2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak
Allah analı babalı büyütmeyi nasip canım. Kısa zamanda toparlar sen hiç merak etme.. hayırlı uğurlu olsun

Ben de bir araştırayım söylediğin iyi oldu. Biz kendimiz çekim yapacaktık.

@zehrayalcin87 bana doktor bişey dememişti hatta olumsuz olduğunu bile söylememişti suyunun fazla olması durumunun,2 hafta sonra normal çıktı... ama önceki aylar da zaten çok su içiyorum dediğimde o suyla bu suyun hiç alakası Yok demişti

Kızlar bebegimin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olustu. Nasıl gider onlar. Annem öpünce olur dedi ama hassas oldugu için hiç öpmüyoruz bile
Sıcaktan da olur canım çok giydirme. Banyo yaptır bi bak geçer bence

Son durum kızlar 3 te nişanım geldi evdeyim sancılar artmaya başladı birazdan çıkmayı düşünüyoruz :)
Çok güzel ya sağlıkla al insallah bir avazda bizede dua et kendiliginden başlasın doğumumuz senin gibi

Evet ne güzel kavuştu yavrusuna biz de hareket takibi yapıyoruz:)) dışardayken bakması daha zor belki ama içerdekinin stresi de bir başka oluyor.İnşallah bu hafta biterken biz de asi gibi alırız yavrularımızı kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…