• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bi haftalik kontrolde dusuk olmasini bekliyorlar zaten, sen beslemeye devam et ve bes gun sonra yine bi bak
Oyle iki saat bekleme falan yapma
Sik sik emzir
İki saat maksimum ac kalacagi sure
Mama alan bebeklerde duzenli iki saatte bir beslebme olabiliyor ancak anne sutu oyle degil
Sik sik emzir
Uyandir uyandirr emzir
Uyumasina musade etme
Evet uyandırmam lazım. Memeyi tutar tutmaz uyumaya başlıyor. Çok zor uyanık tutmak. İnşallah toparlar.

Ya ne güzel dr. Bizimki yardımcı docent ama asla içim rahat değil. Dr gerçekten önemli en azından sonsuz güvenebiliyosun. Bende öle bi durum yok.
ilk defa duydum bende. Bırak normal doğumu dr lar artık her sorunun çözümünğ sezeryana bağlamış
Evt cnm doğru söylüyorsun. Bende denicem şansımı. Baktım çıkmıyo yine doğru sezeryana :KK49:

Rabbim anali babali buyutsn canim benim hic acilma yok ama yinede deneyecegim sence dogru bi karar mi verdm sabah yatisim yapilacak
Agri esigine bagli canim gercekten zorlu bi surec doktor bana dedi sanslisin hem ilk dogum hemde 12 saatte dogdu surekli comel kalk esim bana cok destek oldu comelip klkmalar yurumeler egzersizler sayesinde yavrumu aldim kucagima

Kızlar çok üzgünüm 2 gündür göğüslerim yumuşadı tahmin ediyordum sütümün azaldığını bugun doktorda tartıldı kızım kilo alamamış çok üzüldüm. Akşamüstü az da olsa vardı süt, son kalanı sağıp verdim bebeğe, ama şuan hiç sütüm kalmadı. Sanırım sütüm kesildi. Düselir mi ? Tekrar gelir mi dolar mı göğüslerim ? Bunu aranızda yaşayan var mı ? Süt yapıcı herşeyi yiyip içiyoruö sabahtan beri. Nolur sütüm gelsin çok üzgünüm

Aldıramadım mama kv kocama da tembihlemiş gibi annemle ben verelim dedikçe yok diyorlar yarın kontrol var bebeğin doktorla konuşcam

Benim de annem eşimi de etkilemişti. Ama hastanede ilk gün herkesi gönderdim kardeşim kalmıştı yanımda gelmeyince mama verdik hemen. Şimdi emiyo çok şükür. Bir de hemen alışkanlıkları değişebiliyo. İki kere mama vermeyşe bişey olmaz. İki günde toplamda 4 kere mama verdim. Tabi hep emzirme çalışması yaptım. Bir de ben normal biberonla vermedim mamayı. Kaşık biberon kullandık.
İnşallah hemen gelir sütün, stres yapma sakın.

Ya ne güzel dr. Bizimki yardımcı docent ama asla içim rahat değil. Dr gerçekten önemli en azından sonsuz güvenebiliyosun. Bende öle bi durum yok.
ilk defa duydum bende. Bırak normal doğumu dr lar artık her sorunun çözümünğ sezeryana bağlamış
Doktor konusunda sansliyim cok sukur. Ben igne bile olamayan biriyim dolayisiyla sezeryan benim icin tam kabus. Ama boyle olunca ona bile tmm derim yani

Kızlar çok üzgünüm 2 gündür göğüslerim yumuşadı tahmin ediyordum sütümün azaldığını bugun doktorda tartıldı kızım kilo alamamış çok üzüldüm. Akşamüstü az da olsa vardı süt, son kalanı sağıp verdim bebeğe, ama şuan hiç sütüm kalmadı. Sanırım sütüm kesildi. Düselir mi ? Tekrar gelir mi dolar mı göğüslerim ? Bunu aranızda yaşayan var mı ? Süt yapıcı herşeyi yiyip içiyoruö sabahtan beri. Nolur sütüm gelsin çok üzgünüm
Cnm öncelikle pozitif düşünmeye çalış. Sütun psikolojiyle ilgisi çok fazla öncelikle sutum yok düşüncesini kafadan at.biyolojik olarak da bu böyle bebek ne kadar emerse o kadar süt olur.ebelerde hep bunu söylüyor. Zamanla düzelir ıns.beslenmene dikkat et.hurma ve su tuket bol bol

Kizlar bana dua edin ne olur sabah yatisim yapilacak hakkimda hayirlisi cok degisik duygular iicndeyim
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kolay bir doğum olur senin için. Benim de perşembe günü 40 doluyor 3 haftadır 2 cm açılmam var ve açılmada ilerleme sancı yok. Bizim baş da aşağıda ama kanala yerleşmedi. Bir de iri bebeğim ama doktorum 41 dolana kadar bekleyip suni sancı vermeyi düşünüyor yine olmadı sezeryan. Doktoruna güvenip akışına bırakmak en iyisi.

Uzun zamandır yazamadım. Herkesler bebişler iyidir inşallah. Bende iki bebiş hem meme hem mama büyüyoruz yavaştan. Kolik olduk iki bebiş napalım geçici bir dönem. Her dönem ayrı güzel tadını çıkarmaya çalışıyorum. Siz de öyle yapın ağrılar sızılar şikayetler geçiyor bebekler büyüyor sevgiyle büyütelim bebişlerimizi :KK200::anne:

Selam kızlar yazamadım kaç gündür, bebeğim hergün git gide kilo kaybı yaşadı, sarılık testi temiz çıktı. 2 gündür çok ağladı hiç meme, mama almadı. Aldığı zamanlardada hep kustu hastaneye gittik küveze aldılar. O kadar üzgünümki o ağladı bende onunla birlikte ağladım. Dua edin tez zamanda tekrar koklarımda olsun bebeğim

Yok yok kesilmemistir, sakin oyle bi psikolojiye girme, uzulmede, olur oyle
Yorulmussundur
Sutunu sagma, sagma sut uretimini artirmaz, o yuzden emzir bol bol, her gun dus al, sicak suyla masaj, bebekle temas, dinlen, moralinj yuksek tut, ayrica bebekler zayifliyor ki, sislikleri gidiyr

Yorulmussundur
Sutunu sagma, sagma sut uretimini artirmaz, o yuzden emzir bol bol, her gun dus al, sicak suyla masaj, bebekle temas, dinlen, moralinj yuksek tut, ayrica bebekler zayifliyor ki, sislikleri gidiyr

Yorulmussundur

Kızlar sütüm gelmesi için ne yapmalıyım bebeğim aç mı tok mu anlayamıyorum sol göğüsümde de ağrı var sağıyorum ama makineye hiç süt gelmiyor deli olacağım biraz stresin etkisi var biliyorum ama bugün 3. Gün
Canım benim hemşirem galactago diye bir damla önerdi.yorjmlarıda okudum çoka afaydası olıyormuş.bir araştır istersen

Back
X