2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eve onlarsiz gitmek cok zordur eminim ama bak ne guzel hayattalar sagliklilar. Allah korusun o aciklikla cidden evde dogsaydi ne yapardin. Cok sukur dogru mudahaleyle gelmisler dunyaya. Annesine de kavusur minikler inşallah bi an once. Dualarimiz sizinle

Ben de dün bunu yazmıştım aynı senin anlattığın gibi benimde ilki erkek bu kız erkekler yukarda kızlar aşağıda olur diyen var.dr um ikinci gebelik olduğu için dedi genelde var gibi artık stres yapmıyorum bunu acaba erken mi doğacak diye düşündürüyordu herkesten aynı şeyi duyunca normal olduğunu düşünmeye başladım rahatladım

Aldim:) ama sadece pembe kuvet gelmis bitane onuda ben aldim set yaptim benim oglan pembe kuvette yikanacak napalim cok guzel ve hesapliydi aldim bende:) biberon emzikte aldim yedekledim
güle güle kullanın... nolacak renk hiçbişey ifade etmiyor. ben de şeffaf bulabildim. şeffaf set yaptım. mavisi bitmişti

Kizlar evet benim nişanım gelmişti. Cok şükür gecen hafta 3 gece hastanede kaldigimsa ciger gelistirici igne yapilmisti iki doz. Onlarin faydasi olmuştur inşallah degil mi?

2 doz yapılmış mıydı? iyi ozaman canım onların faydası olur ...48 saat arayla yapılıyor diye biliyorum..
bebişini bugün görebildin mi

hastane çıkışı ve gecelik bence en acil olanlar
diğerleri sonra alınsa da olur mesela araba yada gardırop

Geçmiş olsun. 14.haftada benimde başıma gelmişti. Fitil verdi doktorum. İnatçı bir enfeksiyon biraz. Gebelikte vajina florası bozulduğu için zor geçiyormuş.

İşe geri bile döndüm hanımlar, sağolun. Fitil verdi. Bu hafta bir tane haftaya bir tane daha. Ama doktorun paniğini görmeliydiniz, tanımadığım bir beydi, benden daha çok korktu :)
İnsanın aklı çıkıyor öyle ıslak görünce. İyi ki gitmişim.

Anladım canım. Ben 32 de ayrılıyorum tamamaen doğum sonrası çalışmayacağım.

Ben ilkinde karabasan çok yaşadım.allah kimseye de bana da yasatmAsin cok zor birşey.ukusuzluk yorgunluk birazda pskolojinin bozulması çok büyük bir etkenmis sonradan öğrendim. İnşallah çevremizde bizi anlayan insanlar olur.ben annem kalsın istiyorum ama gogsunden ameliyat olacak insallah o zamana iyilesir de kv ye kalmam.yoksa o bende psikoloji falan birakmaz
yeQUOTE="uzgungul, post: 50i855507, member: 635938"]Yok şeytan bağlanırmış sadece. Uç harfliler de bizim gibi ibadet edeni var iyi var kötüsü var sonuçta. Uzak olsun bebeklerimizden bizden insanin da uç harfinin de kötüsü[/QUOTE]
Amin

Ben şort gibi olandan kullandım gogus altinA kadar geliyordu
Sicakta zor oluyor ama karnı guzel topluyor

Ah canım 9cm açılma tam doğum acilmasi ben 8 cm ile doguma girmiştim.cok şükür doğru bı müdahale yapmış doktorun.allah en kısa zamanda yavrularinla seni sağlıkla kavustursun

Bende ilk hamileligimde aynısını yaşamıştım.mantar böyle şeyler yapıyor maalesef.

falan yaparım diye alayım dedim
Küvetler guzeldi bizim ilkindn olduğu için ben almAyacaktim zaten. Herkes aldıklarını güle güle kullansın

evet var. özellikle sabahları oluyor sanki ilk 3 ayımdaymışım gibi. ama bu normalmiş son 3 ayda ilk 3 aya geri dönüyorsun diyorlardı hep... doğruymuş..
Ne yesem ağzımın tadı yok..anladım canım normal demekki

Ihmale gelmez cok iyi yaptin gitmekle belki bendeki islakliklarda senin dedigin gibi bisey arada oluyor doktora israrla her gittigimde soruyorum bi sorun yok diyor bende alistim napim:)

ay çok garip bi duygu.. tam kızım demeye, pembe reyona gitmeye başlıyorsun kı... tık diye pipi çıkıyor ortaya... yirim yirim çok tatlılar
Ayy bize de aynı öyle olmustuuuu ama çok şükür çabuk alıştım oğluş fikrine

kardelen2558 Canım dualarımız seninle ve diğer erken doğum yapan arkadaşlarımızla.. Üzme kendini olur mu.. Bak ne güzel sütün de gelmiş, yavrularını besleyebiliyosun moral de çok etkiliyo sütü biliyosun.. Sen moralini yüksek tut sonuçta ikizlerde küvez durumu çok sık yaşanan bi durum.. Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde çıkcaklar inşallah.. Benim arkadaşımın ikizleri de bi süre küvezde kaldı ama maşallah şimdi 3 yaşındalar..

Sirkeyle silsen o etkili diye biliyorum.sirkenin kokusu kalmıyo zaten ucup gidiyo.bi dene istersen.ben boş camsil kutusuna sirke-su-karbonat karıştırıp koydum.toz alınacak yerleri onunla siliyorum
İlk geldiğinde eşimle onuda yaptık 1 şişe sirke kullandık neredeyse ama çıkmadı. Sonraki silmeleri e bebekten aldığım çok amaçlı temizleyiciyle yaptırdım güzel de kokuyor dü ama o an mis gibi sonra fena boya kokusu var

Cok sagol canim.cok duygusal bi yapim var zaten benim o yuzden zorlaniyorum ama buna da hamdolsun diyorum her zaman..rabbim herkesin bebegini bağışlasın..dogumdan sonra bebeklerle ilgili ilk bilgiyi doktor esim e vermiş.pek olumlu seyler soylememis.esim diyo nasil gidip durumu anlatcam sana diye dusundum.ne dicem sana ben .iste bunlar beni yipratti.saglam bir yapim yok malesef..ama sukur iyiye gidiyo simdilik bazi seyler.ins hep de boyle olur..

Ihmale gelmez cok iyi yaptin gitmekle belki bendeki islakliklarda senin dedigin gibi bisey arada oluyor doktora israrla her gittigimde soruyorum bi sorun yok diyor bende alistim napim:)
Oğlumda bende de oluyordu ama sadece sabah ayağa ilk kalktığımda pijamama kadar çıkıyordu baya geliyordu Dr a söylüyordum suyun gayet iyi diyordu çok şükür bişey olmadı belki de bendeki de vajinitti. Bir açıklama da yapmadı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…