2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm ben sey hatirliyrm eski grubumuzdan
Cati muayenesi olanlarin falan kanamasi oluyordu az
Aa hatta sey hatirladim acioma kontrolu yaptiktan sonra da kanama olabilir diyordu ebe
Sanirim normal bisi

yok canim bnde oyle olmadi bugun bebegimin 4. gunu ilk uc gun sutum sikinca damla damlaydi ben geldi saniyordum ama bugun kalktigimda tas kesilmisti kendiliginden sut akmis ustum batmisti ve cok agriyor patlicak gibi ama bebegim emmiyor cunku mamaya alisti ne yapacagimi sasirdim sutum gldi ama neye yarar gogus ucumu emmiyor

Selam canım, bebeğin emmiyorsa bile süt sağma mak. kullanıp sütünü sakla buzdolabına, sağmadığında mastit oluyor.

Cnm inan ben sevme bile sevmeZdim yeni dogani
Annelerimizin destegi ve kendi edindigimiz bilgilerle insan yapabiliyor
Icgudusel birsey
Herseyi gayet guzel basarirsin emin ol:)
İnşallah canım kendimi germemeye çalışıyorum. Annem benden telaşlı nasıl yapıcaz diye. Annemi ben rahatlatmaya çalışıyorum. Bebek bakmak bisiklete binmeye benzer 2 tane büyütmüşsün diyorum. Ama beni rahatlatan kimse yok ne yazık ki

Tam bana göre bir yazı olmuş. Sağolun

Dün bir arkadasımla konuştum sezeryan spinalli doğum yaptı. 8 dr ameliyathaneye giriyor 8bucukta bebeği servise getiriyorlar. Annenin dikişleri falan tamamlanınca onu getiriyorlar. 40 dakikada odadaydım toplamda dedi.
Ayrıca hemen hemşireler getirmiş emdirmişler ve ağız denilen sarı su gibi olan sütü emmiş. Sezeryandan çıkmasıyla oluyor yani. Bir gece kalmışlar emme provaları falan. Ertesi gün çıkmışlar hastaneden. Ne dikiş ağrısı ne sızısı hemen ayaktaydım bebeğim kucağımdaydı. Tabi bir ağrı hissediyordun ama bu senin hiç birşeyine engel değil. Gayet güzeldi dedi.
Öyle yoğun bakım vs yoktu.

si[/QUOT[/QUOTE]
Selam canım, bebeğin emmiyorsa bile süt sağma mak. kullanıp sütünü sakla buzdolabına, sağmadığında mastit oluyor.
elektrikli makina alamadim canim butcemizi asti manuel aldim oda canimi cok yakiyor ne yapacagimi sasirdim acaba elektriklide boyle aci yapar mi alirsam oda bosa gider mi bilmiyorum

Evet hemen memeyi veriyorsn yani ugrasiyorsun teninin sicakligini falan hissetsin diye. Bide memeleri uyaran sey vebegin emme refleksi onun agzi degdikce uyaran oluyormus doktor demisti. Mamayi sutun gelmezse mecbur hastane veriyor yoksa kan sekeri dusuyor bebegin bizde oyle oldu gelmedi sutum mama verdiler

Bende 22 mayısta spinal sezeryan oldum. Aynen arkadasının dedigi gibiydi. Öyle yogunbakım olayı filan yok. Bebek odaya geldikten bi yarım saat sonra beni getirdiler. Hemen süt verme işine başladık. Zaten üç saat ayaklarımdaki uyusukluk sürdü. Sonrasıda yürüme provaları filan

Ne güzel açıklamışsın yine
Bilginin tecrübenin yanında, ifade etmedeki başarın da muazzam

elektrikli makina alamadim canim butcemizi asti manuel aldim oda canimi cok yakiyor ne yapacagimi sasirdim acaba elektriklide boyle aci yapar mi alirsam oda bosa gider mi bilmiyorum[/QUOTE]
Bnm kullandigim medela mini elektriklide hiz ayari var
Gogus gerginken en yavasta hic acitmiyordu, gogus yumusadikca cekme siddetini artiriyordum, hic aci yonunda bir sikinti yasamadim
Tavsiye ederim, manuel hic kullanmadim

Ne güzel açıklamışsın yine
Bilginin tecrübenin yanında, ifade etmedeki başarın da muazzam
Ay yok cnm ya, telefondan hizli yazicam diye, imla falan hak getire:) bende karisik yazdigimi dusunuyrm :)
Anlatabildiysem ne mutlu bana
Yazarkende aklima geliyor
Diyrm ki kendime guzel guzel yaziyorsunda simdi neler yapacaksin acaba
Kendimi itiraf etmek gerekirse cok tecrubesiz hissediyrm yine
Ne yapicam bilmiyrm
Dogumdan da korkmuyor degilim :)
Dusunmemeye calisiyrm :)

Ben sadece sevmeyi biliyorum hiç bebek bakmadım. Allah'tan annem yanımda olacak. Yoksa birbirimize bakardık oğlumla.

Canım ilk defa anne olan bir sen değilsin ki. Kendine güven. Düşün dünyada her saniyede kaç kişi anne oluyor. Bunların hepsi de süper bilgili tecrübeli insanlar değil. Ben biraz içgüdülere güvenmek gerektiğini düşünüyorum. Kendini sıkma hiç. Etrafına bak, anne olan, çocuk bakan birsürü insan vardır. Onlardan ne farkın var?

elektrikli makina alamadim canim butcemizi asti manuel aldim oda canimi cok yakiyor ne yapacagimi sasirdim acaba elektriklide boyle aci yapar mi alirsam oda bosa gider mi bilmiyorum[/QUOTE]

Canım elle de sağılabiliyormuş ama benim tecrübem yok tabii. İnternette videoları falan var, bir bak istersen. Belki biraz daha az acır elle. Biraz sağar da rahatlarsın belki.

Ben de düşünmüyorum hiç. Su akar yolunu bulur diyorum.
beatrices in dediği gibi bir şekilde çıkacak.
Doğuma az kaldı ama sanki daha aylar var gibi hiç takmıyorum
Şuan tek düşündüğüm şey sağlıklı olması.
He bir de haftaya perşembe ağda manikür vs yaptırcam, onda sonra gelirse güzel olur
Şimdi doğum başlasa martı kaşlarım ve bıyıklarımla fotoğraflarda mükemmel çıkarım

Galiba kucağıma aldığımda o güven gelecek. Güçlü olmaya çalışıyorum

Kızlar bebeğe ilk 6ay anne sütü deniyor. Su da verilmiyor bu 6ay süresince. Mama verilirse su veriliyormuş. Yalnız benim bu konuda biraz endişem var. Bebek sadece anne sütü alırsa, gerçekten su vermemeli miyiz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hava sıcaklığına bağlı olarak su kaybı olursa ? Bebeğin suya ihtiyacı olduğunu nasıl anlayacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…