3-4 defa çok değil oğlum 8 Kez kaka yapardı ama o mama içerdi.kızımı sadece emziriyorum doymuyor mu acaba ben de merak ediyordum sorduğun iyi olmuşBebeğinizin bezi günde kaç defa kaka oluyor kızlar ?
İnsallah ya doktor salı çağırdı ya şimdi ozamana kadar gelse kendi sancımla gitsem süper olurdu müdahele etmese istiyorum Allah yardımcın olsun canım bir avazda insallah kurtarsın senide bizide sancı olsa umutlancam insallah biranda olur herşey doktor randevusuna kadarben 2 haftadir adet sancisi cekiyorum her gun geliyo mu demekten yoruldum sonunda bugun nisan geldi bazisi da hic sanci cekmeden suyu nisani geliyo birden hastaneye gidiyo doguruyo anlik oluyo hepsi insallah seninki de oyle olur iyi dusunelim iyi olsun
Cnm bnmmoglumda olmustuKızlar bebegimin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olustu. Nasıl gider onlar. Annem öpünce olur dedi ama hassas oldugu için hiç öpmüyoruz bile
Kahvaltıda cilek receli ve saralle yiyorumCnm bnmmoglumda olmustu
Putur putur kabarmisti hep yuzu
DOktora götürmüştük, losyon vermisti, annem sut yapsin diye cilek peltesi yapmisti meger ondan olmus, losyon surerek uc gune falan gecmisti
Cilek, cilokata gibi alerji olusturabilecek seyler yedin mi hic?
Arkadaşlar yarın sabah 8.30 gibi sezaryene giriyorum. 7.30 da hastanede olucaz. Heyecan dorukta... düşününce titriyorum resmen... dua edin bize herşey yolunda gitsin... ben de hepimiz için dua edicem ameliyathanede...
Ben 3 4 saatte bir degistrym her defasinda kaka oluyor canim sende durum nasilBebeğinizin bezi günde kaç defa kaka oluyor kızlar ?
Son durum kızlar 3 te nişanım geldi evdeyim sancılar artmaya başladı birazdan çıkmayı düşünüyoruz :)
Sorma canim ya simdi yuruyusten geldim bi agri olsa en azindan geleck diyecem ama oda yokBen de bekliyorum hiç açılma Yok nst de sancı Yok incelme Yok. Bekle bekle duruyoruz
Arkadaşlar yarın sabah 8.30 gibi sezaryene giriyorum. 7.30 da hastanede olucaz. Heyecan dorukta... düşününce titriyorum resmen... dua edin bize herşey yolunda gitsin... ben de hepimiz için dua edicem ameliyathanede...
Benim daha dün yeni yeni geldi ama bugün sırf sütümle emzirebildim bi kısmını da sağarak verdim. 4 kere falan kakali aldım bezini. Gerisi idrardi bizim oğlanın.
Bizim 2 yada 3 oluyor. Besleyemiyor muyum acaba4 veya 5 kez oluyor. 2 saatte bir altını değiştiriyorum. İdrar muhakkak oluyor.
Bende 2 yada 3 kez oluyor. Acaba doymuyor muBen 3 4 saatte bir degistrym her defasinda kaka oluyor canim sende durum nasil
Benden konu ile ilgili son gelişmeler;Ben de bir araştırayım söylediğin iyi oldu. Biz kendimiz çekim yapacaktık.
Benden konu ile ilgili son gelişmeler;
1- Kuzenimin eşi kadındoğum dr u başka bir şehirde ona sordum var mı böyle bir yazı diye, hiç haberim yok olsa duyardım dedi ve başhekimi aradı böyle bie yazının olmadığını söyledi.
2- Bizim hastanenin fotografçısı eşimin eski bir arkadaşı, ameliyathanede artık çekim yapılmıyormuş doğru mu diye sordu, o da evet öyle bir durum var artık benim için kötü oldu dedi.
3- şimdi aynı hastanede fizyoterapist bie arkadasımız var ona ulaşamadık bu iş nedir? Hastaneyle mi alakalı yoksa bakanlıktan böyle bir yazı var mı diye soracağız.
4- eşim dedi ki ben şimdi çok yorgunum yarın bakarım netten resmi yazıya böyle birşey var mı diye dedi
5-sıcak sıcak yeni aldığım haber. Bu olay sanırım yalnız Mersin de var, neden bilmiyorum, pilot uygulama mı bilmiyorum. Resmi yazıya ulaştım. Paylaşıyorum. Şansıma diyecek söz bulamıyorum.
Benim kızımda besinci gün 200gram vermişti. 250 grama kadar normalmiş zaten. 15 gün sonra dogum kilosuna ulaşmalıymış. Ayrıca kaka deilde çiş önemli diye biliyorum.Bende 2 yada 3 kez oluyor. Acaba doymuyor mu
5. Gun kontrol unde 150 gr vermiştik :/ şimdi nasıl oldu acaba
Cnm suyun gelirse hiç bekleme ama onun dışında sancıların düzenli değilse gitmenin bi anlamı yok eve gönderirler ama sen bilirsin sancı araliklarini kontrol etkizlar nisan bir kere degil bikac parcada da gelebiliyormus sancilarim siklasinca hastaneye gideyim dedim ama agrilarim hic duzenli degil bazilarinin siddeti baya cok sadece sizce sabaha kadar duzene girmezse hastaneye gitmeli miyim beklemeli miyim
Evet banada doktor kakasının değil çişinin günde 5-6kez mutlaka olması gerektiğini söyledi..Benim kızımda besinci gün 200gram vermişti. 250 grama kadar normalmiş zaten. 15 gün sonra dogum kilosuna ulaşmalıymış. Ayrıca kaka deilde çiş önemli diye biliyorum.
Canim kendime yeni bi uğraş bulayim diyorum. Belki dünyayı dolaşırım ne biliyim kitap yazarim falan:)))))) doğmadı gitti yahuuuu :))) @Asi4261 bir daha bizim bulunduğumuz hiçbir gruba girmez artık. Dili yandı :))))))Evet ne güzel kavuştu yavrusuna biz de hareket takibi yapıyoruz:)) dışardayken bakması daha zor belki ama içerdekinin stresi de bir başka oluyor.İnşallah bu hafta biterken biz de asi gibi alırız yavrularımızı kucağımıza
Valla cnm, hamileykende seker olmasina ragmen dikkat etmedigim kadar emzirirken ettim benKahvaltıda cilek receli ve saralle yiyorumbu ikisinin bagımlısı oldum resmen dogumdan sonra. Söyledigin iyi oldu ama bundan sonra dikkat ederim. Yedigim seylerin alerji yapabilecegi hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?