2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nursecm....................Erkek...............AKİF EMRE..........29.Hafta 8kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY.......31.Hafta 15kg
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......32.Hafta 9kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE.......32. Hafta 10kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......29.Hafta 10kg
Orangurann.................Erkek...................SARP........28. Hafta 7kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........32. Hafta 10kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA..........57kg-63kg
Gzleem..........................Kız........................ELA........30.Hafta 10kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........29.Hafta 4kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........29. Hafta 10 kg
Frkzhd.........................Kız........................isim............30.Hafta 6kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........29.Hafta 10kg
Mavi_dem....................Kız........................isim.......29.Hafta 7kg
Lucccck........................Kız........................isim .......63kg-70kg

Son düzenleme:
of yemeyeyim diyemiyorum acıkıyorum napim hayatta kaç kez daha hamile kalıcaz :)

bu arada kızlar 10 kg dan az alanları şiddetle kınıyorum güncel kilo ve haftalarınızı yazın ekleyeyim

beatrices bende varis var bu arada, hatta arttı.
sendede var mı? bacak ağrılarımız ondan artıyor olabilir...

mine hoşgeldin.
ben oyumu demirden yana kullanıp kaçayım
Hiç varisim yok, iyice bakındım. Benimki yorgunluktan galiba. Akşam ılık bir duş alacağım, bakalım iyi gelecek mi?

Kızlar uzun bir aradan sonra selamlar :) isimleriniz belli oldu mu? Biz en sonunda 2ye düşürdük. Sarp, Kaan, Doruk, Demir, Arden vardı. Demir ve Arden kaldı. Ama bir türlü karar veremiyoruz.

Erkek olsaydı DEMİR koyacaktım... ben de oyumu demirden yana kullanıyorum...

Mide yanmasından ben de çok şikayetçiyim. Mideyi geçti artık boğazıma kadar komple mide- yemek borusu yanması şeklinde... iki üç tane yemeklik kuru nohutu ağza atıp yumuşayana kadar ağızda çeviriyorum çok fayda ediyor... tavsiye ederim ama çiğ nohut tadı veriyor hoşlanmayanlar denemesin

canım zaten çok zor olduğu için tüp bebek kıymetli bebek oluyor. normal doğum olmadığı sürece ciğer gelişimi 40 haftayıda geçse gelişmez çünkü şöyle demişti dr.um normal doğumla sancıyla gelişiyo çocuğun ciğerleri.. eğer bir müdahale gerekirse herhangi bir şekilde ciğer geliştirici iğne yapılıyor. 38. hafta gayet normal bir hafta yani doğum için. sezeryan olacaksa daha fazla beklemenin anlamı yok bence canım:)

aa oda güzelmiş sabit kiloda kalmak :) her ay 2 kg alıyorum bu gidişle ne olurum bilmiyorum
2 ay daha gidersin canım merak etme kara göründü:) ama bu önümüzdeki ay kilo almayabılirsin. Bu haftalarda kilo almadığını Bir kaç kişide duydum ben de dahil.

Kızlar bir şey soracağım. Haftasonu e bebekten kraft switch bebek arabasını aldık. Peki bunun pusetinde bebeği hastaneden çıkarabilir miyim_?_ yoksa başka bir şey mi almam lazım bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz

Eklentiler

• kraft.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45

Bu travel sistem mi? yani arabanın oturma yerini çıkarıp anakucağını koyabiliyor muyuz?

Çatı ağrısı bende de var hatta felaket .doktora sordum ayakları orda ondan olabilir dedi.ama yatakta bile zor dönüyorum normalde agrimiyor ama oturup kalkarken yürürken çok agriyor.

Çok güzelmiş, bende bu hafta alacağım casual travel sistem almayı düşünüyordum. bunun fiyatı ne kadar?
Canım takip ediyorsan biliyorsundur. Kraft indirime hiç girmiyor. Şubat indiriminde de girmedi. Kısmet nisanaymış. Yine girmedi aslında ama dolaylı yoldan girmiş oldu. Şöyle ki biz 1869 tl ye aldık. 600 tl de hediye çeki tanımlandı hesabımıza. Onunla da kalan eksikleri alalım diyoruz. Bir aylık süresi varmış çeklerin. Yani 1269 tl ye almış olduk. Gayet kullanışlı. Kullanıcı yorumları da iyi. Ona istinaden aldık zaten. Darısı sana olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…