• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kızlar yazamadım kaç gündür, bebeğim hergün git gide kilo kaybı yaşadı, sarılık testi temiz çıktı. 2 gündür çok ağladı hiç meme, mama almadı. Aldığı zamanlardada hep kustu hastaneye gittik küveze aldılar. O kadar üzgünümki o ağladı bende onunla birlikte ağladım. Dua edin tez zamanda tekrar koklarımda olsun bebeğim
Dualarımız seninle canım

Üzmeyin kendinizi zamanla normale dönüyor hersey. Benim bebeğim 3250gr doğdu ve 14.gün 3020 gramdi. Keşke okadar çok üzülüp aglamasaydim diyorum şimdi. Biz 1. ay asimiza gittigimizde ise 3630 gram oldu yani 600 gram almisti 15 günde. Sütüm zamanla arttı ve düzene girdik. Senin bebeğin de alır kilosunu hiç canını sıkma.
İnşallah canım, çok sağol:KK200:

Selam kızlar yazamadım kaç gündür, bebeğim hergün git gide kilo kaybı yaşadı, sarılık testi temiz çıktı. 2 gündür çok ağladı hiç meme, mama almadı. Aldığı zamanlardada hep kustu hastaneye gittik küveze aldılar. O kadar üzgünümki o ağladı bende onunla birlikte ağladım. Dua edin tez zamanda tekrar koklarımda olsun bebeğim
Acil şifalar dilerim canım biran önce iyileşsin de annesinin kucağına gelsin bebiş.

Kızlar bebişle hastane harici dışarı çıktınızmı?yada illa 40ı beklemek gerekirmi?anneme gidicem bebeğim 18 günlük 20 olsun en azından diyorum..siz çıktınızmı
Biz 12 günde 4-5 kere cıktık. Hiçbir şey olmaz çık. Avm'ye gittik, parka gittik, cafeye gittik. Pusete ki nar konmaz uyuyor bizimki. Sorun cıkmadı hiç. Annene gidiceksen hiç sorun olmaz.

Haninlar iyi geceler. Cok acil bisey sorcam. Bebisin bilurubin degeri 18.6 :( fototrrapi almaya calisiyoruz suan ve bebis oyle gerildi ki asla cihazin içine yatmıyor. Cok az faydalanabildik cihazdan. Bikdiginiz bi yontem var mi. Dogal yontemler de dâhil. Yanlis hatirlamiyorsam D Degemen senin kuzu da sarilik vardi di mi? Naptiniz canim siz

Haninlar iyi geceler. Cok acil bisey sorcam. Bebisin bilurubin degeri 18.6 :KK43: fototrrapi almaya calisiyoruz suan ve bebis oyle gerildi ki asla cihazin içine yatmıyor. Cok az faydalanabildik cihazdan. Bikdiginiz bi yontem var mi. Dogal yontemler de dâhil. Yanlis hatirlamiyorsam D Degemen senin kuzu da sarilik vardi di mi? Naptiniz canim siz
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar bu sabah bebeğim doğdu. Spinal sezeryan ile. 4 kilo.
İkimiz de iyiyiz çok şükür.
Yanlız çok ağrım var. Bir de ara ara gelip karnıma bastırıyorlar. Kan çıksın diyeymiş. Size yaptılar mı öyle bişey? Çok canım yanıyor.
Bana da yaptılar. Çok canı acıyor insanın. Geçmiş olsun, bebişin de hayırlı olsun

Canım tansiyonum yükseldi aniden 3 gğn takip edip sezeryana aldılar foruma oek giremiyorum sayfalar çok birde bebekten vakit olmuyor tabi sende tez zamanda kucağına alırsın inşallh belkide almışsındır geç yazıuorum cevabbıda
bende aldim kizimi kucagima cok sukur Allaha saglikla.elifimiz 3080 gr dogdu genel anestezi ile sezeryan oldum.pazartesi kizim geldi sabah cikiyoruz.Allah anali babali buyutsun bebisinle esinle mutluluklar diliyorum gule gule buyut insallah saglikla..

Arkadaslar size bisey danismak istiyorum..haftaya carsamba yani ayin 21i kadir gecesi..bebis o tarihe kadar dogmamis olursa 40+0 gunluk hamile olacagim o taribte..doktor zaten suni san i ile dogumu baslaatmak icon 2 gun sonrasini soylemisti..ben kadir gecesi dogsun diye suni sanciyi bu yarihte talep etmeyi dusunuyorum..sizce bi kac gun daha beklemelimiyim?hata mi ediyorum??

