2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sepet beşiği hiçç tavsiye etmiyorum. 6 8 ay yatıyor. Park yatakta 2 yaşına kadar çok rahat yatıyor. Mobilya beşiklerde 3 4 yaşına kadar yatıyor.

Anne yanı olandan almadım bilmiyorum. Ama ben bu defa byüyen beşikden alacam. Mobilya olandan. Birde oturma odasına park yatak alacam.

beni son ana kadar bekletme taraftarı doktorum tarih bile vermedi...
bence de acil bir durum olmadıkça bebek bekletilebilir

Aynen kime inanacagimizi sasirdik

Al benden de o kadar!! Napıcaz, ne alıcaz diyorum ; sen bi bak araştır diyo! Hangisini istiyosan alalım diyip çıkıyo işin içinden. Bi fikir veriim demek yok, herşeye ''sen bilirsin ''
Benim eşim de öyle. Her şeyi ben düşünüyorum. Çok sinşr bozucu.

Daha önce dogurmadiysan normal duymaman bende hamile kalinca ogrendim kadin dogumculari. Cok eski bi doktor 20 yildir selcukludaymis. Cok memnunum ben bastan beri ona gidiyrm
Arkadaşlarım ablam akrabalar falan derken baya isim hazinem oldu:) emine gökten emel ebru özçimene geniş baya geniş bi yelpaze. Hayret bunu duymadım baya da eskiymiş. Keşke konyada olsaydım. Dr seneçeneğim çoktu. Şimdi hala bi düzenli dr bulamadım

Tabiki anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi ama Dr lar kendilerince kolay olsun diye beklemek istemiyorlar sezeryanı genelde 38.haftadan itibaren yapıyorlar benimde 2. Sezeryanım olacak ilki 39+2 de oldu bunu da Dr tam 39 dedi ama bakalım önceye alırsa 39 demiştiniz diyeceğim

Bizim aldığımız mobilya beşik büyüenlerden 14 yaşına kadar yatabilir demişlerdi yanılmıyorsam ama şimdi oğlumun kardeşi geleceği için onu bazaya geçirdik mobilya beşiği de tekrar karyoladan sallanan beşiğe çevirdik. Oğlumda oturma odasına biz de park yatak aldık asıl alma amacımız annemlere gittiğimizde de yanımızda götürmekti iyiki de almışız 5,5 aylıktan sonra kv baktı onun evine götürdük biz gelene kadar çocuk.en azından kendi yatağında yatmış oldu aman karyoladan düşer mi bilmem ne derdi olmadı gözüm hiç arkada kalmadı.

Geçmiş olsun.

Ben bubchen aldim.

Tahterevalli Toro modelini aldım ben. Anne yanı, sallanan on korkulukta asansör var. 1050 TL falandi. Hediye ceki verdiler 400 TL. 700e geldi aslında bana. İçinden uyku seti yatağı yorganı cibinligi dahil. Senin almak istediğine benzer modellere baktım..Üstelik ayaklari sabitlenenlerden. Satıcı önermedi. İleriki yaşlarda sıkıntı oluyormus. Zaten sallanmasini da beğenmemiştim.

Al benden de o kadar!! Napıcaz, ne alıcaz diyorum ; sen bi bak araştır diyo! Hangisini istiyosan alalım diyip çıkıyo işin içinden. Bi fikir veriim demek yok, herşeye ''sen bilirsin ''

+1

Ben netten bakmistim. Hatirladigim kadarıyla 130 cmye max 4yas sigiyordu. Ama erkek bebek daha uzun oluyor ve 10 cm yatma payı eklersek bence max 3.5 yaş yatar. 100 cm 2 yasa kafar yatar herhalde. Büyüme hızlarını hesaba katmak gerek. Ama satıcı 3 diyorsa sen onu 2.5 düşün.

Kizlar edin benj doguma alcaklar(

Allah sağlıkla kavusmani nasip etsin. Senin bebislerin yeri daralmış annesi. Kucağına alınca yaz lütfen neler.oldugunu..

Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Ay cok şükür cok sevindim. Insallah bi an once kucagina alacagin kadar büyürler. Allah kavustursun bebisleri annesine hemencecik

erkek kadin dogumcu pek ragbet görmez konyada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…