- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Eve onlarsiz gitmek cok zordur eminim ama bak ne guzel hayattalar sagliklilar. Allah korusun o aciklikla cidden evde dogsaydi ne yapardin. Cok sukur dogru mudahaleyle gelmisler dunyaya. Annesine de kavusur minikler inşallah bi an once. Dualarimiz sizinleMrb kizlar hepiniz yazmisiniz sagolun. cok takip edemedim..bebeklerim kuvezde gün de iki kez gidiyorum gormeye.sut.sagip goturuyorum..oksijen destegi aliyorlar.ne zamn cikcaklar simdilik belli degildua edin bize de olur mu.erken dogum riskim vardi ama cok ani oldu.normal kontrole gitmostim.nst de sanci cikmadi.sulari normaldi.tamncikiyordum doktorum dedi.alttan baktik mi.hic sana.dedim.yok.doktorum dedi 1 hafta.yirt disina gidicem.gel her ihtimale karsi.bakalim.bakti ve 9 cm acilmam.varmis.nerdeyse dogurcam yani doktorum hemen gec hastaneye.bende pesinden.geliyorum dedi.acil sezeryana aldi beni..bu sekilde oldu canlar.
Hamdolsun bu gunumuz e de.ya evde dogsa idim Allah korusunhayirlsi boyle imis.bu kadar dayanabildi miniklerim..ama hastanede herkesin bebesi.odada yaninda ikenn benim yanim bos idi.o kadar.zordu ki onlari hastanede birakip eve.gelmek cok zor geliyo bana dualarinizi eksik etmeyin nolur
geçmiş olsun.. antibiyotik mi yazdı ?Hanımlar, tek tek bakamadım, hepinize teşekkür ederim. Vajinit olmuşum, bir tür vajina gribi dedi doktor. Mantar enfeksiyonu.
Böyle su gelmesini taklit edermiş. Bütün gebelerde olabilirmiş, gebelik kaynaklıymış.
Ben de dün bunu yazmıştım aynı senin anlattığın gibi benimde ilki erkek bu kız erkekler yukarda kızlar aşağıda olur diyen var.dr um ikinci gebelik olduğu için dedi genelde var gibi artık stres yapmıyorum bunu acaba erken mi doğacak diye düşündürüyordu herkesten aynı şeyi duyunca normal olduğunu düşünmeye başladım rahatladımKizlar ya
Benim karnim cok aşağıda sanki
Sizin nasil?
Yani gogus altina elimi koydugumda bi ek mesafesi asagidan basliyor
Oglumda daha yukardaydi
Bunun avantaji midem oglumdakine gore daha az yaniyor
İkinci gebelikten kaynakli diyen var
Bilemedim
o nasıl bişi ya :/ geçmiş olsunHanımlar, tek tek bakamadım, hepinize teşekkür ederim. Vajinit olmuşum, bir tür vajina gribi dedi doktor. Mantar enfeksiyonu.
Böyle su gelmesini taklit edermiş. Bütün gebelerde olabilirmiş, gebelik kaynaklıymış.
güle güle kullanın... nolacak renk hiçbişey ifade etmiyor. ben de şeffaf bulabildim. şeffaf set yaptım. mavisi bitmiştiAldim:) ama sadece pembe kuvet gelmis bitane onuda ben aldim set yaptim benim oglan pembe kuvette yikanacak napalim cok guzel ve hesapliydi aldim bende:) biberon emzikte aldim yedekledim
Kizlar evet benim nişanım gelmişti. Cok şükür gecen hafta 3 gece hastanede kaldigimsa ciger gelistirici igne yapilmisti iki doz. Onlarin faydasi olmuştur inşallah degil mi?
Kızlar benim eksiklerim de çok.. ama bazı şeyleri 1 ay sonra alabilecem.. burayı okuyunca çok stres oluyorum ama sonra düşünüyorum ki erken doğum bile olsa bebis bir sure hastanede kalacak ve hazırlıklar o dönemde de tamamlanır değil mi.. çok stres oluyorum daha bebek arabasi gardirobu süt sagma makinası dosegi geceligim hastane çıkışı yok..
Geçmiş olsun. 14.haftada benimde başıma gelmişti. Fitil verdi doktorum. İnatçı bir enfeksiyon biraz. Gebelikte vajina florası bozulduğu için zor geçiyormuş.Hanımlar, tek tek bakamadım, hepinize teşekkür ederim. Vajinit olmuşum, bir tür vajina gribi dedi doktor. Mantar enfeksiyonu.
Anladım canım. Ben 32 de ayrılıyorum tamamaen doğum sonrası çalışmayacağım.yok canım ben nisan sonu ayrılmayı düşünüyorum.. 34. haftam oluyor... insanlar 37. haftaya kadar çalışıyorlar ... ben 1 ay kendime tatil vericem galiba.. güç toplamam lazım. sen tam 32. haftada mı ayrılıyorsun?
