• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
30ml az değilmi ya benim oğlum 30ile doymuyor ki..ben gündüz süt gece mama veriyorum doktor mama için 45dedi..o yetiyo ama 30ml anne sütü yetmiyor hemen acıkıyor

2 saatte bir anne sütü ya da mama dedi
30 ml
Bilmiyorum ki doktorun söylediğini uyguluyorum doğumdan beri...
Benim kızım 3250 yeni oldu beşki ondabdır
Oğluşun kaç kg

Benimki de sürekli aranıyor emzirmezsem ağlıyor ama
Benimkide hep aranıyor ve emzirmeyince aglıyo fakat bu ac oldugunu deilde gazı oldugunu gösteriyormuş. Emzirincede rahatladıgı için emmek istiyo. Daha öncede yazmıştım buraya eşim hep ac ac dedi bende emzirdikçe emzirdim ve bebegim memedeyken fıskırtarak kustu

2 saatte bir anne sütü ya da mama dedi
30 ml
Bilmiyorum ki doktorun söylediğini uyguluyorum doğumdan beri...
Benim kızım 3250 yeni oldu beşki ondabdır
Oğluşun kaç kg
Benim 3285 doğdu 100gr verdi şuan kaç bilmiyorum ama 30ml kesinlikle yetmiyo mama değilde süt için yetmiyo yani

Kızlar sezeryan sonrası korseyi kaç gün sonra kullanıyoruz?
Doktorum hemen takabilirsin dedi daha ben sormadan. Fakat ben bir hafta sonra şort gibi olan korselerden giymeye basladım. İlk gün sıkıcı oluyo ama sonra insan alışıyo

Kızlar hamileyken sacımı boyatamadım bebek etkilenir diye. Şimdide sütünden gecer diyolar. Aynaya küstüm resmen. Hem saclar beyaz hem aldıgım kilolar. Aynaya bakınca aglıyorum artık. Lohusa depresyonu bu olsa gerek. Gidip kıyafet almam lazım ama bebegime kim bakacak. Off bilmiyorum ya napıcagımı.
Gercekten emzirirken sac boyanmazmı. Eger öyleyse iki sene boyatamıyacakmıyım:KK61:
Canım ben 15.haftadan beri boyatıyorum. Hem de daha pazartesi boyattım. Doktorum da izin verdi zaten

Benim 3285 doğdu 100gr verdi şuan kaç bilmiyorum ama 30ml kesinlikle yetmiyo mama değilde süt için yetmiyo yani

Şimdi siz böyle yazınca şüphelendim
Acaba Bebeğimi aç mı bırakıyorum
Doktora daha bugün teyit ettirdim
Neden bana o kadar az söyledi acaba

Şimdi siz böyle yazınca şüphelendim
Acaba Bebeğimi aç mı bırakıyorum
Doktora daha bugün teyit ettirdim
Neden bana o kadar az söyledi acaba
Bilmiyorum canım bende başta 30ml veriyodum sarılık değeri 11çıkınca 45ml ver dedi mamayı

Seninle gunlerimiz ayni, bizde de hic belirti yok.. gerci p.tesi cati muayenesinde 1 cm acilma vardi bugun icin yatiralim dogum olsun dedi dr, istemedim. Istemedim diye de bugunku muayenede bi bozuk gibiydi bana karsi :KK64: Bekliyoruz, bakalim daha ne zamana kadar beklicez.. bizim de kontrol pazar gunu.. hayirlisi artik..
Offff neden boyle ama yaaa gelsinler artik

seninbenimgibi seninbenimgibi canım hayırlı olsun. Ayrıntıları bekliyoruz.

Bizim kız da ilk hafta 30 ml içiyordu günde 2 3 bazen 4 defa..

Bu hafta 45 ml içiyor. Günde 2 defa.

Sürekli memede kalmak istiyor. Saatlerce kalabilir yani.
Kızlar mesela 15 20 dk emzirin doyup bıraktığında göğüs ucunuzu hafiften sıkın süt gelmeye devam ediyorsa doyuyordur merak etmeyin.

