2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim üstünde oturma ünitesi varken kapanan bisey lazım zira İstanbul taksiye bincek olsam şoföre bebeği verip arabayı katlamam yada bebekle arabaya binip şoföre sunu katlatıp bagaja atsana demeliyim

Göğüs ucu kremi bende almak istiyorum n11 de ceşit var baya ...
Şu aliexpress demişsiniz ilk defa bakıyorum alan varmıydı güvenilir mi dolar yazıyo hepsi ödeme kredi kartıyla nası yapılıyor?
Bebek bakım cantası bir begenip alamadım 28. Hafta oldu begendiklerim pahalı

Ya kızlar nst de sancı cıkmadan ,su filan da gelmeden ve ultrasondada herhangi ters bi durum olmadan açıklık oluyomu.kardelen arkadasımızın durumu beni korkuttu acıkcası
Daha önceki dogumum sezeryan oldugu için sancıdır acılmadır nişandır hiçbir bilgim ve tecrübem yok.

Kızlar ben ebebekten katlanan küvet aldım 130 tl fiyat pahalı ama benim gibi yeri olmayanlar için ideal

Kızlar ya su gelse anlamam diye korkuyorum akıntım en baştan beri var benim hani sızıntı falan olsa suyu anlar mıyım acaba
Korkma cnm illa su gelecek diye birsey yok
Engellenmeyen sekilde aktigi soyleniyor
Bide cok islak oluyormus
Bnm ilkinde gelmedigi icin bilmiyrm
Anlasilir herhalde
Doktoruma sorardim bende hep
Anlarsin diyordu

Valla bende sasirdim
Nasil okadar acilabilmis
Benim 6 cm acilana kadar uc dort saat siddetli sancim olmustu
Bnm is yerinde arkadasin 32 haftada karni agriodu
Dr gitti, sanci cikti hastaneye yatirdilar
Ben sancidan mahvoluyordum
Nst sanci cikmiyordu
Garip durumlar hep
Anlasilmiyor birsey

geçmiş olsun hergün yeni birşey öğreniyoruz birbirimizden.

Valla bende sasirdim
Nasil okadar acilabilmis
Benim 6 cm acilana kadar uc dort saat siddetli sancim olmustu
Bnm is yerinde arkadasin 32 haftada karni agriodu
Dr gitti, sanci cikti hastaneye yatirdilar
Ben sancidan mahvoluyordum
Nst sanci cikmiyordu
Garip durumlar hep
Anlasilmiyor birsey

Ev tipi ana kucagi alamadim hala
Bakınıyorum
Burda bikac arkadas nuna aldi
Tiny love slan var mi
Chicco balloon guzel gibi geliyor bana

Arkadaslar bana cati muayenesi yapmadi dr
Sordugumda sen kaliplisin dogurursun dedi
Oglum iriydi ama dr gerek duymadi muayeneye
Bir arkadasta yine ayni dr gidiyor
37 haftasonda, usgde birsey olcmus
Catin sinirda gorunuyor haftaya muayene edelim demis
Yani usgde anlaşılıyor anladigim kadarıyla

Off olaylara bak
Allah korumus sizii
Ama haftan cok erken değil cnm
Yani ikizler sonucta
İyilerdir umuyorum
Gecmis olsun
İyi misin sen peki

Bugün başım ağrıyordu işten eve geldim daha da şiddetlendi uyudum bir saat yine geçmedi şu an aşırı derecede baş ağrısı var ? Neden olur ki ne yapmak lazım bilen varmı?

Teşekkürederim canım ayrıntılı olarak açıklamışsın benim kesin sezeryan ben kurtuldum ozaman :)

Benim üstünde oturma ünitesi varken kapanan bisey lazım zira İstanbul taksiye bincek olsam şoföre bebeği verip arabayı katlamam yada bebekle arabaya binip şoföre sunu katlatıp bagaja atsana demeliyim
Can'ım bence sen joie al o zaman.. travel sistemlerin hiçbiri senin istediğin gibi olmaz diye tahmin ediyorum. Joie nin bir modeline bakmıştık biz,tek elle şıp diye kapanabiliyor..ana kucağı da bebek arabasının üstüne monte edilebiliyor ,travel gibi oluyor yani. Bana görüntü olarak fazla kalabalık geldiğinden istemedim

Görüntüsü aşağıdaki gibi ama model bu muydu hatırlamıyorum

Eklentiler

• IMG_7780.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 69
Bize gosterilene gore port bebe kismi varken de kapaniyodu. Ama onsuz daha az yer kapliyo tabi ki

Açılmanın olması kalıplı olup olmamaya bağlı olsa ben çok rahat doğururdum.kalçam biraz geniştir ama olmadı.39+2 de sabah nişan geldi de a gittik açılma yok dediler muhtemelen akşama sancıların da başlar doğum yaparsın demişlerdi 12 saatten fazla bekledim her 3 dk ya bir sancım da oluyordu o sancıya ben dayanamıyordum nst de doğum sancısı olarak da çıkmıyordu her ne hikmetse baktılar yine hiç açıklık yok eve git dediler o halde gecenin bir yarısı 3 dk ya kadar inmiş sancıyla eve gitmeyi göze alamadım çok beklersin yada sezeryan düşüneceksin dediler ben dayanamadığım ve ne kadar bekleyeceğimi de bilmediğim için sezeryan istedim. Yapılı olmaya bağlı olsaydı olurdu arkadaşım tesadüfen gidiyo 6 cm açıklıkla 35. Haftada hemen doğuma alıyorlar hiç sancım yoktu dedi gitmese bilmeyecek.biraz da ağrı eşiğine mi bağlı bu sancı işi bilmiyorum ama çok zordu benimki. Bir de kardeşimde de aynısı olmuştu o aklıma geldi 2 gün bekledi o normal için eşi çok diretmişti kısmi görme ve bilinç kaybı bile yaşadım demişti aynı şeyleri yaşamamak için sezeryan oldum hiç de pişman olmadım keşke o sancıyı bile çekmeseymişim güya epidural oldum gece ve biraz sancı çekince sanırım bitkin düştüm ben uyumuşum doğumda gözümü bi açtım oğlişi giydirmişler benim çıkmama da az kalmış.epidural olmamın da.bi anlamı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…