Şeffaf yoktu olsa alcaktım Mavi aldım napalım dedim artık kız erkek bunda yıkansın :)Ay bzde de azdı ya 4tanecik vardı zatn ilk acılısta bi baska hamişle brlkte ikisini almıs bulunduk:)) pembişi de cok tatlıydı ama ya iyi yapmışsın almakla bosver üzerine mavi file alrsın en olmadı:)
Benm aldıgım a101de masrapalar bska tarafta alt biyerdeydi acaba sizde de oyleydi de gormedn mi ki canm. Kesnlkle cok tatlılar ya bayıldık eşimle:)
O pisliği bnde yaptım eşim mavi alsaydık derken ya iknci kız olursa diyip seffaf aldırdım:)))
süt pompası erken bence hele bir doğsun duruma göre değişir katagorisinde yani acele edilmesi gerekmiyor bence :)Canım braun öneriyorlar kulaktan ölçen irt 6520-6020 en doğru sonucu bu ikisi veriyormuş.Fiyatları da maşallahı var:) valla ne alacağımı şaşırdım herşey 100den 200den başlıyor:) süt pompası da lazımmış o da o civarlarda napacaz bakalım :)))
Letgo ya da bak canım hiç kullanmayanlar bi kere kullananlar var. Görüntüsüne bakma ben kullandığım için biliyorum cam olmadığı için öle oasparlak durmuyor o aldatmasınBiraz yorumlara baktım medela swing i çok beğenmişler ama biraz pahalı dediğin gibi ikinci el bulunursa olabilir her türlü dezenfekte edilecek.Bazen de anneler alıyor kullanmıyor öyle de olabilir.Bu arada bebecruz var oraya da bakın anneler ikinci el ya da sıfır eşyalar var
Ben braun kulaktan ölçer kullanıyorum çok çok memnunum. Kızıma ilk milkway almıstım cocuğum havale geçirecek derecede olmasına ragmen yanlıs gçsteriyormus. Benim aldığım dr lar da kullanıyor.tecrübeli anneler size bişey soracam ateş ölçer almak istiyorum ama karar veremedim yardımcı olur musunuz :)
atıyprum canımCanm link atabilir misin?Ben orijinal carters nedense çok az gördüm.Hastane çıkışı falan da göremedim
peki engelliyor mu canım kasılmaları ya bıde benım bebek yan yatıyo sırtı tam karnımda o yuzden de seert dedı doktr acaba dıyorum donerse olmaz mı bu kasılmalar offff gece hıc uyumadım ne kadarBen kullanıyorum canım günde iki tane kasılmaları önlüyor çok kullanan var bu ilacı mecbur kullanıyoruz bende istemiyorum kullanmak ama mecburuz kasılmaya en iyi gelen bu ilaç sanırım
Canim faydasi oluyomu peki kasilmalar icin benim bebek yan yatiyoya sirti karnma denk geliyo o yuzden oluyo bu sertlk dedi doktr acaba donerse gecermi diye bos bosuna da icmek istemiyorum offd bilmiyorum yaa hayrlisyla bi gelse su bekekler ilk 4 ay dusuk tehlikesi sonra da bu kasilmalar hic bir zevk alamadm Allahim korusun hepsiniBen kullanıyorum canım günde iki tane kasılmaları önlüyor çok kullanan var bu ilacı mecbur kullanıyoruz bende istemiyorum kullanmak ama mecburuz kasılmaya en iyi gelen bu ilaç sanırım
Tansiyonuna bi baktırsaydın canım. Düşmüş olabilir miArkadaşlar on gündür raporluydum bugün işe başladım. Sabah serviste elim ayağım tutmadı midem bulandı berbat oldum resmen. 37 ye kadar çalışmak istiyorum ne yapsam geçer bu hal.
Benim ilk hamileliğim canım benimde aşağıda. Başı aşağı dönmüş acaba ondan kaynaklanıyo olabilirmi.Kizlar ya
Benim karnim cok aşağıda sanki
Sizin nasil?
Yani gogus altina elimi koydugumda bi ek mesafesi asagidan basliyor
Oglumda daha yukardaydi
Bunun avantaji midem oglumdakine gore daha az yaniyor
İkinci gebelikten kaynakli diyen var
Bilemedim
canım indirime dahil miymiş model öğrendin mi? biz de almadık ama indirime dahilse onu almak istiyorum hafta sonuna kadar.. Bana hafif geldi açılıp kapanması aslında ama belki daha hafifini tecrübe etmediğim için de olabilir.Günaydın kızlar Doğum yapanlara çok gecmiş olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben Bebek Arabası konusunda kafayı yicem ne aldınız modelleri söyleyin e Bebek indirim var casual cadillac air beğenmiştim gittim baktım çok ağır geldi nasıl kapatcam acıcam diye vazgeçtim ne alıcam bilmiom
ben öyle oluyorum genelde şekerim düşünce. aç kalınca falan...Arkadaşlar on gündür raporluydum bugün işe başladım. Sabah serviste elim ayağım tutmadı midem bulandı berbat oldum resmen. 37 ye kadar çalışmak istiyorum ne yapsam geçer bu hal.
Çok saolun arkadaşlar bu paylaşımlar çok iyi oluyor hepinizi teşekkür ederim Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasibbetBana doktor 50lik yüksek çıkınca dereotu demişti şeker için sabah kahvaltıda bikaç demet ye şekeri düzenler dedi
canım netten alamıyorsun ama e bebek mağazalarında tüm Bebek arabası icin geçerli kampanya fakat bu ürün sitede 1500 iken mağaza da 1600 cekleri tek seferde kullanmak gerekiyormuş birde açıp kapatma ağırlığı çok gelince bıraktım prego granada ya baktım çok basit ve hafifti portbebe yok sadece kafam iyice karıştı anlıcancanım indirime dahil miymiş model öğrendin mi? biz de almadık ama indirime dahilse onu almak istiyorum hafta sonuna kadar.. Bana hafif geldi açılıp kapanması aslında ama belki daha hafifini tecrübe etmediğim için de olabilir.
olabilir canım yemek yemiştim evden çıkarken şekerim düşmemiştir zannımca ama tansiyon olbilir nasıl dengeleyecez ya bu tansiyonu bi iniyo bi çıkıyo.Tansiyonuna bi baktırsaydın canım. Düşmüş olabilir mi
Benim ilk hamileliğim canım benimde aşağıda. Başı aşağı dönmüş acaba ondan kaynaklanıyo olabilirmi.
Ca
canım netten alamıyorsun ama e bebek mağazalarında tüm Bebek arabası icin geçerli kampanya fakat bu ürün sitede 1500 iken mağaza da 1600 cekleri tek seferde kullanmak gerekiyormuş birde açıp kapatma ağırlığı çok gelince bıraktım prego granada ya baktım çok basit ve hafifti portbebe yok sadece kafam iyice karıştı anlıcan
Ca
canım netten alamıyorsun ama e bebek mağazalarında tüm Bebek arabası icin geçerli kampanya fakat bu ürün sitede 1500 iken mağaza da 1600 cekleri tek seferde kullanmak gerekiyormuş birde açıp kapatma ağırlığı çok gelince bıraktım prego granada ya baktım çok basit ve hafifti portbebe yok sadece kafam iyice karıştı anlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?