Canım hiç kafana takma bende yapabilirmiyim acaba diyordum ama kucağına gelince o minik bedeni görünce dediğin gibi güven ve güç geliyor insana sağdan soldan gelen ufak tefek tecrübelerlede geliştiriyosun kendini yavaş yavaş sakin ol ve kendine güven inşallah herşey yolunda gidecektirGaliba kucağıma aldığımda o güven gelecek. Güçlü olmaya çalışıyorum
Bende bunu çok merak ediyorumKızlar bebeğe ilk 6ay anne sütü deniyor. Su da verilmiyor bu 6ay süresince. Mama verilirse su veriliyormuş. Yalnız benim bu konuda biraz endişem var. Bebek sadece anne sütü alırsa, gerçekten su vermemeli miyiz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hava sıcaklığına bağlı olarak su kaybı olursa ? Bebeğin suya ihtiyacı olduğunu nasıl anlayacağız?
si[/QUOT
son iki gündür bu sorunla bende mücadele ediyorum. İg de emziren anne isimli kullanıcı storyde bu konuya değinmiş.anne sütü emen bebeğe su vermek zarar verebiliyormus bebeğe. Bununla ilgili sıkıntı yasayanlarda dm den yazmıslar. Su ihtiyacını da anne sütünden karşılıyormuş. Ben kızıma mama da yediği için vermiştim.Kızlar bebeğe ilk 6ay anne sütü deniyor. Su da verilmiyor bu 6ay süresince. Mama verilirse su veriliyormuş. Yalnız benim bu konuda biraz endişem var. Bebek sadece anne sütü alırsa, gerçekten su vermemeli miyiz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hava sıcaklığına bağlı olarak su kaybı olursa ? Bebeğin suya ihtiyacı olduğunu nasıl anlayacağız?
Cnm benim oglum kis bebegiKızlar bebeğe ilk 6ay anne sütü deniyor. Su da verilmiyor bu 6ay süresince. Mama verilirse su veriliyormuş. Yalnız benim bu konuda biraz endişem var. Bebek sadece anne sütü alırsa, gerçekten su vermemeli miyiz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hava sıcaklığına bağlı olarak su kaybı olursa ? Bebeğin suya ihtiyacı olduğunu nasıl anlayacağız?
CnmSanırım nişan gibi ya . Normal akıntı gibi değil. Yapış yapış iğrenç gibi bişey :)
Ay yoksa doğuma az mı kaldı
Gelir gelir endise etmeArkadaslar yaklasik 1 aydir goguslerim hep akiyodu pedsiz gezemiyodum ama simdi dogum yaklasti kesildi acaba stresten mi kesildi geri gelirmi ki o sut yani endise ediyorum
Benimde meme ucum yok silikon uç deniyorum bugün 7.gün ama hala tam emmiyor mecbur hem sağıyorum bende mama takviyeyi yapıyorum..babada doktor sağmayla olmaz emmesi gerek yoksa sütün iki aya kesilir dediMeme ucu buyuklugu benim de sorunum.
Bebegimle cok zorlaniyoruz.sagip veriyorum.cunku acken tahammul edemiyor.ugrasmaya.tokkende oynasiyoruz.emiyor o zaman.
Haliyle biberona alisti.
İdare ettirebilirsem,agzi buyuyunce emecektir elbet ama sut ozamana kadar kesilirse yapacak bisey yok.
Insalah canim bekleyip gorecegizGelir gelir endise etme
Plesantanin vucuttan ayrilmasiyla yukselen prolaktin hormonu sayesinde sut uretimi baslar
Sikma canini
Ben dün hallettim kaş vs işini. Artık istediği zaman gelsin:) cillop gibiyimBen de düşünmüyorum hiç. Su akar yolunu bulur diyorum.
beatrices in dediği gibi bir şekilde çıkacak.
Doğuma az kaldı ama sanki daha aylar var gibi hiç takmıyorum
Şuan tek düşündüğüm şey sağlıklı olması.
He bir de haftaya perşembe ağda manikür vs yaptırcam, onda sonra gelirse güzel olur
Şimdi doğum başlasa martı kaşlarım ve bıyıklarımla fotoğraflarda mükemmel çıkarım
Kızlar bebeğe ilk 6ay anne sütü deniyor. Su da verilmiyor bu 6ay süresince. Mama verilirse su veriliyormuş. Yalnız benim bu konuda biraz endişem var. Bebek sadece anne sütü alırsa, gerçekten su vermemeli miyiz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hava sıcaklığına bağlı olarak su kaybı olursa ? Bebeğin suya ihtiyacı olduğunu nasıl anlayacağız?
Bugün 5. Günümüz oğlumda pek emzirememiştim o 10 dk dan fazla emmezdi 3 aylıkken de bıraktı süt az geldiği için şimdi kızımda almak istemiyor zorla emziriyorum dün geceden beri. Suratını sağa sola sallıyor heyecanlı gibi. Memeyi tutan bebek tutmaz oldu. Bugün sabah savaşırken yine daha emmeden kendiliğinden 3-4 damla süt aktı. Gelmiş mi oluyorCnm sen dogum yapali baya oldu
Ic camasirin sutten islaniyor mu hic?
Siktikca damla damla geliyorsa yeterli sut olmayabilir, istersen bi sag gogsunu bosalt bakalim kac cc cikiyor
yaa yerim ben bunuuu maşAllah çok tatlı tam beklediğimiz gibi gelmiş. darısı başımıza artık bizimkiler bal yanak olmayabilir ama buluruz ballı bi bölüm :)Saol canımmm darısı başınıza inşallah 37+3 te 3840 doğdu maşallah ponçiğim :) şimdi uyuyo ama yarın bi bezelye parmak fotosu atayım sana ozman teyzesiiiii :) şimdilik ponçik yanak gösterebiliyorum parmaklar kapalıııı :))))
Bnm kullandigim medela mini elektriklide hiz ayari varelektrikli makina alamadim canim butcemizi asti manuel aldim oda canimi cok yakiyor ne yapacagimi sasirdim acaba elektriklide boyle aci yapar mi alirsam oda bosa gider mi bilmiyorum
E anca cnm ya5 gundeBugün 5. Günümüz oğlumda pek emzirememiştim o 10 dk dan fazla emmezdi 3 aylıkken de bıraktı süt az geldiği için şimdi kızımda almak istemiyor zorla emziriyorum dün geceden beri. Suratını sağa sola sallıyor heyecanlı gibi. Memeyi tutan bebek tutmaz oldu. Bugün sabah savaşırken yine daha emmeden kendiliğinden 3-4 damla süt aktı. Gelmiş mi oluyor
Benim kaslar uzamaya basldi yaBen dün hallettim kaş vs işini. Artık istediği zaman gelsin:) cillop gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?