2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İdrar tahlili teklif edersin olmazsa:) en azından ne olduğundan emin olursun. Diycem ama tabi içinden geleni yap canım sen:)
Bir ay önce yapılmıştı idrar aslında bişey demediydi o zaman da az çok vardı kaşıntı

kardelen2558 hadi gecmis olsun canim... iyi oldugunda yazar misin.nasil oldu birden. Cunku bir sorunun yada sancin yoktu.nerde dogum yaptin. Bebislerinde iyidir insallh...

Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Ikizlerimiz de doğdu maşallah.. en yakın zamanda toparlanirsin inşallah canım ve bebislerini görürsün.. 3unuze de sağlık dilerim. Bizleri de haberdar et

Yarın kontrolüm ve hala karar veremedim söylesemmi söylemesemmi galiba söylemeyeceğim
bnce söylemelisin, tedavi edilmeden normal doğum yaptığını düşünelim bebeğinin gözünün mantar enfeksiyonundan etkilenme olma ihtimali var, sadece oda değil bir enfeksiyondan bahsediyoruz sonuçta rahim ağzına zarar vermeyeceğinin garantisi yok. kaşıntıyı tarif edersen bakacağını düşünmüyorum. yanma ve kaşıntı diye anlat bakarsa da yapcak bişey yok sonuçta 38. haftada çatı muayenesi için ve hatta doğum için aynı adama gideceksin

memursunuz herhalde analık izni bittikten sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var siz istediğiniz süre kullanmakta özgürsünüz fakat ücretsiz izinde maaş alamıyorsunuz hatta sigortanız dahi olmuyor görev sürenzi işlemiyor bir nevi işten çıkmak gibi düşünebilirsiniz ben oğlumda kullanmıştım o yüzden ayrıntılarını biliyorum

Canm benim de tüp bebiş. Tüp doktorum da sezeryan demsti smdi devam ettgmde sezeryan diyo 38+5 içn alrz dedi bana da ama nasip bnde anlamıyorm nye oyle dedklerni gelmeye nyetlendgi zaman alınmıyo mu ki sezeryana bilemiyorum konusmak lazm doktrla aslnda

Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Oh sükür canm ya hayrlısıyla dogmus bebşler hepinz de iyiymişsinz maşallah kuvezde olmaları normal bi skntıları olmadgı sürece hemenck ckarlar ordan da anneleri merk etme sen her sey yoluna grer en kısa zamnda inşallah cann

Canım benim insallah sağlıkla kucağına alıp Bebişlerini evine gideceksin biraz kuvezde kalacaklar ama insallah herşey yoluna girecek dualarımız sizinle

Yarın kontrolüm ve hala karar veremedim söylesemmi söylemesemmi galiba söylemeyeceğim

Çok geçmiş olsun bence kesinlikle söylemelisin. Sonucta bu tip durumlar için gitmiyormuyuz doktora, aksi takdirde kontrolde olmazdı test tahlilde olmazdı, 9. ay gider doğururduk. Bebişin sağlığı için bence söylemeyi ihmal etme canım.

Ya alinir tabi sonucta normal doguma gidip son anda sezeryana donen insanlarin sezeryani farkli mi sanki degil. Neyse artik hayirlisi olsun bizim icin ve bebegimiz icin.

Boyle bir şeyden haberdar olan var mı? Nerede satılıyor falan?

Eklentiler

• Screenshot_20170404-095138.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 107
kardelen2558 canim inşallah en kısa zamanda alırsın bebislerini kucağına. Hayırlısı olsun..3 unuze de sağlık versin rabbim.dualarimizdasin.gorebildin mı kuzularini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…