• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy çok heycanlı ya herkes dökülüyor yavaştan yavaştan.doğumdan korkarken artık resmen heves geldi sıra bana gelsin istiyorum her sabah bugün bi belirti olacak mı diye düşünerek uyanıyorum her tuhaf durumda kendimi kontrol ediyorum var mı bi nişan bi kan bi bişey diye:) Rabbim herkese ve tabiki bana da kolaylık versin ;) bi avazda kucağına almayı nasip etsin .

Kızlar oğlumun göbeği hala düşmedi bugün 12.gün baya kurudu ama düşmedi..ne zaman düşer en geç endişlendim biraz

Biz daha 7 günlük olduk ama bayağı ayrılmış. Içim bi tuhaf oldu.

Alkol falan kullanıyormusun. Bana hiçbirşey kullanmayacaksın dediler.

Kızlar size ne dediler?

Kızlar oğlumun göbeği hala düşmedi bugün 12.gün baya kurudu ama düşmedi..ne zaman düşer en geç endişlendim biraz
Canım 1 2 hafta içinde düşüyor. Hatta 2 hafta sonunda göbeğinin düştüğü yer tamamen kuruması gerekiyormuş bizede kızımı götürdüğüm genel cerrah doktor söyledi. Kurumazsa biz onu kimyasal bir maddeyle yakıyoruz dedi. 1 haftalıkken göbeği düştü, Ctesi ye kadar kurumazsa yaktıracaktık ama kuruyor gibi.

Bide hiçbirşey sürmeyin dediler bize. Eğer ilaç sürdüysen yada göbeği düşmeden banyo yaptırdıysan ondan olabilir. Yada Allah korusun enfeksiyon olabiliyor. Bence doktorunu ara canım

Canım 1 2 hafta içinde düşüyor. Hatta 2 hafta sonunda göbeğinin düştüğü yer tamamen kuruması gerekiyormuş bizede kızımı götürdüğüm genel cerrah doktor söyledi. Kurumazsa biz onu kimyasal bir maddeyle yakıyoruz dedi. 1 haftalıkken göbeği düştü, Ctesi ye kadar kurumazsa yaktıracaktık ama kuruyor gibi.

Bide hiçbirşey sürmeyin dediler bize. Eğer ilaç sürdüysen yada göbeği düşmeden banyo yaptırdıysan ondan olabilir. Yada Allah korusun enfeksiyon olabiliyor. Bence doktorunu ara canım
İlaç alküllü sprey verdiler onu kullandık başka bişey yapmadık..enfeksiyon olsa sarı akıntı olur diyo nette şuan kuru gözüküyo baya 15güne kadar diyo internettede bende 15gün bekliyim olmazsa ararım doktoru dedim

İlaç alküllü sprey verdiler onu kullandık başka bişey yapmadık..enfeksiyon olsa sarı akıntı olur diyo nette şuan kuru gözüküyo baya 15güne kadar diyo internettede bende 15gün bekliyim olmazsa ararım doktoru dedim
Evet akıntı varsa ıslaklık varsa tehlike. Kuru görünüyorsa bir problem olmaz inşallah canım. Ama bize eskiden alkol yada batikon önerirdik artık hiçbirşey kullandırmıyoruz demişlerdi.
İnsan herşeyden korkuyor.

Biz daha 7 günlük olduk ama bayağı ayrılmış. Içim bi tuhaf oldu.

Alkol falan kullanıyormusun. Bana hiçbirşey kullanmayacaksın dediler.

Kızlar size ne dediler?
Hiç bir şey kullanmadık canım hatta düşene kadar banyo bile yaptırmadık bekledik her altını açtığımda azcık havalandırdım orayı ve altıncı günde düştü Rba8992 Rba8992

Evet akıntı varsa ıslaklık varsa tehlike. Kuru görünüyorsa bir problem olmaz inşallah canım. Ama bize eskiden alkol yada batikon önerirdik artık hiçbirşey kullandırmıyoruz demişlerdi.
İnsan herşeyden korkuyor.
Yok şükür kenarlardan kuruyup dökülüyo hatta inşallah düşer bir iki güne..evet herkese farklı şey öneriyorlar bende zaten pimpirikliyim

