• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
fener50 fener50
Ben bu yazidan sunu anliyrm
Sen 600 tl alacaksin

Eklentiler

• IMG_0928.webp
    IMG_0928.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 52
Hareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün biz senle aynı gün doğurcaktık sanırım 29 mayısta değil mi. Maşallah bebişin kilosu falan çok güzel. Kaçıncı haftadaydın

Canım bende senin anladığın gibi almak istiyorum :KK71::KK9:keşke
Diger turlu cok mantiksiz ama cnm ya
Kanun mayista cikti diye cocugumu saymayacak mi
Sadece onlara cocuk parasi vermiyor
Ama cocuk sayisi hesabina dahil
Aksi cidden cok sacma olur :)

Yan odamda biri doğum yaptı dün akşam gelen ziyaretçi sayısını anlatamam.en az 50 kişi.yeni doğum yapmış anne ve bebeğin yanına bu kadar gelinir mi allah korusun enfeksiyon kapacaklar.zaten hemşirede kızdı koridora çıkarttı kalabalığı
Bende 1. Derece aile harici kimse gelmesin dedim ama bygün okulda öğrenciler sınıfca geliyoryz dedi. 1 sınıf olsa neyse bir kaç sınıftan duydum bunu :halay::sinirli::KK47::KK57::KK20::mad::KK31::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iki gündür benim de tansiyonum yükseliyor 120/90 130/90 arası tuzu azalttım ödemim yok hiç çok şükür idrarda temiz çok dikkate almadım
banada dr um her tansiyon sonrasi idrar tahlili veriyor birsey cikmadi temiz cikti.bol bol su iciyorum bolsu icin evet odem 36 dan sonra baslarmis.sifir tuz ve pilav makarna gibi seyleri ben kestim.hamurisi ve tatli zaten yiyemiyorum o yuzden uc kilo aldim 78 kiloyum su an 75 tim.kilom var iyikide almadim dogum sonrasi insallah veririm baya diyorum.geriye sayiyoruz bakalim..

Kızlar gebelik okulundà yer silme hareketinin çocuğun yerleşmesi için çok iyi olduğunu söylediler, 37.haftadan sonra viledayı artık kenara atın dediler, eğilip yeri silmeliymisiz, birde kesinlikle hastaneye emzik biberon getirmeyin görürsek atarız dediler, birde her zaman söylendiği gibi ilk sancıları evde çekin bu evrede kesinlikle ikinmayın ve doğru nefes egzersizleri ile bebeginizi bekleyin dedi...

Ben çalışmıyorum eşim de sağlık bakanlığında doktor.
Kızım 2010 oğlum 2011 doğumlu. 3. Çocuğum olacak inşallah. Ben ne talep edicem ne edemicem hiç anlamadım. beatrices beatrices bi el atar mısın...
Eşin SGK'lı olmadığı için süt parası alamazsın. İlk iki çocuk 2015 öncesi doğumlu olduğu için sadece tek çocuk parası alabilirsin.

Ben de şunu anlamadım birinci çocuğun Mayıs 2015 den sonra doğumlu olması gerekiyor diyor benim oğlum 2012 li şimdi ben 1 çocuk parası mı alacam 2 mi?
2015 öncesi çocuklar için ödeme yok. Bu hak 2015 Mayıs ve sonrası için. Tek alacaksın yani.

bende uyumak için resmen izne cıkmayı bekliyormuşum:)
yeni kahvaltı yaptım.üstelık gecede 1 kez wcye kalkıyorum..
beatrices yine hızır gibi yetişmişsin:)
Rica ederim ne demek:) Ben de bugün çıkıp sitenin içinde dolanayım bir iki alışveriş yapayım dedim, perte çıktım. Şimdi yarı baygın uzanıyorum. İzin çok lazımmış.

Hareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici
yaa masallahhhh Allahim anali babali buyutsun iyice heveslendim gelsin artik benim oglumda :anneadayı::KK49:

2015 öncesi çocuklar için ödeme yok. Bu hak 2015 Mayıs ve sonrası için. Tek alacaksın yani.
Odeme yok ama cocuk sayisi hesabinda var anladigim kadariyla
Yani mesela bnm oglum 2014 dogumlu, tamam ona odeme almayacagim ancak ikinci cocugum oldugunicin ikinci cocuk parasi seklinde alicam
Aksi cidden cok sacma bi uygulama olur

Back
X