Bende sevmiyorum bunları birde bunlar portbebe oluyormuyduGörüntüsü aşağıdaki gibi ama model bu muydu hatırlamıyorum
Size gösterilen hangisi idi tek elle mi kApanıyorBize gosterilene gore port bebe kismi varken de kapaniyodu. Ama onsuz daha az yer kapliyo tabi ki
Bende alısveriş yapıyorum çok uygun fiyatları kargo da yok tek sıkıntı beklemek. Kızı olanlar yasadı valla çok güzel şeyler vareşim çok alışveriş yapar aliexpresten geçen ogluşuma minik ayakkabilar sipariş ettim harikalar birde üçgen önlük cıtcıtlı burda tanesi 10 tl normalde ordan 4lü aldım ve bir iki oyuncak
Ben kızıma sebamed kullanmıstım. Suan johnsons baby kullanmaya devam ediyorum. Paraben ve renklendirici yok içinde. İnşallah oğluma da aynısı kullanıcam.Yardima ihtiyacim var.bilg8si olan varmi?
n11 de mustela şampuan bakayim dedim.o ne oyle.işin içinden çikamadim.çok çeşidi varmis bu mustelanin.
Konak icin olani goz kirpti.ama doğrusu omu ki?
Yine bebe sampuaninin 500 ml side 200 ml side ayni fiyat.
Yaaa ama bunlarin hangisi bebisimize uygun olani.kullanan varmi.
Yoksa bebek buyuten annelerin topicine mi ugrasak napsak
Ufff
ben alıyorum. Güvenilir gayet biraz arastır canım en çok satıs yapan en ucuz olanı genelde ve en güvenilir. Geribildirimden de gelen ürünlerin az çok anlarsın kalitesiniGöğüs ucu kremi bende almak istiyorum n11 de ceşit var baya ...
Şu aliexpress demişsiniz ilk defa bakıyorum alan varmıydı güvenilir mi dolar yazıyo hepsi ödeme kredi kartıyla nası yapılıyor?
Bebek bakım cantası bir begenip alamadım 28. Hafta oldu begendiklerim pahalı
Ay cnm bende de ıkı gun cok sıddetlı olduBugün başım ağrıyordu işten eve geldim daha da şiddetlendi uyudum bir saat yine geçmedi şu an aşırı derecede baş ağrısı var ? Neden olur ki ne yapmak lazım bilen varmı?
Kraft fit travel den bahsediyorum. Tek elle kapanmiyo ama kapanmasi rahat yine de. Sepetinin buyuklugu ve fermuarli olmasi kullanisli. Anakucagi takiliyken sapi da egilebildigi icin bebege baya yakin olunuyo. Ve kumasi da guzel. Aklimizda o yoktu giderken ama baktikca ona karar verdikSize gösterilen hangisi idi tek elle mi kApanıyor
mAçılmanın olması kalıplı olup olmamaya bağlı olsa ben çok rahat doğururdum.kalçam biraz geniştir ama olmadı.39+2 de sabah nişan geldi de a gittik açılma yok dediler muhtemelen akşama sancıların da başlar doğum yaparsın demişlerdi 12 saatten fazla bekledim her 3 dk ya bir sancım da oluyordu o sancıya ben dayanamıyordum nst de doğum sancısı olarak da çıkmıyordu her ne hikmetse baktılar yine hiç açıklık yok eve git dediler o halde gecenin bir yarısı 3 dk ya kadar inmiş sancıyla eve gitmeyi göze alamadım çok beklersin yada sezeryan düşüneceksin dediler ben dayanamadığım ve ne kadar bekleyeceğimi de bilmediğim için sezeryan istedim. Yapılı olmaya bağlı olsaydı olurdu arkadaşım tesadüfen gidiyo 6 cm açıklıkla 35. Haftada hemen doğuma alıyorlar hiç sancım yoktu dedi gitmese bilmeyecek.biraz da ağrı eşiğine mi bağlı bu sancı işi bilmiyorum ama çok zordu benimki. Bir de kardeşimde de aynısı olmuştu o aklıma geldi 2 gün bekledi o normal için eşi çok diretmişti kısmi görme ve bilinç kaybı bile yaşadım demişti aynı şeyleri yaşamamak için sezeryan oldum hiç de pişman olmadım keşke o sancıyı bile çekmeseymişim güya epidural oldum gece ve biraz sancı çekince sanırım bitkin düştüm ben uyumuşum doğumda gözümü bi açtım oğlişi giydirmişler benim çıkmama da az kalmış.epidural olmamın da.bi anlamı olmadı
Yanlis hatirlamiyosam jokerde daha uygundu o bi sure once. Oraya da bi bakin derimArkadaşlar e Bebek te Kraft mist model bebek arabasını inceledim. Kumaşı malı sağlam kaliteli duruyor.travel sistem.baston tarzı. tek elle kapanıyor . Az yer kaplıyor.ebatı gayet güzel.puseti de hafif , arabasıda. Mutlaka bi aç kapa yapın deneyin mağazada derim.tek dezavantajı kullanışlı ama fiyatını fazla buldum 1200-1300tl...
