2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar 3 hafta önce oğlumun mobilyaları geldi. Her hafta silindi oda havalandı ama hala koku var çıkmadı bi türlü. O yüzden kıyafetleri yıkayamıyorım. glade in lavanta keseleri ni alarak raflara koydum ama hala koku var nasıl çıkacak bilmiyorum

Canım Allah kolaylık versin inşallah,eminim çok zordur ama dayanıklı olman gerekiyor.Üzme kendini,bak ikisi de sağ salim gelmişler.Sütün geliyorsa sakın ziyan etme,bebeklerinin en çok işine yarayacak şey senin sütün.
Ayrıca doktorunun son dk aklına gelmesi de iyi olmuş,dediğin gibi evde olsaydın ne olurdu.. Yanlış bilmiyorsam 9 cm çok ciddi bir açılma.. Bir de ben pek bilmem ama o kadar açılma ile suni sancı verilerek normal doğum olmaz mıydı?erken doğum diye mi sezeryana aldılar?

Ben dalan roxy kullandim toz olandan koku kalmadi ha bide soda matikle karistirdim dalan roxyi ben memnun kaldim

Canım çok geçmiş olsun seni ve bebeklerini öerak ediyoruz hep dua ediyoruz..inşallah bebeklerinle birlikte mutlu bir şekilde çıkıcaksınız hastaneden

Arkadaşlar benim son zamanlarda mide bulantım var sanki ilk zamanlara döndüm yani varmı böyle olan?

Cnm bebeklerin biri bas digeri ayaklar asagida isi ters di yani.yoksa cok kolay dogcaklardi.doktor dedi.digerini bacaktan cekip aliriz hemen ama kucuk olduk lari iicn oksijen problemi olabilir o yuzden riske atmadi cnm.epidural sezeryan oldum.yarim saat filan sürdü.cok cok kolaydi sonrasinda az agrilar oldu tabi ama agri kesiciler le hafif gecti.1 gun kaldik.hastanede sadece..

Hanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.
Islanma arada bendede oluyor kac kere sordum doktora suyunda bi problem yok sizinti falan yok dedi. Vajinal akintiyi gec farketmis olabilirmisin insaallah oyledir haber bekliyorz

Benim nisanın 20sinde dedi doktorum sen benden 10 gün önce çıkman gerekiyor . Tam 32 de çıkmayacaksın sanırım
yok canım ben nisan sonu ayrılmayı düşünüyorum.. 34. haftam oluyor... insanlar 37. haftaya kadar çalışıyorlar ... ben 1 ay kendime tatil vericem galiba.. güç toplamam lazım. sen tam 32. haftada mı ayrılıyorsun?

Sirkeyle silsen o etkili diye biliyorum.sirkenin kokusu kalmıyo zaten ucup gidiyo.bi dene istersen.ben boş camsil kutusuna sirke-su-karbonat karıştırıp koydum.toz alınacak yerleri onunla siliyorum

Cnm erkek bebek cok sicaklaniyor
Evin cok soguk degilse gerek duydugunda alirsin
Simdilik alma derim

Benim nisanın 20sinde dedi doktorum sen benden 10 gün önce çıkman gerekiyor . Tam 32 de çıkmayacaksın sanırım
yok canım ben nisan sonu ayrılmayı düşünüyorum.. 34. haftam oluyor... insanlar 37. haftaya kadar çalışıyorlar ... ben 1 ay kendime tatil vericem galiba.. güç toplamam lazım. sen tam 32. haftada mı ayrılıyorsun?

Arkadaşlar benim son zamanlarda mide bulantım var sanki ilk zamanlara döndüm yani varmı böyle olan?
evet var. özellikle sabahları oluyor sanki ilk 3 ayımdaymışım gibi. ama bu normalmiş son 3 ayda ilk 3 aya geri dönüyorsun diyorlardı hep... doğruymuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…