Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canm deniyeyim birÇok su iç cnm en iyi gelen şey o. Ben çok kötü olunca bir yudum süt içiyorum rahatlatiyor
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün biz senle aynı gün doğurcaktık sanırım 29 mayısta değil mi. Maşallah bebişin kilosu falan çok güzel. Kaçıncı haftadaydınHareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici
Canım bende senin anladığın gibi almak istiyorum 
Diger turlu cok mantiksiz ama cnm yaCanım bende senin anladığın gibi almak istiyorum keşke
Bende 1. Derece aile harici kimse gelmesin dedim ama bygün okulda öğrenciler sınıfca geliyoryz dedi. 1 sınıf olsa neyse bir kaç sınıftan duydum bunuYan odamda biri doğum yaptı dün akşam gelen ziyaretçi sayısını anlatamam.en az 50 kişi.yeni doğum yapmış anne ve bebeğin yanına bu kadar gelinir mi allah korusun enfeksiyon kapacaklar.zaten hemşirede kızdı koridora çıkarttı kalabalığı

banada dr um her tansiyon sonrasi idrar tahlili veriyor birsey cikmadi temiz cikti.bol bol su iciyorum bolsu icin evet odem 36 dan sonra baslarmis.sifir tuz ve pilav makarna gibi seyleri ben kestim.hamurisi ve tatli zaten yiyemiyorum o yuzden uc kilo aldim 78 kiloyum su an 75 tim.kilom var iyikide almadim dogum sonrasi insallah veririm baya diyorum.geriye sayiyoruz bakalim..iki gündür benim de tansiyonum yükseliyor 120/90 130/90 arası tuzu azalttım ödemim yok hiç çok şükür idrarda temiz çok dikkate almadım
Kimseye hbr verme :) imkan varsaBende 1. Derece aile harici kimse gelmesin dedim ama bygün okulda öğrenciler sınıfca geliyoryz dedi. 1 sınıf olsa neyse bir kaç sınıftan duydum bunu![]()
Eşin SGK'lı olmadığı için süt parası alamazsın. İlk iki çocuk 2015 öncesi doğumlu olduğu için sadece tek çocuk parası alabilirsin.Ben çalışmıyorum eşim de sağlık bakanlığında doktor.
Kızım 2010 oğlum 2011 doğumlu. 3. Çocuğum olacak inşallah. Ben ne talep edicem ne edemicem hiç anlamadım.beatrices bi el atar mısın...
nasılsın, nasıl gidiyor, var mı bir gelişme ?
2015 öncesi çocuklar için ödeme yok. Bu hak 2015 Mayıs ve sonrası için. Tek alacaksın yani.Ben de şunu anlamadım birinci çocuğun Mayıs 2015 den sonra doğumlu olması gerekiyor diyor benim oğlum 2012 li şimdi ben 1 çocuk parası mı alacam 2 mi?
Rica ederim ne demek:) Ben de bugün çıkıp sitenin içinde dolanayım bir iki alışveriş yapayım dedim, perte çıktım. Şimdi yarı baygın uzanıyorum. İzin çok lazımmış.bende uyumak için resmen izne cıkmayı bekliyormuşum:)
yeni kahvaltı yaptım.üstelık gecede 1 kez wcye kalkıyorum..
beatrices yine hızır gibi yetişmişsin:)
Doğum parası her anneye veriliyor.Hemen uzun kollu zibinlari gözden geçiriyorum canım eksikse almak üzere. Tesekkurler bilgiler için
Beatrices doğum parası için sgkli olmak gerekmiyor sanırım doğru mu anladım
Aa çok sevindim, uzun ömürlü, sağlıklı olsun. Geçmiş olsun..rblar.
Suprizzz
Cok sukur kizim kollarimda.22 mayis kizi oldu.sonra detayli anlatirim.
yaa masallahhhh Allahim anali babali buyutsun iyice heveslendim gelsin artik benim oglumdaHareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici
Odeme yok ama cocuk sayisi hesabinda var anladigim kadariyla2015 öncesi çocuklar için ödeme yok. Bu hak 2015 Mayıs ve sonrası için. Tek alacaksın yani.