2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
KIRMIZILIKUCUKKIZ bebişin nevresimlerini, banyo havlularını, kendi geceliklerimi yani doğumda giyeceklerimi, emzirme örtümü, bebişin battaniyelerini yıkadım 8 kiloluk makinanın hepsi doldu. 30 derecede 40 dakıka 600 devirde yıkadım. dalin sıvı sabunla. sonrada 18dk durulama yaptım 600devirde yine. bir sorun olmadı rengi akan yok. sadece dalinin kokması (ek durulama yapmama ragmen) beni rahatsız etti. ben mutlaka her kıyafete ek durulama yaparım,yumusatıcıda hıc sevmem. ama bunda koku kaldı...

Kızlar a101den neler aldınız?
ben sabahın 9da gittim tek bir tane şeffaf renk küvet kalmıştı... onu da ben aldım kova maşrapa + ayakkabı + korse + bebek yorgan yastık +zıbın aldım..
ama bi kaç tane 101 gezdim üçlü duvar rafını bulamadım...

ay çok garip bi duygu.. tam kızım demeye, pembe reyona gitmeye başlıyorsun kı... tık diye pipi çıkıyor ortaya... yirim yirim çok tatlılar

kızlar iki gündür bu saatlerde acayip uykum geliyor,gözlerimi açamıyorum .Dün en son izin alıp çıktım eve gidip 5te yattım 7 de kalktım anca kendime gelmişim. Bugün de izin almak istemiyorum. sizde de oluyor mu bu uyku hali,ne yapmak lazım acaba?

evet ilk 3 aya geri döndük işte..
ben sık sık izin alamıyorum malesef.. o yüzden dün türk kahvesi içtim biraz uykum kaçtı. bu gün de saate bakıyorum az kaldı 2 saat daha sıkayım dişimi...
bu arada ne zaman ayrılıyorsun izne?
ben nisan sonu inşallah herşey yolunda giderse

ay çok garip bi duygu.. tam kızım demeye, pembe reyona gitmeye başlıyorsun kı... tık diye pipi çıkıyor ortaya... yirim yirim çok tatlılar
İlk duyduğumda oturup ağladım doktorun muaynehanesinde. Sanki karnımdaki öldü, yeni çocuk verdiler elime. Kız istiyorduk eşimle, şok olduk ikimiz de.
Alıştık şimdi. Zaten kıza da aynı ismi koyacaktım değişmedi :)

ay ilk aylarda bu kadar olduğunu hatırlamıyorum..
benim raporum 4 mayıs da başlıyor iyi olursam 1-2 hafta daha eklerim diyordum ama böyle olursa biraz zor,çok zorlanıyorum şuanda.

Hanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.

Hanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
Ay inşallah güzel haberlerle gelirsin bi sıkıntı yoktur

Bizde bebek arabamızı aldık canım Kraft twist xx travel çok beğenerek aldık umarım kullanımı da güzel olur

Son düzenleme:
Bende aynı şekilde uyku hali ve yorgunluk var fazlasıyla. Yerime yeni birini aldılar o olduğu halde çıkıp gidemiyorum raporu bekliyorum artık çok az kaldı neyseki

Benim nisanın 20sinde dedi doktorum sen benden 10 gün önce çıkman gerekiyor . Tam 32 de çıkmayacaksın sanırım

Hanımlar bişi sormak istiyorum.. Daha önce kullanan tecrübeli annelere ve yeni almış olanlara... Korseyi nasıl bi model aldınız? Yani bakıyorum internetten çok çeşitli modeller var.. Lohusa için hangisi daha kullanışlı olur bilemedim.. Ben şu omuzdan askılı olanlardan düşünüyorum, diğerleri oturup kalktıkça karından aşağı kayar gibi geliyo.. Sizin fikriniz nedir bu konuda? Ya da nasıl modellerden alıp kullandınız daha önce?

Son düzenleme:
Mrb kizlar hepiniz yazmisiniz sagolun. cok takip edemedim..bebeklerim kuvezde gün de iki kez gidiyorum gormeye.sut.sagip goturuyorum..oksijen destegi aliyorlar.ne zamn cikcaklar simdilik belli degildua edin bize de olur mu.erken dogum riskim vardi ama cok ani oldu.normal kontrole gitmostim.nst de sanci cikmadi.sulari normaldi.tamncikiyordum doktorum dedi.alttan baktik mi.hic sana.dedim.yok.doktorum dedi 1 hafta.yirt disina gidicem.gel her ihtimale karsi.bakalim.bakti ve 9 cm acilmam.varmis.nerdeyse dogurcam yani doktorum hemen gec hastaneye.bende pesinden.geliyorum dedi.acil sezeryana aldi beni..bu sekilde oldu canlar.
Hamdolsun bu gunumuz e de.ya evde dogsa idim Allah korusun hayirlsi boyle imis.bu kadar dayanabildi miniklerim..ama hastanede herkesin bebesi.odada yaninda ikenn benim yanim bos idi.o kadar.zordu kionlari hastanede birakip eve.gelmek cok zor geliyo banadualarinizi eksik etmeyin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…