• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar Merhaba
1 haziran saat 11:58 de kızım Bahar dünyaya geldi. Bugün tam 1 haftalık olduk.
Anlatacak çooook şeyim var sizlere. Yeni yeni kendime geldiğim için anca yazabiliyorum. Doğum ve sonrası hikâyemi bir ara yazacağım buraya.
Hepinize selamlar sevgiler yoldaşlarım.

Bu arada benden sonra doğuranları tebrik ediyorum.
Doğuracaklara da Allahtan kolaylıklar diliyorum.

Kızlar oğlumun göbeği hala düşmedi bugün 12.gün baya kurudu ama düşmedi..ne zaman düşer en geç endişlendim biraz
Canım göbek bağının olduğu yere azıcık tereyağı koy, ablamın bebeğinin 6 günde düştü benim oğlanın da çok az kaldı 5. Gündeyiz

Biz daha 7 günlük olduk ama bayağı ayrılmış. Içim bi tuhaf oldu.

Alkol falan kullanıyormusun. Bana hiçbirşey kullanmayacaksın dediler.

Kızlar size ne dediler?
Bizde bişey sürmedik. Beşinci gün düşmüştü göbegi. Hastaneden gelince yani ikinci gün banyo yaptırmıştık.

Ne guzel anlatmissin ya o ani tekrar yasadim sanki ama benim carpintim baslayinca 5 dakka uyutulmusum bebegimi cikarken goremedim uyandigimda uzerini giydiriyrlardi hemen yanima getirdiler kokladim optum ellerini agladim sevincten :) keske dayanabilseydimde bebegimi cikarkende gorebilseydim
Bende oğlumun doğumunu görmemiştim bana neden uyuttuklarını da söylemediler gözümü açtığımda kıyafetlerini giydiriyorlardı kızımda özellikle tembihledim uyutmadılar

Benim 6. Aydan itibaren hem kolaltım gem bikini bölgem koyulaşmayı geçti resmen siyahlaştı:KK43:(hamilelikten diye birşey yapmadım umarım kalıcı deeğildir
O bende de oldu koltuk altı nispeten daha az ama bikini bölgesi baya kararmış. Çok sinir bozucu sonra geçer diye biliyorum

Kızlar selam
Benim sütüm yetmediği için mama veriyorum ama sarılık oldu ve bir haftadır artmasa da hala geçmedi...
Sizlerde durum nasıl? Sarılık ne zaman geçer ya çok endişeliyim.. bol beslenmeyle geçer dedi doktor. Hem anne sütü sağıyorum veriyorum hem de mama
merhaba canim benim bebegimde sarilik oldu enson 12 cikti degeri seninkinin degeri kacti bizim doktorumuz bol bol anne sutu ver dedi emmesi kuvvetli degil o yuzden bende sagarak sut veriyorum mama vermiyorum sutun yeterli geliyorsa mama yerine sut ver bence iki gun oldu degerini olcturmedim yavrumun ellerinin ustunden kan aliyorlar kiyamiyorum icim gidiyor o aglarken

Kizlar tecrubelianneler nebf nebf @eshma @nutellaa32 Cgkfte Cgkfte @Degemen vs
Bana akil verin lutfen mala bagladim
Esim hasta oldu
Oglumabulasti
Hapririp duruyordu aksam
Su an hafif atesi var
Tam dogum zamanii
Kisa surede toparlamasi lazim
Ne yapsam
Cnm cok sikildi
Bende hasta olmaktan korkuyorum
gecmis olsun cnm benim kizim 27 aylik galiba nezle oldu oglusun.ben kizima balli sut iciriyordum ayrica limonu sıkıp ilik suya iciriyordum zar zor olsa iciyordu.iki gune iyilesiyordu tabi burun akintisi uc hafta gecmez kizimin onuda ortibebeyle cekiyoduk dolunca.birde hic usumesin gerci havalarda isindi bide guzel banyo yaptiriyodum ben kizima kombiyi de aciyodum bir guzel terliyordu biseyi kalmiyordu.surup felan hic kullanmiyorum ben oksurse bile atesi icin calpolu kimse onermiyor eczaneye sorabilirsin baska bir surup onersin.
tabi birde guzel besle oglunu yesin icsin istahi kesilmesin aman sicak corba icir ozellikle mercimek tavuk suyuna limonda sikıp icir biseyi kalmaz.Allah sifa versin esine ve ogluna iyilesirler korkma hayirli dogumlar..

Bizde uykusuz her gece modundayiz. Gündüz full uyku gece bekçi.

Dün 2. Topuk kanı alındı. Herşeyimiz iyi şükür.

Bugün gözümü karartıp tartıldım 53 ile hamile kaldım 70 'le doğum yaptım. 7 gün oldu ve 63 kilo kalmışım.

Tekrar göğüs kalkanını öneriyorum. Kesinlikle kurtarıcım oldu. Yoksa ne kadar krem sursek bi süre sonra çamaşır mahvediyor uçlarını.

Birde önlüğü şimdilik çok gereksiz buluyordum ama öyle değilmiş meğer. Bazen fazla kusuyor bizimki bir günde 4 takım değiştirdik. Ben biraz huyluyum bu konuda. Sonra onlukle hallettim bu sorunu.

