• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
merhaba anneler ben aslında temmuz annesıydım ama 5 hazıranda 33+5 gunluk ıken erken dogum yapmak zorunda kaldım bebegım 6 gundur kuvözde benım gıbı beeği küvözde olan varmı acaba[/QUOTAllah anali babali buyutsun gozun aydin.benim ilk kizim 32 haftalik dogdu 23 gun kuvozde kaldi hic meraaketme sutun varmi bilmiyorum ama anne sutu cok ise yariyor.benim biricik ay parcam simdi 27 aylik hatta 28 olucak masallah saglikli yasitlarina yetisti bicir bicir annesinin ilk gozagrisi.1500 kiloydu minicikti hic korkma Allah in izniyle buyur kocaman olur insallah...

Kızlar benim derin Ela'm 11 günlük oldu..ama minik kuşum çok uyuyor zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum.. altını açınca soyunca uyanıyor sonra yine uyuyor.. benzer şeyleri yaşayan var mı ? Sarılığı 2. Gün 9 du 4. Gün 13 6. Gün 12.. 15. Gününde yine çağırdı doktor.. gece yatırıp alarm kuruyorum uyanıp emzireyim diye eğer ben uyanmazsam sabaha kadar sesini çıkarmayıp uyuyor :KK43: aç uyuyor diye üzülüyorum :KK43: bişey söyleyin bana a dostlar :KK43:

canım gerekirse biberonla bile ver ben bir buçuk saatte bir beslememe rağmen sıkıntı yaşadım
ağzından sütler taşıyordu yutmuyordu
sonuç 4 gün hastanede yattık

Allah kolaylık versin canım. Şu saat oldu hala mutfakta güya sahur hazırladı yeminle uyuyamıyorum. Çıkamadı mutfaktan. Pazartesi hastaneye yatıcam kimbilir döndüğümde neyle karşılaşıcam. Bütün eşyaları kafasına göre yerini değiştiriyor. Çemkircem az kaldı. Sabah ben tekrardan yerlerini değiştircem
Allah kolaylık versin canım. Şu saat oldu hala mutfakta güya sahur hazırladı yeminle uyuyamıyorum. Çıkamadı mutfaktan. Pazartesi hastaneye yatıcam kimbilir döndüğümde neyle karşılaşıcam. Bütün eşyaları kafasına göre yerini değiştiriyor. Çemkircem az kaldı. Sabah ben tekrardan yerlerini değiştircem
yarin insallah ikimizde doguruyoruz Allahin izniyle.stres yapma bosver kv ni yollasin evine esin bu stresle sutun gelmez Allah korusun.yarin buyuk gun cok heyecanliyim cookkk bavulum bebegimin cantasi minik kizimin cantasi da hazir evide temizledim yemek yapicam birde pijama takimi almya gidicem ablam ve kizimla.hem biraz yurumek iyi gelicek doguma saatler kaldi ama o dokuz ay nasil gecti bir ben bir Allah bilir cok sukur bitti insallah.dogum yapanlara saglikli gunler bebislerle yapacaklara kolay ve sagluklu bebisler diliyorummm

yarin insallah ikimizde doguruyoruz Allahin izniyle.stres yapma bosver kv ni yollasin evine esin bu stresle sutun gelmez Allah korusun.yarin buyuk gun cok heyecanliyim cookkk bavulum bebegimin cantasi minik kizimin cantasi da hazir evide temizledim yemek yapicam birde pijama takimi almya gidicem ablam ve kizimla.hem biraz yurumek iyi gelicek doguma saatler kaldi ama o dokuz ay nasil gecti bir ben bir Allah bilir cok sukur bitti insallah.dogum yapanlara saglikli gunler bebislerle yapacaklara kolay ve sagluklu bebisler diliyorummm
Aslında beni geren kendisi. Evimi temizlettim. Annem yanımda ilgilenicek bizimle. Kv yemek yapamıyor. Bende yiyemiyorum onun yemeklerini zaten. Annem yapmazsa aç kalıcam sütüm gelmicek zaten :KK61: ya gitsin istemiyorum onu evimde beni huzursuz ediyor