Teşekkür ederim canım karanlıkta yatıyorum şu an biraz iyi gibi inşallah bir an önce geçerAy cnm bende de ıkı gun cok sıddetlı oldu
Bısey yapmadım
Çektım oyle
Neden oluyor hıc bılmıyrm
Umarım uzun surmaz
Gecmıs olsun
Şimdi baktım ama göremedim tükenen modeller içindede görmedimYanlis hatirlamiyosam jokerde daha uygundu o bi sure once. Oraya da bi bakin derim
Biz magazasinda incelemistik. Hatta alacaktik biraz daha arastiralim diye biraktikŞimdi baktım ama göremedim tükenen modeller içindede görmedim
Çatı muayenesinde de açılma varmı yok mu açılmaya elverişli mi bir eğrilik var mı kemikte ona bakılıyor diye biliyorum yanlış da anlamış olabilirim yanlış da biliyor olabilirim Dr dan direkt bu açıklamayı duymadım sadece normal doğum yapabilirmisin yapamazmısın diye çatı muayenesi yapcam demişti Dr um oğlum o günü bekleyemedi bir de bir kaç arkadaşımdan da aynı bilgiyi duydumYanlıs anlasıldı herhalde
Benım dedıgım catı muayenesı ıle alakalı ıdı
Yanı kemıklerı olcuyorlar ya
Acılma işi kalıpla alakalı degıl kasla alakalı olda gerek
m
Dalin ve cansin kullandim kizima egzema yapmisti. Korkuyorum simdi.Bende alısveriş yapıyorum çok uygun fiyatları kargo da yok tek sıkıntı beklemek. Kızı olanlar yasadı valla çok güzel şeyler var
Ben kızıma sebamed kullanmıstım. Suan johnsons baby kullanmaya devam ediyorum. Paraben ve renklendirici yok içinde. İnşallah oğluma da aynısı kullanıcam.
ben alıyorum. Güvenilir gayet biraz arastır canım en çok satıs yapan en ucuz olanı genelde ve en güvenilir. Geribildirimden de gelen ürünlerin az çok anlarsın kalitesini
O zaman bi cikdiyeciye sor kuzum. Biz ne desek yardımcı olamayabiliriz. Allah yardımcımız olsun hepimizinDalin ve cansin kullandim kizima egzema yapmisti. Korkuyorum simdi.
Ben de a101 e kayınvalideyi gönderdim kova ve masrafa istemiştim almış çantayı merak ediyorum alan bir arkadaş vardı sanırım nasıl kalitesi güzel mi kalmışsa bende gideyim
Tşk.ederim. kizim şimdi 13 yadinda genc kiz oldu.O zaman bi cikdiyeciye sor kuzum. Biz ne desek yardımcı olamayabiliriz. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Benim de aşağıda. Dana önce de yazmıştım buraya. Hiç mide yanması yaşamadım ben de.Kizlar ya
Benim karnim cok aşağıda sanki
Sizin nasil?
Yani gogus altina elimi koydugumda bi ek mesafesi asagidan basliyor
Oglumda daha yukardaydi
Bunun avantaji midem oglumdakine gore daha az yaniyor
İkinci gebelikten kaynakli diyen var
Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?