleki; benim tüp bebek oldugu icin doktorum 38. Hafta sezeryanla alma taraftarı. Kiymetli bebek oluyormus bunlar devlet bunu destekliyormus falan filan. Tamam sezeryana olur dedim diyelim de neden 38. Hafta; 2 hafta cocugun gelisimi icin onemli degil mi sizcede 40 da sezeryan olmaz mi. Bildigim kadariyla kanala girmeden almak istiyorlar ama bir yerde okumustum 1 gun once alinsa bile ciger gelisimi icin onemli diyordu. Doktora da soracagim ama sizler ne dusunuyorsunuz merak ettim belki
Bizim aldığımız mobilya beşik büyüenlerden 14 yaşına kadar yatabilir demişlerdi yanılmıyorsam ama şimdi oğlumun kardeşi geleceği için onu bazaya geçirdik mobilya beşiği de tekrar karyoladan sallanan beşiğe çevirdik. Oğlumda oturma odasına biz de park yatak aldık asıl alma amacımız annemlere gittiğimizde de yanımızda götürmekti iyiki de almışız 5,5 aylıktan sonra kv baktı onun evine götürdük biz gelene kadar çocuk.en azından kendi yatağında yatmış oldu aman karyoladan düşer mi bilmem ne derdi olmadı gözüm hiç arkada kalmadı.Eki Görüntüle 1976898
Sepet beşiği hiçç tavsiye etmiyorum. 6 8 ay yatıyor. Park yatakta 2 yaşına kadar çok rahat yatıyor. Mobilya beşiklerde 3 4 yaşına kadar yatıyor.
Anne yanı olandan almadım bilmiyorum. Ama ben bu defa byüyen beşikden alacam. Mobilya olandan. Birde oturma odasına park yatak alacam.
Kızlar dün kanamam oldu demiştim. Bebek rahmi zorlamış biraz ondan kan gelmiş. Ciğer geliştirici iğne vurdular Bebek için .7 saattirde serum yiyorum . Herhangi bi tarih verilmedi Doğum için sadece erken Doğum olabilir dediler.yatış verdiler öyle yatıyorum hastanede...
Ben bubchen aldim.E bebekte 150 Tl alışverişe 50 TL hediye çeki veriyor. Benim ihtiyaç listemde sadece bebek yağı, kremi, pişik kremi, şampuanı ve deterjan eksik kaldı. Mustela almayı düşünüyordum ama e bebekte mustela yok sebamed nasıldır?
Mustela mı sebamed mi ikisi arasında kaldım, önerilerinizi beklerim :)
Kızlar hangi beşiği aldınız?
http://www.hepsiburada.com/kidboo-kacper-brown-ahsap-besik-60x120cm-p-AILEBEBEK15042
Bu nasıl sizce?
Al benden de o kadar!! Napıcaz, ne alıcaz diyorum ; sen bi bak araştır diyo! Hangisini istiyosan alalım diyip çıkıyo işin içinden. Bi fikir veriim demek yok, herşeye ''sen bilirsin ''
Beşik konusunda kafam çok karışık. Bir mağazaya gidiyorum 55×94 ölçüsüne 1,5 -2yaşına kadar yatar diyor. Başka mağazada 50×90 ölçüsüne 8 ay diyor. 5 santimetre nasıl bu kadar farkediyor anlamadım. Bize 1 yıl yatabileceği anne yanı beşik lazım. Odasını aldık zaten. Hangisini alacağımı bilemedim.
Ben toz olanalarla beceremedim. Kaç kere duruşama yaptım, yapışıp kaldı. Sıvı kullanıyorum artık.
Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Allah yardımcın olsun canım benim sağlıkla büyüt inşallah analı babalıCok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Ay cok şükür cok sevindim. Insallah bi an once kucagina alacagin kadar büyürler. Allah kavustursun bebisleri annesine hemencecikCok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Oyyyyy. Doğdu demek meşhur ikizlerimiz:))))) annesi allah o kuzuları sana bağışlasın inş. Onları sensiz seni de onlarsız bırakmasın rabbimCok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
erkek kadin dogumcu pek ragbet görmez konyada:)Arkadaşlarım ablam akrabalar falan derken baya isim hazinem oldu:) emine gökten emel ebru özçimene geniş baya geniş bi yelpaze. Hayret bunu duymadım baya da eskiymiş. Keşke konyada olsaydım. Dr seneçeneğim çoktu. Şimdi hala bi düzenli dr bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?