• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar Merhaba
1 haziran saat 11:58 de kızım Bahar dünyaya geldi. Bugün tam 1 haftalık olduk.
Anlatacak çooook şeyim var sizlere. Yeni yeni kendime geldiğim için anca yazabiliyorum. Doğum ve sonrası hikâyemi bir ara yazacağım buraya.
Hepinize selamlar sevgiler yoldaşlarım.

Bu arada benden sonra doğuranları tebrik ediyorum.
Doğuracaklara da Allahtan kolaylıklar diliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah analı babalı büyütsün. .
Çok stresliydin kurtuldun sen de
Darısı doğum bekleyenlerin başına

Bebeğin memeyi tutmaması sorununu benimle paylaşan arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor emzirme çalışmaları. Emme isteksizliğinin en büyük sebebi sütün az olmasıymış Benin sebep bu sizin ne. Sürü artırmak için bugün malt içeceğine başladım, bulgur pilavı, bol su, komposto, rezene çayı hepsini tüketiyorum. Umarım sütümüz olur kolaylık olduğu için değil bebeğime doğal olanı vermek istediğim için sütümün gelmesini çok istiyorum.

Ben humana rezene komposto hurma kuru incir yiyorum ama artık kızıma yetmez oldu
Emzirirken anlamıyorum ama sağıp verince artık 30 ml ile doymuyor
Aranıyor
Mama vermelimiyiz takviye
Ya mamaya alışır memeyi hepten bırakırsa
Offf çok kararsızım

Hayırlı olsun bebisin. Darısı başıma. Epiduralde neden zorlandı, geç mı taktılar acaba
Canım benim sancım ani geldi artarak gelmesi ntsde bile sanci araligi yoktu epidural takilip rahatlayana kadar beni oldurdu zaten.sonrasi rahatti.baya bi sancı cektim yani normal gibi.

Selam tatlı anneler,

Ben de günümü aldım, Pazartesi fındık kızımı alıyorum insallah kucağıma... sağlıkla gelsin bütün minnoşlar:)

Sağlıkla gelsin...heM çok heyecanlı hem çok güzel bir duygu
Hele beklemesi zaman geçmek bilmez şimdi
Paartesi

Zencefili rendele balla ver. İlaçtan daha etkili gerçekten. Zencefildi dimi yamuk yumuk bir bitki ağaç dalı gibi. Sende al bir kaşık. Ben onun kadar mucizevi görmedim. Çok kötü tadı ama
Ben zencefil bal karışımını çok kullanırım. Çok fazlası epey aci oluyor. Günde 2-3 Gr falan alın diyorlardı en fazla. Ağır gelebilir diye sanırım. Fazlada tüketmekten fayda var

Kizlar anca girip cevap yazabildim tek tek etiketleyemedim ama hepinizin mesajini okudum dualarinizi okudum Allah Razi Olsun hepinizden Rabbim sizlerinde Yardimcisi olsun Esimi aramistim en son sizlere yazarken isten cikti geldi hemen hastaneye gittik 3cm acilma olmus sabaha kadar tam acilma oldu ve sabah 07:00'da bebegim dogdu normal dogum oldu suan hersey yolunda bebegimde bende iyiyizz sükürr benim biraz dikis agrilarim var bugun hastanede 2.günümüz yrn cikariz heralde simdilik durumlar böyle
Tebrikler. Doğum sürecini de anlatsam. Hiç o kadar yıpratmasak mı kendimizi acaba?

Kızlar şimdi çocuk doktorumuz geldi ona sordum.
2 saatte bir 30 ml anne sütü yeterli dedi. Mamaya gerek yokmuş
Eğer doymazsa ve süt hiç yoksa mama verilmeli dedi
Dedim aranıyor ellerini ağzına götürüyor
O her zaman acıktığını göstermez dedi.refleks miş

Beatrices arada kızım incecik sesler çıkarıyor
Diyorum enik enik =) aklıma geliyorsun...Pazartesi kavuşuyorsun inşallah sen de...
Enik lafı çok sevimli geliyor bana, doğsun yine enik olacak:) Kızına kocaman selamlar, incecik sesini kemirdiğim :)
Pazartesi geliyor bakalım, çıkabilirsem sağ salim yazarım:)

