2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaslar hepinize merhaba ben yeniden bebek arabasi bakmaya basladim ilk bebegimin arabasi bozuldu tekerlekleri memnun da kalmamistim zaten yeniden alicam mecburen. Bebe confort loola 3 diye bir araba begendim fiyati da 1300 travel sistem bilen duyan kullanan var midir genelde olumlu yorum yapilmis ama bir de sizlere danismak istedim

Parça parça alabilirsin ama bir seferde kullancan birde mama bez hariç dediler
ya biz de ilk baktığımızda ilgilenen adam çeklerle diğer ihtiyaçlarınızı alırsınız,bezini/ıslak mendilini falan alırsınız dedi.muhtemelen yanlış biliyor
Air mi yoksa sadece cadillac mı
e bebekte baktığımızda sadece cadillac air yazıyordu,başka yerde baktığımızda cadillac yazıyordu. gerçi kafam çok karıştı ama kısaca anladığım kadarıyla cadillac airin ana farkı lastiklerinin hava olması ve ana kucağının kademeli olabiliyor olması.renk seçenekleri kırmızı-siyah-lacivert.Bence dez avantajı ana kucağının daha ağır olması ve sallanamaması.
cadillac modelinin ana kucağı daha hafif. renk seçenekleri krem-kırmızı-mavi.
katlama ve açılma ve sürüş konforu olarak ikisi de aynı geldi bana.

Kızlar biz de geçen hafta casual quantum aldık.Cadillactan biraz daha küçükmüş boyutları.Sevdik tavsiye ederiz
casual quantum un yeşil rengini çok beğendim. ama orda denediğimde katlaması daha zor geldi diğerine göre. ama sürüşü falan diğerleriyle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar ben a101den bebis için hicbirsey bulamadım, bende birsey almadan cikmayayim diye korse aldım :))

Etin her türlüsünü ye diyosun yani canım:))) hergün et yiyeceksem zaten bi gün haşla bi gün kızart bi gün ızgara ... et suyu iyi fikir ama onu çorbalara katayım . Sağol. Midemi hiç anlatmıyım bu arada. Mutsuz şirin gibi ne yesem rahatsız oluyo

Ben de sabah erkenden a101deydim kuvetler birer tane ama diger herseyden birsuru vardi.ben de sonrayi dusunup seffaf aldim aslinda mavisi de cok guzeldi. Kuvet seti yogurt kavanozu cam sise seti aski ayakkabi oyuncak emzik zibin alt acma aldim dedim yeter abartma.

benimde evde azmanım var küçük oğluşum 32 aylık şu on günlük sürede çişini öğrettim ama bittim resmen. İkisini bir arada düşünemiyorum :))
3 yasına girecek doğum olduğu ay hem mecburiyetten hem artık zamanı geldi bence yarım gm okula vericem. Baska türlü basedebileceğimi sanmıyorum çünkü aşırı bebek düşkünü bi kız.

doll marka sağlamlık bakımından da kullanımmbakımından da on numara duydunuzmu bilmiyorum alman markası. Hem de ucız yani. Tek sıkıntısı srme esnasında çocuğun yüzünü göremiyprum bende o yuzden degiştiricem. Çift taraflı değil benimki. Stokke çok kullanan var da uçmuş fiyatlar ya. Birde yine aliexpress de bi araba gördüm 300-400 tl civarı ama güzel. Hatta tr de biri buradan alıp satısını yapıyor kullananlarda memnun dur resim atayım

Çok saolun arkadaşlar bu paylaşımlar çok iyi oluyor hepinizi teşekkür ederim Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasibbet
Canım dereotu aynı zamanda kalsiyum deposudur. Bu aylarda çok tüketmemiz gerekiyormuş. İnş seviyorsundur ben böreklerin içine bile koyuyorum öğrendiğimden beri düşün:) şekere de iyi geliyorsa hiç aksatma dereotu tüketimini bence. Saplarını ye özellikle

Kızlar ben a101den bebis için hicbirsey bulamadım, bende birsey almadan cikmayayim diye korse aldım :))
ay başka a101 yok mu yakınlarınızda.belki bulursunuz başka birinde.

bu arada küvetler bir tane gelmiş diyorsunuz ya.benim gittiğim a101de hiç yoktu maşrapalara falan bakarken ordaki görevliye sordum küvet yok mu diye? çünkü gittiğim yer bitme ihtimali olan bir yer değil. Abla küvetler standa sığmadı depoda duruyor getireyim dedi.Elinde 4 küvetle geldi ve anladığım kadarıyla devamı da vardı.
bizimki kadar pasif bir a101 e bile bir sürü gönderdilerse sizinkilerde de vardır da belki meydana çıkartmamışlardır diye aklıma geldi.

Alt açma alan varsa a101den fotoğraf ekleyebilir misiniz rica etsem.

Evet canım çeyrek ekmeğin arasına peynir domates salatalık koydum yanındada bir bardak kayısı suyu içmiştim. Uzun süre evde dinlendikten sonra vucut erken kalkmaya falan alışamıyo sanırım tempoyu yakalamak gerek.

Ayy masallah ne güzel herkes almış bişeyler.bize yakın a101 yok.eşimde işte oldugundan memeleketi arayıp annemden sipariş ettim,o sewer cünkü öyle kuyruga girmeyi filan:))

Bu arada kızlar konuyla alakasız olacak ama aklıma geldi farklı adetleriniz varmı bebekle ilgili?mesela bizde yeni dogan bebegin yüzüne sarı renkte yazma (keten) örtülür.hem dış milroplardan koruma amaclı hemde sarılık olmasın diyeymiş:)eşim beni ameliyathanenin önünde beklerken baska bebekler cıkmış ve hepsinde sarı yazma:) eşim adetleri bilmediginden diyoki hastane dogum yapana sarı yazma hediye veriyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…