2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Acil şifalar diliyorum canım.

Ben benım doktorumun catı muayenesıne yaklasımını yazdım
Yanı ırısın kolay acılırsın dıe bırsey soylemedı
Usgde de bırseylerı olcerek karar verıyor aynı zamanda herhalde bana bırsey demedı ama
Bu arkadasıma sınırda olctugunu, haftaya catı muayenesı yapması gerektıgını soylemiş
Kı bana catı muayenesı yapmadı ve normal dogurdum
Kardesımın esı de aynı dr gıtmıstı
Oda catı muayeneıs olmadı, normal dogurabılırsın dedı, suyu geldi, sunu sancı verdıler, bır turlu acılmadı yeterınce, bebek kanala gırınce sezeryana almak zorunda kaldı
Yanı bellı olmuyor bu ısler
Benım doktorda herkese catı muayenesı yapmıyor
Bu ornekten yola cıkarak buradakı arkadaslardan da bazılarınkn doktoru aynı mantıkta olabılır
O haftalarda anlasılır
Bazısı ne olrsa olsun yaparak karar verıyor olabılır

Gecmiş olsun umarım önemlı brsey degıldır

Kızlar karnım ağrıyor aynı zamanda belim de aşırı ağrıyor adet agrisi gibi tam olarak. Neden oluyor ki napmaliyim
Alla alla
Bel agrısı ve adet sancısı benzerı agrı sancı belırtısı
Emın mısın tam o sekılde agrıdıgına
Doktora gıt ıstersen bi
Yanı rahım buyudugu ıcın agrı olur normaldır ama bılemedım
Belden kasıklara dogru vuran, kasılma ıle duzenı olan, adet sancısına benzeyen agrı sancı agrısı
Ama insan yanılabılıyorda

Gunaydın
Hayırlı cumalar
Herkes guzel bır gun gecırır umarım
Iyı haberlerınızı duymak dılegıyle
32 haftaya az kaldı
Calısabılır raporu alma zamanı
Ben tam 32-0 oldugum gune doktor randevusu alacagım oda Pazartesi ye denk gelıyor
17 nısanda alır, 22 mayısta ayrılısımı verırım
Az kaldı, cok heyecanlanıyorummm

E korkuyorum sankı bırde

Aslında korkmak gereksız bunun farkındayım, Allah yardımcımız olsun hepımızın

nasil oldun canim iyi misin simdi

Kızlar teşekkür ederim tecrübesiz olmak çok kötü.. önce karin agrisiyla başladı sonra belim çok agridi adet sancısı çektim. Gerçekten korktum napicami bilemedim hastaneye gitmek istemedim çünkü kötü bişey duymaktan korktum saçma biliyorum ama bu aralar neyi çok mantıklı yapıyorum ki.. zorla uyumaya çalıştım. Bugün dhaa iyiyim kızım da kipirdiyor korkacak bişey yok herhalde artik

eshma canım çok geçmiş olsun annene inşallah annenin ameliyatı çok iyi geçer sen de insallah daha rahat bi hamilelik gecirirsin bu saatten sonra. Az kaldı sabredicez artık. Uzme kendini sakin. Annecin ameliyatını olup iyileşecek insallah

İnşallah her geçen gün toplıcaklar bebişlerin cnm. Bak iyiye gidiyolarmış maşallah. Sen hiç üzme kendini...

günaydın kızlar ben 29+2günlük hamileyim dün kahverengi leke geldi gecede adet sancısı gibi sancım oldu takip ettim 3kez 1 saat de bir oldu bebekde çok hareketliydi gece sizce erken doğum falan mı olucak korktum baya kontrolüme de daha 15 gün var

Benim üstünde oturma ünitesi varken kapanan bisey lazım zira İstanbul taksiye bincek olsam şoföre bebeği verip arabayı katlamam yada bebekle arabaya binip şoföre sunu katlatıp bagaja atsana demeliyim

Size gösterilen hangisi idi tek elle mi kApanıyor

Bence imkanın varsa hemen doktora git. Kahverengi lekelenme hamileliğin ilk zamanları için olabiliyor ama bu haftada ben ilk defa duydum. Bence doktora görünmen lazım. Sancım da var diyorsun.

Canm cok cok gecms olsun biyopside skntı mı cktı canm? Amelyat güzel gecer ve inşallah sonrası da temz ckar da kolayca atlatrsınz skma canını hiç. Annen dogru dems sen yannda olsan bi de sana bişe olcak mı dye endise etcekti dualarımzdasınz canm

Bekleme bence canm 15gün eger bugn de herhangi bi degişk durumun olursa git bnce bi doktora için rahat eder en azndan

Benim de kasığım ağrıyor ya uzun zamandır ağrıyordu zaten gittikçe daha beter oluyor. Doktora söylüyorum normal diyor
Ama oturup kalkarken yatakta dönerken çok canım yanıyor. Bu gidişle birkaç hafta sonra kıpırdayamaz olucam.

Mrblar
Dikkat alişverişten önce bilginize.
- kadin,anne & çocuk sagligi-alt basligina gec
- dogum ve sonrasi-alt basligina gec
- bebeklerimiz ve cicileri- alt basligina gec
Başliklarindan ensonuncusuna ulaşip
- bebeginize aldiginiz pişman oldugunuz kullanmadiginiz şeyler başligini bi okuyun boş zamaninizda 33 sayfa toplam.
Alişveriş için luzumsuz olanlari paylasmis anneler.dogum oncesi alip kullanamadiklari urunlerden bahsetmisler.
Bende pisman oldum simdi.bazi kiyafetler icin.
Ozellikle bebek arabalarinda ciddi pismanliklar var.bilginize

Bu indirim nerde acaba

Gunaydın kızlar ,

Aliexpressten bebegını herhangı bır urun almayın benden sıze tavsıye .
Kendınız ıcın olabılır ama bebekler ıcın almayın asla .
Kullandıkları malzeme hep sahte ve kaçak , bebegınızın tenı okadar hassaski en basit zararı alerji bile yapabılır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…