Biri sormustu ben dogurmadım daha allahım inşallah bayramın hemen öncesi gelir inşallah bu aralar heyecanlıyım altta baskı var başka kümler var dogurmayan liste mi yapsak takip etmek zorlastı doguranların dogum tarihi doguramayanlar
Ben de bekleyenlerdenim. .:işsiz: Üstelik dün kontrolüm vardı ve doktor 41 i görürsün sen rahat ol dedi. Ne yerleşme, ne sancı, ne incelme... hiç biri yok:deli: Bende bayramdan önce gelir inşallah diyorum, sabırsızlanıyorum. :rolleyes: ve evde sıkıldım sanırım birazda.:KK75:

Kızlar yazanlara cevap yazamadığım için üzgünüm ama şimdi yazabildiğim kadar anlatmak istiyorum.. Cmts günü en son nstye girdiğimi sezaryen veya normale karar verceğimizi yazmıştım. Normale karar verdik doktorun da özellikle normali tercih etmesiyle ve benim epidurale güvenmemle. Anestezist doğum anında da kesin gelip ilaç vereceğini ve ağrıyı %90 azaltcağnı söylemişti. Sonra sancılarım artmaya başladı dayanılmaz olduğunda verdiler ilacı rahatladım. Doğuma girdiğimde istedim ama doktorum ıkınma hissine engel olur diye getirtmedi çok sinir oldum. Ikındım ıkındım çıkmadı bebeğim masadan kalkıp gitmek istedim. Çıkmayınca kalp atışları azaldı ve vakum kullanıldı malesef çıkınca da 2 saat yoğun bakımda kaldı ama şükür bebeğim iyi şimdi. Size benden tavsiye şartlarınız zorlar gibi görünüyorsa illa normal doğum demeyin dedirtmeyin. Bebeğim iri bir bebekti benim kemiğimde düzlük vardı buyüzden çektik bu zorlukları. Sonrasında herşey yolunda gitti şuan çok iyiyiz allahıma bin şükür. . Bebek kıyafetleriyle alakalı söylemek isterim ki eldivenler çoraplar çok kayboluyor ya da bebek eldiveni emdiği için hemen kirleniyor ben 3-4 çift almştm yetmedi.
Kızım çok obur bu yüzden artık burayı pek takip edemiycem arada girip bakar yazarım ama..Dua eden herkese teşekkürler.. Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum

Bizde uykusuz her gece modundayiz. Gündüz full uyku gece bekçi.

Dün 2. Topuk kanı alındı. Herşeyimiz iyi şükür.

Bugün gözümü karartıp tartıldım 53 ile hamile kaldım 70 'le doğum yaptım. 7 gün oldu ve 63 kilo kalmışım.

Tekrar göğüs kalkanını öneriyorum. Kesinlikle kurtarıcım oldu. Yoksa ne kadar krem sursek bi süre sonra çamaşır mahvediyor uçlarını.

Birde önlüğü şimdilik çok gereksiz buluyordum ama öyle değilmiş meğer. Bazen fazla kusuyor bizimki bir günde 4 takım değiştirdik. Ben biraz huyluyum bu konuda. Sonra onlukle hallettim bu sorunu.

Paylaşayım dedim kizlar.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sezeryanla mı doğum yapmıştın?

Sağlıkla gelsin...heM çok heyecanlı hem çok güzel bir duygu
Hele beklemesi zaman geçmek bilmez şimdi
Paartesi
Sorma doktorla günü kararlastirinca gözlerim doldu sanki herşey hayaldi şimdi gerçek oluyor... annelik başka bir kafa valla... hem gelecek olan hem evdeki meleğim, insallah ikisine de layigiyla bakabilirim

Enik lafı çok sevimli geliyor bana, doğsun yine enik olacak:) Kızına kocaman selamlar, incecik sesini kemirdiğim :)
Pazartesi geliyor bakalım, çıkabilirsem sağ salim yazarım:)

Bence de çok sevimli...
İnşallah herşey Güzel gidecek umarım bir çırpıda atlatırsın..Sağlıkla kucağına alırsın ..

Haydaa 12 Haziran'da köprüde bakım başlıyormuş:) İstanbul'da olup 1. köprüyü kullanacaklar haberdar olsun:)

Back
X