- 22 Ekim 2015
- 2.022
- 3.788
- 83
- 41
Ne çok pazartesi doğumu olacak:) ne güzel bir gün:)Selam tatlı anneler,
Ben de günümü aldım, Pazartesi fındık kızımı alıyorum insallah kucağıma... sağlıkla gelsin bugün minnoşlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne çok pazartesi doğumu olacak:) ne güzel bir gün:)Selam tatlı anneler,
Ben de günümü aldım, Pazartesi fındık kızımı alıyorum insallah kucağıma... sağlıkla gelsin bugün minnoşlar:)
Hayırlı uğurlu olsun.Arkadaşlar Merhaba
1 haziran saat 11:58 de kızım Bahar dünyaya geldi. Bugün tam 1 haftalık olduk.
Anlatacak çooook şeyim var sizlere. Yeni yeni kendime geldiğim için anca yazabiliyorum. Doğum ve sonrası hikâyemi bir ara yazacağım buraya.
Hepinize selamlar sevgiler yoldaşlarım.
Bu arada benden sonra doğuranları tebrik ediyorum.
Doğuracaklara da Allahtan kolaylıklar diliyorum.
Senin de Pazartesi sanırım, sağlıkla kavuş bidigina :)Ne çok pazartesi doğumu olacak:) ne güzel bir gün:)
Bebeğin memeyi tutmaması sorununu benimle paylaşan arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor emzirme çalışmaları. Emme isteksizliğinin en büyük sebebi sütün az olmasıymış Benin sebep bu sizin ne. Sürü artırmak için bugün malt içeceğine başladım, bulgur pilavı, bol su, komposto, rezene çayı hepsini tüketiyorum. Umarım sütümüz olur kolaylık olduğu için değil bebeğime doğal olanı vermek istediğim için sütümün gelmesini çok istiyorum.
Canım benim sancım ani geldi artarak gelmesi ntsde bile sanci araligi yoktu epidural takilip rahatlayana kadar beni oldurdu zaten.sonrasi rahatti.baya bi sancı cektim yani normal gibi.Hayırlı olsun bebisin. Darısı başıma. Epiduralde neden zorlandı, geç mı taktılar acaba
İnşallah canımBizim 10. Gün düştü arkadaşımın oğlunun 13. Gün düştü merak etme yakında düşer
Hep beraber, güzel haberlerimiz olsun:)Senin de Pazartesi sanırım, sağlıkla kavuş bidigina :)
Selam tatlı anneler,
Ben de günümü aldım, Pazartesi fındık kızımı alıyorum insallah kucağıma... sağlıkla gelsin bütün minnoşlar:)
Hep beraber, güzel haberlerimiz olsun:)
Ben zencefil bal karışımını çok kullanırım. Çok fazlası epey aci oluyor. Günde 2-3 Gr falan alın diyorlardı en fazla. Ağır gelebilir diye sanırım. Fazlada tüketmekten fayda varZencefili rendele balla ver. İlaçtan daha etkili gerçekten. Zencefildi dimi yamuk yumuk bir bitki ağaç dalı gibi. Sende al bir kaşık. Ben onun kadar mucizevi görmedim. Çok kötü tadı ama
Tebrikler. Doğum sürecini de anlatsam. Hiç o kadar yıpratmasak mı kendimizi acaba?Kizlar anca girip cevap yazabildim tek tek etiketleyemedim ama hepinizin mesajini okudum dualarinizi okudum Allah Razi Olsun hepinizden Rabbim sizlerinde Yardimcisi olsun Esimi aramistim en son sizlere yazarken isten cikti geldi hemen hastaneye gittik 3cm acilma olmus sabaha kadar tam acilma oldu ve sabah 07:00'da bebegim dogdu normal dogum oldu suan hersey yolunda bebegimde bende iyiyizz sükürr benim biraz dikis agrilarim var bugun hastanede 2.günümüz yrn cikariz heralde simdilik durumlar böyle
Enik lafı çok sevimli geliyor bana, doğsun yine enik olacak:) Kızına kocaman selamlar, incecik sesini kemirdiğim :)Beatrices arada kızım incecik sesler çıkarıyor
Diyorum enik enik =) aklıma geliyorsun...Pazartesi kavuşuyorsun inşallah sen de...
Ben de bekleyenlerdenim. .Biri sormustu ben dogurmadım daha allahım inşallah bayramın hemen öncesi gelir inşallah bu aralar heyecanlıyım altta baskı var başka kümler var dogurmayan liste mi yapsak takip etmek zorlastı doguranların dogum tarihi doguramayanlar
İkinizde sağ salim çıkacaksınız Canım kötü şeyler düşünmeEnik lafı çok sevimli geliyor bana, doğsun yine enik olacak:) Kızına kocaman selamlar, incecik sesini kemirdiğim :)
Pazartesi geliyor bakalım, çıkabilirsem sağ salim yazarım:)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sezeryanla mı doğum yapmıştın?Bizde uykusuz her gece modundayiz. Gündüz full uyku gece bekçi.
Dün 2. Topuk kanı alındı. Herşeyimiz iyi şükür.
Bugün gözümü karartıp tartıldım 53 ile hamile kaldım 70 'le doğum yaptım. 7 gün oldu ve 63 kilo kalmışım.
Tekrar göğüs kalkanını öneriyorum. Kesinlikle kurtarıcım oldu. Yoksa ne kadar krem sursek bi süre sonra çamaşır mahvediyor uçlarını.
Birde önlüğü şimdilik çok gereksiz buluyordum ama öyle değilmiş meğer. Bazen fazla kusuyor bizimki bir günde 4 takım değiştirdik. Ben biraz huyluyum bu konuda. Sonra onlukle hallettim bu sorunu.
Paylaşayım dedim kizlar.
Sorma doktorla günü kararlastirinca gözlerim doldu sanki herşey hayaldi şimdi gerçek oluyor... annelik başka bir kafa valla... hem gelecek olan hem evdeki meleğim, insallah ikisine de layigiyla bakabilirimSağlıkla gelsin...heM çok heyecanlı hem çok güzel bir duygu
Hele beklemesi zaman geçmek bilmez şimdi
Paartesi
Enik lafı çok sevimli geliyor bana, doğsun yine enik olacak:) Kızına kocaman selamlar, incecik sesini kemirdiğim :)
Pazartesi geliyor bakalım, çıkabilirsem sağ salim yazarım:)