2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydin arkadaslarr
Bugun a101 gunuu
Kuvetler kovalar alisinn

Aldık bileee. sabah 9da kapıdaydım. yeşil küvet seti, yoğurt kavanozu, askı, alez, 2 nevresim tk., 3 paket zıbın (0-3, 3-6 ve 6-9 ay gayet yumuşaklar) aldım. yalnız nevresim kocaman oldu bnm bebişin yorganına. 100*150 ebatı..

bende aldımm, belki hemen ikinciyi düşünürüm onda da kullanırım diye şeffaf aldım

bende yeşilini aldım rengarenk olsun diye..

Al benden de o kadar. izni beklersem geç olacak. her haftasonu bi kaç parça bişey yapmak lazım.

bi alez kaldığı için bi tane alabildim ben. yoksa 2 adet alacaktım erkek bebk olduğu için. yatağa biraz büyük geldi ama oylede kullanırım ben.

hatta sarılık olmasın diye sarı ışıkta yatırın derler bebişleri..

bebek doğar doğmaz değilde yatacağı yatakta muhakkak bulundurulur sarı bir örtü. ayrıca bildiğim kadarıyla babasının atleti,makas ve Kuran-ı Kerim koyuyorlar. Ama ben hangilerini yaparım bilemiyorum

sarı tülbent, kuran-ı kerim, makası uygularım herhalde. çünkü beni şimdiden rahatsız etmeye başladılar..

Eskiler hamile kadın lohusa kadın bastığı gittiği yerlere dikkat etsin derler. Bence vardır bildikleri diye düşünüyorum.

Kızlar A 101 de bebek eşyaları var bineron alt acma canta oyuncak kuvvet bakmak isterseniz ben bakamadım daha inş kalır kuveti merak ettim cok uygundu fiyatı

Kızlar ben nevresim takımı aldım ancak nevresim yorganıma buyuk geldi. nevresim 100*150, bebişin yorganı ise 60*120. bebişin yorganıda minnacık. iki alternatif var aklımda:
1- nevresimi fazla kısımlarından içine doğru teğelleyip kullanmak. (yorgan küçük gelmeye başlayınca büyüğünü alırsam teğelleri söküp yine o nevresimleri kullanırım)
2- şimdiden 2.yorganı büyük alıp onu kullanmak. dolayısıyla nevresimlere hiç dokunmamak.(küçük yorganı da yorgansız kalınca kullanmak. üstündeki kılıf çıkmıyor)

Ayrıca bebeğin 2 yorganı olmalı mı? Erkek bebek çok batırıyormuş ya ortalığı..

40 gün lohusa yalnız bırakılmaz, bastığın yerde de pis su varsa 3 harfliler çok severlermiş pis yerleri çarpılma diyedir. Merak ettiğim şey bizim ramazanda olacak ya doğum bi sıkıntı çıkmazsa 3 harfliler bağlanmış olmuyor mu. Az da olsa rahat edemezmiyiz. Ben çok korkarım da

bi tanıdığımız telefondan da Kuran açıyordu,bence Kuran okunan yere de gelmezler.İyi düşünelim iyi olsun. İllaki gelecekler diye bir şey yok.
Bir de bir tanıdığım uyarmıştı,onlar pislik olan yere geldikleri için evde çok çöp biriktirme,mümkünse eşine attır demişti. Ona da dikkat etmek lazım bence.

virginiastat canım bebeğinize sağlıcakla kavuşun inşallah. Umarım her şey yolunda gider. Rabbim yardımcınız olsun ikinizinde. Gözünüz aydın.

Hic moralini bozma. Yasadiklarin cok normal. Bebegin eninde sonunda cikacak ve kendini kurtaracak. Boyle bebekler daha erken toparliyor biliyorsun. Senin moral8n yuksek olsun.

Ben işe geç kalınca birde a101 e uğrayamadım. Öğle arası gidince de sadece maşrapa, kova birde ayakkabı alabildim keşke kalsaydı küvette. nasip değilmiş. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanalım inşallah

Yastığın altına enam koyduk biz Kur'anın minik boyu yani bizde enam derler ona... onun haricinde sarı örtü atlet makas fakan koymadık hiç. Atlet lohusayı korkutmasınlar diyeymiş güya... ama ben iki doğum yaptım evde yalnız da kaldım tek başıma dışarı da çıktım. Allaha şükür hiç kötü birşeyle karşılaşmadım. Biraz da psikolojiyle alakalı sanırım. Psikolojiyi çok yüksek tutmak lazım... inşallah hiçbirinizin üzeni kıranı, laf sokanı olmaz.sadece bebeğimizin mutluluğuyla güzel bir lohusalık geçiririz

tecrübeli anneler size bişey soracam ateş ölçer almak istiyorum ama karar veremedim yardımcı olur musunuz :)
Arkadas burundan kulaktan heryürlü ateş ölcer almıs braun dogru olçmedi diyo en iyi sıradan koltukaltı alıp olcmuş

Yok şeytan bağlanırmış sadece. Uç harfliler de bizim gibi ibadet edeni var iyi var kötüsü var sonuçta. Uzak olsun bebeklerimizden bizden insanin da uç harfinin de kötüsü

Detaylu ultrasona girdinse bence orda kesin belli oluyor cinsiyet yani değişme ihtimali yok )))) ama 22. haftaya kadar nasıl gizlemiş bebiş ))))
bana da ilk kız demişlerdi sonra Tibet çıktı hehehe

idrar tahlili verdiniz mi en yakın zamanda? vermediyseniz bi kontrol edin derim ...

Detaylu ultrasona girdinse bence orda kesin belli oluyor cinsiyet yani değişme ihtimali yok )))) ama 22. haftaya kadar nasıl gizlemiş bebiş ))))
bana da ilk kız demişlerdi sonra Tibet çıktı hehehe
16. haftada gittik, kız dediler. 22. haftada perinatoloğa gittik renkli ultrasona, adam orada dedi ki, kızım kızım diyorsunuz ama bu erkek :) 24. haftada kendi doktoruma gittiğimizde sorduk, çat diye pipisini gösterdi

Benim doktorum cinsiyet filan hiç önemsemediği için, 16. haftada ultrason uzmanından öğrenmiştik kız diye, sonra işte ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…