- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Canım takip ediyorsan biliyorsundur. Kraft indirime hiç girmiyor. Şubat indiriminde de girmedi. Kısmet nisanaymış. Yine girmedi aslında ama dolaylı yoldan girmiş oldu. Şöyle ki biz 1869 tl ye aldık. 600 tl de hediye çeki tanımlandı hesabımıza. Onunla da kalan eksikleri alalım diyoruz. Bir aylık süresi varmış çeklerin. Yani 1269 tl ye almış olduk. Gayet kullanışlı. Kullanıcı yorumları da iyi. Ona istinaden aldık zaten. Darısı sana olsun inşallah.
canım 1-9 nisan arası veriyorlar. Bir ay da kullanım süresi veriyorlar işte. Kısmet işte kuzum. Bizimde borcumuz çoktu şubatta indirimde alamamıştık hiç bir şey. Kısmet nisanaymış :)Aynen casualde hiç indirime girmedi bu zamana kadar bekledim bende. Hediye çeki verdiklerini bilmiyordum ya tüm eksiklerini aldım ben sadece araba kaldı bilseydim öncearabayı alırdım
Ne zamana kadar veriyorlar hediye çekini
Yine ben ilk olarak yaşadım farklılık haber etmiş oldum kasılma konusunda:) iki hafta zor geçer bana . Biliyorum kötü değil bu kilo ama... ama işte. yiycem bakalım dr un saydıklarını tek tek. Sabahları yumurtadan bıktım ama yahttp://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
Burda bebeğin 31.haftanın bitiminde ortalama kilosu 1650 olabilir diyor yani hiç canını sıkma normal.Doktorlar da bir acayip herkes 4-5 kiloluk bebek mi doğurmak zorunda.
Sen sadece bebek beslensin diye protein ağırlıklı beslen bi de süt ürünlerine dikkat edersen tamamdır.
Kasılma ve acı bu haftalardan sonra daha çok olacakmış sanırım artık yavaş yavaş vücut doğuma hazırlanıyor.İnşallah sağ salim alırız kucağımıza vakti zamanı gelince
Yani ablam da dedi hep öyle söyler doltorlar, bana da söulemişlerdi diye. Demek ki bizde genetik. Takmamaya çalışcam bakalım inş takmam. Yoksa yanfık buraya da yazar dururum doktorun kafasının etini de yerimCanım sağlıklı olsunda 3,5 değil 3 kilo doğsun... Kilosuna takılma...Yediklerine dikkat et son iki ay önemli özellikle kemik gelişimi için ben de dikkat etmiyorum maalesef ama edeceğim ... Progestanın da faydası var zararı yok :) yani haberler aslında kötü değil normal sayılır üzme kendiniii
Ya keşke deseydi ki bebek toplu olmayacak ortalama olucak... böyle gerilmezdimÜzülme yaaa bundan sonra biraz daha dikkat edersin, bırak iri bebek olmasın ne olacakki sağlıklı olsun yeter, sırf normal doğum kolay olsun diye minik kalsın istiyen insanlar var. Herkesin bebeği iri olmaz sonuçta. Bazı doktorlarında beklentileri cok fazla oluyo ama yaaaa Allah Allah.
Hoş geldin Mine hanım :)Kızlar uzun bir aradan sonra selamlar :) isimleriniz belli oldu mu? Biz en sonunda 2ye düşürdük. Sarp, Kaan, Doruk, Demir, Arden vardı. Demir ve Arden kaldı. Ama bir türlü karar veremiyoruz.
Soğuk duş muuIlık değilde soğuk duş iyi gelir canım, bacakta kan akışını sağlar o yüzden soğuk duş öneriyorlar.
canım 1-9 nisan arası veriyorlar. Bir ay da kullanım süresi veriyorlar işte. Kısmet işte kuzum. Bizimde borcumuz çoktu şubatta indirimde alamamıştık hiç bir şey. Kısmet nisanaymış :)
Arkadaşlar bebek 2-3 gündür çok hareketli. Sizin bebişler de öyle mi? Hiç durmuyor.
Biz de mamas papas alacaz., 750 TL de çek veriyor. Onunla da tahterevalli anne yanı beşik alacaz. Hiç indirime girmiyordu iyi denk geldi bu çekler.Canım takip ediyorsan biliyorsundur. Kraft indirime hiç girmiyor. Şubat indiriminde de girmedi. Kısmet nisanaymış. Yine girmedi aslında ama dolaylı yoldan girmiş oldu. Şöyle ki biz 1869 tl ye aldık. 600 tl de hediye çeki tanımlandı hesabımıza. Onunla da kalan eksikleri alalım diyoruz. Bir aylık süresi varmış çeklerin. Yani 1269 tl ye almış olduk. Gayet kullanışlı. Kullanıcı yorumları da iyi. Ona istinaden aldık zaten. Darısı sana olsun inşallah.
aynen arkadaşım ya. Ben de o yönden seviniyorum. Peki pusette bebeği çıkarabilir miyiz bilgin var mıEn çok sularının olduğu hafta 30-32 arasıymış. Çok hareket etmesinin sebebi buymuş. Ben bir ara korkmaya başlamıştım o kadar çok dönüyordu ki. Öyle yazıyordu bi kaç gebelik sitesinde.
