2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim bankada arkadas 42 de dogurdu normal
Biri 41 de sezeryan oldu
Gelmeyince gelmiyor bunlar ya :)
Ee neye karar verdiniz son durum nedir

kizlar nisan bir kere degil bikac parcada da gelebiliyormus sancilarim siklasinca hastaneye gideyim dedim ama agrilarim hic duzenli degil bazilarinin siddeti baya cok sadece sizce sabaha kadar duzene girmezse hastaneye gitmeli miyim beklemeli miyim
Cnm benfe gidip muayene olmanda fayda var
Ne yaptin acaba
Merak ediyrm
Seni

Var mi hic belirti birsey

Arkadaşlar yarın sabah 8.30 gibi sezaryene giriyorum. 7.30 da hastanede olucaz. Heyecan dorukta... düşününce titriyorum resmen... dua edin bize herşey yolunda gitsin... ben de hepimiz için dua edicem ameliyathanede...
Bende snei merak ediyrdum yazmıyordun
Cok heyecanli geliyorr bebisss
Hadi Allah yardimcin olsun
Hersey cok guzel olur umarim
Haber ver cikinca

Kizlr benimde cok Agrim var
Yarin diktor kontrolum var
Her ne kadar tecrubeli olsamda kestiremiyrm
Kasiklarima dogru inanilmaz bir basinc hissi ve agri var, yere uzanamiyrm, yururken falan cnm cok aciyor ve kuyruk sokumum agriyor

Bizim 2 yada 3 oluyor. Besleyemiyor muyum acaba
Benim arkadaşımın kızı 3-4 günde bir kaka yapıyordu. Doktoru sütü yağlı olduğu için bağırsakları tamamını emdiğini bu yüzden sık kaka yapmadığını söylemiş. Şimdi düzeldi 5 aylık oldu

uzines
Bence çok saçma bunu isteyen zaten hastanın kendisi. Hastanın istemediği bir uygulama değil ki. Yani düzelmesi gereken bir sürü şey varken bunu mu dert edinmişler

Son düzenleme:
Bimer basvurusu dedigine gore sikayet olmus demek ki.. iyi de hasta mahremiyetiyse amac fotografciyi kendim istiyorum zaten hastanin istegi disinda cekimler yasaklansa tamm mantikli. Bakalim yarin ogrenirim ist da boyle bi uygulamaya dahil olmus mu

Bimer basvurusu dedigine gore sikayet olmus demek ki.. iyi de hasta mahremiyetiyse amac fotografciyi kendim istiyorum zaten hastanin istegi disinda cekimler yasaklansa tamm mantikli. Bakalim yarin ogrenirim ist da boyle bi uygulamaya dahil olmus mu
Yani biz üste para veriyoruz girip çeksin diye. Acaba bebeğin mi mahremiyetini kastediyor hani çıplak ya :)))

Bende 2 yada 3 kez oluyor. Acaba doymuyor mu
5. Gun kontrol unde 150 gr vermiştik :/ şimdi nasıl oldu acaba
Bana hastanede eğitim veren hemşire 4 defa çiş yapmalı günde doyduğunu anlamak için dedi. Kaka 1 de normal 10 da. İshal ya da kabız oldu diye düşünme dedi. Biz 3. Gün 150 gr vermiştik. 13. Gün gittiğimizde doğum kilosunun üzerine 180 gr almış. Doktor gayet iyi dedi.

Cnm sen ne zaman gidiyorsun doktora
Yarin gidicem inşallah. Bakalım ne dicek korkuyorum da sezeryan dan nedense. İnşallah geliverir hemen bebis. Sende güzel haberler al inşallah yarin senin ki de abisi gibi çok bekletmesin :)

benim ilk kiz bu da kiz ama ilk dogumumda sancim gelmedi hatta bir kere bile adet agrisi gibi agrim olmamisti ne rahatmisim suyu azaldi diye suni sanciyla dogurdum 40+3 te
Ya doğduğunda kaç kilo doğdu benimde bu gidişle öyle olucak sanırım nasıl olmustu ilk Doğum kolaymıydı suni sancı birde kanala girmişmiydi bebişin

Bizim bankada arkadas 42 de dogurdu normal
Biri 41 de sezeryan oldu
Gelmeyince gelmiyor bunlar ya :)
Ee neye karar verdiniz son durum nedir
Sali 41 doluyor. Yani çanlar çalıyor artık yavaş yavas:) gelmeyince gelmedi diyeyim ben hatta yaşamış biri olarak :)))42 yi bekleyemeyecegim sanırım

Kızlar sağ göğsüm özellikle çok acıyor emerken sanki canım çekiliyor ne yapabilirim krem falan işe yaramıyor

Kızlar sağ göğsüm özellikle çok acıyor emerken sanki canım çekiliyor ne yapabilirim krem falan işe yaramıyor
Canım dışardan bakınca yara falan görünüyor mu? Benim arkadaşımın içerden çok acımıştı sertleşme olmuş. Doktor antibiyotik vermişti öyle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…