Mrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak
Benim hastanem de "dünya aslan" ile anlaşmalı, doktorum da Sezin Saygı Özyurt ikisine de instagramdan bakabilirsib, dr um hergün foto paylaşıyor hatta dogumhaneden ben çok şaşırdım ama cuma günü söyledi bunu bize. Ben arastıracagım ama yine de,
@zehrayalcin87 bana doktor bişey dememişti hatta olumsuz olduğunu bile söylememişti suyunun fazla olması durumunun,2 hafta sonra normal çıktı... ama önceki aylar da zaten çok su içiyorum dediğimde o suyla bu suyun hiç alakası Yok demişti
Uzulme cnm, inşallah yakında sağlıkla kavusacaksın bebeklerıne
Mutlaka zordur senın ıcın ama ıkızde genelde olan bır surec
Sonrasıda muhtesem guzellık
Hayırlı olsunnn
Sanada gecmıs olsun
Benim daha dün yeni yeni geldi ama bugün sırf sütümle emzirebildim bi kısmını da sağarak verdim. 4 kere falan kakali aldım bezini. Gerisi idrardi bizim oğlanın.
Biz de ışte sizin güzel haberlerinizle avunuyoruz canim napalim. Sabah uyanıyoruz buraya bakıyoruz yeni bebis haberleri var mi diye bizimkilerin tekmesini kontrol ediyoruz arasa nst deki düz çizgileri gösteren sonuçları tazeliyoruz falan . Di mi mcrhelena
:))) ama sen aramızdan gzl siyrildin çıktın tebrikler:)
Şaka bi yana allah kuzuna ve sana huzur dolu bi hayat versin ins
Evet ne güzel kavuştu yavrusuna biz de hareket takibi yapıyoruz:)) dışardayken bakması daha zor belki ama içerdekinin stresi de bir başka oluyor.İnşallah bu hafta biterken biz de asi gibi alırız yavrularımızı kucağımıza