2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Değişik katlanıyor evet.Ben de yapamadım eşim daha rahat kapattı.Zaten arabayı ona aldık gibi hissediyorum Bana bırakmadı

A güzelmiş. Katolog da pek iyi görünmüyordu çok teşekkürler :)

Canm ben araştırırken bakmıştım.Forumda arama yerine bebeconfort lolaa yazsan çıkar.Memnun olan vardı çok diye hatırlıyorum.

KIZlar bakın hastane takımı bunu alcam ben
Fiyati cok uygunmus. Ben civilden almistim
Ozelligi hosuma gitmisti.setin tamaminin dikisleri distan yapilmisti.ici dikişsizdi.sapkasi bile.fiyatini hatirlayamadim simdi.49 falandi sanki.parca sayisida coktu.

Canım o bizde de varmış, sarı yazma yani.. Bebeğin yanında tutulurmuş, hatta annem almış

bebek doğar doğmaz değilde yatacağı yatakta muhakkak bulundurulur sarı bir örtü. ayrıca bildiğim kadarıyla babasının atleti,makas ve Kuran-ı Kerim koyuyorlar. Ama ben hangilerini yaparım bilemiyorum

bende tam onu yazacaktım şimdi marketten geldim, pempe olanından aldım bende, birde bebek askısı ve bebek ayakkabısı aldım, kasada ödeme yaparken bayanın biride dediki, 3 yıl önce aynı küveti aldım çok memnunum iyi yapmışsınız dedi, umarım kullanışlıdır, bebek arabası şimdilik almıyacağım sanırım doğduktan sonra olabilir, babasıda 1000 tl gibi olan rakamlara çok diyor ne alıca ne kadar alıcaz muallaktayız

ben oğluma almıştım 4 sene önce yeşil olanından bugün baktım aynıları inanın çok kaliteliler plastikleri hiç bozulmuyo bu yavrumada kullanıcağım bir tek kovasını toz alma kovası yapmıştım şimdi kova alcam yine aynısından

Bizim araba da kraft fit travel. Nette fiyati 1800lerde ama 1400 e aldik. Hatta yaninda baska seyler de alinca daha da dustu fiyati. Ilk cocuk olunca pek bi yorum yapamiyorum ama orda biri daha bundan almisti onlar baya arastirmis bunu secmislerdi

neden bunları koyuyorlarmış acaba
Benim bildiğim sarı sarılık olmasın diye,atlet babasının kokusunu alsın korkmasın diye,Kuran melekler korusun diye.Makası hatırlayamıyorum şu anda.diğerleri pek inandığım şeyler olmadığı için sanırım sadece Kuran-ı Kerim koyarım.

Bizim araba da kraft fit travel. Nette fiyati 1800lerde ama 1400 e aldik. Hatta yaninda baska seyler de alinca daha da dustu fiyati. Ilk cocuk olunca pek bi yorum yapamiyorum ama orda biri daha bundan almisti onlar baya arastirmis bunu secmislerdi
Okadar uygun nasıl oldu peki nerden aldın

bence diğer mağazalarda satılanlardan hiç farkı yok gibi duruyor. üstelik fiyat olarak da gayet uygun. İnşallah rahat rahat kullanırız.
Bende doğumdan sonraya mı bıraksam diyordum ama bu hafta e-bebekte kampanya varmış faydalanayım diyorum.Hem hastane çıkışında falan ana kucağı lazım olacak,bir de havalar güzel olacağı için dışarı da çıkarız gibi geliyor o yüzden doğum sonrasına bırakmaktan vazgeçtim. Bakalım kampanya bitmeden karar verebiliriz inşallah

Ben de yeşil küvet pembe kova maşrapa aldım küvet kalmamıştı rengarenk oldu biraz ama olsun napim hepsini de yeşil almak içime sinmedi. Akşam kesin eşim kızacak ama. Katlananları çok beğenmişti o. Ama benim o kadar paraya onu almaya hiç niyetim yok napim

Makası da ben soylim bi arkadaştan duymuştum. Uç harfliler rahatsız etmesin diye koyarlarmış. Makas bıçak falan yaklasmazmis öyle

Okadar uygun nasıl oldu peki nerden aldın
Silivride albebek diye bi magaza buldum. Netten sosyal medyadan da satis yapiyolar fiyatlari cok uygundu. Gorerek almak isteyince gittik. Baya uyguna geldi alisverisimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…