Şöle ki kuzu bebeği emzirirken birden gögüsünün ikisine süt geliyo. Bebegin emdikten sonra kalan sütü sağ ki hem gögsünde süt kalmasın hem sağdkça gelsin. Çalışmayındüşünüyorsan da önceden süt birikimi yapmıs da olursun.Benimde tam olarak aklımdaki soru buydu... Sağma makinası alsam mı yoksa ilerde beslenme sorunu olursa , ya da çalışmaya baslayinca mı alinacak bişey diye ? Teşekkürler canım, kesin alınacak yani
Aynen öle kuzu hatta doğum sonrası whatsapp grubu kurarız burda olamadakda ordan da yardımcı olmaya calısırız birbirimize inşallah.ya ben çok pimpirikli bi anneydim kızımda şimdi öle degilim o yuzden birçok şeyin en doğalı en iyisi olsun derdindeydim. Şimdi de öle ama deneme yanılma çok yasadığım için direk hedefe gidiyorumbence herseyden önce evinizde olması gereken en önemli şey süt sağma makinası arkadaslar. Hatta inkanı olmayanlar letgodan da bakabilir çünkü kıyafet o bu bi şekilde hallediliyor da o çıkıyor akıldan. Ben manuel olanı almıstım bi parçası kaybolmus elektrikli olanı alcam bu sefer
Evet canım geri bildirimlerinden baktım. Ben hastane çıkısı tarzı bişi de buldum orda 5-6 dolardı bosuna para vermeyin burda 70-80 tl özelden lik atarım isteyene. Hatta ben resmi kopyalayıp yapıstırdım aynı ürün 119 tr de orda 54 tl idiCanım orjinaller mi acaba öyleyse ben de bi bakayım çünkü carters burda pahalı baya dediğin gibi yarı fiyatınaysa alınabilir
Ben Manuel olanı kullanmıstım böle eski tarz tulumbalar gibi. Yine de baya faydasını gçrdüm. Medela avent önceliklerimde. Lansinoh da olabilir. Size tavsiyem ikinci el sayfalarında bakın bosına para vermeyinBen de bir süre çalışmayı düşünmüyorum ama süt sağma makinasını herkes olmalı diyor.Marka model hangisi iyidir acaba lansinoh ya da aventi denedin mi canım? Nasıl onlar?
Canım ben orta boy aldım kiloma göre baktım sen de tablodan bakabilirsin aşağı ekledim
- Depend kilot şeklinde olan hasta bezleri var ya onlarda beden nasıl oluyor kızlar fikri olan var mı?
Anladım canım ama ben yazın evde oturmam büyük ihtimal bizim aileler şehir dışında onlara da çok gidilecek o yüzden araba lazım bebisi cikar tamam yoksa dışarı..Strese gerek yok aslinda onu demk istedim... ben araba ve puset almayacagim.bi ton para.biri alirsa bilemem ama almaz kimse ...
Zaten ilk 4 ay cikamaz disari yani arabayla. Sonrada kis geliyor.seneye alirim.Hastanedende cikarken adini unuttum dun bir ark paylasti. Dumduz yatiriyosun bebegi fermuarli ondan dusunuyorum...daha uygun.
Malum ben ucretsiz izin alcam,kimse bakmiyor bebege.birazda ev borcuna girdik derken kemerleri sıkmk lazim...
Burayi okuyunca bende panik oluyorum,mesela yarin bebis giysilerini yikiyacagim....
Aynen canım öncelikli olanlar onlar hastane çıkışını 10 gun sonra annem gelecek o getirecek geceligimi de gorumcem alacak o da haftaya gelir umarım. Sonra çantamı hazirlarsam için rahatlamış olur artık. Gerisi ayrintiKIRMIZILIKUCUKKIZ aynen herseye yetemezsek yetebildigimiz kadarina yeteriz:) hastane cikisi bide hi takim pijamini al acillerinden:)
ahh o nobetler sonrasında kaçan uykular ahhCis nobetii
Çok okumak da iyi değil ışte ama burayı da birakamıyorum.. aynen dediğin gibi herşey hallolur öyle bir durumda. Biz herşey hemen olsun istiyoruz. Eşime kalsa yatağı olsa iki giysisi bezi biberonu olsa bebeğe yeter. Gerisi angarya. Ama biz kadiniz ayrıntı seviyoruzAy bende panik oluyorum burayi okudugumda
Cok fazla erken dogum oldu
Benimde cantam falan hazir degil
Sonra mantikli dusunuyrm
Rahatliyrm
Sende biliyorsun
Bisi olsa hepsi hemencecik halledebilir kolaylikta
Sikma canini
Ama endiselenmeni cok iyi anliyrm
Bende panikliyrm ayni
Kolay gelsin canimGunaydin kizlar.
