Gecmis olsunSelam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Ay bende panik oluyorum burayi okudugumdaKızlar benim eksiklerim de çok.. ama bazı şeyleri 1 ay sonra alabilecem.. burayı okuyunca çok stres oluyorum ama sonra düşünüyorum ki erken doğum bile olsa bebis bir sure hastanede kalacak ve hazırlıklar o dönemde de tamamlanır değil mi.. çok stres oluyorum daha bebek arabasi gardirobu süt sagma makinası dosegi geceligim hastane çıkışı yok..
Al bendende o kadarCis nobetii
Kesinlike etkileniyoruz cnmArkadaşımızın nişanı gelmişti diye hatırlıyorum. Aslında erken doğum için önemli bir belirti. Ciğer geliştirici iğne yapılabilirdi. Ben de dün yine acile gittim yine sancı çıkmadı. Ama niye kasılıyorum bu kadar anlamıyorum. O değil bir gün gerçekten doğuracam eşim de dahil kimse inanmayacak. Burda olan erken doğumlar da biraz etkiliyor heralde.
Yaa zaten dogum yapinca uyumayacagizAl bendende o kadar
Yaa zaten dogum yapinca uyumayacagizAl bendende o kadar
hemde coooookkkkKızlarya bişey sorcam.bebek kuvvetli hareket ettikçe tuvaletiniz geliyomu.bi anda kendimi cok sıkışmış hissedip wc ye gidiyorum.ayakları sanırım baya baskı yapıyo idrar kesesine
Barsak hareketini istiyorlar.zaten ameliyat sonrasi kaldirip gezdirmelerinin sebebi bu.Canım sezaryende gaz çıkmadan bırakmıyorlarmış dimi senin de mi öyle olmuştu? Neye göre çıkıyor ya da çıkmıyor acaba? Dediğin gibi bazıları yarım gün yatıp çıkıyor çünkü
Sizma zeytinyagi ile masaj yapiyorum uclara.ise yarar mi.yoksa krem mutlaka mi.Ben kızımda kullandım canım lansinoh evet bebeğin agzına gitse de sorun olmuyor ancak sen emzirmeden önce memeyi emmeye hazırla ilk zamanlarda çünkü yara olmaz o zaman. Emmeden sonra da azcık süt kalsın meme ucunda ve Açık kalsın kuruyunca koy çamaşırına. Anne sütü en doğal antibiyotik çünkümsü
Aynen.Bunarada benim yaklasık 1 aydır falan midem yanıyor soda falan içiyorumda sizdeki şikayetler ne kızlR
Canım yavaş yavaş halletmek en güzeli ben bekledim biriksin hepsini bir yaparım diye ama yıka as ütüle küçük küçük çok uğraştırıyor valla kolay gelsinGunaydin kizlar.
Bugun usenmezsem insallh bebis camasirlarini halledecegim...
benimkide öyle hiç durmuyor maşallah, sanki hiç uyumuyor şapşal :)Kızlar benim kontrolum 30 uncu hafta da olacak ama ben pıtırcığı çok özledim acaba kilosu nasıl çok merak ediyorum bir deok hareket ediyor normal mi
ben eminönünden birini 35 e birini 65 e iki takım aldım, normal mağazalara bi baktımki 150 den aşağı yok, bide tutturmuşlar yeni sezon eski sezon, yahu ne farkedecek sanki biz sezon sezon pijama takip ediyoruz :) çanta için benimde tam bi planım yok haftaya başlayacağım onaKızlar ben de yavaş yavaş çanta hazırlamaya başliyim diyorum ama daha eksiğimiz çok.Bu minnoşların kendisi minnoş ama masrafları şimdiden dağ gibi oldu:)) neler koyacaz çantaya hazırlayan arkadaşlar yazabilir mi acaba? Gecelik almadım daha kendime lohusa deyince 100den aşağı yok bir de iki tane alacaksak yandık valladaha uyguna bulan var mı acaba?
ben eminönünden birini 35 e birini 65 e iki takım aldım, normal mağazalara bi baktımki 150 den aşağı yok, bide tutturmuşlar yeni sezon eski sezon, yahu ne farkedecek sanki biz sezon sezon pijama takip ediyoruz :) çanta için benimde tam bi planım yok haftaya başlayacağım ona
Bende hiç kıyafet almadım kızlaryalnız aliexpressde carters in takımları var tr standartlarına gçre yarı fiyatına ordan alcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?