Mamayı en kısa sürede komple keseriz inşallah. Çünkü gerçekten her ortamda hazırlamak mümkün olmuyor. Gittiğin her ortamda sıcak su biberon mama taşımak zorunda kalıyorsun.Dünyanın külfeti ve anne sütü kadar sağlıklı ve faydalı değil.

2 doğumumda da mama takviyesi olmadan doymaz sanıyordum. Bir emzirip bir mama veriyordum. Ama bebeğin göğüsden doyması ne kadar güzel bir hismiş. Elhamdulillah..
Ben hiç mama vermedim canım. Sürekli agzı acık aranıyo ama benim annelik hislerime göre doyuyo bebegim. Fakat benim dısımda herkes bu bebek aç diyo altı yasındaki kızım bile:işsiz:ayın 22sinde aylık kontrolü var. Doktor o zaman kilosuna bakar eger uygun görürse mama ver der zaten. O zaman kadar hiç vermiycem allahın izniyle. Cünkü arkadaslarında dedigi gibi çişli bez sayısı önemli bence. Mamaya asla karsı degilşm ama sütüm varken su bile vermeyi düşünmüyorum:dua:

Bilgiler ve güzel haberler için teşekkür ederim hanımkız :) Şu alt açma pedlerinden aldım koydum ben de işimizi görsün batmasın ortalık diye, iyi etmişim o zaman.
Kilo gider üzülme, kendi başına oğlanın peşinde dolanırken:)
Tırnak kesemeyenler törpü yapabilir diye okumuştum, bir bak istersen internette.
beat evet onu yazmayı unutmuşum. aslında en cok kullan at alt açma kullanıyorum suan. hastanedede kendım ıcın kullanmıstım.hastabakıcı bellı saatlerde değiştiriyordu bende sık sık kendı getırdığımden kullandım ıyı olmustu.
kazalar içinde tabı süper oluyor.
hatta bugun ebebekte fırsat varmış 8 paket sıparıs ettim.

Canım emzirme ile gidiyor doğum sonrası 2900 gr vermiştim yani kızımın doğum kilosu
17.günüm 9 kilo gitti kaldı 5 kg
40 çıkana kadar veririz herhalde
Yalnız tatlıya dikkat etmek gerek
aslında eşim yemek hazır diyene kadar acıktıgımı anlamıyorum.
iananılmaz iştahım kapandı.
tatlıda yemıyorum. basenlerım gitsin yeter:D
bebişe hıç mama vermedik. hep emziriyorum, bazen saat başı bazen 3 saatte bir. bebiş ne zaman acıkırsa.
paşanın keyfine göre hareket ediyorum. bazen 10 dk emıyor bazen 30...kaç cc bılmıyorum. ama bugun 5.dun değerleri güzel çıktı.

Kızlar sezeryan sonrası korseyi kaç gün sonra kullanıyoruz?

bugun dr bana 15 gun sonra kullan dedide ınnaılmaz sıcak var nasıl kullanacaz:(

Kızlar ya sutum yoktu. Geldi bugün. Ama emmiyor ya napim. Meme ucum yok. Memeler fena sizliyor. Almıyor bebek. Mama veriyorum :(

@efefsunkar canım benim rabbim şifa versin inşallah, öncelikle inan senin ve mcrhelena mcrhelena icin giriyorum siteye sonra diğer yazılanları okuyorum, boylesi hayirliymis rabbim daha büyük dertler vermesin, inşallah öncelikle iyi doğum haberlerini, sonra da şifa haberlerini bekliyor olacağız, biZi habersiz bırakma...

Canım bende humananin çayı var, tadı falan fena değil çevremdeki arkadaşlarım hep humana yi kullanmis çok memnunlardı onların tavsiyesi ile aldım, bende sana tavsiye ederim o zaman

Canım önceki mesajları okuyamadım tahmin edersin ki doğum yaptım sonunda ben de:)) normal olmadı maalesef benim de sezeryan oldu ama çok şükür ikimiz de iyiyiz:)) siz nasılsınız? Ağrı sızı durumları nasıl? Benim hala devam ediyor ağrılar inşallah geçecek.Sonunda doğurduk öyle ya da böyle sonu iyi oldu çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz:)

Back
X