Bir ay önce yapılmıştı idrar aslında bişey demediydi o zaman da az çok vardı kaşıntıİdrar tahlili teklif edersin olmazsa:) en azından ne olduğundan emin olursun. Diycem ama tabi içinden geleni yap canım sen:)
Gözün Aydın, geçmiş olsun, sağlıkla çıkarırsın insallah bebeklerini... güle güle büyüt insallahCok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Ikizlerimiz de doğdu maşallah.. en yakın zamanda toparlanirsin inşallah canım ve bebislerini görürsün.. 3unuze de sağlık dilerim. Bizleri de haberdar etCok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
bnce söylemelisin, tedavi edilmeden normal doğum yaptığını düşünelim bebeğinin gözünün mantar enfeksiyonundan etkilenme olma ihtimali var, sadece oda değil bir enfeksiyondan bahsediyoruz sonuçta rahim ağzına zarar vermeyeceğinin garantisi yok. kaşıntıyı tarif edersen bakacağını düşünmüyorum. yanma ve kaşıntı diye anlat bakarsa da yapcak bişey yok sonuçta 38. haftada çatı muayenesi için ve hatta doğum için aynı adama gideceksinYarın kontrolüm ve hala karar veremedim söylesemmi söylemesemmigaliba söylemeyeceğim
memursunuz herhalde analık izni bittikten sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var siz istediğiniz süre kullanmakta özgürsünüz fakat ücretsiz izinde maaş alamıyorsunuz hatta sigortanız dahi olmuyor görev sürenzi işlemiyor bir nevi işten çıkmak gibi düşünebilirsiniz ben oğlumda kullanmıştım o yüzden ayrıntılarını biliyorumBir konuda bilgiye ihtiyacım var..
ben doğum iznim dolduktan sonra ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum. Raporum bittiği zaman bana ödememi yinede yaparlar değil mi? Yoksa ücretsiz izin tarihinin dolmasını mı bekleyecekler?
mutlaka kesmek gerekiyor bende makası alıp tek tek kestim hepsiniKızlar ben bebeğin kıyafetlerini yıkıyorum da iç etiketlerini kesicem rahatsızlık vermesin diye kocaman kocaman etiketler koymuşlar
Canm benim de tüp bebiş. Tüp doktorum da sezeryan demsti smdi devam ettgmde sezeryan diyo 38+5 içn alrz dedi bana da ama nasip bnde anlamıyorm nye oyle dedklerni gelmeye nyetlendgi zaman alınmıyo mu ki sezeryana bilemiyorum konusmak lazm doktrla aslndaBenim sizlere sormak istediğim bir sey var soyleki; benim tüp bebek oldugu icin doktorum 38. Hafta sezeryanla alma taraftarı. Kiymetli bebek oluyormus bunlar devlet bunu destekliyormus falan filan. Tamam sezeryana olur dedim diyelim de neden 38. Hafta; 2 hafta cocugun gelisimi icin onemli degil mi sizcede 40 da sezeryan olmaz mi. Bildigim kadariyla kanala girmeden almak istiyorlar ama bir yerde okumustum 1 gun once alinsa bile ciger gelisimi icin onemli diyordu. Doktora da soracagim ama sizler ne dusunuyorsunuz merak ettim belki
Oh sükür canm ya hayrlısıyla dogmus bebşler hepinz de iyiymişsinz maşallah kuvezde olmaları normal bi skntıları olmadgı sürece hemenck ckarlar ordan da anneleri merk etme sen her sey yoluna grer en kısa zamnda inşallah cannCok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Canım benim insallah sağlıkla kucağına alıp Bebişlerini evine gideceksin biraz kuvezde kalacaklar ama insallah herşey yoluna girecek dualarımız sizinleCok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Yarın kontrolüm ve hala karar veremedim söylesemmi söylemesemmigaliba söylemeyeceğim
Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Evet görmezler :))erkek kadin dogumcu pek ragbet görmez konyada:)
Geçmiş olsun, bebekleriniz sapasağlam kucağına gelsin.Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Ya alinir tabi sonucta normal doguma gidip son anda sezeryana donen insanlarin sezeryani farkli mi sanki degil. Neyse artik hayirlisi olsun bizim icin ve bebegimiz icin.Canm benim de tüp bebiş. Tüp doktorum da sezeryan demsti smdi devam ettgmde sezeryan diyo 38+5 içn alrz dedi bana da ama nasip bnde anlamıyorm nye oyle dedklerni gelmeye nyetlendgi zaman alınmıyo mu ki sezeryana bilemiyorum konusmak lazm doktrla aslnda
Oh sükür canm ya hayrlısıyla dogmus bebşler hepinz de iyiymişsinz maşallah kuvezde olmaları normal bi skntıları olmadgı sürece hemenck ckarlar ordan da anneleri merk etme sen her sey yoluna grer en kısa zamnda inşallah cann
Bildiğim kadarıyla ali acar hüseyin görkemli Konya'nın en iyi kadın doğum doktorlarından ve de hepsi erkek randevu bile alamıyorsun o kadar kalabalık yani bence tam tersierkek kadin dogumcu pek ragbet görmez konyada:)
Sonucu yazarsan sevinirimBen yarın hacışakıri deniycem belki markayla alakalidir
Hayırlı olsun, gözünüzaydın canım. İnşallah tez vakitte evinize dönersiniz bebişlerle..Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?