- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
Nedense hiç yıpranmıyorum zaten ilk kez baktım ama hiç etkilenmedim bende öyle düşünüyodum ama öyle olmadı demekki heyecanınız hoşuma gitmiş.... Çoğu ilk anne olanlar zaten çok şükür benim 2 kuzum daha var... Belki hiç olmasa kıskanır yada imrenirdim... Rabbim herkesin gönlüne göre verir neylerse güzel eylwrcanımm Rabbım bu mubarek günlerde sana sabrınıda versın inşallah buraları okuyupda acını daha da tazelemıyor musun kafanı dağıt ne bılım dusunmemek cok zor ama en azından bebekle ılgılı bırseyler okuma sana tavsıyem kendını daha çok yıpratmaman ıçın Allaha emanet ol canım benım
bu hafta bendede basladi o agri ozellikle yatarken oturup kalkarken hissediyorum dogum yaklastikca mi artiyor acaba bu agriÇatı ağrısı bende de var hatta felaket .doktora sordum ayakları orda ondan olabilir dedi.ama yatakta bile zor dönüyorum normalde agrimiyor ama oturup kalkarken yürürken çok agriyor.
Benim kilomu 64-75 kg olarak güncelleyebilirsin cnmbu arada kızlar 10 kg dan az alanları şiddetle kınıyorumgüncel kilo ve haftalarınızı yazın ekleyeyim
Çok şükür, bebise bende iyiyim..agirlasmanin ve şişliğin verdiği sıkıntılarla cebellesiyorum. Sende durumlar nsl? Kontrole gittinmi yakın zamanda. Sende yuvarlanmaya başladın mıSağol canım şükür iyiyiz :) iş güç koşturmaca :) sen de iyisindir umarım, bebiş nasıl :)
Ben de seninki gibi ana kucagiyla çıkaracağım bebisi. Hatta evde de kullanacağım.ana kucağı niyetine :) belki içine bel desteği alırım.Kızlar bir şey soracağım. Haftasonu e bebekten kraft switch bebek arabasını aldık. Peki bunun pusetinde bebeği hastaneden çıkarabilir miyim_?_ yoksa başka bir şey mi almam lazım bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz
Soğuk duş muuŞu anda hüzünlendim, normalde 50 derecede yıkanıyorum ben :) Tamam o zaman akşam soğuk deneyeyim
Merhaba arkadaşlar nasılsınız İnş hepiniz iyisinizdir merak ettim sizleri beni hatırlayanlar bilir... Bende iyi olmaya çalışıyorum sezeryan yerimle uğraşıyorum İnş iyi olucak acımı sorarsanız geçmiyor ama hafifleyecek zamanla İnşallah sizin bebişleriniz Doğunca mutlu olucam İnşallah.... Benim sevdam sonbahara kaldı nasipse bidaha... Allaha emanet olunn
Canım ben her gittiğimde kırmızı et yiceksin sabah kahvaltısında bile et yiceksin dedi. Değerlerin düşmesi normalmiş canını hiç sıkma. Sabah kahvaltıda 1 büyük bardak süt, 1 haşlanmış yumurta yiyorum zorla. Hiç moralini bozma biraz daha dikkat edersin yediklerineHanımlar bebişim erken döllenme konusunu aştı. 31+5 dedi dr. Sat a göre bugün 32+0 olmalıydı. Her şey normal ama 100 gr daha fazla olsa fena olmazdı 1700 gr şimdilik dedi. 1800-1850 olsa tamamdı bizim için, böyle giderse küçük bi bebek çıkıcak senden öyle iri bi bebek beklemeyemeyiz dedi. Zaten benden de anca o kadar çıkar . Hem zayıf hem az yiyo hem de yediklerine besleyicilik konusunda hiç dikkat etmiyo... nasıl anneyim ben yayumurta süt yoğurt ve hergün kırmızı et mutlaka dedi. Balık yağı verdi.
