2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende aldim a101den ama bi tane kuvet gelmis oda pembe baktim cok guzel bende aldim benim oglan pembe kuvette yikanacak napalim:) takim yaptim pembis pembis:) biberon ve emzikte aldim yedekledim daha oncede bi takim almistim. Kasiyere dedim insan su kuvetlerden bi kac tane getirir diye bana dediki abla satilmiyor bunlar indan bi tane gelir dedi ben şok:) bildiğim ne kadar hamile varsa bu kuvetleri bekliyor dedim cocuk saskin saskin yuzume bakti:)

Aaaa iki seferdir pazartesi salı gidiyorum acile. Bu bir tesadüf olabilir mi? Benim döngüm de böyle mi yoksa

Hayırlı olsun canım.. İnşallah en kısa zamanda kollarında bebeğinle çıkarsınız hastaneden.. Allah ikinize de şifa versin...

Ben sadece kendi eşyalarımı hazırladım. Bişey olursa bebiş nasıl olsa küvezde kalacak diye sabinin hiç birşeyini yıkamadım. Ama kıyafet olarak herşeyi tamam gibi. Bebek arabası ve beşiği kaldı onu da hafta sonu halledecez.

H hazelnut123 Canım inşallah bu süreci en güzel şekilde atlatırsınız.. Gerçekten zor bi hamilelik oldu senin için, inşallah Allah mükafatını verecek. Sonu çok çok güzel olsun inşallah.. Geç olsun güç olmasın, küvezde herşey yolunda gitsin..

tecrübeli anneler size bişey soracam ateş ölçer almak istiyorum ama karar veremedim yardımcı olur musunuz :)

kızlar annemde a101de sıraya girmiş. çok getirmişler ama herşeyi kapışmış herkes. neyse annem alabilmiş.
hatta başka seylerde almış kalmamış ,hamile bır kadın annemın yanına gidip aldığı nevresimi istemiş:))
annemlerin oturduğu apartmanın altında bim,şok,a101 yanyana. o yönden şanslılar.

Bende hiç kıyafet almadım kızlar yalnız aliexpressde carters in takımları var tr standartlarına gçre yarı fiyatına ordan alcam galiba

Canm link atabilir misin?Ben orijinal carters nedense çok az gördüm.Hastane çıkışı falan da göremedim

Ay bzde de azdı ya 4tanecik vardı zatn ilk acılısta bi baska hamişle brlkte ikisini almıs bulunduk:)) pembişi de cok tatlıydı ama ya iyi yapmışsın almakla bosver üzerine mavi file alrsın en olmadı:)

Son pembe küvet ve kovayı aldım.Maşrapa gelmemişti.çok şirin bence
Benm aldıgım a101de masrapalar bska tarafta alt biyerdeydi acaba sizde de oyleydi de gormedn mi ki canm. Kesnlkle cok tatlılar ya bayıldık eşimle:)

bende aldımm, belki hemen ikinciyi düşünürüm onda da kullanırım diye şeffaf aldım
O pisliği bnde yaptım eşim mavi alsaydık derken ya iknci kız olursa diyip seffaf aldırdım:)))

Ben esimi gonderdim cnm
Ogluma gorede guzel seyler var
Aldirdim hepsini :)
Esim ikia101 e gitmis
Millet talab etmis
Fiyatlar uygun ve urunler guzel olunca:)
bende tabureleri, klozet adaptörlerini falan çok beğendim ama daha erken diye bakmadım bile..Onları da önümüzdeki sene geldiğinde alırım inşallah

Günaydın kızlar Doğum yapanlara çok gecmiş olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben Bebek Arabası konusunda kafayı yicem ne aldınız modelleri söyleyin e Bebek indirim var casual cadillac air beğenmiştim gittim baktım çok ağır geldi nasıl kapatcam acıcam diye vazgeçtim ne alıcam bilmiom

tecrübeli anneler size bişey soracam ateş ölçer almak istiyorum ama karar veremedim yardımcı olur musunuz :)

Canım braun öneriyorlar kulaktan ölçen irt 6520-6020 en doğru sonucu bu ikisi veriyormuş.Fiyatları da maşallahı var:) valla ne alacağımı şaşırdım herşey 100den 200den başlıyor:) süt pompası da lazımmış o da o civarlarda napacaz bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…