- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
canım benım cayır cayır yanıyo sodanın ıçıne lımon sıkıyorum o cok ıyı gelıyor dene derımBenim gibi mide yanmasından dalamayan,mide bulantıları başa saran,oturduğu yerde uyumaya çalışan var mı Yatsam midem daha kötü oluyor .. yemek yemekten soğudum bi çok şeyi içeçekleri meyveleri hazır gıdaları yasakladım kendime yanma yapıyo midem diye.şimdi sadece haşlanmış yiyecekler...su...biraz yoğurt...Doğuma kadar geçmezse böyle devam edicem...
Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Başka bir şehirde doğum yapacağım için arabayla dönerken en sağlıklısı oto koltuğu olarak kullanılan ana kucağıymış.aynen arkadaşım ya. Ben de o yönden seviniyorum. Peki pusette bebeği çıkarabilir miyiz bilgin var mı
canımm Rabbım bu mubarek günlerde sana sabrınıda versın inşallah buraları okuyupda acını daha da tazelemıyor musun kafanı dağıt ne bılım dusunmemek cok zor ama en azından bebekle ılgılı bırseyler okuma sana tavsıyem kendını daha çok yıpratmaman ıçın Allaha emanet ol canım benımMerhaba arkadaşlar nasılsınız İnş hepiniz iyisinizdir merak ettim sizleri beni hatırlayanlar bilir... Bende iyi olmaya çalışıyorum sezeryan yerimle uğraşıyorum İnş iyi olucak acımı sorarsanız geçmiyor ama hafifleyecek zamanla İnşallah sizin bebişleriniz Doğunca mutlu olucam İnşallah.... Benim sevdam sonbahara kaldı nasipse bidaha... Allaha emanet olunn
Ben de kraft mist travel aldım. Cok kolay kapanip aciliyor ve az yer kapliyor cok sevdim gule gule kullaninCanım takip ediyorsan biliyorsundur. Kraft indirime hiç girmiyor. Şubat indiriminde de girmedi. Kısmet nisanaymış. Yine girmedi aslında ama dolaylı yoldan girmiş oldu. Şöyle ki biz 1869 tl ye aldık. 600 tl de hediye çeki tanımlandı hesabımıza. Onunla da kalan eksikleri alalım diyoruz. Bir aylık süresi varmış çeklerin. Yani 1269 tl ye almış olduk. Gayet kullanışlı. Kullanıcı yorumları da iyi. Ona istinaden aldık zaten. Darısı sana olsun inşallah.
Ama bebek için yemeliyiz ben hergün yumurta yemeyi hiç düşünmezdim mecburen yiyyorum bebek çok ufak olunca doğum sonu bakımıda zor oluyor.bebekler son haftalarda çok kilo alıyorlar bu ara da 32 hafta oldun çok güzelHanımlar bebişim erken döllenme konusunu aştı. 31+5 dedi dr. Sat a göre bugün 32+0 olmalıydı. Her şey normal ama 100 gr daha fazla olsa fena olmazdı 1700 gr şimdilik dedi. 1800-1850 olsa tamamdı bizim için, böyle giderse küçük bi bebek çıkıcak senden öyle iri bi bebek beklemeyemeyiz dedi. Zaten benden de anca o kadar çıkar . Hem zayıf hem az yiyo hem de yediklerine besleyicilik konusunda hiç dikkat etmiyo... nasıl anneyim ben yayumurta süt yoğurt ve hergün kırmızı et mutlaka dedi. Balık yağı verdi.
Göbeğin alt kısmı vajinaya doğru olan bölgede kasılma acı var dedim progestanı vajinadan al dedi. Bunları dene 2-3 hafta sonra yine gel bakalım neler değişmiş olacak dedi. Haberler hoş değil sanki
teşekkür ederim canım. sende güle güle kullan inş.Ben de kraft mist travel aldım. Cok kolay kapanip aciliyor ve az yer kapliyor cok sevdim gule gule kullanin
Aşko onu eledikHoş geldin Mine hanım :)
ben oyumu Kaan-dan yana kullanayım
28 hafta 5 kilo. Bebeğim kızbu arada kızlar 10 kg dan az alanları şiddetle kınıyorumgüncel kilo ve haftalarınızı yazın ekleyeyim
Arkadaşlar bebek 2-3 gündür çok hareketli. Sizin bebişler de öyle mi? Hiç durmuyor.
Kızlar bir şey soracağım. Haftasonu e bebekten kraft switch bebek arabasını aldık. Peki bunun pusetinde bebeği hastaneden çıkarabilir miyim_?_ yoksa başka bir şey mi almam lazım bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz
Takma canım kafana beslenmene dikkat et biraz hem kilosu gayet iyi bırak kilo doğumdan sonra da alınır iri de olsa iyi değil benim bugün mesela sata göre 30+5 ama 32 hafta olmuş bebek maşallah 2kiloyu bulmuş seninde normal bence doktordan doktora değişiyor galiba ölçümlerdeHanımlar bebişim erken döllenme konusunu aştı. 31+5 dedi dr. Sat a göre bugün 32+0 olmalıydı. Her şey normal ama 100 gr daha fazla olsa fena olmazdı 1700 gr şimdilik dedi. 1800-1850 olsa tamamdı bizim için, böyle giderse küçük bi bebek çıkıcak senden öyle iri bi bebek beklemeyemeyiz dedi. Zaten benden de anca o kadar çıkar . Hem zayıf hem az yiyo hem de yediklerine besleyicilik konusunda hiç dikkat etmiyo... nasıl anneyim ben yayumurta süt yoğurt ve hergün kırmızı et mutlaka dedi. Balık yağı verdi.
Göbeğin alt kısmı vajinaya doğru olan bölgede kasılma acı var dedim progestanı vajinadan al dedi. Bunları dene 2-3 hafta sonra yine gel bakalım neler değişmiş olacak dedi. Haberler hoş değil sanki
ben emekliliğe sayılıyor diye biliyorum.memursunuz herhalde analık izni bittikten sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var siz istediğiniz süre kullanmakta özgürsünüz fakat ücretsiz izinde maaş alamıyorsunuz hatta sigortanız dahi olmuyor görev sürenzi işlemiyor bir nevi işten çıkmak gibi düşünebilirsiniz ben oğlumda kullanmıştım o yüzden ayrıntılarını biliyorum
var olmam mı :)) yatarken var bende kalçadan aşağıya doğru ağrıyor iki tarafta, artık hangi taraf üzerine uyursam bir süre sonra mecburen dönüyorum ağrıdan.Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Bacaklarım inanılmaz ağrıyor. Kasılma filan yok, kalçamdan aşağısı ağır spor yapmışım gibi sızlıyor. 30. haftaya girince birden hamile oldum galiba:)
Kimse de yer vermiyor, ondan da olabilir. Sizde var mı bacak-kalça ağrısı?
Rabbim yardimcin olsun canim icini ferah tut hersey gonlunce olsun insallahMerhaba arkadaşlar nasılsınız İnş hepiniz iyisinizdir merak ettim sizleri beni hatırlayanlar bilir... Bende iyi olmaya çalışıyorum sezeryan yerimle uğraşıyorum İnş iyi olucak acımı sorarsanız geçmiyor ama hafifleyecek zamanla İnşallah sizin bebişleriniz Doğunca mutlu olucam İnşallah.... Benim sevdam sonbahara kaldı nasipse bidaha... Allaha emanet olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?