Göbeğin alt kısmı vajinaya doğru olan bölgede kasılma acı var dedim progestanı vajinadan al dedi. Bunları dene 2-3 hafta sonra yine gel bakalım neler değişmiş olacak dedi. Haberler hoş değil sanki
Keşke öyle olsa öncesinde yoktu şimdide bir araştırma yapmadım bende seneye 1 dönem ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum iyice bir araştırma yapmak lazım öncesindeDevlette çalışan arkadaşlar ücretsiz izindeyken kademe ilerlemesi artik devam edecek diye biliyorum ben.Geçen sene sanki öyle birşey çıktı
Hatta benim ilkinde olmamıştı ikincide olur diye konuşmuştuk arkadaslarla
http://www.memurlar.net/haber/56428...in-sureleri-derece-ve-kademede-sayilacak.html
Canım bana 12 kg yazabilirsinNursecm....................Erkek...............AKİF EMRE..........29.Hafta 8 kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY.......31.Hafta 15 kg
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......32.Hafta 8 kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE.......32. Hafta 8 kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......31.Hafta 10 kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......29.Hafta 10 kg
Orangurann.................Erkek...................SARP........28. Hafta 7 kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........32. Hafta 10 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........29.Hafta 4 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........29. Hafta 10 kg
Frkzhd.........................Kız........................isim............30.Hafta 6 kg
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA..........57kg-63kg
Gzleem..........................Kız........................ELA........30.Hafta 10 kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........29.Hafta 11 kg
Mavi_dem....................Kız........................isim.......29.Hafta 8 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Monomit.......................Kız........................DERİN
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lucccck........................Kız........................isim.......63kg-70kg
Mevlüt'te kullanılıyor genelde sanırım. Bence güzelEki Görüntüle 1977295 Eki Görüntüle 1977296 Eki Görüntüle 1977297
bu tarz pike takımları yapılıyor
bebekler için ağır kaçar mı sizce
Hiç aklı dan çıkmıyorsunMerhaba arkadaşlar nasılsınız İnş hepiniz iyisinizdir merak ettim sizleri beni hatırlayanlar bilir... Bende iyi olmaya çalışıyorum sezeryan yerimle uğraşıyorum İnş iyi olucak acımı sorarsanız geçmiyor ama hafifleyecek zamanla İnşallah sizin bebişleriniz Doğunca mutlu olucam İnşallah.... Benim sevdam sonbahara kaldı nasipse bidaha... Allaha emanet olunn
Benim ilkinde bu da aşağıda. Hareket leride öyle.Hani kaburgama vuruyor falan derler ya ben ilkinde hiç yasamadim.bunda da dediğin gibi en fazla göbek deliği üstünde hareketler.ama çati kemiklerimin orda hep hareket.kizdan sebep mı bilmiyorum ama benim oyleKız çocukları olacak arkadaşlar sizin de karnınız aşağıda mı gören kız olduğu nasıl belli aşağıda karnın diyorlar. Oğlumda böyle değildi gerçekten kıpırdanmaları hep çok aşağıda hatta neredeyse sezaryen kesisinin üstünde bu kadar aşağıda hareket etmesi beni de tedirgin ediyor. Göbeğin üstünü geçen yerlerde daha 1 yada 2 kere hareket hissettim.
Tabiki haber veririm canım benim düzeleyim Eylül ekimde düşünüyorum malum içine evlat sevgisi düştümü istiyorsun çok şükür evlatlarımla uğraşırken geçiyor en büyük ilaçlarım zaten onların kopyasıydı miniğim... Sizin bebişlerinizinde teyzesiyim yani aaa aşk olsun okadar ay paylaştık heyecanımızı... Gönüller bir canım benimHiç aklı dan çıkmıyorsunama annelik duygusuna senin hikayenle çok yaklaştım hamileliğimden daha çok. Kimsenin bu kadar küçük bebeğine üzülmemiştim inan. Ama allahım sana bi teselli mucizesi nasip eder inş. Yüreğine su serper inş. Bu hikayen yarım kaldı diyemiycem çok çok gzl tamamladın. Daha iyisi olamazdı. Yeni hikayeni bu sayfaya da yaz hangi anneler grubunda olursan ol :)
Başkalarının sorunlarında sağduyum mantığım çok iyi çalışıyor da kendime gelince off oluyo sağduyuKız seni Allah iyi etsin emi beni görse doktorun acaba ne der. İki hafta geriden geliyor bebek kilo bile değil gram hala
O gece terlemesi yüzünden sabahları kafam ağrıyor.iştaha noldu anlamadım. Ne gzl ne bulursam yiyordum midemin canına okuyordum :))) midem soğuttu beni galiba yemekten. O yanması hazımsızlığı yüzünden tat alamadımSon zamanlarda iştah artar diyorlardı benim gittikçe kapandı sabah da midem bulanıyor zaten eskisi gibibir de mide yanması var ki evlere şenlik.Son zamanlar zorluyor arkadaşlar valla bi de sıcaklar rahatsız ediyor gece inanılmaz terliyorum
32 olduk ya:))) evet canım bebek için yemek zorunda olduğumu bugün anladım. Hastaneden gelirken kıyma aldım menüde et yoktu halbuki:) iki haftada ne değiştircek görücez benim bol proteinli öğünlerimAma bebek için yemeliyiz ben hergün yumurta yemeyi hiç düşünmezdim mecburen yiyyorum bebek çok ufak olunca doğum sonu bakımıda zor oluyor.bebekler son haftalarda çok kilo alıyorlar bu ara da 32 hafta oldun çok güzel
Sizden " bende de şu vardı geçti" sözünü duymadan rahatlayamıyorum:))) bana da öyle gibi geldi. Bu kilo fena değil aslında. Ama gel gör ki aklımı karıştırdı.sende şeker yoktu di mi? Kuzenime bebek fazla büyük demişti dr ama çok normal bi bebiş geldi dünyaya.Takma canım kafana beslenmene dikkat et biraz hem kilosu gayet iyi bırak kilo doğumdan sonra da alınır iri de olsa iyi değil benim bugün mesela sata göre 30+5 ama 32 hafta olmuş bebek maşallah 2kiloyu bulmuş seninde normal bence doktordan doktora değişiyor galiba ölçümlerde
Canım , Benim değer düşük olsa keşke. Bebişin değeri düşük:) yediklerime dikkat etsem bi türlü etmesem bi türlü. Midem rahatken çok az yemiş oluyorum. Normal yiyince yanmalar başlıyo. Ama bu durumda tercihim yanmadan yana olucak paşa paşa:)Canım ben her gittiğimde kırmızı et yiceksin sabah kahvaltısında bile et yiceksin dedi. Değerlerin düşmesi normalmiş canını hiç sıkma. Sabah kahvaltıda 1 büyük bardak süt, 1 haşlanmış yumurta yiyorum zorla. Hiç moralini bozma biraz daha dikkat edersin yediklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?