- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Bacaklarım inanılmaz ağrıyor. Kasılma filan yok, kalçamdan aşağısı ağır spor yapmışım gibi sızlıyor. 30. haftaya girince birden hamile oldum galiba:)
Kimse de yer vermiyor, ondan da olabilir. Sizde var mı bacak-kalça ağrısı?
hayır doğum izni boyunca maaşın kurum tarafından ödenecek yani devlette öyle biliyorum ben.
Aa sağol, ciddi olabilir yani. Doktorum izinde, olmazsa haftaya bir uğrayayayım.O
Bi iki gundur bende de var. Bugun doktordaydim sordum. Bazen görünürde varis olmuyomus ama alt damarlarda sikinti olabiliyomus. Eger agrilar cok artarsa basamayacak kdr ya da cok sisme olursa kalp damar cerrahisine yonlendiririm dopler cekerler dedi. Oyle durumlarda kan sulandirici kullanmak gerekebiliyomus. Bi doktorla gorusmekte fayda var
Bu ağrı hepimizin başında demek ki. Geçse keşke.Ben Yarım saat ayakta kalsam topuklarım ağrıyor. Kalça ağrısı gece olurdu. 2 haftadır yok çok şükür. Ama bende sırt ağrısı hiç geçmiyor. dik otursam sırtımın sağ tarafı ağrıyor. Hatta bıçak varmış gibi orda sürekli.. dik durmasam kaburgalarım acıyor karın şişliğinden ne yapacağımı bilemedim.
özel de sgk ödüyor..
Hanımlar bebişim erken döllenme konusunu aştı. 31+5 dedi dr. Sat a göre bugün 32+0 olmalıydı. Her şey normal ama 100 gr daha fazla olsa fena olmazdı 1700 gr şimdilik dedi. 1800-1850 olsa tamamdı bizim için, böyle giderse küçük bi bebek çıkıcak senden öyle iri bi bebek beklemeyemeyiz dedi. Zaten benden de anca o kadar çıkar . Hem zayıf hem az yiyo hem de yediklerine besleyicilik konusunda hiç dikkat etmiyo... nasıl anneyim ben yayumurta süt yoğurt ve hergün kırmızı et mutlaka dedi. Balık yağı verdi.
Göbeğin alt kısmı vajinaya doğru olan bölgede kasılma acı var dedim progestanı vajinadan al dedi. Bunları dene 2-3 hafta sonra yine gel bakalım neler değişmiş olacak dedi. Haberler hoş değil sanki
Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Bacaklarım inanılmaz ağrıyor. Kasılma filan yok, kalçamdan aşağısı ağır spor yapmışım gibi sızlıyor. 30. haftaya girince birden hamile oldum galiba:)
Kimse de yer vermiyor, ondan da olabilir. Sizde var mı bacak-kalça ağrısı?
hayır doğum izni boyunca maaşın kurum tarafından ödenecek yani devlette öyle biliyorum ben.
Telas yaptirmak istemem tabi bunu normal duzeyde agrilar icin demedi cok artarsa böyle yapiliyomus yani. Dr a danismakta fayda var her ihtimale karsiAa sağol, ciddi olabilir yani. Doktorum izinde, olmazsa haftaya bir uğrayayayım.
Kızlar uzun bir aradan sonra selamlar :) isimleriniz belli oldu mu? Biz en sonunda 2ye düşürdük. Sarp, Kaan, Doruk, Demir, Arden vardı. Demir ve Arden kaldı. Ama bir türlü karar veremiyoruz.
Renni ya da gaviscon kullanabilirsin Dr um günde 3 defa kullanabilirsin hatta tepene de diksen şişeyi bişey olmaz dedi oğlumda ben çok çektim bu mide yanmasından tepeme dikerdim yarım saat etkisi olurdu yine yanmaya başlardı su içsem bile arada yanıyor benimde ama çok değilBenim gibi mide yanmasından dalamayan,mide bulantıları başa saran,oturduğu yerde uyumaya çalışan var mı Yatsam midem daha kötü oluyor .. yemek yemekten soğudum bi çok şeyi içeçekleri meyveleri hazır gıdaları yasakladım kendime yanma yapıyo midem diye.şimdi sadece haşlanmış yiyecekler...su...biraz yoğurt...Doğuma kadar geçmezse böyle devam edicem...
Nursecm....................Erkek...............AKİF EMRE..........51kg-58kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY.......31.Hafta
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......60kg-68kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE.......32. Hafta 10kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP........28. Hafta 7kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........32. Hafta 10kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA..........57kg-63kg
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........29. Hafta 10 kg
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim.......63kg-70kg
çok zayıftın o yüzden böyle kilolular pek kilo almıyormuş.....öneri istersen beyaz ekmek yerine kara buğday ekmeği tüket artı kepek ekmeği yeme hamilelere zararlıymış sanırsamKilo rekoru bende31. hafta 50kg-65kg yazabilirsin canım :) :)
gerçi öneri verecek durumda değilim ama :)Kilo rekoru bende31. hafta 50kg-65kg yazabilirsin canım :) :)
çok zayıftın o yüzden böyle kilolular pek kilo almıyormuş.....öneri istersen beyaz ekmek yerine kara buğday ekmeği tüket artı kepek ekmeği yeme hamilelere zararlıymış sanırsam
Ee ne diyim o zaman hayirli ugurlu olsun Konya'ya:) konyaya geldim geleli tanistigim kadinlardan duydugum erkek domtora kocam izin vermiyor cumlesi oldu. Kimse sorduysam boyle. Neyse konyanin kadin dogumcularyla topigi mesgul etmeyelim. Herkes domtorundan memnunsa problem yokBildiğim kadarıyla ali acar hüseyin görkemli Konya'nın en iyi kadın doğum doktorlarından ve de hepsi erkek randevu bile alamıyorsun o kadar kalabalık yani bence tam tersi
aa oda güzelmiş sabit kiloda kalmak :) her ay 2 kg alıyorum bu gidişle ne olurum bilmiyorumYok canım yaaa ne demek öneri vericek durumda değilim, tabiki vericeksin. Ben normalde hiç ekmek yemem zaten, dediğin gibi sadece kahvaltıda 2 ince dilim kara buğday ekmeği yiyorum. 1,5 ay öncesine kadar hiç dikkat etmedim ama olsun artık 1,5 aydır sabit kilodayım almıyorum :) 70 ile kapasam bu hamilelik olayını ne mutlu bana :)
aa oda güzelmiş sabit kiloda kalmak :) her ay 2 kg alıyorum bu gidişle ne olurum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?