Arkadaslar size bisey danismak istiyorum..haftaya carsamba yani ayin 21i kadir gecesi..bebis o tarihe kadar dogmamis olursa 40+0 gunluk hamile olacagim o taribte..doktor zaten suni san i ile dogumu baslaatmak icon 2 gun sonrasini soylemisti..ben kadir gecesi dogsun diye suni sanciyi bu yarihte talep etmeyi dusunuyorum..sizce bi kac gun daha beklemelimiyim?hata mi ediyorum??
İki günle bişey olmaz canım bence istediğin gibi yap ama hesaptaki değil nasipteki oluyor hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğin bende hep ramazanda gelsin istedim sezeryan olmasına rağmen cuma günü yine mübarek gün doğdu ama ramazan ayı oğlum geldikten sonra girdi hayırlısı böyleymiş demek

İki günle bişey olmaz canım bence istediğin gibi yap ama hesaptaki değil nasipteki oluyor hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğin bende hep ramazanda gelsin istedim sezeryan olmasına rağmen cuma günü yine mübarek gün doğdu ama ramazan ayı oğlum geldikten sonra girdi hayırlısı böyleymiş demek
Amin cnm..teşekkür ederim..bnm kafama esas takilan 41. Hafta bitsin suni sanciyi o zaman mi alsam acaba..doktor 41 bitimini beklemeden hemen bayram oncedi vermek istiyor.sanirim bayram tatili olacagindan beni bayramdan once dogurtmk istiyor..

Amin cnm..teşekkür ederim..bnm kafama esas takilan 41. Hafta bitsin suni sanciyi o zaman mi alsam acaba..doktor 41 bitimini beklemeden hemen bayram oncedi vermek istiyor.sanirim bayram tatili olacagindan beni bayramdan once dogurtmk istiyor..
Ramazanı çıkarma derim bencede :)

Acilman yoksa suni sanci biraz risk olabilir daha
Kızlar hastaneye yatışım yapıldı dua edin kolay doğum olsun. Sancılar vurdukça hepiniz için dua ediyorum
Rabbim yardimcin olsun benimki zor olsa bile minigini gorunce hersey bitiyor rabbim bi avazda kurtarsin

Kızlar benim bebeğim 3 gündür uykusunda değişik sesler çıkarıyor. Böyle ıkınır gibi kasıyo kendini, inkiyor ve sanki boğazını temizliyormuş gibi değişik bi ses çıkarıyo. Aranızda bunu yaşayan var mı ? Çok korktum ciddi bişeymidir

Allah yardimcin olsun..suni sanci mi aliyorsun?kendi sancin mi?
Kendi sancım cnm allah razı olsun
Acilman yoksa suni sanci biraz risk olabilir daha

Rabbim yardimcin olsun benimki zor olsa bile minigini gorunce hersey bitiyor rabbim bi avazda kurtarsin

Amin cnm allh razı olsn onlar için herşeye değer. Zorda olsa dayanmya çalşyrm

Kizlar bana dua edin ne olur sabah yatisim yapilacak hakkimda hayirlisi cok degisik duygular iicndeyim
Rabbim kolay doğumlar nasip.etsin canım mübarek günde. İnşallah uzun sürmez alırsın kucağına. Bana sancı gelince çömel büyük tuvaletini yap dediler hep.sancin varken zor ama yapmak lazim kolay olsun diye. Ben pek beceremedim. Aldılar yanina kendileri yaptırdılar sancı geldi çömeldim büyük tuvaletimi yaptım. Lavman yapmışlardı ama az çok biseyker geliyordu. Ben tuvaletimi yaptıkça doktorum seviniyordu Aferin kızım yap devam et diyordu sancidan gülemiyordum da. Hiç korkma o çocuk çıkınca sanki sen doğuyorsun hiç bisey kalmıyor ağrı sızı em ufacık. Görümcem vardı yanımda bağiriyordum ona sus diye falan. İyi geliyordu sert konuşmak bana nedense. Git diyordum ama istemiyordum gitmesini onun olması bana güç vermişti. Seninde yanına alirlarsa sancı zamanı Biri olsun. Ama.eşin olmasın onlar dayanamaz. Eşim video mu izleyemiyor.

Back
X