2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugun gorus gunumuzdu. Cok.sukur sikintimiz yokmus. Yuz fotosunu alalim dedik once kolunu koydu yuzune yarisini kapadi. Bakti doktor hala ugrasiyo foto icin ayagini da koydu yuzune ayak fotosunu cektirdi velet. Göremedik yine.
Hala donmemis bebis. Doktor bugunlerde donmeye calisir. O yuzden agrilarin artar mide bulantilarin baslar onlar donme calismasi yaptigindandir dedi. Demek ki bu agrilarimiz mide sorunlarimiz ondanmis
Haftaya da kan uyusmazligindan dolayi igne olacakmisim. 28 29 da yapilmasi gerekiyomus. Bikini bolgemdeki agrilardan bahsettim o da cati kemigi agrisiymis. Dogum yaklastiginin habercileri gelmeye basladi artik. Hayırlısıyla kucagimiza alalim insallah hepimiz

Ben Yarım saat ayakta kalsam topuklarım ağrıyor. Kalça ağrısı gece olurdu. 2 haftadır yok çok şükür. Ama bende sırt ağrısı hiç geçmiyor. dik otursam sırtımın sağ tarafı ağrıyor. Hatta bıçak varmış gibi orda sürekli.. dik durmasam kaburgalarım acıyor karın şişliğinden ne yapacağımı bilemedim.

hayır doğum izni boyunca maaşın kurum tarafından ödenecek yani devlette öyle biliyorum ben.

özel de sgk ödüyor..

Aa sağol, ciddi olabilir yani. Doktorum izinde, olmazsa haftaya bir uğrayayayım.

Bu ağrı hepimizin başında demek ki. Geçse keşke.

Üzülme yaaa bundan sonra biraz daha dikkat edersin, bırak iri bebek olmasın ne olacakki sağlıklı olsun yeter, sırf normal doğum kolay olsun diye minik kalsın istiyen insanlar var. Herkesin bebeği iri olmaz sonuçta. Bazı doktorlarında beklentileri cok fazla oluyo ama yaaaa Allah Allah.

Ben Yarım saat ayakta kalsam topuklarım ağrıyor. Kalça ağrısı gece olurdu. 2 haftadır yok çok şükür. Ama bende sırt ağrısı hiç geçmiyor. dik otursam sırtımın sağ tarafı ağrıyor. Hatta bıçak varmış gibi orda sürekli.. dik durmasam kaburgalarım acıyor karın şişliğinden ne yapacağımı bilemedim.

hayır doğum izni boyunca maaşın kurum tarafından ödenecek yani devlette öyle biliyorum ben.

özel de sgk ödüyor..

Aa sağol, ciddi olabilir yani. Doktorum izinde, olmazsa haftaya bir uğrayayayım.
Telas yaptirmak istemem tabi bunu normal duzeyde agrilar icin demedi cok artarsa böyle yapiliyomus yani. Dr a danismakta fayda var her ihtimale karsi

Kızlar uzun bir aradan sonra selamlar :) isimleriniz belli oldu mu? Biz en sonunda 2ye düşürdük. Sarp, Kaan, Doruk, Demir, Arden vardı. Demir ve Arden kaldı. Ama bir türlü karar veremiyoruz.

Uzun zamandır yoktun. Hoşgeldin. nasılsın?

Nursecm....................Erkek...............AKİF EMRE..........29.Hafta 8kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY.......31.Hafta 15kg
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......32.Hafta 9kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE.......32. Hafta 10kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP........28. Hafta 7kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........32. Hafta 10kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA..........57kg-63kg
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........29. Hafta 10 kg
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim .......63kg-70kg

Renni ya da gaviscon kullanabilirsin Dr um günde 3 defa kullanabilirsin hatta tepene de diksen şişeyi bişey olmaz dedi oğlumda ben çok çektim bu mide yanmasından tepeme dikerdim yarım saat etkisi olurdu yine yanmaya başlardı su içsem bile arada yanıyor benimde ama çok değil

Kilo rekoru bende 31. hafta 50kg-65kg yazabilirsin canım :) :)

beatrices bende varis var bu arada, hatta arttı.
sendede var mı? bacak ağrılarımız ondan artıyor olabilir...

mine hoşgeldin.
ben oyumu demirden yana kullanıp kaçayım

Kilo rekoru bende 31. hafta 50kg-65kg yazabilirsin canım :) :)
çok zayıftın o yüzden böyle kilolular pek kilo almıyormuş.....öneri istersen beyaz ekmek yerine kara buğday ekmeği tüket artı kepek ekmeği yeme hamilelere zararlıymış sanırsam

çok zayıftın o yüzden böyle kilolular pek kilo almıyormuş.....öneri istersen beyaz ekmek yerine kara buğday ekmeği tüket artı kepek ekmeği yeme hamilelere zararlıymış sanırsam

Yok canım yaaa ne demek öneri vericek durumda değilim, tabiki vericeksin. Ben normalde hiç ekmek yemem zaten, dediğin gibi sadece kahvaltıda 2 ince dilim kara buğday ekmeği yiyorum. 1,5 ay öncesine kadar hiç dikkat etmedim ama olsun artık 1,5 aydır sabit kilodayım almıyorum :) 70 ile kapasam bu hamilelik olayını ne mutlu bana :)

Bildiğim kadarıyla ali acar hüseyin görkemli Konya'nın en iyi kadın doğum doktorlarından ve de hepsi erkek randevu bile alamıyorsun o kadar kalabalık yani bence tam tersi
Ee ne diyim o zaman hayirli ugurlu olsun Konya'ya:) konyaya geldim geleli tanistigim kadinlardan duydugum erkek domtora kocam izin vermiyor cumlesi oldu. Kimse sorduysam boyle. Neyse konyanin kadin dogumcularyla topigi mesgul etmeyelim. Herkes domtorundan memnunsa problem yok

Ben öğretmen olduğum için 32. Hafta da ayrılacağım çünkü doğum sonrasının bir kısmı yaz tatiline geliyor aktarmaya gerek yok. Bu hafta son inşallah sonra izne ayrılıyorum bütün işlerimi izninde halledeceğim allahın izniyle. Bizde izne ayrılsan da maaşın yatar doğum parası da doğumdan sonra annenin hesabına yatar ayrıca çocuk yardımı vardır eğer anne ve baba ikisi de devlet memuru ise o da babaya yatıyor aylık 48 tl idi sanırım. Ücretsiz izne doğum izni bitiminde ayrılabiliriz bu süre içinde ne maaş alırsın ne çalışma süren eklenir ne de hizmet puanın. Özel sektörde çalışmadığın gün kadar sgk ücret ödüyor diye biliyorum ama emin değilim bir arkadaş ücretli öğretmenlik yapıyordu bırakınca sgk dan para alacağım demişti ayrıntısını bilmiyorum

aa oda güzelmiş sabit kiloda kalmak :) her ay 2 kg alıyorum bu gidişle ne olurum bilmiyorum

aa oda güzelmiş sabit kiloda kalmak :) her ay 2 kg alıyorum bu gidişle ne olurum bilmiyorum

Ama yemiyorumkiiiii doktorumdan yediğim zılgıttan sonra yememeye başladım, yesem bende hemen alıyorum her yediğim 1 kilo aldırıyo gibi oluyo. Oyuzden coğu şeyin tadını unuttum yinede kendime 5 kilo daha izin verdim, doktorum bilmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…