2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Suni sancı ile doguran arkadaşlar tecrübeleriniz önemli cünkü bende düşünüyorum allah herkese güç kuvvet versin

Benimki de öyle sürekli mikir mikir ses çıkarıyor. Poposunu uzatiyo bacaklarını kasiyo. Söylene söylene uyuyo.

Dert edilecek bisey yok yani.

Az önce bebeğim yine kustu hem de fışkırtaak öyle bi kustu ki yatağının yanındaki yastıklar, üstü başı hatta nasıl olduysa kafası bile kusuk oldu. Kusuğu böyle balgam gibi sümüksü içinde peynir kesiği gibi süt var. Çok korkuyorum acaba doktor kontolüne falan götürürken üşüttüm mü çocuğu ? Araba çok sıcak oluyo hastane klimalı. Bi de muayenede çocuğu soyuyolar ya. Neden oluyo anlamadım. Bugun o kadar kustu ki az kalsın boğuluyodu. Burnundan bile süt geldi. Bi süre öksürdü ve genizinden gargara gibi sesler geldi. Burnundaki sütü burun aspiratörüyle temizledik ancak öyle nefes almaya başladı. Doktora söyşedğimde gazdandıe diyip geçiştiriyo napıcam bilmiyoeum

Bnm dusuncem bebegin kilo almasi icin kalmasi dgl..suni snci yerine acaba kendi sancimi mi beklesem diyorum..cunki suni sancidan korkuyorum..

Bnm dusuncem bebegin kilo almasi icin kalmasi dgl..suni snci yerine acaba kendi sancimi mi beklesem diyorum..cunki suni sancidan korkuyorum..
Anladm cnm. Benim doktor rahim ağzına bir ilaç bırakarak doğumu başlatacak. Normal doğum süreci gibi rahmi uyarıp kasılmalar başlayacak. Suni sancıya gerek kalmayabilir dedi. İnşallah öyle olur. Sen gönlünden geçeni yap gerisi allaha kalmış o yardım eder. Sağlıklı bir şekilde kurtulalım inşallah.

Kolay gelsin canım. Kolik bildiğim kadarıyla şans işi umarım çabuk düzelirler. Ağlamaları bile güzel kuzuların ama kıyamam. Tanıştılar mı kediciklerle?
yeni tanıştılar daha doğrusu kediler onlarla tanıştı :) bebişler farkında bile değil :)) kediler korkuyor bebişlerden yanaşmıyorlar çok komik.
yarın da senin büyük gün desene. kolay doğumlar dilerim canım.

Allah acil sifa versin canim neden oldu acaba

Bende cok isterdim kadir gecesi dogar insallah bebegin hayirlisi olsun

Yaz bebegi cok zor oluyo canim ya nasil giydirecegini bilemiyosun arabada terleyip sonra kuruduysa ondan da olmus olabilir cok sarip sarmalamamaya çalış havalar cok sicak oldu artik. Baska bir doktora gotur istersen canim cok gecmis olsun

Benim de dün son kontrolum vardi arkadaslar 16 haziran cuma günü dogum olacak insallah 8 bucukta hastanede olmamizi soylediler 10 bucuk gibi dogum olurmus bebegin durumu iyi 3330 gram olmus kasilmalarim vardi iki gundur nst de duzensiz agrilarim cikti doktor takip et sıklasirsa hemen gel dedi. Nst de 100 e vurdu sancim ama hafif bir kasilma gibi hissettim ben. Hemsireye sordum 100 en yuksek degermis dogum sancisiymis birkac kere cikmasi lazim dedi. Ben neden hissetmiyorum oglumda da hissetmemistim acaba rahim acildikca mi his artiyo tecrubeli arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim cok merak ettigim bir konu bu meshur dogum sancilari

Cok tesekkurler, benim yiğenim var bebek arada bize getiriyoruz Armin le (kedimin adı) ne yapacaklar diye. Bebek sessizken sıkıntı yok ama ağlamaya başladı mı bizimki fırlıyor kaçıyor ama gözü üzeribdr sürekli takip halinde. Son zamanlarda alıştı ona. Bebek tüylerini çekiyor sıkıştırıyor hiç tepki vermiyor. Zamanla alışıyorlar. :)))

