2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay bende panik oluyorum burayi okudugumda
Cok fazla erken dogum oldu
Benimde cantam falan hazir degil
Sonra mantikli dusunuyrm
Rahatliyrm
Sende biliyorsun
Bisi olsa hepsi hemencecik halledebilir kolaylikta
Sikma canini
Ama endiselenmeni cok iyi anliyrm
Bende panikliyrm ayni

Kesinlike etkileniyoruz cnm
Ama kasilmalar normal
Bende cok kasılıyorum
Rahim bunsekilde genisliyor
Bi arkadasim sey derdi
Ona cok inaniyrm
Mesela bende genelde persembe cuma cok agri ve kasilma olurdu
Diyordu once rahim buyuyo, sonra bebek
Yani bir dongu, bebek kendine yer acarken agrilar kasilmalar cok oluyor
Takip etmistim persembe cuma hep sikintili gecirirdim sonra rahatlardim
Simdi cok agrim olmuyor
İkinci gebelik ya
Rahim daha kolay buyuyor galiba
Ama kasilmalar fena

Al bendende o kadar
Yaa zaten dogum yapinca uyumayacagiz
Simdiden basliyor sikintilar
Ben cok yoruldum
Kızlarya bişey sorcam.bebek kuvvetli hareket ettikçe tuvaletiniz geliyomu.bi anda kendimi cok sıkışmış hissedip wc ye gidiyorum.ayakları sanırım baya baskı yapıyo idrar kesesine
hemde coooookkkk
Egiliyrm kalkiyrm geliyor
Bebek hareket ediyor geliyor
Gece geliyro
Oooff
Cok dertliyim cokk
Oglumu lazimliga oturtuyorum
Egildim diye bende tuvalete kosuyorum
Saka gibi halim
Araba oynuyrz yerde
İki dk otuyrm
Esime diyrm ben dayanamiyrm altima yapcam yoksa gel sen otur
Oglum yastik verio bana anne yat diye yere
Bende kiyamiyrm yaninda uzaniyrm yerde
Bu sefer heryerim acio
Koltuga uzaniyrm oglum uzerime cikmak istiyor
Dertbendeee ayy
Esimden Allah razi olsun ilgileniyorda rahat ediyrmm
Oda yorulunca verıyoruz eline telefonu
Buyuk konusmanin bedeli

Barsak hareketini istiyorlar.zaten ameliyat sonrasi kaldirip gezdirmelerinin sebebi bu.
Valla benim karnim sisti.ayiptir soylemesi,makatta hortum soktu hemsire.havasi inmis balon gibi oldum.dr.cikardi

Sizma zeytinyagi ile masaj yapiyorum uclara.ise yarar mi.yoksa krem mutlaka mi.
Ben ilkinde cok cektim.bilmedim.
Şimdide agrimaya baslamisti zaten.iyi geliyor sanki.

Birde kardelen2558 seni merak ediyorum. Normalde cok sık girerdin siteye. Hersey yolundadir insallh.
Virgin (umarim dogru yazdim sanada hayirli olsun saglikla buyusun taburcu olsun bebis...

ben eminönünden birini 35 e birini 65 e iki takım aldım, normal mağazalara bi baktımki 150 den aşağı yok, bide tutturmuşlar yeni sezon eski sezon, yahu ne farkedecek sanki biz sezon sezon pijama takip ediyoruz :) çanta için benimde tam bi planım yok haftaya başlayacağım ona

Günaydın kızlar... Aylar sonra ilk defa gece hiç çişe falan uyanmadan deliksiz bir uyku uyumuşum. Dönmek için bile uyanmamışım. 1 gibi uyudum 7ye kadar
Yorgunluktan herhalde... Ama yine de güzeldi Darısı sizlerin başına. Siz de bir gece de olsa deliksiz uyuyun inşallah

Ne güzel istanbulda daha çok seçenek vardır tabi.Güle güle giy canım aldıklarını inşallah bebeğini kucağına sağlıkla aldığında ben de ankaradayım burdan bakıyorum ama sabahlıkla birlikte 100den aşağı bulamadım o da çok geliyor birkaç gece için

Bende hiç kıyafet almadım kızlar yalnız aliexpressde carters in takımları var tr standartlarına gçre yarı fiyatına ordan alcam galiba

Canım orjinaller mi acaba öyleyse ben de bi bakayım çünkü carters burda pahalı baya dediğin gibi yarı fiyatınaysa alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…