2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydin arkadaslarr
Bugun a101 gunuu
Kuvetler kovalar alisinn
Günaydın cnm :) ben çalıştığım için sabahın köründe annemi gönderdim A101'e ama takım olarak küvetimizi, kovamızı, maşrapamızı aldık annem diyoki çok kalabalıktı, herkes hücum etmiş gerçekten

Canm ben alez de aldım:) hatta ne bulduysam aldım:) kuvet takımı bebişe ve benm yataga alez bebiş dolabına askı:)) a101deki su gecrmezdi alez canm

olabilir canım yemek yemiştim evden çıkarken şekerim düşmemiştir zannımca ama tansiyon olbilir nasıl dengeleyecez ya bu tansiyonu bi iniyo bi çıkıyo.
Çok düşünme kötü olurum tansiyonum düşer die. Keyfini çıkar son zamanların. Vallahi sizi bilmiyorum ama ben yandım ki ne yandım size böle anlatıyom ama yere göge sığmayan bı kızım var ikisi olunca napcam bilmiyorum

merhaba kızlar bende a101 ci oldum sabah sabah :) küvet seti nevresim pike felan aldım çok güzeller alez unuttum kaldıysa gidip alayım bende :)

Bende aldim pembe kova masrafa kuvet iki tanede aski aldim bi tane ayakkabı bırde cantayı aldım daha dogrusu kp sabahtan yolladım nevresım tak.istedım gelmemıs gercekten çok güzel gozukuyır kovalar

Bende aldim pembe kova masrafa kuvet iki tanede aski aldim bi tane ayakkabı bırde cantayı aldım daha dogrusu kp sabahtan yolladım nevresım tak.istedım gelmemıs gercekten çok güzel gozukuyır kovalar
Çok güzel ve gerçekten hesaplı... sadece küvete 30-40 tl diyorlar... set almaya kalkınca 90-100 tl ye çıkıyor fiyatlar... ve çok uzun süre kullanılmıyor ne yazıkki... maksimum 3-4 aydan sonra bebeği kucakta banyoda yıkamak daha rahat oluyor...

benimde evde azmanım var küçük oğluşum 32 aylık şu on günlük sürede çişini öğrettim ama bittim resmen. İkisini bir arada düşünemiyorum :))

kesinlikle ben burda bu giderli kuvet sormuştum sadece gıderlı dıye 70 tl dedı kısa surelı kullanılcak seylere cok para vermek bana saçma gelıyor kızım ıcerde durursa ınsalah vaktıne kdar tek ıstedıgım o suan

Parça parça alabilirsin ama bir seferde kullancan birde mama bez hariç dediler

Air mi yoksa sadece cadillac mı

Kasiyer maşrapa gelmedi demiş bir bayana.Bizim gene 5-6 tane vardı küvet.Öyle curcuna vardı ki küvet ve kovayı aldığım gibi çıktım ben de

Arkadaşlar on gündür raporluydum bugün işe başladım. Sabah serviste elim ayağım tutmadı midem bulandı berbat oldum resmen. 37 ye kadar çalışmak istiyorum ne yapsam geçer bu hal.

Benim de sabahları aç karna mide bulantılarım oluyor ilk başlarda olurdu sonra geçti ama yine başladı sanırım senin sanki şeker ya da tansiyon düşmüş gibi canım çıkmadan bişeyler atıştırmış mıydın?

hayırlı günler kızlar..

efefsunkar kızlar herşeyi yazmışlar gerçi ama bir de et suyu var hatırlatayım dedim.Bi akrabamızın son 3 haftada bebeği 1500 gr falandı,kız durumun vehametini anlayınca et suyu içmeye/yemeye başlamış. Bebiş baya toparlamış kendini.yanlış hatırlamıyorsam 2500 civarı doğdu.

yumurtayı bende tüketemiyorum,nedense yiyesim gelmiyor ama yarından itibaren bıldırcın yumurtasına başlayacağım. tek lokmada daha rahat yutarım herhalde

bir de süt ve süt ürünleri tükettiğimde çok kötü oluyorum,midem yanıyor gibi oluyor ama yangıdan daha farklı bir duygu. Ama yinede zorla morla içmeye çalışıyorum

Kızlar biz de geçen hafta casual quantum aldık.Cadillactan biraz daha küçükmüş boyutları.Sevdik tavsiye ederiz
Öylemi kapanması nasıl kapalıyken üstünde araba ile kolay taşınırmı hafifmi keşke ona da baksaydık

kızlar bugün a101 de bebek ürünleri vardı. Alabildiniz mi?
Ben şeffaf olanından aldım,fiyatı da baya uygun. Haberi olmayan arkadaşlar vardır belki diye hatırlatayım dedim.

Bir de sizlerden bebek arabası fikri almak istiyorum.Kimler hangi markaları aldı ya da alacak? biz casual cadillac air i baya beğendik ama netleşmedi,bu hafta e-bebekte kampanya varken alalım istiyoruz.

Öylemi kapanması nasıl kapalıyken üstünde araba ile kolay taşınırmı hafifmi keşke ona da baksaydık

Canm çok da hafif değil puset üzerindeyken kapandığında büyük ama sadece şase kapalıyken küçülüyor.Tekerlekler falan çıkınca iyi baya.Hangisini alacaksanız şu hediye çekini kaçırmadan alın başka ihtiyaçlarınızı da alırsınız Hem.

YouTubede Ayhan bebenin casual quantum videosu var,babymall un da var.Casual ın kendi sitesinde de var.

Biz alırken sadece yeşil vardı.999a aldık 300 tl de hediye çeki verdi.Kırmızı ve yeşil 999du diğer renkler 1399

Eklentiler

• IMG_1074.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1082.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…