- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Temassızı önermiyormuş doktorlar. Çok güvenilir değilmiş sonuçları. 15-20 liralıklardan önermişlerdi:)tecrübeli anneler size bişey soracam ateş ölçer almak istiyorum ama karar veremedim yardımcı olur musunuz :)
ya biz de ilk baktığımızda ilgilenen adam çeklerle diğer ihtiyaçlarınızı alırsınız,bezini/ıslak mendilini falan alırsınız dedi.muhtemelen yanlış biliyorParça parça alabilirsin ama bir seferde kullancan birde mama bez hariç dediler
e bebekte baktığımızda sadece cadillac air yazıyordu,başka yerde baktığımızda cadillac yazıyordu. gerçi kafam çok karıştı ama kısaca anladığım kadarıyla cadillac airin ana farkı lastiklerinin hava olması ve ana kucağının kademeli olabiliyor olması.renk seçenekleri kırmızı-siyah-lacivert.Bence dez avantajı ana kucağının daha ağır olması ve sallanamaması.Air mi yoksa sadece cadillac mı
casual quantum un yeşil rengini çok beğendim.Kızlar biz de geçen hafta casual quantum aldık.Cadillactan biraz daha küçükmüş boyutları.Sevdik tavsiye ederiz
Etin her türlüsünü ye diyosun yani canım:))) hergün et yiyeceksem zaten bi gün haşla bi gün kızart bi gün ızgara ... et suyu iyi fikir ama onu çorbalara katayım . Sağol. Midemi hiç anlatmıyım bu arada. Mutsuz şirin gibi ne yesem rahatsız oluyohayırlı günler kızlar..
efefsunkar kızlar herşeyi yazmışlar gerçi ama bir de et suyu var hatırlatayım dedim.Bi akrabamızın son 3 haftada bebeği 1500 gr falandı,kız durumun vehametini anlayınca et suyu içmeye/yemeye başlamış. Bebiş baya toparlamış kendini.yanlış hatırlamıyorsam 2500 civarı doğdu.
yumurtayı bende tüketemiyorum,nedense yiyesim gelmiyor ama yarından itibaren bıldırcın yumurtasına başlayacağım. tek lokmada daha rahat yutarım herhalde
bir de süt ve süt ürünleri tükettiğimde çok kötü oluyorum,midem yanıyor gibi oluyor ama yangıdan daha farklı bir duygu. Ama yinede zorla morla içmeye çalışıyorum
3 yasına girecek doğum olduğu ay hem mecburiyetten hem artık zamanı geldi bence yarım gm okula vericem. Baska türlü basedebileceğimi sanmıyorum çünkü aşırı bebek düşkünü bi kız.benimde evde azmanım var küçük oğluşum 32 aylık şu on günlük sürede çişini öğrettim ama bittim resmen. İkisini bir arada düşünemiyorum :))
doll marka sağlamlık bakımından da kullanımmbakımından da on numara duydunuzmu bilmiyorum alman markası. Hem de ucız yani. Tek sıkıntısı srme esnasında çocuğun yüzünü göremiyprum bende o yuzden degiştiricem. Çift taraflı değil benimki. Stokke çok kullanan var da uçmuş fiyatlar ya. Birde yine aliexpress de bi araba gördüm 300-400 tl civarı ama güzel. Hatta tr de biri buradan alıp satısını yapıyor kullananlarda memnun dur resim atayımkızlar bugün a101 de bebek ürünleri vardı. Alabildiniz mi?
Ben şeffaf olanından aldım,fiyatı da baya uygun. Haberi olmayan arkadaşlar vardır belki diye hatırlatayım dedim.
Bir de sizlerden bebek arabası fikri almak istiyorum.Kimler hangi markaları aldı ya da alacak? biz casual cadillac air i baya beğendik ama netleşmedi,bu hafta e-bebekte kampanya varken alalım istiyoruz.
Canım dereotu aynı zamanda kalsiyum deposudur. Bu aylarda çok tüketmemiz gerekiyormuş. İnş seviyorsundur ben böreklerin içine bile koyuyorum öğrendiğimden beri düşün:) şekere de iyi geliyorsa hiç aksatma dereotu tüketimini bence. Saplarını ye özellikleÇok saolun arkadaşlar bu paylaşımlar çok iyi oluyor hepinizi teşekkür ederim Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasibbet
ay başka a101 yok mu yakınlarınızda.belki bulursunuz başka birinde.Kızlar ben a101den bebis için hicbirsey bulamadım, bende birsey almadan cikmayayim diye korse aldım :))
Evet canım çeyrek ekmeğin arasına peynir domates salatalık koydum yanındada bir bardak kayısı suyu içmiştim. Uzun süre evde dinlendikten sonra vucut erken kalkmaya falan alışamıyo sanırım tempoyu yakalamak gerek.Benim de sabahları aç karna mide bulantılarım oluyor ilk başlarda olurdu sonra geçti ama yine başladı sanırımsenin sanki şeker ya da tansiyon düşmüş gibi canım çıkmadan bişeyler atıştırmış mıydın?
Canım ne kadar ucuz hangi site bizde bakalımKIZlar bakın hastane takımı bunu alcam ben
Aliexpress kızlar. Telefonu iphone olanlar uygulamayı indirin. Ben size istediğiniz ürünüm resmini atayım bi bakın. Ben baya aktif kullanıyorum.Canım ne kadar ucuz hangi site bizde bakalım
YukselmisGünaydın gebişler şekerim sabah aç karnına 108 çıktı
Alt açma alan varsa a101den fotoğraf ekleyebilir misiniz rica etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?