Bugun usenmezsem insallh bebis camasirlarini halledecegim...
Lansinoh muydu neydi onu kullanıyorum canım. Başladım duştan duşa sürüyorum. Bitkiselmiş bebişin ağzına gitse de sorun olmuyormuş. Tesadüfen eczanede bi kadınla karşılaştım bunu kullan bana dua edeceksin dedi öyle aldım
Bende tabiki zeytinyagı kullanma taraftarıyım. Ama doğumdan sonra yanında bulunsun suanda zaten gerek yok. Mantık su ; etinizi on sn emiyormuscasına çekin içinize orada bi etkilesim oluyor emzitirmeye baslayınca daha önce olmayan bir olay gerçekleşiyo ve memenin de buna alısma süresince elbette canımız yanacak ama en hafif şekilde atlatmak düşüncesi ile bu yapılanlarSizma zeytinyagi ile masaj yapiyorum uclara.ise yarar mi.yoksa krem mutlaka mi.
Ben ilkinde cok cektim.bilmedim.
Şimdide agrimaya baslamisti zaten.iyi geliyor sanki.
salçalı baharatlı asla yiyemiyorum. Soda içiyorum birde rennie içiyorum. Hem sodanın faydası da var. Dondurma yiyomAynen.
Yiyerek bastirayim diyom daha cok yaniyor.yandikca yiyorum.yedikce kilo aliyom.kısırdöngüye girdim yaww
Ben babama söyledim canım a101 bize uzak o şimdi kapıda nöbet bekliyordu umarım alabilir. Sen a101de misinGunaydin arkadaslarr
Bugun a101 gunuu
Kuvetler kovalar alisinn
hmm istanbulda değilsinnnNe güzel istanbulda daha çok seçenek vardır tabi.Güle güle giy canım aldıklarını inşallah bebeğini kucağına sağlıkla aldığındaben de ankaradayım burdan bakıyorum ama sabahlıkla birlikte 100den aşağı bulamadım o da çok geliyor birkaç gece için
Birdekardelen2558 seni merak ediyorum. Normalde cok sık girerdin siteye. Hersey yolundadir insallh.
Virgin (umarim dogru yazdimsanada hayirli olsun saglikla buyusun taburcu olsun bebis...
Canm maşallah kilosu iyi cabucak toparlar inşallah her sey hemencik yoluna girsin kavusun brbrinize en kısa zamanda canm hayırlı olsunSelam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Olsun ya bu günler de güzel her anları her yasattıkları bi mucize cok seviyorum:)Keşke naz olsaydı tadından yenmezdi o zaman:)))))Ayakkabımı Çıkarması için Ayağımı uzatmak bile işkence.
Alındı bile:)) sırf onlar için okula 5-10dk gec geldim:))))Gunaydin arkadaslarr
Bugun a101 gunuu
Kuvetler kovalar alisinn
Ne güzel bir bahar temizliği di mi:))Gunaydin kizlar.
Bugun usenmezsem insallh bebis camasirlarini halledecegim...
Bnde haftaya pers ayrılıyorum inşallah son haftam:) ayrılıyım da artık hazırlıkları tamamlıyım:)32. Hafta iznim başladı bugün. Kimler izne ayrılmayı düşünüyordu başka
canım sen 32. haftadasın ya göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı hangi marka kulanıyorsun 32. haftadan sonra başlanmalıymış ya
32. Hafta iznim başladı bugün. Kimler izne ayrılmayı düşünüyordu başka
Günaydın gebişler şekerim sabah aç karnına 108 çıktı
Ben Manuel olanı kullanmıstım böle eski tarz tulumbalar gibi. Yine de baya faydasını gçrdüm. Medela avent önceliklerimde. Lansinoh da olabilir. Size tavsiyem ikinci el sayfalarında bakın bosına para vermeyin
Evet canım geri bildirimlerinden baktım. Ben hastane çıkısı tarzı bişi de buldum orda 5-6 dolardı bosuna para vermeyin burda 70-80 tl özelden lik atarım isteyene. Hatta ben resmi kopyalayıp yapıstırdım aynı ürün 119 tr de orda 54 tl idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?