2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Galiba kucağıma aldığımda o güven gelecek. Güçlü olmaya çalışıyorum
Canım hiç kafana takma bende yapabilirmiyim acaba diyordum ama kucağına gelince o minik bedeni görünce dediğin gibi güven ve güç geliyor insana sağdan soldan gelen ufak tefek tecrübelerlede geliştiriyosun kendini yavaş yavaş sakin ol ve kendine güven inşallah herşey yolunda gidecektir

Bende bunu çok merak ediyorum

elektrikli makina alamadim canim butcemizi asti manuel aldim oda canimi cok yakiyor ne yapacagimi sasirdim acaba elektriklide boyle aci yapar mi alirsam oda bosa gider mi bilmiyorum[/QUOTE]
hay allah ya, tutumlu anne sitesine baksana belki satanlar vardır.
İndirim zamanlarında alsaydın keşke o zaman uyguna almıştım bende.

son iki gündür bu sorunla bende mücadele ediyorum. İg de emziren anne isimli kullanıcı storyde bu konuya değinmiş.anne sütü emen bebeğe su vermek zarar verebiliyormus bebeğe. Bununla ilgili sıkıntı yasayanlarda dm den yazmıslar. Su ihtiyacını da anne sütünden karşılıyormuş. Ben kızıma mama da yediği için vermiştim.

Cnm benim oglum kis bebegi
Doktorumuza danistigimda suya gerek olmadigini, anne sutunden karsilanabilecegini, verirsekte herhangi bir sakinca olmadigini soylemisti, bizde zemzem verirdik ara ara
Yine oyle yapmayi planliyrm, oyle midesini dolduracak kadar degilde ara ara az bi sekilde zemzem verecegiz

Arkadaslar yaklasik 1 aydir goguslerim hep akiyodu pedsiz gezemiyodum ama simdi dogum yaklasti kesildi acaba stresten mi kesildi geri gelirmi ki o sut yani endise ediyorum

Arkadaslar yaklasik 1 aydir goguslerim hep akiyodu pedsiz gezemiyodum ama simdi dogum yaklasti kesildi acaba stresten mi kesildi geri gelirmi ki o sut yani endise ediyorum
Gelir gelir endise etme
Plesantanin vucuttan ayrilmasiyla yukselen prolaktin hormonu sayesinde sut uretimi baslar
Sikma canini

Evet o da beni tedirgin ediyor eskisi gibi hareketli degil ama muayne de cok şükür sorun yoktu. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucagimiza alip buyuturuz.

G Gunayfur

Benimde meme ucum yok silikon uç deniyorum bugün 7.gün ama hala tam emmiyor mecbur hem sağıyorum bende mama takviyeyi yapıyorum..babada doktor sağmayla olmaz emmesi gerek yoksa sütün iki aya kesilir dedi çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor

Ben dün hallettim kaş vs işini. Artık istediği zaman gelsin:) cillop gibiyim

Benim doktorum ilk çocuğumda 'biz akdeniz bölgesindeyiz burası nemli ve sıcak bir bölge su verebilirsin' demişti ben oğlumda hep su verdim. Kızımda da vereceğim.Dayanamam

Cnm sen dogum yapali baya oldu
Ic camasirin sutten islaniyor mu hic?
Siktikca damla damla geliyorsa yeterli sut olmayabilir, istersen bi sag gogsunu bosalt bakalim kac cc cikiyor
Bugün 5. Günümüz oğlumda pek emzirememiştim o 10 dk dan fazla emmezdi 3 aylıkken de bıraktı süt az geldiği için şimdi kızımda almak istemiyor zorla emziriyorum dün geceden beri. Suratını sağa sola sallıyor heyecanlı gibi. Memeyi tutan bebek tutmaz oldu. Bugün sabah savaşırken yine daha emmeden kendiliğinden 3-4 damla süt aktı. Gelmiş mi oluyor

yaa yerim ben bunuuu maşAllah çok tatlı tam beklediğimiz gibi gelmiş. darısı başımıza artık bizimkiler bal yanak olmayabilir ama buluruz ballı bi bölüm :)

elektrikli makina alamadim canim butcemizi asti manuel aldim oda canimi cok yakiyor ne yapacagimi sasirdim acaba elektriklide boyle aci yapar mi alirsam oda bosa gider mi bilmiyorum
Bnm kullandigim medela mini elektriklide hiz ayari var
Gogus gerginken en yavasta hic acitmiyordu, gogus yumusadikca cekme siddetini artiriyordum, hic aci yonunda bir sikinti yasamadim
Tavsiye ederim, manuel hic kullanmadim[/QUOTE]
Süt sağma mak. Fotosunu paylaşırmıısnız

E anca cnm ya5 gunde
Bence gelmis sutun
Akmaya baslamis
Yani kendi yasadigimdan yola cikarak tartmaya calisiyrm
Bnm mesela paZartesi dogum yapmistim bi sonraki hafta carsamba gunu gibi akmaya baslamisti
Birini emerken digeri damliyordu
Anca bi haftada adam akilli gelmisti sut

Amin inşallah. Herkes sezeryan ol artik diyor cok bunaldim bende iyice daha beklenen tarihe bir hafta var
grupta 40. haftası bitip takvimi dolup doğurmayı bekleyenler var @Bihter34, E efsunkarr mcrhelena durumu bir el atın arkadaşın desteğinize ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…