Biz de mamas papas alacaz., 750 TL de çek veriyor. Onunla da tahterevalli anne yanı beşik alacaz. Hiç indirime girmiyordu iyi denk geldi bu çekler.
150 TL ye 50 TL olan indirim şimdi anladım ben ya :)
50 TL indirim kazandım hatta dün :) 9una kadar alayım hemen o halde
beatrices canım sıcak duş zararlı, bende sıcak suyu çok severim ama yapma..
Kız seni Allah iyi etsin emi beni görse doktorun acaba ne der. İki hafta geriden geliyor bebek kilo bile değil gram halaHanımlar bebişim erken döllenme konusunu aştı. 31+5 dedi dr. Sat a göre bugün 32+0 olmalıydı. Her şey normal ama 100 gr daha fazla olsa fena olmazdı 1700 gr şimdilik dedi. 1800-1850 olsa tamamdı bizim için, böyle giderse küçük bi bebek çıkıcak senden öyle iri bi bebek beklemeyemeyiz dedi. Zaten benden de anca o kadar çıkar . Hem zayıf hem az yiyo hem de yediklerine besleyicilik konusunda hiç dikkat etmiyo... nasıl anneyim ben yayumurta süt yoğurt ve hergün kırmızı et mutlaka dedi. Balık yağı verdi.
Göbeğin alt kısmı vajinaya doğru olan bölgede kasılma acı var dedim progestanı vajinadan al dedi. Bunları dene 2-3 hafta sonra yine gel bakalım neler değişmiş olacak dedi. Haberler hoş değil sanki
Benimkide 2 3 gündür çok hareketli. Allaha şükür.Arkadaşlar bebek 2-3 gündür çok hareketli. Sizin bebişler de öyle mi? Hiç durmuyor.
Bende aynı durumdaydım. Pastiller, çiğneme tabletleri 2 şer 2 şer alıyordum. Hiçbişey yiyeniyordum yesem hazımsızlıktan, yanmadan uyuyamıyordum, yemesem açlıktan uyuyamıyordum. Famodin verdi doktorum sabah aç karnına alıyorum. Kesildi Allaha şükür.Benim gibi mide yanmasından dalamayan,mide bulantıları başa saran,oturduğu yerde uyumaya çalışan var mı Yatsam midem daha kötü oluyor .. yemek yemekten soğudum bi çok şeyi içeçekleri meyveleri hazır gıdaları yasakladım kendime yanma yapıyo midem diye.şimdi sadece haşlanmış yiyecekler...su...biraz yoğurt...Doğuma kadar geçmezse böyle devam edicem...
31.hafta 53-63 yani 10kiloya ulastm:)Nursecm....................Erkek...............AKİF EMRE..........29.Hafta 8kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY.......31.Hafta 15kg
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......32.Hafta 9kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE.......32. Hafta 10kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP........28. Hafta 7kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........32. Hafta 10kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA..........57kg-63kg
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........29. Hafta 10 kg
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim.......63kg-70kg
Maaşallah canım, Allah sağlık sıhhat versin inşallah.Cok Sagolun kizlr ben iyim skr bebeler de iyi dedi doktr.kuvezdeler goremedim(ins iyidrlr.dua edin olur mu.hepinz ck sagln
Bendeniz 66 oldum bugün itibari ile, hergün tartılıyorum psikopat gibi . Gerçi tartılıyorum da neye yarıyo, ne bulsam gömüyorum mideyebu arada kızlar 10 kg dan az alanları şiddetle kınıyorumgüncel kilo ve haftalarınızı yazın ekleyeyim
Kızlar bir şey soracağım. Haftasonu e bebekten kraft switch bebek arabasını aldık. Peki bunun pusetinde bebeği hastaneden çıkarabilir miyim_?_ yoksa başka bir şey mi almam lazım bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz
sağol canım ilgin için yerime arkdaş geldi on aögretecem diye bişeyler masama şimdi oturdum beynım dondu yanı ben ıyıyım tek sıkıntım karnım taş gıbı yarın kontrol var umurım hersey yolundadırkelebekmrve bugun yoktun. hersey yolund insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?