kaliteli olup olmadıgını oradan anlıya biliyosun baktıgın ürünün hemen altında görünüyo ürünle ilgili kimse resim paylaşmamışsa almıyorum genelde yıldızı çok olan satıcı güvenilir demek o şekilde alışveriş yapıyosun 20 25 güne geliyoKalitesi nasıl peki?? Birebir aynısı geldimi??
Bu çatı muayenesi sezeryan olacaklar içinde yapılıyor mu
Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Sezeryan olacaklar için yapılmıyor canımBu çatı muayenesi sezeryan olacaklar içinde yapılıyor mu
Benim son ayında başladı su kaçağı var galiba baya geliyor sabahları dedim önemsemedi gıcık bi Dr du zaten şimdi onun olduğu hastane de başka bir.dr.a gidiyorum çok memnunum şimdilik inşallah sonunu da getiririz böyle en azından beni dinliyor ve söylediklerimi önemsiyor soru sorduklarında hoşuna gidiyor ben ona su geliyo diyordum ne da r pimpiriklisin diyordu allahtan sağdaki doğdu çocuğumDoktor haftam ileri olduğu için verdi sanırım. Kendi doktorumu da aradım, o da kullan fitili dedi.
Hayır normal doğum. İçin açıklığa yada çatıya bakıp normal doğum yağıp yapamayacağını bakılıyor arkadaşımda kemik eğrileri varmış mesela ona yapamazsın demişti Dr.u çatı muayenesinde söyledi. Sezeryansa bakmıyorlarBu çatı muayenesi sezeryan olacaklar içinde yapılıyor mu
Günaydın kızlar Doğum yapanlara çok gecmiş olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben Bebek Arabası konusunda kafayı yicem ne aldınız modelleri söyleyin e Bebek indirim var casual cadillac air beğenmiştim gittim baktım çok ağır geldi nasıl kapatcam acıcam diye vazgeçtim ne alıcam bilmiom
Geçen kontrolde başı aşağıdaydı zaten aman allah korusun daha dursun zaten erkn gelme ihtimali var malesef..evet hareket ettikçe bulantı oluyo ama bende bayadır oluyo oBebek dogum pozisyonu almaya calistikca bunlar olacakmis. Bende baslarda cok az bulanti oldu ama bugunlerde midem baya rahatsiz. Surekli uyuklamaya basladim yine. Bi de bugun bebisin hareketleri beni rahatsiz ediyo sert geliyo . Hareket ettikce midem kalkiyo
Bende yeni yeni basliyo. Hareketlerinin rahatsiz etmesi de bikac gunluk olay. Benimki de dönüyo o zaman. Ay hayirlisiyla zamani gelse dogsalar da oyle mi boyle mi diye dusunmesekGeçen kontrolde başı aşağıdaydı zaten aman allah korusun daha dursun zaten erkn gelme ihtimali var malesef..evet hareket ettikçe bulantı oluyo ama bende bayadır oluyo o
@kardelen2558 canım allah yavrucuklarini sana bağışlasın inşallah. Okurken dedim ya eve gitseydin ya doktor oyle bişey demesydi. Gerçekten doktor cok önemli.
A aydogdu06 sağol canım ayrıntılı anlatımın için. Peki renkli beyaz ayirmadin mi
beatrices canım çok geçmiş olsun. Benim de oluyor ama su gibi değil de akıntı şeklinde birr dahaki kontrolde sorayim doktoruma
Evet hareketleri batma şeklinde benimde bugün biraz rahatsız edici..döndüğünde benim kasıklarımda sancı olmuştu çok hatta o gece hastaneye gitmiştim sancı çıkmamıştı meğer dönmüş ağrıyı o yapmışBende yeni yeni basliyo. Hareketlerinin rahatsiz etmesi de bikac gunluk olay. Benimki de dönüyo o zaman. Ay hayirlisiyla zamani gelse dogsalar da oyle mi boyle mi diye dusunmesek
151 in ustune cikmadi aç karnina.genelde 120-95 arasinda cikiyor.dun 100 du meselaSenin sabahları kaç çıkıyordu
Tek elle kapatılıyormu ağırlığı nasıl üstünde araba varken kapanıyormuBiz de kraft fit aldık canım
Tek elle kapatılıyormu ağırlığı nasıl üstünde araba varken kapanıyormu
Tek elle kapatılıyormu ağırlığı nasıl üstünde araba varken kapanıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?