- 10 Haziran 2008
- 706
- 790
- 103
- 45
Kaynatıyorsun 5 dakika canimKizlar biberon emzikleri kaynaticam simdi de aklima geldi. Bu aventin gogus kalkani da ilk kullanimdan once kaynatiliyo mu yikiyo muyuz sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynatıyorsun 5 dakika canimKizlar biberon emzikleri kaynaticam simdi de aklima geldi. Bu aventin gogus kalkani da ilk kullanimdan once kaynatiliyo mu yikiyo muyuz sadece
Sagol cnm son kalan isimi de halledeyim hemenKaynatıyorsun 5 dakika canim
Ay sağol kuzum, işi doktor yapacak, ben kurbanlık koyun gibi artıkCnm yarin ki enikle kavusma operayonuna basarilar dilerim simdiden :)
Guzel haberlerle gel canim kacta girecektin merakla bekliyor olacagim bende yuruyus yapiyorum hala tik yok senden sonra darisi basimaSelam hanımlar, nasılsınız?
Ay bende bir stres, bir gerginlik... Sabahtan beri ağlama isteği, eşime sarılıp sakinleşiyorum, kimse aramasın sormasın istiyorum.
Sabah kahvaltıya gittik güzel bir yere, atları filan sevdim, köpeklerle oynadım, o bile sakinleştirmedi, idare edemedim.
Evde çamaşır yıkadım astım, bizim valizimizi tekrar yerleştirdim, daha büyüğüne geçtim. Bebeğin bezi vardı, onu ekledim hastahane çıkışının içine... oyalandım durdum.
Şimdi de kuaföre geldim, en kalıcı saç maşa olur diye maşa yaptırıyorum. Düğüne gider gibi
Pazartesi takımı sizde durumlar nasıl? @cgdmkrks arkadaşım sana sabır diliyorum, buradaki çoğu insan benden daha iyi, ben çoktan valizini kapının önüne koymuştum![]()
15 kilo almıştım toplam hamilelikte. Şimdi 7 kg fazlam var.Hiç bir kıyafetim olmuyor. Bebişi uyuduğu anda anneme bırakıp azcık bişeyler alalım diye eşimle çıktık. Denediğim şeylerin hiç biri olmadı. Hatta bi kaç tanesinde eşimin yüzündeki dehşet ifadesini gördüm. Nasıl gidecek bu kilolar ya. Tartı sabitlendi bi gram inmiyor artık. Ama ben hamileliği hiç sevmemiştim. Rahat hareket etmeyi özlemişim bugün çıkınca onu farkettim.
Benim nisan gelmeden önce o akıntı başladı.
Hayırlı olsun taze anne
Sagolun güzel annisler. Bugün ebe kontrol etti, ne açılma ne sanci., Hiçbiri yok. Bebeğin suyu biraz azalmış. Doktor bugünde olabilir 3 gün sonrada dedi. Ara ara kahverengi nisanim geliyor. Aşağıya biraz baskı da var. Yavaş yavaş tirsmaya başladım. Nerde o cesur ben
Bebisin nazlı çıktı. Allah kolaylık versin
Sağlıkla huzurla büyüt bebisin. Hastanede doğuranlarin sesini duyduğumda sezeryan mı olsam diye düşünmüyor değilim.
9:30 ameliyathane randevum :) artık az çıkıp toparlanınca yazarım. Boşver kalsın içeride çıkınca derdi daha büyük:)Guzel haberlerle gel canim kacta girecektin merakla bekliyor olacagim bende yuruyus yapiyorum hala tik yok senden sonra darisi basima
Kızlar bebeğim Salıya kadar doğmazsa Salı sabah 8de sezeryan olacağım. Hastanede ne kadar kalınıyor acaba? Yüksek olasılık spinal olacak. Siz ne kadar kaldınız?
Meme ucun kaniyor olabilir mi ilk zamanlar normal mi ki okuyamadim mesajlarin hepsini benzerini yasayan olmusmuBoyle
Az kusuyor
Cok buyuk hiysuzluk yok
Ilk sut oldugu icin mi bilmiyrm
Anlamiyorum bu insanlari ya bizde gorumceyiz hic gelinimize boyle yapmiyrz ya insan biraz ince dusunceli olur valla cok sinirlendimAynen canım inşallah bir niyeti varmış
Ayy inşallah yaparsın canım çok zor çünkü ya. Gaz çıkarmak bile beni benden aliyorBenimde cuma gecesi sancım tuttu epudral normal doğumla kızımı kucağıma aldımama 5 dikişm var büyük tuvaletimi de yapamadm henüz..
Kızlar acil cevap lazım bana.
Doğum yapmış ve ilk bebeği olup tek başına evde olan var mı ?
Ne kayınvalide ne de annesi olmadan tek başına bebeğine bakanınız var mı ?
Biz 10 günlük olduk ve sizden gelecek cevaplara göre yarın annemi gönderecem evine. Normalde kalayım desede sıkıldığını babamın da gelmesini istediğini biliyorum. Açıkçası ben de yanlız kalmak istiyorum ama sanırım benim gibi olan var mı bilip destek almak istiyorum.
İnş vardır ilk bebeği olup evde tek başına kalanınız? ????
Kızlar meme ucum yok benim yaa. Çıkmıyor.pompa ile çıkıyor sonra geri gidiyor. Silikon ucu da çekmiyor. Napicam ben Ya. Çok sikintidayim. Görümcem memesini verdi onu emdi. Ona ayrışan kizdim ama neyse.
Gelecek eksik kalır mı? Yarın doğum yapıcam mutfağı temizledim. Eşim de evi süpürdü. Anlamıyor da akşam kızartma yapacakmış çıldırtacak beni. Ne kadar kalacak bilmiyorum ama ben dayanamam onu biliyorum. Soramıyorum da ne kadar kalacaksın diye. Yaptığı yemeği de yiyemiyorum. Geçen annem ayıptır söylemesi zeytinyağlı fasulye yapmıştı. Dün bi baktım ocakta ısıtmış. Off katlanamıyorum
İlk bebegimde 31 yasindaydim. Annem 2 ay kalmisti yanimda. Cok faydasi hatta morali oluyordu. Simdi de yanimda ama simdi ben ona bakiyorum. Cok yaslandi.hastada.
Bu kizim 18 gunluk oldu. 44 yasindayim. Kendim bakiyorum. Esim sadece 1 hafta kaldi izini o kadardi.
Ev isi.yemek.bebek hallediyorum.
Acaba caresiz kalinca mi cesaretlendim yoksa tecrubeden mi bilmiyorum
Sanci ve kasilma ile mi hastaneye gitmistin?Kızlar ben doğum yaptım. Nehirim geldi 11.57 de. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Normal doğum yaptım bikaç dikişim var. Epidural istemeye fırsat olmadan 4 cm den 8 cm e açılmam yarım saatte oldu çok şükür. Doğumhanede de bebeğim geldi 7 dk sonra. Galiba kolay bi doğum oldu. Benim ilk deneyimimdi bilemiyorum öyle diyolar.. Size de dua ettim doğum yapmayanlara.. Bebeğim 48 cm 3240 gr. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Fırsat buldukça gene yazarım. Allaha emanet olun