2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nedense hiç yıpranmıyorum zaten ilk kez baktım ama hiç etkilenmedim bende öyle düşünüyodum ama öyle olmadı demekki heyecanınız hoşuma gitmiş.... Çoğu ilk anne olanlar zaten çok şükür benim 2 kuzum daha var... Belki hiç olmasa kıskanır yada imrenirdim... Rabbim herkesin gönlüne göre verir neylerse güzel eylwr

Çatı ağrısı bende de var hatta felaket .doktora sordum ayakları orda ondan olabilir dedi.ama yatakta bile zor dönüyorum normalde agrimiyor ama oturup kalkarken yürürken çok agriyor.
bu hafta bendede basladi o agri ozellikle yatarken oturup kalkarken hissediyorum dogum yaklastikca mi artiyor acaba bu agri

Ayy kızlar yemekten sonra çok kötü oldum indim aşağıda 13 dk yürüdüm yemekten 2 saat geçti şekerimi ölçtüm 145 çıktı normal de 120 olması gerekiyordu oysaki gün boyu şekerim çok iyiydi ama dilim börek fazladan yedim yaaa işte yememek lazım

Boy kilo günceli ne oluyo kızlar. Çok aktif olamıyorum :)
Ben 61.5 la başladım şuan 66.5 bebişim. 5 kilo aldım 30+3 te 1672 gr dedi dr. Sağlıkla gelsinler inş ☺

Sağol canım şükür iyiyiz :) iş güç koşturmaca :) sen de iyisindir umarım, bebiş nasıl :)
Çok şükür, bebise bende iyiyim..agirlasmanin ve şişliğin verdiği sıkıntılarla cebellesiyorum. Sende durumlar nsl? Kontrole gittinmi yakın zamanda. Sende yuvarlanmaya başladın mı

Ben de seninki gibi ana kucagiyla çıkaracağım bebisi. Hatta evde de kullanacağım.ana kucağı niyetine :) belki içine bel desteği alırım.

Soğuk duş muu Şu anda hüzünlendim, normalde 50 derecede yıkanıyorum ben :) Tamam o zaman akşam soğuk deneyeyim

Normal dusunu al. Çıkmadan varis olan yerlerine tazyikli soğuk su tut bi kaç dk öyle çık. Ben vücudum diri kalsın ve varislerim artmasin diye yapardim. Soğuk memlekete gelince tümden bıraktım..

Mrb cnm. Bi daha ugramazsin foruma diye düşünüyordum. Ara ara aklıma geliyordun. Allah sana sabır versin bi daha yasatmasin inş.

Slm kızlar gün geçtikçe kuyruk sokumumda agrı var uzun süre oturamıorum bu hafta mide yanmam ayyuka cıktı dün gece resmen kusarak uyandım yemek yemeyi geçtim su içmeye korkar oldum ya gastrem surup kullanıorum ama erkisi bi saat sonra yine aynıyım napcam bilmem

Canım ben her gittiğimde kırmızı et yiceksin sabah kahvaltısında bile et yiceksin dedi. Değerlerin düşmesi normalmiş canını hiç sıkma. Sabah kahvaltıda 1 büyük bardak süt, 1 haşlanmış yumurta yiyorum zorla. Hiç moralini bozma biraz daha dikkat edersin yediklerine

Keşke öyle olsa öncesinde yoktu şimdide bir araştırma yapmadım bende seneye 1 dönem ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum iyice bir araştırma yapmak lazım öncesinde

Canım bana 12 kg yazabilirsin şiştikçe şişiyorum.

Kız çocukları olacak arkadaşlar sizin de karnınız aşağıda mı gören kız olduğu nasıl belli aşağıda karnın diyorlar. Oğlumda böyle değildi gerçekten kıpırdanmaları hep çok aşağıda hatta neredeyse sezaryen kesisinin üstünde bu kadar aşağıda hareket etmesi beni de tedirgin ediyor. Göbeğin üstünü geçen yerlerde daha 1 yada 2 kere hareket hissettim.

Hiç aklı dan çıkmıyorsun ama annelik duygusuna senin hikayenle çok yaklaştım hamileliğimden daha çok. Kimsenin bu kadar küçük bebeğine üzülmemiştim inan. Ama allahım sana bi teselli mucizesi nasip eder inş. Yüreğine su serper inş. Bu hikayen yarım kaldı diyemiycem çok çok gzl tamamladın. Daha iyisi olamazdı. Yeni hikayeni bu sayfaya da yaz hangi anneler grubunda olursan ol :)

Benim ilkinde bu da aşağıda. Hareket leride öyle.Hani kaburgama vuruyor falan derler ya ben ilkinde hiç yasamadim.bunda da dediğin gibi en fazla göbek deliği üstünde hareketler.ama çati kemiklerimin orda hep hareket.kizdan sebep mı bilmiyorum ama benim oyle

Tabiki haber veririm canım benim düzeleyim Eylül ekimde düşünüyorum malum içine evlat sevgisi düştümü istiyorsun çok şükür evlatlarımla uğraşırken geçiyor en büyük ilaçlarım zaten onların kopyasıydı miniğim... Sizin bebişlerinizinde teyzesiyim yani aaa aşk olsun okadar ay paylaştık heyecanımızı... Gönüller bir canım benim

Kız seni Allah iyi etsin emi beni görse doktorun acaba ne der. İki hafta geriden geliyor bebek kilo bile değil gram hala
Başkalarının sorunlarında sağduyum mantığım çok iyi çalışıyor da kendime gelince off oluyo sağduyu allahım bebeğini korusun da inş kapatır arayı. Biz geriden gelmeyi halletmişiz beklemiyordum bile. .umarım kilo konusu da hallolur. Senin gzl haberlerini bekliyoruz inş bi sonraki kontrolde.

O gece terlemesi yüzünden sabahları kafam ağrıyor.iştaha noldu anlamadım. Ne gzl ne bulursam yiyordum midemin canına okuyordum :))) midem soğuttu beni galiba yemekten. O yanması hazımsızlığı yüzünden tat alamadım

32 olduk ya:))) evet canım bebek için yemek zorunda olduğumu bugün anladım. Hastaneden gelirken kıyma aldım menüde et yoktu halbuki:) iki haftada ne değiştircek görücez benim bol proteinli öğünlerim

Sizden " bende de şu vardı geçti" sözünü duymadan rahatlayamıyorum:))) bana da öyle gibi geldi. Bu kilo fena değil aslında. Ama gel gör ki aklımı karıştırdı.sende şeker yoktu di mi? Kuzenime bebek fazla büyük demişti dr ama çok normal bi bebiş geldi dünyaya.
Canım , Benim değer düşük olsa keşke. Bebişin değeri düşük:) yediklerime dikkat etsem bi türlü etmesem bi türlü. Midem rahatken çok az yemiş oluyorum. Normal yiyince yanmalar başlıyo. Ama bu durumda tercihim yanmadan yana olucak paşa paşa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…