ay çok garip bi duygu.. tam kızım demeye, pembe reyona gitmeye başlıyorsun kı... tık diye pipi çıkıyor ortaya... yirim yirim çok tatlılar16. haftada gittik, kız dediler. 22. haftada perinatoloğa gittik renkli ultrasona, adam orada dedi ki, kızım kızım diyorsunuz ama bu erkek :) 24. haftada kendi doktoruma gittiğimizde sorduk, çat diye pipisini gösterdi
Benim doktorum cinsiyet filan hiç önemsemediği için, 16. haftada ultrason uzmanından öğrenmiştik kız diye, sonra işte ortaya çıktı
evet ilk 3 aya geri döndük işte..kızlar iki gündür bu saatlerde acayip uykum geliyor,gözlerimi açamıyorum .Dün en son izin alıp çıktım eve gidip 5te yattım 7 de kalktım anca kendime gelmişim. Bugün de izin almak istemiyorum. sizde de oluyor mu bu uyku hali,ne yapmak lazım acaba?
İlk duyduğumda oturup ağladım doktorun muaynehanesinde. Sanki karnımdaki öldü, yeni çocuk verdiler elime. Kız istiyorduk eşimle, şok olduk ikimiz de.ay çok garip bi duygu.. tam kızım demeye, pembe reyona gitmeye başlıyorsun kı... tık diye pipi çıkıyor ortaya... yirim yirim çok tatlılar
ay ilk aylarda bu kadar olduğunu hatırlamıyorum..evet ilk 3 aya geri döndük işte..
ben sık sık izin alamıyorum malesef.. o yüzden dün türk kahvesi içtim biraz uykum kaçtı. bu gün de saate bakıyorum az kaldı 2 saat daha sıkayım dişimi...
bu arada ne zaman ayrılıyorsun izne?
ben nisan sonu inşallah herşey yolunda giderse
Ay inşallah güzel haberlerle gelirsin bi sıkıntı yokturHanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
Bizde bebek arabamızı aldık canım Kraft twist xx travel çok beğenerek aldık umarım kullanımı da güzel olurkızlar bugün a101 de bebek ürünleri vardı. Alabildiniz mi?
Ben şeffaf olanından aldım,fiyatı da baya uygun. Haberi olmayan arkadaşlar vardır belki diye hatırlatayım dedim.
Bir de sizlerden bebek arabası fikri almak istiyorum.Kimler hangi markaları aldı ya da alacak? biz casual cadillac air i baya beğendik ama netleşmedi,bu hafta e-bebekte kampanya varken alalım istiyoruz.
Bende aynı şekilde uyku hali ve yorgunluk var fazlasıyla. Yerime yeni birini aldılar o olduğu halde çıkıp gidemiyorum raporu bekliyorum artık çok az kaldı neysekikızlar iki gündür bu saatlerde acayip uykum geliyor,gözlerimi açamıyorum .Dün en son izin alıp çıktım eve gidip 5te yattım 7 de kalktım anca kendime gelmişim. Bugün de izin almak istemiyorum. sizde de oluyor mu bu uyku hali,ne yapmak lazım acaba?
habersiz bırakma canım inşallah birsey yokturHanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
ay inşallah bir sıkıntı yoktur, haberlerini bekliyoruz.Hanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
teşekkür ederim kızlar cvp verdiğiniz için sanırım koltukaltı ,herkes aynısını diyorArkadas burundan kulaktan heryürlü ateş ölcer almıs braun dogru olçmedi diyo en iyi sıradan koltukaltı alıp olcmuş
Benim nisanın 20sinde dedi doktorum sen benden 10 gün önce çıkman gerekiyor . Tam 32 de çıkmayacaksın sanırımevet ilk 3 aya geri döndük işte..
ben sık sık izin alamıyorum malesef.. o yüzden dün türk kahvesi içtim biraz uykum kaçtı. bu gün de saate bakıyorum az kaldı 2 saat daha sıkayım dişimi...
bu arada ne zaman ayrılıyorsun izne?
ben nisan sonu inşallah herşey yolunda giderse
İnşallah bir sıkıntı yoktur haberlerini bekliyoruzHanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur canım..Hanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
Evet dün hem meyve yedim hem de koca bir dilim kek yedim dayanamadım ondanmıdır acaba akşam da misafirim varYukselmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?