Benim üstünde oturma ünitesi varken kapanan bisey lazım zira İstanbul taksiye bincek olsam şoföre bebeği verip arabayı katlamam yada bebekle arabaya binip şoföre sunu katlatıp bagaja atsana demeliyimBenim sevdiğim yanları: kumaşı çok güzel. Bazıları naylon gibi oluyor onu sevemedim ben. Bununki bildiğin kumaş. Bir de alttaki sepeti gördüğümüz en büyük sepet. Bir de sepetinin fermuarlı kapağı var, o da hoşuma gitti açık değil. Bir de oturma yerinin yüksekliği ayarlanabiliyor. Bizim boylar biraz uzun olduğu için en üst seviyede kullanıp, mümkün olduğunca az eğilmiş olacağız. Bebek te anneye yakın olunca iyi olur diye düşündüm.Sürmesi kontrolü de rahat hafif gibi geldi bana.
Korkma cnm illa su gelecek diye birsey yokKızlar ya su gelse anlamam diye korkuyorum akıntım en baştan beri var benim hani sızıntı falan olsa suyu anlar mıyım acaba
Valla bende sasirdimYa kızlar nst de sancı cıkmadan ,su filan da gelmeden ve ultrasondada herhangi ters bi durum olmadan açıklık oluyomu.kardelen arkadasımızın durumu beni korkuttu acıkcası
Daha önceki dogumum sezeryan oldugu için sancıdır acılmadır nişandır hiçbir bilgim ve tecrübem yok.
geçmiş olsun hergün yeni birşey öğreniyoruz birbirimizden.Hanımlar, tek tek bakamadım, hepinize teşekkür ederim. Vajinit olmuşum, bir tür vajina gribi dedi doktor. Mantar enfeksiyonu.
Böyle su gelmesini taklit edermiş. Bütün gebelerde olabilirmiş, gebelik kaynaklıymış.
Valla bende sasirdimYa kızlar nst de sancı cıkmadan ,su filan da gelmeden ve ultrasondada herhangi ters bi durum olmadan açıklık oluyomu.kardelen arkadasımızın durumu beni korkuttu acıkcası
Daha önceki dogumum sezeryan oldugu için sancıdır acılmadır nişandır hiçbir bilgim ve tecrübem yok.
Off olaylara bakMrb kizlar hepiniz yazmisiniz sagolun. cok takip edemedim..bebeklerim kuvezde gün de iki kez gidiyorum gormeye.sut.sagip goturuyorum..oksijen destegi aliyorlar.ne zamn cikcaklar simdilik belli degildua edin bize de olur mu.erken dogum riskim vardi ama cok ani oldu.normal kontrole gitmostim.nst de sanci cikmadi.sulari normaldi.tamncikiyordum doktorum dedi.alttan baktik mi.hic sana.dedim.yok.doktorum dedi 1 hafta.yirt disina gidicem.gel her ihtimale karsi.bakalim.bakti ve 9 cm acilmam.varmis.nerdeyse dogurcam yani doktorum hemen gec hastaneye.bende pesinden.geliyorum dedi.acil sezeryana aldi beni..bu sekilde oldu canlar.
Hamdolsun bu gunumuz e de.ya evde dogsa idim Allah korusunhayirlsi boyle imis.bu kadar dayanabildi miniklerim..ama hastanede herkesin bebesi.odada yaninda ikenn benim yanim bos idi.o kadar.zordu ki onlari hastanede birakip eve.gelmek cok zor geliyo bana dualarinizi eksik etmeyin nolur
Hayır normal doğum. İçin açıklığa yada çatıya bakıp normal doğum yağıp yapamayacağını bakılıyor arkadaşımda kemik eğrileri varmış mesela ona yapamazsın demişti Dr.u çatı muayenesinde söyledi. Sezeryansa bakmıyorlar
Can'ım bence sen joie al o zaman.. travel sistemlerin hiçbiri senin istediğin gibi olmaz diye tahmin ediyorum. Joie nin bir modeline bakmıştık biz,tek elle şıp diye kapanabiliyor..ana kucağı da bebek arabasının üstüne monte edilebiliyor ,travel gibi oluyor yani. Bana görüntü olarak fazla kalabalık geldiğinden istemedimBenim üstünde oturma ünitesi varken kapanan bisey lazım zira İstanbul taksiye bincek olsam şoföre bebeği verip arabayı katlamam yada bebekle arabaya binip şoföre sunu katlatıp bagaja atsana demeliyim
Bize gosterilene gore port bebe kismi varken de kapaniyodu. Ama onsuz daha az yer kapliyo tabi kiBenim üstünde oturma ünitesi varken kapanan bisey lazım zira İstanbul taksiye bincek olsam şoföre bebeği verip arabayı katlamam yada bebekle arabaya binip şoföre sunu katlatıp bagaja atsana demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?