2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şeffaf yoktu olsa alcaktım Mavi aldım napalım dedim artık kız erkek bunda yıkansın :)

süt pompası erken bence hele bir doğsun duruma göre değişir katagorisinde yani acele edilmesi gerekmiyor bence :)
ama ateşölçer evet pahallı ondan bende hangisi iyi sonuç veiri uygun olan nedir araştırıyım dedim ama işin içinden çıkamadım klasik koltuk altından ölçülenler çok mu ilkel kalır

Letgo ya da bak canım hiç kullanmayanlar bi kere kullananlar var. Görüntüsüne bakma ben kullandığım için biliyorum cam olmadığı için öle oasparlak durmuyor o aldatmasın
tecrübeli anneler size bişey soracam ateş ölçer almak istiyorum ama karar veremedim yardımcı olur musunuz :)
Ben braun kulaktan ölçer kullanıyorum çok çok memnunum. Kızıma ilk milkway almıstım cocuğum havale geçirecek derecede olmasına ragmen yanlıs gçsteriyormus. Benim aldığım dr lar da kullanıyor.
Canm link atabilir misin?Ben orijinal carters nedense çok az gördüm.Hastane çıkışı falan da göremedim
atıyprum canım

Ben kullanıyorum canım günde iki tane kasılmaları önlüyor çok kullanan var bu ilacı mecbur kullanıyoruz bende istemiyorum kullanmak ama mecburuz kasılmaya en iyi gelen bu ilaç sanırım
peki engelliyor mu canım kasılmaları ya bıde benım bebek yan yatıyo sırtı tam karnımda o yuzden de seert dedı doktr acaba dıyorum donerse olmaz mı bu kasılmalar offff gece hıc uyumadım ne kadar
Ben kullanıyorum canım günde iki tane kasılmaları önlüyor çok kullanan var bu ilacı mecbur kullanıyoruz bende istemiyorum kullanmak ama mecburuz kasılmaya en iyi gelen bu ilaç sanırım
Canim faydasi oluyomu peki kasilmalar icin benim bebek yan yatiyoya sirti karnma denk geliyo o yuzden oluyo bu sertlk dedi doktr acaba donerse gecermi diye bos bosuna da icmek istemiyorum offd bilmiyorum yaa hayrlisyla bi gelse su bekekler ilk 4 ay dusuk tehlikesi sonra da bu kasilmalar hic bir zevk alamadm Allahim korusun hepsini

Arkadaşlar on gündür raporluydum bugün işe başladım. Sabah serviste elim ayağım tutmadı midem bulandı berbat oldum resmen. 37 ye kadar çalışmak istiyorum ne yapsam geçer bu hal.

Arkadaşlar on gündür raporluydum bugün işe başladım. Sabah serviste elim ayağım tutmadı midem bulandı berbat oldum resmen. 37 ye kadar çalışmak istiyorum ne yapsam geçer bu hal.
Tansiyonuna bi baktırsaydın canım. Düşmüş olabilir mi

A101 e ben de gittim... 09:30 gibiydi ve nerdeyse herşey bitmişti. Şeffaf banyo seti iki emzik ve bir küçük cam biberon aldım. Niyetim pembe set almaktı ama sadece şeffaf ve mavi kalmıştı... nevresim takımı falan hiç kalmamıştı... gerçi alacak değildim benim hem kız hem erkek için birsürü nevresim ve battaniyem var Önceki çocuklarımdan ...ama o kadar kısa sürede bitmesi şaşırttı beni

Benim ilk hamileliğim canım benimde aşağıda. Başı aşağı dönmüş acaba ondan kaynaklanıyo olabilirmi.

canım indirime dahil miymiş model öğrendin mi? biz de almadık ama indirime dahilse onu almak istiyorum hafta sonuna kadar.. Bana hafif geldi açılıp kapanması aslında ama belki daha hafifini tecrübe etmediğim için de olabilir.

Bebek Arabası konusunu bende cumartesine gününe kadar halletmeyi planlıyorum, Casual travel sistem düşünüyordum ama kraftıda düşünmeye başladım. Benimde kafam çok karışık.
Onun dışında bebeğin herşeyini aldım ama henüz oda hazır değil. Odada ki eşyalar boşaltılcak, odaya boya yapılacak, mobailyaları gelecek, mobilyaları silinecek, kıyafetler yıkanıp yerleştirilecek benim işim ancak 34. haftada bitecek. İnşallah bebeğimiz erken gelmez tek duam bu

ben öyle oluyorum genelde şekerim düşünce. aç kalınca falan...

Ca
canım netten alamıyorsun ama e bebek mağazalarında tüm Bebek arabası icin geçerli kampanya fakat bu ürün sitede 1500 iken mağaza da 1600 cekleri tek seferde kullanmak gerekiyormuş birde açıp kapatma ağırlığı çok gelince bıraktım prego granada ya baktım çok basit ve hafifti portbebe yok sadece kafam iyice karıştı anlıcan

Tansiyonuna bi baktırsaydın canım. Düşmüş olabilir mi
olabilir canım yemek yemiştim evden çıkarken şekerim düşmemiştir zannımca ama tansiyon olbilir nasıl dengeleyecez ya bu tansiyonu bi iniyo bi çıkıyo.

Sabah iki a101 gezdim herşeyi talan etmiş teyzeler birşey kalmamıştı . Arkadaşımın annesi gidip bulmuş aldı sağolsun . mavi istiyordum ama sadece yeşil renk kalmış

Benim ilk hamileliğim canım benimde aşağıda. Başı aşağı dönmüş acaba ondan kaynaklanıyo olabilirmi.

Anlamadım ben bu çek olayını, 500 TL çek kazandım mesela o zaman çeki kullanmam için en az 500 Tl lik mi alışveriş yapmam lazım? parça parça alabiliyormuyum acaba parça parça kıyafet gibi yoksa 600 tL tek bir ürün mü almam gerekli?

Babamlarin oradaki a101 e de masrapa gelmemiş babam telefonunu bırakmış gelince arayacaklar onin dışında pembe küvet ve kova almış. Öğleye kadar babamı aramazlarsa ben buradaki a101 e giderim artık.. kuvetlerin tipali olması da çok iyi kızlar dökmek icin uğraşma derdi yok. Bi de alez alan var mi benim alezim şu geçirmez değil a101 deki şu geçirmez değil mi almalı miyim

Benim oda hazır. Bebek arabası puset hazır. Eşyalar yıkanıp ütülenecek ev temizliği yapılacak . Çantam hazır değil gecelik ve hastane çıkışı almadım sadece. Gönlümüzü ferah tutalım herşey olacağına varır inşallah rabbim neylerse güzel eyler. Allah bebeklerimizi vaktinde doğurmayı nasip etsin inşallah herşey gönlümüze göre olsun. Sağlık problemi olan erken doğum yapan arkadaşlarımada hep dua ediyorum. Allah şifa versin tez zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

hakikaten baktıkça insanın kafası karışıyor iyice.. en doğru kararı verebiliriz inşallah.
Bu arada geçen akşam başka bir bebek mağazasına baktık biz. Şansımıza teknik servisteki personel ilgilendi bizimle. Bütün artıları eksileri söyledi. bu bütçe ile casual alınabilecek en iyi marka dedi.birçok kişi söylemez ama bebeği anakucağında 45 dk.dan fazla yatırmamak gerekiyor,Arada kaldırıp 10 dk dinlendirmeli dedi. (kamburluk yapabiliyormuş)
baby2go için çok şikayet geliyor dedi.
casual ı baya methedince ona daha çok yaklaştık ama bakalım hangisi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…