2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ne yesem ağzımın tadı yok..anladım canım normal demekki
Bebek dogum pozisyonu almaya calistikca bunlar olacakmis. Bende baslarda cok az bulanti oldu ama bugunlerde midem baya rahatsiz. Surekli uyuklamaya basladim yine. Bi de bugun bebisin hareketleri beni rahatsiz ediyo sert geliyo . Hareket ettikce midem kalkiyo

Doktor haftam ileri olduğu için verdi sanırım. Kendi doktorumu da aradım, o da kullan fitili dedi.

Bizde aldık canım küvet takımını internette en uygun 45den başlıyo hepsi 25 tlye geliyodu bedava valla ikiside plastik uygunu varken ne gerek var fazla para vermeye

Ben de a101 e kayınvalideyi gönderdim kova ve masrafa istemiştim almış çantayı merak ediyorum alan bir arkadaş vardı sanırım nasıl kalitesi güzel mi kalmışsa bende gideyim

bebek arabasını casual düşünüyoduk ama sunny babynin travel sistemli bir iki modelide çok hoşuma gitti ve gayet uygun sanırım onu alırım

Aliexpress kızlar. Telefonu iphone olanlar uygulamayı indirin. Ben size istediğiniz ürünüm resmini atayım bi bakın. Ben baya aktif kullanıyorum.
eşim çok alışveriş yapar aliexpresten geçen ogluşuma minik ayakkabilar sipariş ettim harikalar birde üçgen önlük cıtcıtlı burda tanesi 10 tl normalde ordan 4lü aldım ve bir iki oyuncak

kardelen2558 canım allah yavrucuklarini sana bağışlasın inşallah. Okurken dedim ya eve gitseydin ya doktor oyle bişey demesydi. Gerçekten doktor cok önemli.
@BahaRaslan99 sağol canım ayrıntılı anlatımın için. Peki renkli beyaz ayirmadin mi
beatrices canım çok geçmiş olsun. Benim de oluyor ama su gibi değil de akıntı şeklinde birr dahaki kontrolde sorayim doktoruma

Ben de a101 e kayınvalideyi gönderdim kova ve masrafa istemiştim almış çantayı merak ediyorum alan bir arkadaş vardı sanırım nasıl kalitesi güzel mi kalmışsa bende gideyim
ben aldım canım resımden guzel gozukuyo ama bende ısteyım evde gorecegım ancak

Sağolasın. Bu akıntı gibi değil, gerçekten sanki tuvalette taharet borusundan ıslanmış filan gibi. Bildiğin sırılsıklam oluyorsun. Koku yok, akışkanlık yok. O yüzden benziyor zaten. Akıntı normal diyorlar.

cok gecmis olsun canim insallah hersey yolunda gider uzme kendini sutunu verebilmen cok guzel bisey bence nasil sifa olur onlara her bir damlasi allahin izniyle. Guzel haberlerini bekliyoruz gule gule anali babali buyusun evlatlarin insallah

Hanımlar, herhangi bir ağrım sızım yok ama, çamaşırım tamamen ıslanmış biraz önce. Doktorum yurt dışında, aradım hastaneye gidiyorum ultrasona. Haberdar ederim sizi.

canım geçmiş olsun...akıntı mı su mu acaba?

Bizim araba da kraft fit travel. Nette fiyati 1800lerde ama 1400 e aldik. Hatta yaninda baska seyler de alinca daha da dustu fiyati. Ilk cocuk olunca pek bi yorum yapamiyorum ama orda biri daha bundan almisti onlar baya arastirmis bunu secmislerdi
tesekkur ederim kraft fiti de inceleyecegim benim ikinci ama yine de cok zorlaniyorum cunku aranilan tum ozellikleri bir arada bulabilecegimiz bir araba yok ne yazikki gule gule kullanin arabanizi memnun kalırsınız insallah :)

canım geçmiş olsun ..Rabbim çarçabuk bebelerinin toparlanmasını nasip etsin
inşallah sen de alacaksın kuzucuklarını yanına
önce sağlıklı olsunlar da tek

eşim çok alışveriş yapar aliexpresten geçen ogluşuma minik ayakkabilar sipariş ettim harikalar birde üçgen önlük cıtcıtlı burda tanesi 10 tl normalde ordan 4lü aldım ve bir iki oyuncak

Kalitesi nasıl peki?? Birebir aynısı geldimi??

kızlar merhabalar ben de a101 e gidenlerdenim... ayakkabı,yorgan, alez, zıbın ve bebek askısı aldım
bimden de alt açma ve zıbın aldım

hepimiz güle güle kullanalım aldıklarımızı...küvet takımımı almıştım aldığım için çok hayıflandım
nerdeyse 2 katı ücret ödedim sete tek farkı filesi dahil ..

nevresim takımı ve bebek bakım çantası hiçbir a101 de bulamadım mağazalara gelmemiş öyle dediler

Açıklık muayenesi için erken sanırım . Bi tanıdığım benimle aynı doktora geliyor 37 den sonra çatı muayenesi yapmış . Tabi her doktor farklı.

Bu çatı muayenesi sezeryan olacaklar içinde yapılıyor mu

Vajinit diye bir enfeksiyonmuş. Vajinal grip gibi. Su gelmesi ile karışırmış. Fitil verdi iki haftalık bir tedavi. Sağolasın.

çok geçmiş olsun . haftamda bana da olmuştu çok korkmuştum..
kötünün iyisine insan hemencecik razı geliyor.fiitiller gerçekten etki ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…