2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım alanlar zaten aldıkları ürünün resimlerini atıyolar alıcagın ürünün
Kalitesi nasıl peki?? Birebir aynısı geldimi??
kaliteli olup olmadıgını oradan anlıya biliyosun baktıgın ürünün hemen altında görünüyo ürünle ilgili kimse resim paylaşmamışsa almıyorum genelde yıldızı çok olan satıcı güvenilir demek o şekilde alışveriş yapıyosun 20 25 güne geliyo

Ben küvet tk.larini zaten almıştım. Köpekli nevresimi aldım. Baktığımda kumaşı güzel gelmedi ama eve gelince hemen yıkadım gayet yumuşadı daha iyi oldu.

Doktor haftam ileri olduğu için verdi sanırım. Kendi doktorumu da aradım, o da kullan fitili dedi.
Benim son ayında başladı su kaçağı var galiba baya geliyor sabahları dedim önemsemedi gıcık bi Dr du zaten şimdi onun olduğu hastane de başka bir.dr.a gidiyorum çok memnunum şimdilik inşallah sonunu da getiririz böyle en azından beni dinliyor ve söylediklerimi önemsiyor soru sorduklarında hoşuna gidiyor ben ona su geliyo diyordum ne da r pimpiriklisin diyordu allahtan sağdaki doğdu çocuğum

Bu çatı muayenesi sezeryan olacaklar içinde yapılıyor mu
Hayır normal doğum. İçin açıklığa yada çatıya bakıp normal doğum yağıp yapamayacağını bakılıyor arkadaşımda kemik eğrileri varmış mesela ona yapamazsın demişti Dr.u çatı muayenesinde söyledi. Sezeryansa bakmıyorlar

Biz de kraft fit aldık canım

Geçen kontrolde başı aşağıdaydı zaten aman allah korusun daha dursun zaten erkn gelme ihtimali var malesef..evet hareket ettikçe bulantı oluyo ama bende bayadır oluyo o

Geçen kontrolde başı aşağıdaydı zaten aman allah korusun daha dursun zaten erkn gelme ihtimali var malesef..evet hareket ettikçe bulantı oluyo ama bende bayadır oluyo o
Bende yeni yeni basliyo. Hareketlerinin rahatsiz etmesi de bikac gunluk olay. Benimki de dönüyo o zaman. Ay hayirlisiyla zamani gelse dogsalar da oyle mi boyle mi diye dusunmesek

Kızlar ya su gelse anlamam diye korkuyorum akıntım en baştan beri var benim hani sızıntı falan olsa suyu anlar mıyım acaba

canım, cekmesın kuculmesın dıye 600 devır 30 derecede yıkadım. deterjan lekesi yok.kokuda kuruyunca gıtmıs...
beyaz renkli ayırmadım. yarın kıyafetlerdede ayırmayacagım...

evde olmak cok zor. cok yorucu yemek camasır bulaşık ütü

beatrices gecmısler olsun...

Bende yeni yeni basliyo. Hareketlerinin rahatsiz etmesi de bikac gunluk olay. Benimki de dönüyo o zaman. Ay hayirlisiyla zamani gelse dogsalar da oyle mi boyle mi diye dusunmesek
Evet hareketleri batma şeklinde benimde bugün biraz rahatsız edici..döndüğünde benim kasıklarımda sancı olmuştu çok hatta o gece hastaneye gitmiştim sancı çıkmamıştı meğer dönmüş ağrıyı o yapmış

Tek elle kapatılıyormu ağırlığı nasıl üstünde araba varken kapanıyormu

Canım kapatma tek bir yerden yapılıyor ama biraz sert itince oluyor. Eşim rahat yapmıştı da benim biraz fazla güç vermem gerekiyor. Belki zamanla yumuşar.

Üstünden oturma yerini alıp öyle katlıyorsun.

Tek elle kapatılıyormu ağırlığı nasıl üstünde araba varken kapanıyormu

Benim sevdiğim yanları: kumaşı çok güzel. Bazıları naylon gibi oluyor onu sevemedim ben. Bununki bildiğin kumaş. Bir de alttaki sepeti gördüğümüz en büyük sepet. Bir de sepetinin fermuarlı kapağı var, o da hoşuma gitti açık değil. Bir de oturma yerinin yüksekliği ayarlanabiliyor. Bizim boylar biraz uzun olduğu için en üst seviyede kullanıp, mümkün olduğunca az eğilmiş olacağız. Bebek te anneye yakın olunca iyi olur diye düşündüm. Sürmesi kontrolü de rahat hafif gibi geldi bana.

Yardima ihtiyacim var.bilg8si olan varmi?
n11 de mustela şampuan bakayim dedim.o ne oyle.işin içinden çikamadim.çok çeşidi varmis bu mustelanin.
Konak icin olani goz kirpti.ama doğrusu omu ki?
Yine bebe sampuaninin 500 ml side 200 ml side ayni fiyat.
Yaaa ama bunlarin hangisi bebisimize uygun olani.kullanan varmi.
Yoksa bebek buyuten annelerin topicine mi ugrasak napsak
Ufff

Göğüs ucu kremi de ayni şekilde.lansinoh.
O kadar çesidi varki hangisi dogru olan.( n11) de
Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…