Ayy hep korkmusumdur dereotundan. Cok ta severim ama prolaktini yukseltirdi bende.sonra hep meme agrisi yasardim.Bana doktor 50lik yüksek çıkınca dereotu demişti şeker için sabah kahvaltıda bikaç demet ye şekeri düzenler dedi
ya biz de ilk baktığımızda ilgilenen adam çeklerle diğer ihtiyaçlarınızı alırsınız,bezini/ıslak mendilini falan alırsınız dedi.muhtemelen yanlış biliyor
e bebekte baktığımızda sadece cadillac air yazıyordu,başka yerde baktığımızda cadillac yazıyordu. gerçi kafam çok karıştı ama kısaca anladığım kadarıyla cadillac airin ana farkı lastiklerinin hava olması ve ana kucağının kademeli olabiliyor olması.renk seçenekleri kırmızı-siyah-lacivert.Bence dez avantajı ana kucağının daha ağır olması ve sallanamaması.
cadillac modelinin ana kucağı daha hafif. renk seçenekleri krem-kırmızı-mavi.
katlama ve açılma ve sürüş konforu olarak ikisi de aynı geldi bana.
casual quantum un yeşil rengini çok beğendim.ama orda denediğimde katlaması daha zor geldi diğerine göre. ama sürüşü falan diğerleriyle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Arkadaslar hepinize merhaba ben yeniden bebek arabasi bakmaya basladim ilk bebegimin arabasi bozuldu tekerlekleri memnun da kalmamistim zaten yeniden alicam mecburen. Bebe confort loola 3 diye bir araba begendim fiyati da 1300 travel sistem bilen duyan kullanan var midir genelde olumlu yorum yapilmis ama bir de sizlere danismak istedim
Cok ozel bisey degil de pusetin babynestin icine fln bel destegi gibi koyarim diye aldimA güzelmiş. Katolog da pek iyi görünmüyordu çok teşekkürler :)
Fiyati cok uygunmus. Ben civilden almistimKIZlar bakın hastane takımı bunu alcam ben
Canım o bizde de varmış, sarı yazma yani.. Bebeğin yanında tutulurmuş, hatta annem almışAyy masallah ne güzel herkes almış bişeyler.bize yakın a101 yok.eşimde işte oldugundan memeleketi arayıp annemden sipariş ettim,o sewer cünkü öyle kuyruga girmeyi filan:))
Bu arada kızlar konuyla alakasız olacak ama aklıma geldi farklı adetleriniz varmı bebekle ilgili?mesela bizde yeni dogan bebegin yüzüne sarı renkte yazma (keten) örtülür.hem dış milroplardan koruma amaclı hemde sarılık olmasın diyeymiş:)eşim beni ameliyathanenin önünde beklerken baska bebekler cıkmış ve hepsinde sarı yazma:) eşim adetleri bilmediginden diyoki hastane dogum yapana sarı yazma hediye veriyo galiba
neyse o yapıyorsa seni de alıştırır artık. Güzel günlerde kullansın bebişinizDeğişik katlanıyor evet.Ben de yapamadım eşim daha rahat kapattı.Zaten arabayı ona aldık gibi hissediyorumBana bırakmadı
neyse o yapıyorsa seni de alıştırır artık. Güzel günlerde kullansın bebişiniz
kızlar bugün a101 de bebek ürünleri vardı. Alabildiniz mi?
Ben şeffaf olanından aldım,fiyatı da baya uygun. Haberi olmayan arkadaşlar vardır belki diye hatırlatayım dedim.
Bir de sizlerden bebek arabası fikri almak istiyorum.Kimler hangi markaları aldı ya da alacak? biz casual cadillac air i baya beğendik ama netleşmedi,bu hafta e-bebekte kampanya varken alalım istiyoruz.
ben oğluma almıştım 4 sene önce yeşil olanından bugün baktım aynıları inanın çok kaliteliler plastikleri hiç bozulmuyo bu yavrumada kullanıcağım bir tek kovasını toz alma kovası yapmıştım şimdi kova alcam yine aynısındanÇok güzel ve gerçekten hesaplı... sadece küvete 30-40 tl diyorlar... set almaya kalkınca 90-100 tl ye çıkıyor fiyatlar... ve çok uzun süre kullanılmıyor ne yazıkki... maksimum 3-4 aydan sonra bebeği kucakta banyoda yıkamak daha rahat oluyor...
Bizim araba da kraft fit travel. Nette fiyati 1800lerde ama 1400 e aldik. Hatta yaninda baska seyler de alinca daha da dustu fiyati. Ilk cocuk olunca pek bi yorum yapamiyorum ama orda biri daha bundan almisti onlar baya arastirmis bunu secmislerdiArkadaslar hepinize merhaba ben yeniden bebek arabasi bakmaya basladim ilk bebegimin arabasi bozuldu tekerlekleri memnun da kalmamistim zaten yeniden alicam mecburen. Bebe confort loola 3 diye bir araba begendim fiyati da 1300 travel sistem bilen duyan kullanan var midir genelde olumlu yorum yapilmis ama bir de sizlere danismak istedim
neden bunları koyuyorlarmış acababebek doğar doğmaz değilde yatacağı yatakta muhakkak bulundurulur sarı bir örtü. ayrıca bildiğim kadarıyla babasının atleti,makas ve Kuran-ı Kerim koyuyorlar. Ama ben hangilerini yaparım bilemiyorum
Benim bildiğim sarı sarılık olmasın diye,atlet babasının kokusunu alsın korkmasın diye,Kuran melekler korusun diye.Makası hatırlayamıyorum şu anda.diğerleri pek inandığım şeyler olmadığı için sanırım sadece Kuran-ı Kerim koyarım.neden bunları koyuyorlarmış acaba
Okadar uygun nasıl oldu peki nerden aldınBizim araba da kraft fit travel. Nette fiyati 1800lerde ama 1400 e aldik. Hatta yaninda baska seyler de alinca daha da dustu fiyati. Ilk cocuk olunca pek bi yorum yapamiyorum ama orda biri daha bundan almisti onlar baya arastirmis bunu secmislerdi
bence diğer mağazalarda satılanlardan hiç farkı yok gibi duruyor. üstelik fiyat olarak da gayet uygun. İnşallah rahat rahat kullanırız.bende tam onu yazacaktım şimdi marketten geldim, pempe olanından aldım bende, birde bebek askısı ve bebek ayakkabısı aldım, kasada ödeme yaparken bayanın biride dediki, 3 yıl önce aynı küveti aldım çok memnunum iyi yapmışsınız dedi, umarım kullanışlıdır, bebek arabası şimdilik almıyacağım sanırım doğduktan sonra olabilir, babasıda 1000 tl gibi olan rakamlara çok diyor ne alıca ne kadar alıcaz muallaktayız
Makası da ben soylim bi arkadaştan duymuştum. Uç harfliler rahatsız etmesin diye koyarlarmış. Makas bıçak falan yaklasmazmis öyleBenim bildiğim sarı sarılık olmasın diye,atlet babasının kokusunu alsın korkmasın diye,Kuran melekler korusun diye.Makası hatırlayamıyorum şu anda.diğerleri pek inandığım şeyler olmadığı için sanırım sadece Kuran-ı Kerim koyarım.
Silivride albebek diye bi magaza buldum. Netten sosyal medyadan da satis yapiyolar fiyatlari cok uygundu. Gorerek almak isteyince gittik. Baya uyguna geldi alisverisimizOkadar uygun nasıl oldu peki nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?