- 18 Temmuz 2014
- 297
- 251
- 103
Aldim:) ama sadece pembe kuvet gelmis bitane onuda ben aldim set yaptim benim oglan pembe kuvette yikanacak napalim cok guzel ve hesapliydi aldim bende:) biberon emzikte aldim yedekledimalabildiniz mi ? )))
Mrb kizlar hepiniz yazmisiniz sagolun. cok takip edemedim..bebeklerim kuvezde gün de iki kez gidiyorum gormeye.sut.sagip goturuyorum..oksijen destegi aliyorlar.ne zamn cikcaklar simdilik belli degildua edin bize de olur mu.erken dogum riskim vardi ama cok ani oldu.normal kontrole gitmostim.nst de sanci cikmadi.sulari normaldi.tamncikiyordum doktorum dedi.alttan baktik mi.hic sana.dedim.yok.doktorum dedi 1 hafta.yirt disina gidicem.gel her ihtimale karsi.bakalim.bakti ve 9 cm acilmam.varmis.nerdeyse dogurcam yani doktorum hemen gec hastaneye.bende pesinden.geliyorum dedi.acil sezeryana aldi beni..bu sekilde oldu canlar.
Hamdolsun bu gunumuz e de.ya evde dogsa idim Allah korusunhayirlsi boyle imis.bu kadar dayanabildi miniklerim..ama hastanede herkesin bebesi.odada yaninda ikenn benim yanim bos idi.o kadar.zordu ki onlari hastanede birakip eve.gelmek cok zor geliyo bana dualarinizi eksik etmeyin nolur
Ben dalan roxy kullandim toz olandan koku kalmadi ha bide soda matikle karistirdim dalan roxyi ben memnun kaldim@KIRMIZILIKUCUKKIZ bebişin nevresimlerini, banyo havlularını, kendi geceliklerimi yani doğumda giyeceklerimi, emzirme örtümü, bebişin battaniyelerini yıkadım 8 kiloluk makinanın hepsi doldu. 30 derecede 40 dakıka 600 devirde yıkadım. dalin sıvı sabunla. sonrada 18dk durulama yaptım 600devirde yine. bir sorun olmadı rengi akan yok. sadece dalinin kokması (ek durulama yapmama ragmen) beni rahatsız etti. ben mutlaka her kıyafete ek durulama yaparım,yumusatıcıda hıc sevmem. ama bunda koku kaldı...
Canım çok geçmiş olsun seni ve bebeklerini öerak ediyoruz hep dua ediyoruz..inşallah bebeklerinle birlikte mutlu bir şekilde çıkıcaksınız hastanedenMrb kizlar hepiniz yazmisiniz sagolun. cok takip edemedim..bebeklerim kuvezde gün de iki kez gidiyorum gormeye.sut.sagip goturuyorum..oksijen destegi aliyorlar.ne zamn cikcaklar simdilik belli degildua edin bize de olur mu.erken dogum riskim vardi ama cok ani oldu.normal kontrole gitmostim.nst de sanci cikmadi.sulari normaldi.tamncikiyordum doktorum dedi.alttan baktik mi.hic sana.dedim.yok.doktorum dedi 1 hafta.yirt disina gidicem.gel her ihtimale karsi.bakalim.bakti ve 9 cm acilmam.varmis.nerdeyse dogurcam yani doktorum hemen gec hastaneye.bende pesinden.geliyorum dedi.acil sezeryana aldi beni..bu sekilde oldu canlar.
Hamdolsun bu gunumuz e de.ya evde dogsa idim Allah korusunhayirlsi boyle imis.bu kadar dayanabildi miniklerim..ama hastanede herkesin bebesi.odada yaninda ikenn benim yanim bos idi.o kadar.zordu ki onlari hastanede birakip eve.gelmek cok zor geliyo bana dualarinizi eksik etmeyin nolur
Geçmiş olsun inşllh bişey yokturHanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
Senin sabahları kaç çıkıyorduYukselmis
Cnm bebeklerin biri bas digeri ayaklar asagida isi ters di yani.yoksa cok kolay dogcaklardi.doktor dedi.digerini bacaktan cekip aliriz hemen ama kucuk olduk lari iicn oksijen problemi olabilir o yuzden riske atmadi cnm.epidural sezeryan oldum.yarim saat filan sürdü.cok cok kolaydi sonrasinda az agrilar oldu tabi ama agri kesiciler le hafif gecti.1 gun kaldik.hastanede sadece..Canım Allah kolaylık versin inşallah,eminim çok zordur ama dayanıklı olman gerekiyor.Üzme kendini,bak ikisi de sağ salim gelmişler.Sütün geliyorsa sakın ziyan etme,bebeklerinin en çok işine yarayacak şey senin sütün.
