Acil şifalar diliyorum canım.Ay benimde son günlerde tansiyonum düşmeye başladı.bide iki disim ağrıyor.gecede boynum tutulmuş. Son aylar gerçekten zor geçiyor.bu hafta raporluydum.anneme geldi m.ama annemin göğsünde bı kitle vardı biyopsi sonucu acil ameliyat olacAk .onu görünce belli etmek istemiyorum ama çok üzülüyorum.bide ameliyat olacak evde yatacak ben yanında olamayacagim.tam o sırada çalışabilir raporu almis olacagim izin rapor alamayacagim. Annemde istemiyor sen karnin burnunda bide bı çocuk daha var sana birşey olmasın sen kendini düşün ben daha mutlu olurum diyor.aileden uzak olmak zormuş gerçekten
dıÇatı muayenesinde de açılma varmı yok mu açılmaya elverişli mi bir eğrilik var mı kemikte ona bakılıyor diye biliyorum yanlış da anlamış olabilirim yanlış da biliyor olabilirim Dr dan direkt bu açıklamayı duymadım sadece normal doğum yapabilirmisin yapamazmısın diye çatı muayenesi yapcam demişti Dr um oğlum o günü bekleyemedi bir de bir kaç arkadaşımdan da aynı bilgiyi duydum
Gecmiş olsun umarım önemlı brsey degıldırAy benimde son günlerde tansiyonum düşmeye başladı.bide iki disim ağrıyor.gecede boynum tutulmuş. Son aylar gerçekten zor geçiyor.bu hafta raporluydum.anneme geldi m.ama annemin göğsünde bı kitle vardı biyopsi sonucu acil ameliyat olacAk .onu görünce belli etmek istemiyorum ama çok üzülüyorum.bide ameliyat olacak evde yatacak ben yanında olamayacagim.tam o sırada çalışabilir raporu almis olacagim izin rapor alamayacagim. Annemde istemiyor sen karnin burnunda bide bı çocuk daha var sana birşey olmasın sen kendini düşün ben daha mutlu olurum diyor.aileden uzak olmak zormuş gerçekten
nasil oldun canim iyi misin simdiKızlar karnım ağrıyor aynı zamanda belim de aşırı ağrıyor adet agrisi gibi tam olarak. Neden oluyor ki napmaliyim
Alla allaKızlar karnım ağrıyor aynı zamanda belim de aşırı ağrıyor adet agrisi gibi tam olarak. Neden oluyor ki napmaliyim
canım günaydın, lohusa sepeti die bir site var 2li 3lü pijamalarda 40 ile 60 tl arası olanlar var haberin olsun, mağazalara göre daha uygunBenim olduğum yerde yoktu ben kaçırdım galiba
nasil oldun canim iyi misin simdi
Kızlar teşekkür ederim tecrübesiz olmak çok kötü.. önce karin agrisiyla başladı sonra belim çok agridi adet sancısı çektim. Gerçekten korktum napicami bilemedim hastaneye gitmek istemedim çünkü kötü bişey duymaktan korktum saçma biliyorum ama bu aralar neyi çok mantıklı yapıyorum ki.. zorla uyumaya çalıştım. Bugün dhaa iyiyim kızım da kipirdiyor korkacak bişey yok herhalde artikAlla alla
Bel agrısı ve adet sancısı benzerı agrı sancı belırtısı
Emın mısın tam o sekılde agrıdıgına
Doktora gıt ıstersen bi
Yanı rahım buyudugu ıcın agrı olur normaldır ama bılemedım
Belden kasıklara dogru vuran, kasılma ıle duzenı olan, adet sancısına benzeyen agrı sancı agrısı
Ama insan yanılabılıyorda
İnşallah her geçen gün toplıcaklar bebişlerin cnm. Bak iyiye gidiyolarmış maşallah. Sen hiç üzme kendini...Cok sagol canim.cok duygusal bi yapim var zaten benim o yuzden zorlaniyorum ama buna da hamdolsun diyorum her zaman..rabbim herkesin bebegini bağışlasın..dogumdan sonra bebeklerle ilgili ilk bilgiyi doktor esim e vermiş.pek olumlu seyler soylememis.esim diyo nasil gidip durumu anlatcam sana diye dusundum.ne dicem sana ben .iste bunlar beni yipratti.saglam bir yapim yok malesef..ama sukur iyiye gidiyo simdilik bazi seyler.ins hep de boyle olur..
Benim üstünde oturma ünitesi varken kapanan bisey lazım zira İstanbul taksiye bincek olsam şoföre bebeği verip arabayı katlamam yada bebekle arabaya binip şoföre sunu katlatıp bagaja atsana demeliyim
Size gösterilen hangisi idi tek elle mi kApanıyor
günaydın kızlar ben 29+2günlük hamileyim dün kahverengi leke geldi gecede adet sancısı gibi sancım oldu takip ettim 3kez 1 saat de bir oldu bebekde çok hareketliydi gece sizce erken doğum falan mı olucak korktum baya kontrolüme de daha 15 gün var
Canm cok cok gecms olsun biyopside skntı mı cktı canm? Amelyat güzel gecer ve inşallah sonrası da temz ckar da kolayca atlatrsınz skma canını hiç. Annen dogru dems sen yannda olsan bi de sana bişe olcak mı dye endise etcekti dualarımzdasınz canmAy benimde son günlerde tansiyonum düşmeye başladı.bide iki disim ağrıyor.gecede boynum tutulmuş. Son aylar gerçekten zor geçiyor.bu hafta raporluydum.anneme geldi m.ama annemin göğsünde bı kitle vardı biyopsi sonucu acil ameliyat olacAk .onu görünce belli etmek istemiyorum ama çok üzülüyorum.bide ameliyat olacak evde yatacak ben yanında olamayacagim.tam o sırada çalışabilir raporu almis olacagim izin rapor alamayacagim. Annemde istemiyor sen karnin burnunda bide bı çocuk daha var sana birşey olmasın sen kendini düşün ben daha mutlu olurum diyor.aileden uzak olmak zormuş gerçekten
Bekleme bence canm 15gün eger bugn de herhangi bi degişk durumun olursa git bnce bi doktora için rahat eder en azndangünaydın kızlar ben 29+2günlük hamileyim dün kahverengi leke geldi gecede adet sancısı gibi sancım oldu takip ettim 3kez 1 saat de bir oldu bebekde çok hareketliydi gece sizce erken doğum falan mı olucak korktum baya kontrolüme de daha 15 gün var
Gecmisolsun.acil sifalarsaolun kızlar telefonla ulaşmaya çalışdım ama ulaşamadım doktoruma mecbur gidicem ozaman
Bu indirim nerde acabaCanm çok da hafif değil puset üzerindeyken kapandığında büyük ama sadece şase kapalıyken küçülüyor.Tekerlekler falan çıkınca iyi baya.Hangisini alacaksanız şu hediye çekini kaçırmadan alın başka ihtiyaçlarınızı da alırsınız Hem.
YouTubede Ayhan bebenin casual quantum videosu var,babymall un da var.Casual ın kendi sitesinde de var.
Biz alırken sadece yeşil vardı.999a aldık 300 tl de hediye çeki verdi.Kırmızı ve yeşil 999du diğer renkler 1399
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?