Günaydın. Şekere iyi gelen yeşillik ot falan yokmu yaaa? O tür şeyler tüketsen.
Günaydın. Şekere iyi gelen yeşillik ot falan yokmu yaaa? O tür şeyler tüketsen.
Aaaa iki seferdir pazartesi salı gidiyorum acile. Bu bir tesadüf olabilir mi? Benim döngüm de böyle mi yoksaKesinlike etkileniyoruz cnm
Ama kasilmalar normal
Bende cok kasılıyorum
Rahim bunsekilde genisliyor
Bi arkadasim sey derdi
Ona cok inaniyrm
Mesela bende genelde persembe cuma cok agri ve kasilma olurdu
Diyordu once rahim buyuyo, sonra bebek
Yani bir dongu, bebek kendine yer acarken agrilar kasilmalar cok oluyor
Takip etmistim persembe cuma hep sikintili gecirirdim sonra rahatlardim
Simdi cok agrim olmuyor
İkinci gebelik ya
Rahim daha kolay buyuyor galiba
Ama kasilmalar fena
Yanlış alıntılamışım canım kusura bakma arkadaşa yazacaktım :))
Canım ben orta boy aldım kiloma göre baktım sen de tablodan bakabilirsin aşağı ekledim.
Canım aç karnına yüksek çıkıyor yemeklerden sonraki tokluklarım iyi çıkıyorGünaydın. Şekere iyi gelen yeşillik ot falan yokmu yaaa? O tür şeyler tüketsen.
Hayırlı olsun canım.. İnşallah en kısa zamanda kollarında bebeğinle çıkarsınız hastaneden.. Allah ikinize de şifa versin...Sabahtan suyum geldi 3 saat sanci çektim sonra sezeryana aldılar acikcasi cok kolay olmadi ya da ben artik biraz yorulmustum. Bebegin kilosuna iyi dediler ama ciger gelistirici igneyi son dakika da olmasi gerekiyormuş ona zaman yoktu dediler halbuki sabahtan verebilirlerdi. Ona buraz canim sıkıldı. Solunum yetmezligi cekiyor dolayisiyla ama iyi olacak inşallah. Sadece bir kez gördüm. Insan boyle anne oldugunu da anlamıyormuş. Umarim hepinizin bebegi tam zamaninda gelir. Kuvezde cok bebek vardı gercekten uzucu bir durum.
Son pembe küvet ve kovayı aldım.Maşrapa gelmemişti.çok şirin benceGunaydin arkadaslarr
Bugun a101 gunuu
Kuvetler kovalar alisinn
bende aldımm, belki hemen ikinciyi düşünürüm onda da kullanırım diye şeffaf aldımGunaydin arkadaslarr
Bugun a101 gunuu
Kuvetler kovalar alisinn
Bende hiç kıyafet almadım kızlaryalnız aliexpressde carters in takımları var tr standartlarına gçre yarı fiyatına ordan alcam galiba
Ben esimi gonderdim cnmBen babama söyledim canım a101 bize uzak o şimdi kapıda nöbet bekliyordu umarım alabilir. Sen a101de misin
Ay bzde de azdı ya 4tanecik vardı zatn ilk acılısta bi baska hamişle brlkte ikisini almıs bulunduk:)) pembişi de cok tatlıydı ama ya iyi yapmışsın almakla bosver üzerine mavi file alrsın en olmadı:)Bende aldim a101den ama bi tane kuvet gelmis oda pembe baktim cok guzel bende aldim benim oglan pembe kuvette yikanacak napalim:) takim yaptim pembis pembis:) biberon ve emzikte aldim yedekledim daha oncede bi takim almistim. Kasiyere dedim insan su kuvetlerden bi kac tane getirir diye bana dediki abla satilmiyor bunlar indan bi tane gelir dedi ben şok:) bildiğim ne kadar hamile varsa bu kuvetleri bekliyor dedim cocuk saskin saskin yuzume bakti:)
Benm aldıgım a101de masrapalar bska tarafta alt biyerdeydi acaba sizde de oyleydi de gormedn mi ki canm. Kesnlkle cok tatlılar ya bayıldık eşimle:)Son pembe küvet ve kovayı aldım.Maşrapa gelmemişti.çok şirin bence
O pisliği bnde yaptım eşim mavi alsaydık derken ya iknci kız olursa diyip seffaf aldırdım:)))bende aldımm, belki hemen ikinciyi düşünürüm onda da kullanırım diye şeffaf aldım
bende tabureleri, klozet adaptörlerini falan çok beğendim ama daha erken diye bakmadım bile..Onları da önümüzdeki sene geldiğinde alırım inşallahBen esimi gonderdim cnm
Ogluma gorede guzel seyler var
Aldirdim hepsini :)
Esim ikia101 e gitmis
Millet talab etmis
Fiyatlar uygun ve urunler guzel olunca:)
tecrübeli anneler size bişey soracam ateş ölçer almak istiyorum ama karar veremedim yardımcı olur musunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?