2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Aynen casualde hiç indirime girmedi bu zamana kadar bekledim bende. Hediye çeki verdiklerini bilmiyordum ya tüm eksiklerini aldım ben sadece araba kaldı bilseydim öncearabayı alırdım
Ne zamana kadar veriyorlar hediye çekini

canım 1-9 nisan arası veriyorlar. Bir ay da kullanım süresi veriyorlar işte. Kısmet işte kuzum. Bizimde borcumuz çoktu şubatta indirimde alamamıştık hiç bir şey. Kısmet nisanaymış :)

Yine ben ilk olarak yaşadım farklılık haber etmiş oldum kasılma konusunda:) iki hafta zor geçer bana . Biliyorum kötü değil bu kilo ama... ama işte. yiycem bakalım dr un saydıklarını tek tek. Sabahları yumurtadan bıktım ama ya artık yemeklerden de soğumuştum iştahım çok düştü.

Yani ablam da dedi hep öyle söyler doltorlar, bana da söulemişlerdi diye. Demek ki bizde genetik. Takmamaya çalışcam bakalım inş takmam. Yoksa yanfık buraya da yazar dururum doktorun kafasının etini de yerim

Ya keşke deseydi ki bebek toplu olmayacak ortalama olucak... böyle gerilmezdim neyse ben protein yükleyeyim kendime. Bakalım inş toparlarız durumu biraz.

canım 1-9 nisan arası veriyorlar. Bir ay da kullanım süresi veriyorlar işte. Kısmet işte kuzum. Bizimde borcumuz çoktu şubatta indirimde alamamıştık hiç bir şey. Kısmet nisanaymış :)

150 TL ye 50 TL olan indirim şimdi anladım ben ya :)
50 TL indirim kazandım hatta dün :) 9una kadar alayım hemen o halde

beatrices canım sıcak duş zararlı, bende sıcak suyu çok severim ama yapma..

Kızlar dün kontrolümüz vardı 1kilo400gr olmuşuz kuzum çok tatlıydı agzını açıp kapıyodu emme hareketleri yapıyodu bir yandanda uyuyodu tostiş çok duygulandık bu arada kendimi bir dünya gibi hissediyorum koca göbüşümle eşim tombik doner diye dalga geçiyo

En çok sularının olduğu hafta 30-32 arasıymış. Çok hareket etmesinin sebebi buymuş. Ben bir ara korkmaya başlamıştım o kadar çok dönüyordu ki. Öyle yazıyordu bi kaç gebelik sitesinde.
Arkadaşlar bebek 2-3 gündür çok hareketli. Sizin bebişler de öyle mi? Hiç durmuyor.

Biz de mamas papas alacaz., 750 TL de çek veriyor. Onunla da tahterevalli anne yanı beşik alacaz. Hiç indirime girmiyordu iyi denk geldi bu çekler.

aynen arkadaşım ya. Ben de o yönden seviniyorum. Peki pusette bebeği çıkarabilir miyiz bilgin var mı

Kız seni Allah iyi etsin emi beni görse doktorun acaba ne der. İki hafta geriden geliyor bebek kilo bile değil gram hala

bana bir kilo daha eklemenizi rica ediciğim ben de kontrole gttim kuzum iyiyimiş ama hala yüzünü tam göstermiyor

Son zamanlarda iştah artar diyorlardı benim gittikçe kapandı sabah da midem bulanıyor zaten eskisi gibi bir de mide yanması var ki evlere şenlik.Son zamanlar zorluyor arkadaşlar valla bi de sıcaklar rahatsız ediyor gece inanılmaz terliyorum

Bende aynı durumdaydım. Pastiller, çiğneme tabletleri 2 şer 2 şer alıyordum. Hiçbişey yiyeniyordum yesem hazımsızlıktan, yanmadan uyuyamıyordum, yemesem açlıktan uyuyamıyordum. Famodin verdi doktorum sabah aç karnına alıyorum. Kesildi Allaha şükür.

31.hafta 53-63 yani 10kiloya ulastm:)

Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Maaşallah canım, Allah sağlık sıhhat versin inşallah.

bu arada kızlar 10 kg dan az alanları şiddetle kınıyorum güncel kilo ve haftalarınızı yazın ekleyeyim
Bendeniz 66 oldum bugün itibari ile, hergün tartılıyorum psikopat gibi . Gerçi tartılıyorum da neye yarıyo, ne bulsam gömüyorum mideye

Ama listede kilodan çok isim kısmı dikkatimi çekti; bizim yavrunun adını hala koyamadık.
Bi beşiğe bile karar verirken göbeğim çatladı; ben nasıl isim seçeyim a dostlar

Hastaneden çıkış için, kv annemlere falan giderken bunun çok faydası olacak. Ben bundan alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…