Haklısın canım hayırlısı böyleymiş sadece burada normal doğum hikayeleri okuyunca böyle doluyorum bebeklerimiz iyi olsun da

Sezeryan oldum canım ben ve ilk Doğumum ondan
Hiç kendine dert etme canım. Cok sükür rabbim cennet meyvesinden verdi diye sükret. Benim üç sene çocugum olmadı. Bi çoguna göre belki kısa bi süre ama neler yasadıgımı bi ben bi allah bilir. O yüzden canım dogum seklini hiç kafaya takmayalım

Kizlar merhaba
Bi salaklik yaptim, oglumun gobegi dustu, bes gunluguz, annem yikadik oglumj
Ve ben guya anneme yardim edicem diye su dolu kovayi kaldirdim
Oyle agrim var ki, belim kasiklarim,
Bisey olur mu korkuyrm
Bu arada cuma normal
Dogum yapmistim

Kızlar Merhaba.
Benim kızım 1 haziran da doğdu.
6 haziran da kontrolü vardı.
Kan testinde T4 ve sarılık iyi çıktı.
Ama TSH üst değerin çok çok üstünde çıktı.
( 33 çıktı )
Dr 1 hafta sonra testi yenileyin, bazen göbek düşünce değer de normal e dönüyor dedi.
Göbeği de 2 gün oldu düşeli.
Bugün gittik kan verdik.
Sonucu büyük heycanla bekliyorum.
Çünkü yüksek tsh için hiç iyi şeyler okumadım bu 1 haftadır.
Dr eğer yine yüksek çıkarsa hormon içim başka bölüme yönlendircekmiş.
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Birde 8 günde 300 gr almış.
Sizce Bu normal mi az mı ?
Günde 24 saat olarak toplam da 400-450 cc süt içiyor.
Bunun 100 cc ye yakını hipp organik süt.
Gece 2 bazen 3 kez veriyorum. Gün içinde sütümü sağıp veriyorum.
2 gündür de az da olsa memeyi tutuyor azcık emiyor ama ağlıyor ve biberon la verince sakinleşiyor ancak.
Bana tecrübeli anneler bi yardım edin nolur.
Dr mama asla verme.
Biberonla sütünü sağıp verme.
Memeden 20 şer dk emir sadece diyor.
Ama bunu başaramıyorum.
Sürekli sağmazsam sa her yerim süt oluyor şıp şıp akıyor heryer battı ya şimdiden.
Of çok uzun oldu ama artık tek başıma hakından gelemez oldum bu emzirme deneme seanslarının.
Nasıl yapmalıyım ?

Canım sütünü sağ biberonla vermezsen kadeh yöntemi diyolar onla ver kedi gibi dili bardağın içinde olacakmıs. Yada kaşıkla. Aç kalmasın mutlaka mama da kaşıkla ver istersen sanki biraz biberonun rahatlığına mı alışmış tospik.

Cnm aylik kilo gelisim siniri 500 gr, ona gore kilo gelisimini pay bic
Benim yegenimde de tsh yuksek cikmisti, bi sonrakinde sorun cikmaddi dr hic onemsemedi, bisey cikmaz umarim
20 dk bende emziremezdim oglumda, 5 dk emer uyurdu, sut rahatsiz ederdi, bende sagip donduruya koymustum hep, ayrica oglumda ilk ay 1600 gr, ikinci ay 1300 gr almisti

Cnm aylik kilo gelisim siniri 500 gr, ona gore kilo gelisimini pay bic
Benim yegenimde de tsh yuksek cikmisti, bi sonrakinde sorun cikmaddi dr hic onemsemedi, bisey cikmaz umarim
20 dk bende emziremezdim oglumda, 5 dk emer uyurdu, sut rahatsiz ederdi, bende sagip donduruya koymustum hep, ayrica oglumda ilk ay 1600 gr, ikinci ay 1300 gr almisti
Bencede mama verme
Emzirmeye gayret et
Sagdikca azalir sutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…