Canım ilk günler biraz sancılı oluyor ama ağrı eşiğin yüksekse kolay atlatırsın
Benim gibi düşükse ağrı kesici iğne iste..
Seruma katıyorlar ama yetmeyince iğne gerçekten işe yarıyor
Yanına yatırsınlar kuzunu
Sen onu kokla o da senin kokunu alsın
Benim 17. Günüm hala akşamları dikişleri hissediyorum
Süreç herkeste aynı olmuyor.5.günden sonra toparlamış tum. Belki senin daha kısa sürer
Çok şükür bitmiş olumsuz şeyleri düşünme kuzucuğun sağlıkla dünyaya gelmiş en azından
Öyle canım ya çok şükür Allahıma binlerce kez şükürler olsun kızım iyi ya şuan ağrı sızi çok önemli değil artık dişimi sikcam inşallah Bn de kısa sürede toparlarim da bebeğimle daha iyi ilgilenirim

kızlar selam yenıden, sevımlı oglumla 5.gunumuz. topuk kanı verdık ve işitme testı olduk.
5gunluk tecrubeler: :)

en lazım olan penye battanıye, alt değiştiirirken kaza çok oluyor ve kırlenıyor.
benım suan oğlusun üstü için en cok kullandığım mothercareden aldığım yenıdoğan uzun kollu zıbını.
0-3 ay olanlar cok buyuk çocuga.
eğer hala ıhtıyacınız varsa öneririm. bazı kıyafetler kumastan dolayı sanırım kızarttı yavrumu ama mothercarelerde cok rahat etti.
bez olarak prıma 1 numara almıstım bayagı,uygun dıye ona devam edıyorum. hıc tasırmıyor dısına.
eldiven çok önemli sürekli kendini çiziyor. henuz tırnagını kesemedım. eldıvenıde ağzına tepıyor acıkınca:(korkuyorum.
şapkayı pek sevmıyor bızımkısı. takmamaya başladım.

bugun dikişlerimi dr a gösterdık. iyiye gıttıgını soyledi.
hatta korse kullanmana gerek yok catlagın yok etın sıkı dedi ama adam benım 25 kılo aldıgımı ve sadece doğumdan sonra 3kılonun gıttıgını unuttu sanırım. :dondurma: bugun dr a esofmanla gıttım. neden cunku hala hıcbır kıyafet olmuyor ve hamılelıklerde dıkıslere gelıyor...umarım bır an önce eskı halıme dönerim... en azından bırkaç kıyafete gıreyım yeter:deli:
haberler böyle..
herkese sevgiler.

kızlar selam yenıden, sevımlı oglumla 5.gunumuz. topuk kanı verdık ve işitme testı olduk.
5gunluk tecrubeler: :)

en lazım olan penye battanıye, alt değiştiirirken kaza çok oluyor ve kırlenıyor.
benım suan oğlusun üstü için en cok kullandığım mothercareden aldığım yenıdoğan uzun kollu zıbını.
0-3 ay olanlar cok buyuk çocuga.
eğer hala ıhtıyacınız varsa öneririm. bazı kıyafetler kumastan dolayı sanırım kızarttı yavrumu ama mothercarelerde cok rahat etti.
bez olarak prıma 1 numara almıstım bayagı,uygun dıye ona devam edıyorum. hıc tasırmıyor dısına.
eldiven çok önemli sürekli kendini çiziyor. henuz tırnagını kesemedım. eldıvenıde ağzına tepıyor acıkınca:KK43:korkuyorum.
şapkayı pek sevmıyor bızımkısı. takmamaya başladım.

bugun dikişlerimi dr a gösterdık. iyiye gıttıgını soyledi.
hatta korse kullanmana gerek yok catlagın yok etın sıkı dedi ama adam benım 25 kılo aldıgımı ve sadece doğumdan sonra 3kılonun gıttıgını unuttu sanırım. :dondurma: bugun dr a esofmanla gıttım. neden cunku hala hıcbır kıyafet olmuyor ve hamılelıklerde dıkıslere gelıyor...umarım bır an önce eskı halıme dönerim... en azından bırkaç kıyafete gıreyım yeter:deli:
haberler böyle..
herkese sevgiler.
Bilgiler ve güzel haberler için teşekkür ederim hanımkız :) Şu alt açma pedlerinden aldım koydum ben de işimizi görsün batmasın ortalık diye, iyi etmişim o zaman.
Kilo gider üzülme, kendi başına oğlanın peşinde dolanırken:)
Tırnak kesemeyenler törpü yapabilir diye okumuştum, bir bak istersen internette.

Back
X