of yemeyeyim diyemiyorum acıkıyorum napim hayatta kaç kez daha hamile kalıcaz :)Ama yemiyorumkiiiiidoktorumdan yediğim zılgıttan sonra yememeye başladım, yesem bende hemen alıyorum her yediğim 1 kilo aldırıyo gibi oluyo. Oyuzden coğu şeyin tadını unuttum yinede kendime 5 kilo daha izin verdim, doktorum bilmiyo :)
Ayni ben30. Hafta 12 kilo ile yola devam...
Hiç varisim yok, iyice bakındım. Benimki yorgunluktan galiba. Akşam ılık bir duş alacağım, bakalım iyi gelecek mi?beatrices bende varis var bu arada, hatta arttı.
sendede var mı? bacak ağrılarımız ondan artıyor olabilir...
mine hoşgeldin.
ben oyumu demirden yana kullanıp kaçayım
Kızlar uzun bir aradan sonra selamlar :) isimleriniz belli oldu mu? Biz en sonunda 2ye düşürdük. Sarp, Kaan, Doruk, Demir, Arden vardı. Demir ve Arden kaldı. Ama bir türlü karar veremiyoruz.
Renni ya da gaviscon kullanabilirsin Dr um günde 3 defa kullanabilirsin hatta tepene de diksen şişeyi bişey olmaz dedi oğlumda ben çok çektim bu mide yanmasından tepeme dikerdim yarım saat etkisi olurdu yine yanmaya başlardı su içsem bile arada yanıyor benimde ama çok değil
canım zaten çok zor olduğu için tüp bebek kıymetli bebek oluyor. normal doğum olmadığı sürece ciğer gelişimi 40 haftayıda geçse gelişmez çünkü şöyle demişti dr.um normal doğumla sancıyla gelişiyo çocuğun ciğerleri.. eğer bir müdahale gerekirse herhangi bir şekilde ciğer geliştirici iğne yapılıyor. 38. hafta gayet normal bir hafta yani doğum için. sezeryan olacaksa daha fazla beklemenin anlamı yok bence canım:)Benim sizlere sormak istediğim bir sey var soyleki; benim tüp bebek oldugu icin doktorum 38. Hafta sezeryanla alma taraftarı. Kiymetli bebek oluyormus bunlar devlet bunu destekliyormus falan filan. Tamam sezeryana olur dedim diyelim de neden 38. Hafta; 2 hafta cocugun gelisimi icin onemli degil mi sizcede 40 da sezeryan olmaz mi. Bildigim kadariyla kanala girmeden almak istiyorlar ama bir yerde okumustum 1 gun once alinsa bile ciger gelisimi icin onemli diyordu. Doktora da soracagim ama sizler ne dusunuyorsunuz merak ettim belki
Sağol canım şükür iyiyiz :) iş güç koşturmaca :) sen de iyisindir umarım, bebiş nasıl :)Uzun zamandır yoktun. Hoşgeldin. nasılsın?
2 ay daha gidersin canım merak etme kara göründü:) ama bu önümüzdeki ay kilo almayabılirsin. Bu haftalarda kilo almadığını Bir kaç kişide duydum ben de dahil.aa oda güzelmiş sabit kiloda kalmak :) her ay 2 kg alıyorum bu gidişle ne olurum bilmiyorum
56-64 bu ara hiç almadım malum bebişi de geriletmişimbu arada kızlar 10 kg dan az alanları şiddetle kınıyorumgüncel kilo ve haftalarınızı yazın ekleyeyim
Hiç varisim yok, iyice bakındım. Benimki yorgunluktan galiba. Akşam ılık bir duş alacağım, bakalım iyi gelecek mi?
Kızlar bir şey soracağım. Haftasonu e bebekten kraft switch bebek arabasını aldık. Peki bunun pusetinde bebeği hastaneden çıkarabilir miyim_?_ yoksa başka bir şey mi almam lazım bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz
bu arada kızlar 10 kg dan az alanları şiddetle kınıyorumgüncel kilo ve haftalarınızı yazın ekleyeyim
evet canım travel sistemBu travel sistem mi? yani arabanın oturma yerini çıkarıp anakucağını koyabiliyor muyuz?
evet canım travel sistem
Canım takip ediyorsan biliyorsundur. Kraft indirime hiç girmiyor. Şubat indiriminde de girmedi. Kısmet nisanaymış. Yine girmedi aslında ama dolaylı yoldan girmiş oldu. Şöyle ki biz 1869 tl ye aldık. 600 tl de hediye çeki tanımlandı hesabımıza. Onunla da kalan eksikleri alalım diyoruz. Bir aylık süresi varmış çeklerin. Yani 1269 tl ye almış olduk. Gayet kullanışlı. Kullanıcı yorumları da iyi. Ona istinaden aldık zaten. Darısı sana olsun inşallah.Çok güzelmiş, bende bu hafta alacağım casual travel sistem almayı düşünüyordum. bunun fiyatı ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?