2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar biz kontorle 5.gün gittik doktor bidaha 1ay sonra çağırdı geçmi sizce sanki herkes 10gün sonra falan gidiyo gibi geldi bana

Canım aynısı benim başıma bebeğin gazını bir kez çıkarmayı unuttuğumda geldi, kesinlikle gazdır o bence

Benimki de öyle sürekli mikir mikir ses çıkarıyor. Poposunu uzatiyo bacaklarını kasiyo. Söylene söylene uyuyo.

Dert edilecek bisey yok yani.
Benim bebeğimde çok sesli uyuyor sürekli ses halinde gerinme ıkınma farklı farklı sesler başta korkmuştum ama bazı bebekler sesli uyurmuş

Evtt.mecburuz ama ben basaramadim
Denedim receli olmadi 23 gunluk olduk biz

Kızlar bebeğinizin ağız içini temizliyomusunuz dilinin üstü beyaz benimki

Bana da yaptılar. Çok canı acıyor insanın. Geçmiş olsun, bebişin de hayırlı olsun
Hagir yapmadilar.
Benim ameliyatta yaptilar nefesim kesildi resmen.
Sonra kimse bastirmadi karnima ilk gun akti kan 2.3. Gun normal ped cok az batti.sonra bityi.ammaaa 5. Gun cik hizli odem attim 5 saatte.evde.sonra 8 gun yogun kanama sonrasindada hala devam eden sari yapuskan sivi
23 gun oldu

Gözün aydın canım, bebiş nasıl annesi?

Ayni kafadayiz galiba

önce havasını almak gerekiyor emdikten sonra. doktor gösterdi çok kolay bebeği dik tutup oturur pozisyona göre kaldırıp indiriyorsun üç beş kere. sonra sırtına hafif vuruşlar ve sırtını aşağıdan yukarıya doğru sıvazlamak gerekiyor. bizim gaz hep var ve çıkarınca nasıl mutlu oluyorlar :)

bizi de bir ay sonra çağırmıştı. şimdi de ikinci ayın sonunda gideceğiz bakalım.

Devlette biz taburcu olunca kizima 2 rand. Tarihi verdiler. Biri goz muayenesi.ona gittmistik. Birde sarilikdegerine baktirayim diye gittik.19 undada dogustan kalca cikikligi muayene randevusu var ona gidecegiz. 22 sinde 1 aylik olacagi icin 19 unda gityigimde 1. Aylik kontrolunude cikaracagim aradan

bize de neler dediler gülüp geçiyoruz yoksa her kafadan bir ses haklısın.

Gazini iyi cikartiyormusunuz.
Birde en az 35-45 derece egimli dik yatirin. Sag tarafina yatirmaya calisin.beslenme saatunden hemen sonra 15 dk. Gozlemleyin. Gazi cikmamissa mutlaka kusuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…