Ayrıca doktorunun son dk aklına gelmesi de iyi olmuş,dediğin gibi evde olsaydın ne olurdu.. Yanlış bilmiyorsam 9 cm çok ciddi bir açılma.. Bir de ben pek bilmem ama o kadar açılma ile suni sancı verilerek normal doğum olmaz mıydı?erken doğum diye mi sezeryana aldılar?
Islanma arada bendede oluyor kac kere sordum doktora suyunda bi problem yok sizinti falan yok dedi. Vajinal akintiyi gec farketmis olabilirmisin insaallah oyledir haber bekliyorzHanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
yok canım ben nisan sonu ayrılmayı düşünüyorum.. 34. haftam oluyor... insanlar 37. haftaya kadar çalışıyorlar ... ben 1 ay kendime tatil vericem galiba.. güç toplamam lazım. sen tam 32. haftada mı ayrılıyorsun?Benim nisanın 20sinde dedi doktorum sen benden 10 gün önce çıkman gerekiyor . Tam 32 de çıkmayacaksın sanırım
Evet verdim bakteri de lökosit de sıfır çıktı. Vajinal enfeksiyon için de fitil kullandım.idrar tahlili verdiniz mi en yakın zamanda? vermediyseniz bi kontrol edin derim ...
Hayirli haberlerle gelirsin inşallahHanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
Sirkeyle silsen o etkili diye biliyorum.sirkenin kokusu kalmıyo zaten ucup gidiyo.bi dene istersen.ben boş camsil kutusuna sirke-su-karbonat karıştırıp koydum.toz alınacak yerleri onunla siliyorumArkadaşlar 3 hafta önce oğlumun mobilyaları geldi. Her hafta silindi oda havalandı ama hala koku var çıkmadı bi türlü. O yüzden kıyafetleri yıkayamıyorım. glade in lavanta keseleri ni alarak raflara koydum ama hala koku var nasıl çıkacak bilmiyorum
Cnm erkek bebek cok sicaklaniyorKızlar ben nevresim takımı aldım ancak nevresim yorganıma buyuk geldi. nevresim 100*150, bebişin yorganı ise 60*120. bebişin yorganıda minnacık. iki alternatif var aklımda:
1- nevresimi fazla kısımlarından içine doğru teğelleyip kullanmak. (yorgan küçük gelmeye başlayınca büyüğünü alırsam teğelleri söküp yine o nevresimleri kullanırım)
2- şimdiden 2.yorganı büyük alıp onu kullanmak. dolayısıyla nevresimlere hiç dokunmamak.(küçük yorganı da yorgansız kalınca kullanmak. üstündeki kılıf çıkmıyor)
Ayrıca bebeğin 2 yorganı olmalı mı? Erkek bebek çok batırıyormuş ya ortalığı..
yok canım ben nisan sonu ayrılmayı düşünüyorum.. 34. haftam oluyor... insanlar 37. haftaya kadar çalışıyorlar ... ben 1 ay kendime tatil vericem galiba.. güç toplamam lazım. sen tam 32. haftada mı ayrılıyorsun?Benim nisanın 20sinde dedi doktorum sen benden 10 gün önce çıkman gerekiyor . Tam 32 de çıkmayacaksın sanırım
evet var. özellikle sabahları oluyor sanki ilk 3 ayımdaymışım gibi. ama bu normalmiş son 3 ayda ilk 3 aya geri dönüyorsun diyorlardı hep... doğruymuş..Arkadaşlar benim son zamanlarda mide bulantım var sanki ilk zamanlara döndüm yani varmı böyle olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?