2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde tam olarak aklımdaki soru buydu... Sağma makinası alsam mı yoksa ilerde beslenme sorunu olursa , ya da çalışmaya baslayinca mı alinacak bişey diye ? Teşekkürler canım, kesin alınacak yani
Şöle ki kuzu bebeği emzirirken birden gögüsünün ikisine süt geliyo. Bebegin emdikten sonra kalan sütü sağ ki hem gögsünde süt kalmasın hem sağdkça gelsin. Çalışmayındüşünüyorsan da önceden süt birikimi yapmıs da olursun.

Ben de bir süre çalışmayı düşünmüyorum ama süt sağma makinasını herkes olmalı diyor.Marka model hangisi iyidir acaba lansinoh ya da aventi denedin mi canım? Nasıl onlar?

Canım orjinaller mi acaba öyleyse ben de bi bakayım çünkü carters burda pahalı baya dediğin gibi yarı fiyatınaysa alınabilir
Evet canım geri bildirimlerinden baktım. Ben hastane çıkısı tarzı bişi de buldum orda 5-6 dolardı bosuna para vermeyin burda 70-80 tl özelden lik atarım isteyene. Hatta ben resmi kopyalayıp yapıstırdım aynı ürün 119 tr de orda 54 tl idi

Ben de bir süre çalışmayı düşünmüyorum ama süt sağma makinasını herkes olmalı diyor.Marka model hangisi iyidir acaba lansinoh ya da aventi denedin mi canım? Nasıl onlar?
Ben Manuel olanı kullanmıstım böle eski tarz tulumbalar gibi. Yine de baya faydasını gçrdüm. Medela avent önceliklerimde. Lansinoh da olabilir. Size tavsiyem ikinci el sayfalarında bakın bosına para vermeyin

• Depend kilot şeklinde olan hasta bezleri var ya onlarda beden nasıl oluyor kızlar fikri olan var mı?
Canım ben orta boy aldım kiloma göre baktım sen de tablodan bakabilirsin aşağı ekledim

Anladım canım ama ben yazın evde oturmam büyük ihtimal bizim aileler şehir dışında onlara da çok gidilecek o yüzden araba lazım bebisi cikar tamam yoksa dışarı..
Aslında haklısın strese gerek yok ama erken doğumlari okuyunca insan geç kalıyormuş gibi hissediyor. Gerçi bebis gelse de aa bu ne eksikler var daha ben biraz daha kalayım burda demiycek biz çok eksiksiz olsun diye düşünüyoruz. O dediğin portbebe canım benim istediğim arabanın puseti portbebe oluyor o yüzden almadım. Ama genelde ilk aylar hep onla taşıyabiliyor hatta onda uyuyor bebek misafirlikelrde falan da. Çok kullanışlı. Bebis giysilerini yikayinca bize de haber ver neyle yikadin kaç derecede benim de bilgim olsun

KIRMIZILIKUCUKKIZ aynen herseye yetemezsek yetebildigimiz kadarina yeteriz:) hastane cikisi bide hi takim pijamini al acillerinden:)
Aynen canım öncelikli olanlar onlar hastane çıkışını 10 gun sonra annem gelecek o getirecek geceligimi de gorumcem alacak o da haftaya gelir umarım. Sonra çantamı hazirlarsam için rahatlamış olur artık. Gerisi ayrinti

ahh o nobetler sonrasında kaçan uykular ahh

Çok okumak da iyi değil ışte ama burayı da birakamıyorum.. aynen dediğin gibi herşey hallolur öyle bir durumda. Biz herşey hemen olsun istiyoruz. Eşime kalsa yatağı olsa iki giysisi bezi biberonu olsa bebeğe yeter. Gerisi angarya. Ama biz kadiniz ayrıntı seviyoruz

Gunaydin kizlar.
Bugun usenmezsem insallh bebis camasirlarini halledecegim...
Kolay gelsin canim

Eklentiler

• 20170406_084936.webp
    7 KB · Görüntüleme: 77

Sizma zeytinyagi ile masaj yapiyorum uclara.ise yarar mi.yoksa krem mutlaka mi.
Ben ilkinde cok cektim.bilmedim.
Şimdide agrimaya baslamisti zaten.iyi geliyor sanki.
Bende tabiki zeytinyagı kullanma taraftarıyım. Ama doğumdan sonra yanında bulunsun suanda zaten gerek yok. Mantık su ; etinizi on sn emiyormuscasına çekin içinize orada bi etkilesim oluyor emzitirmeye baslayınca daha önce olmayan bir olay gerçekleşiyo ve memenin de buna alısma süresince elbette canımız yanacak ama en hafif şekilde atlatmak düşüncesi ile bu yapılanlar
Aynen.
Yiyerek bastirayim diyom daha cok yaniyor.yandikca yiyorum.yedikce kilo aliyom.kısırdöngüye girdim yaww
salçalı baharatlı asla yiyemiyorum. Soda içiyorum birde rennie içiyorum. Hem sodanın faydası da var. Dondurma yiyom ye tabi doğum sonrası verilir merak etme

hmm istanbulda değilsinnn amin canım hepimiz inşallah :) internette falan 50-60 tl ye 40 tl ye de lcw de görmüştüm ama lohusa pijaması değil, normal pijama takımı ama önden düğmeleri olduğu sürece hertürlü iş görür, emzireceğin zaman düğme lazım çünkü, bende onlardan alacaktım ama kilolu olduğum için görmem gerekiyordu ve büyük beden olduğum için güvenemedim

Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Canm maşallah kilosu iyi cabucak toparlar inşallah her sey hemencik yoluna girsin kavusun brbrinize en kısa zamanda canm hayırlı olsun

Keşke naz olsaydı tadından yenmezdi o zaman:)))))Ayakkabımı Çıkarması için Ayağımı uzatmak bile işkence.
Olsun ya bu günler de güzel her anları her yasattıkları bi mucize cok seviyorum:)

Gunaydin arkadaslarr
Bugun a101 gunuu
Kuvetler kovalar alisinn
Alındı bile:)) sırf onlar için okula 5-10dk gec geldim:))))

32. Hafta iznim başladı bugün. Kimler izne ayrılmayı düşünüyordu başka
Bnde haftaya pers ayrılıyorum inşallah son haftam:) ayrılıyım da artık hazırlıkları tamamlıyım:)

canım sen 32. haftadasın ya göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı hangi marka kulanıyorsun 32. haftadan sonra başlanmalıymış ya

Ben 2 haftadır kullanıyorum Lansinoh krem. Ama zeytinyağınada başlıcam. Benim nedense şimdiden acımaya başladılar.

32. Hafta iznim başladı bugün. Kimler izne ayrılmayı düşünüyordu başka

Benim 16 Nisan Pazar günü 32+0 olacak. Veeee pazartesi işe gitmicmmm :) biraz kendime ve geriye kalan işlere vakit ayırmak istiyorum. Erken cıkıcam yani izine.

Ben Manuel olanı kullanmıstım böle eski tarz tulumbalar gibi. Yine de baya faydasını gçrdüm. Medela avent önceliklerimde. Lansinoh da olabilir. Size tavsiyem ikinci el sayfalarında bakın bosına para vermeyin

Biraz yorumlara baktım medela swing i çok beğenmişler ama biraz pahalı dediğin gibi ikinci el bulunursa olabilir her türlü dezenfekte edilecek.Bazen de anneler alıyor kullanmıyor öyle de olabilir.Bu arada bebecruz var oraya da bakın anneler ikinci el ya da sıfır eşyalar var

Ben o siteyi kullanıyorum canım bakarım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…