2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar nasılsınız İnş hepiniz iyisinizdir merak ettim sizleri beni hatırlayanlar bilir... Bende iyi olmaya çalışıyorum sezeryan yerimle uğraşıyorum İnş iyi olucak acımı sorarsanız geçmiyor ama hafifleyecek zamanla İnşallah sizin bebişleriniz Doğunca mutlu olucam İnşallah.... Benim sevdam sonbahara kaldı nasipse bidaha... Allaha emanet olunn

canım benım cayır cayır yanıyo sodanın ıçıne lımon sıkıyorum o cok ıyı gelıyor dene derım

aynen arkadaşım ya. Ben de o yönden seviniyorum. Peki pusette bebeği çıkarabilir miyiz bilgin var mı
Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Başka bir şehirde doğum yapacağım için arabayla dönerken en sağlıklısı oto koltuğu olarak kullanılan ana kucağıymış.

canımm Rabbım bu mubarek günlerde sana sabrınıda versın inşallah buraları okuyupda acını daha da tazelemıyor musun kafanı dağıt ne bılım dusunmemek cok zor ama en azından bebekle ılgılı bırseyler okuma sana tavsıyem kendını daha çok yıpratmaman ıçın Allaha emanet ol canım benım

Nursecm....................Erkek...............AKİF EMRE..........29.Hafta 8 kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY.......31.Hafta 15 kg
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......32.Hafta 8 kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE.......32. Hafta 8 kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......31.Hafta 10 kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......29.Hafta 10 kg
Orangurann.................Erkek...................SARP........28. Hafta 7 kg

Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg

Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........32. Hafta 10 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........29.Hafta 4 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........29. Hafta 10 kg
Frkzhd.........................Kız........................isim............30.Hafta 6 kg

Snmclsn.........................Kız.......................ARYA..........57kg-63kg
Gzleem..........................Kız........................ELA........30.Hafta 10 kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........29.Hafta 11 kg
Mavi_dem....................Kız........................isim.......29.Hafta 8 kg

Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Monomit.......................Kız........................DERİN

Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg

Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lucccck........................Kız........................isim .......63kg-70kg

Son düzenleme:
Ben de kraft mist travel aldım. Cok kolay kapanip aciliyor ve az yer kapliyor cok sevdim gule gule kullanin

kardelen2558 Gözünaydın canım bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim...
Rabbim sağlık versin hem sana hem kuzularına...
inşallah tez zamanda gösterirler bebelerini ...

Ama bebek için yemeliyiz ben hergün yumurta yemeyi hiç düşünmezdim mecburen yiyyorum bebek çok ufak olunca doğum sonu bakımıda zor oluyor.bebekler son haftalarda çok kilo alıyorlar bu ara da 32 hafta oldun çok güzel

Arkadaşlar bebek 2-3 gündür çok hareketli. Sizin bebişler de öyle mi? Hiç durmuyor.

Canım benim kızım da çok hareketli bu günlerde. Hatta ayakları aşağıda sağ kasığımda olduğu için bazen bayağı canımı acıtıyor. Öyle çok hareket ediyor ki korkuyorum bazen

Canım biz de Kraft Fit aldık. Sizinkine çok benziyor. Güle güle kullanın
Ben de hastaneden onun ana kucağıyla çıkaracağım Allah nasip ederse. Arabaya da oto koltuğu gibi bağlanıyor. En emniyetlisi o bence

Takma canım kafana beslenmene dikkat et biraz hem kilosu gayet iyi bırak kilo doğumdan sonra da alınır iri de olsa iyi değil benim bugün mesela sata göre 30+5 ama 32 hafta olmuş bebek maşallah 2kiloyu bulmuş seninde normal bence doktordan doktora değişiyor galiba ölçümlerde

ben emekliliğe sayılıyor diye biliyorum.

var olmam mı :)) yatarken var bende kalçadan aşağıya doğru ağrıyor iki tarafta, artık hangi taraf üzerine uyursam bir süre sonra mecburen dönüyorum ağrıdan.

Rabbim yardimcin olsun canim icini ferah tut hersey gonlunce olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…