Paylaşayım dedim kizlar.

merhaba canim benim bebegimde sarilik oldu enson 12 cikti degeri seninkinin degeri kacti bizim doktorumuz bol bol anne sutu ver dedi emmesi kuvvetli degil o yuzden bende sagarak sut veriyorum mama vermiyorum sutun yeterli geliyorsa mama yerine sut ver bence iki gun oldu degerini olcturmedim yavrumun ellerinin ustunden kan aliyorlar kiyamiyorum icim gidiyor o aglarken
Bizim de geçen hafta cuma tahlil yaptırmıştık 11,9 çıkmıştı dediğin gibi bol bol emzirme dedi bidaha götürmedim beyine zarar verecek boyutta olan sarılıkta çocuk portakal gibi olur dedi hafif geçiriyor dedi Dr. Bide anne sütü alıyorsa bişey olmaz diyorlar bana o kadar sarı gelmiyor

Bebeğin memeyi tutmaması sorununu benimle paylaşan arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor emzirme çalışmaları. Emme isteksizliğinin en büyük sebebi sütün az olmasıymış Benin sebep bu sizin ne. Sürü artırmak için bugün malt içeceğine başladım, bulgur pilavı, bol su, komposto, rezene çayı hepsini tüketiyorum. Umarım sütümüz olur kolaylık olduğu için değil bebeğime doğal olanı vermek istediğim için sütümün gelmesini çok istiyorum.

Kizlar selam kontrole geldik nst dyik suan bi kadin felaket sanci cekiyo anne anne diye bagiriyo bebek basi yukardamis bu kadar sancidan sonra sezeryana girecek annesi ve kv hala normal icin bekle diyo allahim cok tirstim nasil inliyo bu kadar aciyomu gercekten

Kizlar selam kontrole geldik nst dyik suan bi kadin felaket sanci cekiyo anne anne diye bagiriyo bebek basi yukardamis bu kadar sancidan sonra sezeryana girecek annesi ve kv hala normal icin bekle diyo allahim cok tirstim nasil inliyo bu kadar aciyomu gercekten
Bu anne ve kv her şeye karışma huyu nedir acaba? Kadının bebeği ters geliyo bırak artık kadını değil mi?
Acı için epidural istersin, en kötüsü sezaryen olursun, dinlememeye çalış arkadaşım etrafını.

Bu anne ve kv her şeye karışma huyu nedir acaba? Kadının bebeği ters geliyo bırak artık kadını değil mi?
Acı için epidural istersin, en kötüsü sezaryen olursun, dinlememeye çalış arkadaşım etrafını.
Esi zaten karismayin ne istiyosa o olacak dedi cok bagiriyodu ister istemez korktum acaba ben dayanabilcekmiyim diye

Biri sormustu ben dogurmadım daha allahım inşallah bayramın hemen öncesi gelir inşallah bu aralar heyecanlıyım altta baskı var başka kümler var dogurmayan liste mi yapsak takip etmek zorlastı doguranların dogum tarihi doguramayanlar

Aslında herkesi bebeklerini merak ediyorum
Geçmişi de okuyamadım
Doğum yapanlara hayırlı evlatlar diliyorum
Bekleyenlere de bir nefeste kolay doğumlar
Hastane işleri bitmedi.
Bebeğimin kontrollerine sevinir ken bugün doktor yatış verdi
İdrar yolu enfeksiyonu dedi 1 hafta yatacakmışız. Daha 15.günümüz..lohusalıkta psikolojisi aplakalı ..Çok üzgünüm

Allah şifa versin başka sorun olmasin.
Gececek bunlar. Hersey daha guzel olacak .
40 gun lohusalik bosuna dememisler

kızlar selam yenıden, sevımlı oglumla 5.gunumuz. topuk kanı verdık ve işitme testı olduk.
5gunluk tecrubeler: :)

en lazım olan penye battanıye, alt değiştiirirken kaza çok oluyor ve kırlenıyor.
benım suan oğlusun üstü için en cok kullandığım mothercareden aldığım yenıdoğan uzun kollu zıbını.
0-3 ay olanlar cok buyuk çocuga.
eğer hala ıhtıyacınız varsa öneririm. bazı kıyafetler kumastan dolayı sanırım kızarttı yavrumu ama mothercarelerde cok rahat etti.
bez olarak prıma 1 numara almıstım bayagı,uygun dıye ona devam edıyorum. hıc tasırmıyor dısına.
eldiven çok önemli sürekli kendini çiziyor. henuz tırnagını kesemedım. eldıvenıde ağzına tepıyor acıkınca:KK43:korkuyorum.
şapkayı pek sevmıyor bızımkısı. takmamaya başladım.

bugun dikişlerimi dr a gösterdık. iyiye gıttıgını soyledi.
hatta korse kullanmana gerek yok catlagın yok etın sıkı dedi ama adam benım 25 kılo aldıgımı ve sadece doğumdan sonra 3kılonun gıttıgını unuttu sanırım. :dondurma: bugun dr a esofmanla gıttım. neden cunku hala hıcbır kıyafet olmuyor ve hamılelıklerde dıkıslere gelıyor...umarım bır an önce eskı halıme dönerim... en azından bırkaç kıyafete gıreyım yeter:deli:
haberler böyle..
herkese sevgiler.

Canım emzirme ile gidiyor doğum sonrası 2900 gr vermiştim yani kızımın doğum kilosu
17.günüm 9 kilo gitti kaldı 5 kg
40 çıkana kadar veririz herhalde
Yalnız tatlıya dikkat etmek gerek

Back
X