Kizlar biberon emzikleri kaynaticam simdi de aklima geldi. Bu aventin gogus kalkani da ilk kullanimdan once kaynatiliyo mu yikiyo muyuz sadece

Sacmalama niye yakinasin care ariyorsun bildiklerimizi deneyimlerimizi aktariyoruz birbirimize. En kucuk olanindan mi almistin silikonu. Belki ondandir. Inan emecek ama biraz zaman bazi bebekler hemen aliyor bazisida boyle ugrastiriyor. Kendim yasadigm icin sanada rahatlikla diyorum ki emecek. Kac gunluk oldu bebegin. Benim oglan 25 gunluk surda 10 gundr saglam emiyor desem yeridir. Onceleri mucadele ile gecti 5 dakka emdiyse 10 dakka memeyi tutturmak ve agzinda tutmakla gecti. Birazda buyumeleri gerek sanirim. Bu surede bizede sabir ve mucadele dusuyor.
Mama versin mi hiç canım. Ben de uğraşıyorm uçla emsin diye ama ağlıyor çok aç kalıyor da. Mamayi nefessiz içiyor ama bana gelince zorlamiyor kendini. O emse sut de gelecek.acaba gücü mu yok. Bu arada pazartesiyi salıya bağlayan gece 1 de doğdu. Kuveze aldılar perşembe çıktık. Benim sutum cuma gelmeye başladı az az.

Aslında beni geren kendisi. Evimi temizlettim. Annem yanımda ilgilenicek bizimle. Kv yemek yapamıyor. Bende yiyemiyorum onun yemeklerini zaten. Annem yapmazsa aç kalıcam sütüm gelmicek zaten :KK61: ya gitsin istemiyorum onu evimde beni huzursuz ediyor
Bu kadar çok kafaya takıp stres yapma kendine. Sadece bebeğini düşün geri kalan herşey olur merak etme ev kirlensede yemekler kötü olsada herşey bir süre sonra düzene girer. Eşinle konuşursun güzelce gerektiği zaman gider zaten. Aksini düşünüp ne kendini yıprat nede başkasını. En güzel anları yaşayacaksın yarın sadece mutlu olmaya odaklan.

Eklentiler

• IMG_1054.webp
    IMG_1054.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 86
İyi geceler kızlar . Listeye baktım şimdi çok duygulandım valla. Listeyi ilk düzenlediğimde o kadar azdı ki doğum yapan. Şimdi liste dolmuş bile maşallah. Birde biz doğuramayanlar kalmışız :halay:. Benim gibi dört gözle evladını bekleyen ama inatla gelmeyen annelere sabırlar diliyorum. Son günleerrr geçmiiiiyoooorr :KK17:
Sende hayirlisi ile bebegini kucagina alirsin insallah xnm
Beni yazdin mi bakamadim
Bende 09 haziran cuma gunu, epidural normal dogum ile, 400o gr, 55 cm oglumu kucagima aldim

Slm anneler ben Yeni geldim 38+3 uz gelisimimiz bi hafta onden gidiyor. Normal dogum yapan anneler dogum dan bi kac gun oncesini hatirliyornusunuz ne durumdaydiniz agri sanci belirtiler yani.bende degisiklikler var ama dogum icin mi bilmiyirum. Yardumci olun lutfen

Selam hanımlar, nasılsınız?
Ay bende bir stres, bir gerginlik... Sabahtan beri ağlama isteği, eşime sarılıp sakinleşiyorum, kimse aramasın sormasın istiyorum.
Sabah kahvaltıya gittik güzel bir yere, atları filan sevdim, köpeklerle oynadım, o bile sakinleştirmedi, idare edemedim.
Evde çamaşır yıkadım astım, bizim valizimizi tekrar yerleştirdim, daha büyüğüne geçtim. Bebeğin bezi vardı, onu ekledim hastahane çıkışının içine... oyalandım durdum.
Şimdi de kuaföre geldim, en kalıcı saç maşa olur diye maşa yaptırıyorum. Düğüne gider gibi :KK70:
Pazartesi takımı sizde durumlar nasıl? cgdmkrks cgdmkrks arkadaşım sana sabır diliyorum, buradaki çoğu insan benden daha iyi, ben çoktan valizini kapının önüne koymuştum :D

Back
X