Günaydın cnm :) ben çalıştığım için sabahın köründe annemi gönderdim A101'eGunaydin arkadaslarr
Bugun a101 gunuu
Kuvetler kovalar alisinn
Canm ben alez de aldım:) hatta ne bulduysam aldım:) kuvet takımı bebişe ve benm yataga alez bebiş dolabına askı:)) a101deki su gecrmezdi alez canmBabamlarin oradaki a101 e de masrapa gelmemiş babam telefonunu bırakmış gelince arayacaklar onin dışında pembe küvet ve kova almış. Öğleye kadar babamı aramazlarsa ben buradaki a101 e giderim artık.. kuvetlerin tipali olması da çok iyi kızlar dökmek icin uğraşma derdi yok. Bi de alez alan var mi benim alezim şu geçirmez değil a101 deki şu geçirmez değil mi almalı miyim
Çok düşünme kötü olurum tansiyonum düşer die. Keyfini çıkar son zamanların. Vallahi sizi bilmiyorum ama ben yandım ki ne yandım size böle anlatıyom ama yere göge sığmayan bı kızım var ikisi olunca napcam bilmiyorumolabilir canım yemek yemiştim evden çıkarken şekerim düşmemiştir zannımca ama tansiyon olbilir nasıl dengeleyecez ya bu tansiyonu bi iniyo bi çıkıyo.
Çok güzel ve gerçekten hesaplı... sadece küvete 30-40 tl diyorlar... set almaya kalkınca 90-100 tl ye çıkıyor fiyatlar... ve çok uzun süre kullanılmıyor ne yazıkki... maksimum 3-4 aydan sonra bebeği kucakta banyoda yıkamak daha rahat oluyor...Bende aldim pembe kova masrafa kuvet iki tanede aski aldim bi tane ayakkabı bırde cantayı aldım daha dogrusu kp sabahtan yolladım nevresım tak.istedım gelmemıs gercekten çok güzel gozukuyır kovalar
benimde evde azmanım var küçük oğluşum 32 aylık şu on günlük sürede çişini öğrettim ama bittim resmen. İkisini bir arada düşünemiyorum :))Çok düşünme kötü olurum tansiyonum düşer die. Keyfini çıkar son zamanların. Vallahi sizi bilmiyorum ama ben yandım ki ne yandım size böle anlatıyom ama yere göge sığmayan bı kızım var ikisi olunca napcam bilmiyorum
kesinlikle ben burda bu giderli kuvet sormuştum sadece gıderlı dıye 70 tl dedı kısa surelı kullanılcak seylere cok para vermek bana saçma gelıyor kızım ıcerde durursa ınsalah vaktıne kdar tek ıstedıgım o suanÇok güzel ve gerçekten hesaplı... sadece küvete 30-40 tl diyorlar... set almaya kalkınca 90-100 tl ye çıkıyor fiyatlar... ve çok uzun süre kullanılmıyor ne yazıkki... maksimum 3-4 aydan sonra bebeği kucakta banyoda yıkamak daha rahat oluyor...
Ah canım inş bu günlerde geçecejolabilir canım yemek yemiştim evden çıkarken şekerim düşmemiştir zannımca ama tansiyon olbilir nasıl dengeleyecez ya bu tansiyonu bi iniyo bi çıkıyo.
Parça parça alabilirsin ama bir seferde kullancan birde mama bez hariç dedilerAnlamadım ben bu çek olayını, 500 TL çek kazandım mesela o zaman çeki kullanmam için en az 500 Tl lik mi alışveriş yapmam lazım? parça parça alabiliyormuyum acaba parça parça kıyafet gibi yoksa 600 tL tek bir ürün mü almam gerekli?
Parça parça alabilirsin ama bir seferde kullancan birde mama bez hariç dediler
Air mi yoksa sadece cadillac mıhakikaten baktıkça insanın kafası karışıyor iyice.. en doğru kararı verebiliriz inşallah.
Bu arada geçen akşam başka bir bebek mağazasına baktık biz. Şansımıza teknik servisteki personel ilgilendi bizimle. Bütün artıları eksileri söyledi. bu bütçe ile casual alınabilecek en iyi marka dedi.birçok kişi söylemez ama bebeği anakucağında 45 dk.dan fazla yatırmamak gerekiyor,Arada kaldırıp 10 dk dinlendirmeli dedi. (kamburluk yapabiliyormuş)
baby2go için çok şikayet geliyor dedi.
casual ı baya methedince ona daha çok yaklaştık ama bakalım hangisi olacak
Ay bzde de azdı ya 4tanecik vardı zatn ilk acılısta bi baska hamişle brlkte ikisini almıs bulunduk:)) pembişi de cok tatlıydı ama ya iyi yapmışsın almakla bosver üzerine mavi file alrsın en olmadı:)
Benm aldıgım a101de masrapalar bska tarafta alt biyerdeydi acaba sizde de oyleydi de gormedn mi ki canm. Kesnlkle cok tatlılar ya bayıldık eşimle:)
O pisliği bnde yaptım eşim mavi alsaydık derken ya iknci kız olursa diyip seffaf aldırdım:)))
Kızlar biz de geçen hafta casual quantum aldık.Cadillactan biraz daha küçükmüş boyutları.Sevdik tavsiye ederizAir mi yoksa sadece cadillac mı
Arkadaşlar on gündür raporluydum bugün işe başladım. Sabah serviste elim ayağım tutmadı midem bulandı berbat oldum resmen. 37 ye kadar çalışmak istiyorum ne yapsam geçer bu hal.
Öylemi kapanması nasıl kapalıyken üstünde araba ile kolay taşınırmı hafifmi keşke ona da baksaydıkKızlar biz de geçen hafta casual quantum aldık.Cadillactan biraz daha küçükmüş boyutları.Sevdik tavsiye ederiz
Öylemi kapanması nasıl kapalıyken üstünde araba ile kolay taşınırmı hafifmi keşke ona da baksaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?