Ben ilkinde karabasan çok yaşadım.allah kimseye de bana da yasatmAsin cok zor birşey.ukusuzluk yorgunluk birazda pskolojinin bozulması çok büyük bir etkenmis sonradan öğrendim. İnşallah çevremizde bizi anlayan insanlar olur.ben annem kalsın istiyorum ama gogsunden ameliyat olacak insallah o zamana iyilesir de kv ye kalmam.yoksa o bende psikoloji falan birakmazYastığın altına enam koyduk biz Kur'anın minik boyu yani bizde enam derler ona... onun haricinde sarı örtü atlet makas fakan koymadık hiç. Atlet lohusayı korkutmasınlar diyeymiş güya... ama ben iki doğum yaptım evde yalnız da kaldım tek başıma dışarı da çıktım. Allaha şükür hiç kötü birşeyle karşılaşmadım. Biraz da psikolojiyle alakalı sanırım. Psikolojiyi çok yüksek tutmak lazım... inşallah hiçbirinizin üzeni kıranı, laf sokanı olmaz.sadece bebeğimizin mutluluğuyla güzel bir lohusalık geçiririz
Hanımlar bişi sormak istiyorum.. Daha önce kullanan tecrübeli annelere ve yeni almış olanlara... Korseyi nasıl bi model aldınız? Yani bakıyorum internetten çok çeşitli modeller var.. Lohusa için hangisi daha kullanışlı olur bilemedim.. Ben şu omuzdan askılı olanlardan düşünüyorum, diğerleri oturup kalktıkça karından aşağı kayar gibi geliyo.. Sizin fikriniz nedir bu konuda? Ya da nasıl modellerden alıp kullandınız daha önce?
Mrb kizlar hepiniz yazmisiniz sagolun. cok takip edemedim..bebeklerim kuvezde gün de iki kez gidiyorum gormeye.sut.sagip goturuyorum..oksijen destegi aliyorlar.ne zamn cikcaklar simdilik belli degildua edin bize de olur mu.erken dogum riskim vardi ama cok ani oldu.normal kontrole gitmostim.nst de sanci cikmadi.sulari normaldi.tamncikiyordum doktorum dedi.alttan baktik mi.hic sana.dedim.yok.doktorum dedi 1 hafta.yirt disina gidicem.gel her ihtimale karsi.bakalim.bakti ve 9 cm acilmam.varmis.nerdeyse dogurcam yani doktorum hemen gec hastaneye.bende pesinden.geliyorum dedi.acil sezeryana aldi beni..bu sekilde oldu canlar.
Hamdolsun bu gunumuz e de.ya evde dogsa idim Allah korusunhayirlsi boyle imis.bu kadar dayanabildi miniklerim..ama hastanede herkesin bebesi.odada yaninda ikenn benim yanim bos idi.o kadar.zordu ki onlari hastanede birakip eve.gelmek cok zor geliyo bana dualarinizi eksik etmeyin nolur
Hanımlar, tek tek bakamadım, hepinize teşekkür ederim. Vajinit olmuşum, bir tür vajina gribi dedi doktor. Mantar enfeksiyonu.
Ne yesem ağzımın tadı yok..anladım canım normal demekkievet var. özellikle sabahları oluyor sanki ilk 3 ayımdaymışım gibi. ama bu normalmiş son 3 ayda ilk 3 aya geri dönüyorsun diyorlardı hep... doğruymuş..
Ihmale gelmez cok iyi yaptin gitmekle belki bendeki islakliklarda senin dedigin gibi bisey arada oluyor doktora israrla her gittigimde soruyorum bi sorun yok diyor bende alistim napim:)İşe geri bile döndüm hanımlar, sağolun. Fitil verdi. Bu hafta bir tane haftaya bir tane daha. Ama doktorun paniğini görmeliydiniz, tanımadığım bir beydi, benden daha çok korktu :)
İnsanın aklı çıkıyor öyle ıslak görünce. İyi ki gitmişim.
Ayy bize de aynı öyle olmustuuuuay çok garip bi duygu.. tam kızım demeye, pembe reyona gitmeye başlıyorsun kı... tık diye pipi çıkıyor ortaya... yirim yirim çok tatlılar
İlk geldiğinde eşimle onuda yaptık 1 şişe sirke kullandık neredeyse ama çıkmadı. Sonraki silmeleri e bebekten aldığım çok amaçlı temizleyiciyle yaptırdım güzel de kokuyor dü ama o an mis gibi sonra fena boya kokusu varSirkeyle silsen o etkili diye biliyorum.sirkenin kokusu kalmıyo zaten ucup gidiyo.bi dene istersen.ben boş camsil kutusuna sirke-su-karbonat karıştırıp koydum.toz alınacak yerleri onunla siliyorum
Cok sagol canim.cok duygusal bi yapim var zaten benim o yuzden zorlaniyorum ama buna da hamdolsun diyorum her zaman..rabbim herkesin bebegini bağışlasın..dogumdan sonra bebeklerle ilgili ilk bilgiyi doktor esim e vermiş.pek olumlu seyler soylememis.esim diyo nasil gidip durumu anlatcam sana diye dusundum.ne dicem sana ben .iste bunlar beni yipratti.saglam bir yapim yok malesef..ama sukur iyiye gidiyo simdilik bazi seyler.ins hep de boyle olur..kardelen2558 Canım dualarımız seninle ve diğer erken doğum yapan arkadaşlarımızla.. Üzme kendini olur mu.. Bak ne güzel sütün de gelmiş, yavrularını besleyebiliyosun moral de çok etkiliyo sütü biliyosun.. Sen moralini yüksek tut sonuçta ikizlerde küvez durumu çok sık yaşanan bi durum.. Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde çıkcaklar inşallah.. Benim arkadaşımın ikizleri de bi süre küvezde kaldı ama maşallah şimdi 3 yaşındalar..
Oğlumda bende de oluyordu ama sadece sabah ayağa ilk kalktığımda pijamama kadar çıkıyordu baya geliyordu Dr a söylüyordum suyun gayet iyi diyordu çok şükür bişey olmadı belki de bendeki de vajinitti. Bir açıklama da yapmadı o zamanIhmale gelmez cok iyi yaptin gitmekle belki bendeki islakliklarda senin dedigin gibi bisey arada oluyor doktora israrla her gittigimde soruyorum bi sorun yok diyor bende alistim napim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?