• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok zor geçen bir gecenin ardından sabah bilirubin 13 e düştü. İzinli olarak evimize geldik sabah... o kadar yorgun ve uykusuzdum ki hastanenin kapısında resmen yere serildim... nasıl oldu anlamadım kendimi yerde buldum. Dizim kolum sıyrıldı neyseki kırık falan yok. Yarın sabah tekrar ölçüme gidicez... bilirubin tekrar yükselirse yine fototerapi alacak. İnşallah yükselmez... @beatrices bebiş gelmiş, sağlıkla büyüsün kuzu...

Degemen çok geçmiş olsun...Bugün nasılsınız inşallah artık sıkıntı kalmamıştır..
umarım bu kötü günler artık geride kalmıştır.. sen de biraz olsun dinlenebilmişsindir.
kuzunun en çok sana ihtiyacı var..

Kızlar bu sabah bebeğim doğdu. Spinal sezeryan ile. 4 kilo.
İkimiz de iyiyiz çok şükür.
Yanlız çok ağrım var. Bir de ara ara gelip karnıma bastırıyorlar. Kan çıksın diyeymiş. Size yaptılar mı öyle bişey? Çok canım yanıyor.

Canım Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olsun.. bol sütün olsun tosuncuk doysun
evet canım bana da yaptılar kanama kontrolü için..çok ağrı oluyor ama o amansız ağrılar birkaç güne geçiyor
1 hafta sonra ise bariz iyi hissedeceksin.

Merhabalar sohbete yeni dahil oluyorum.
38+6 dayım bebeğimi bekliyorum henüz doğumu gerçekleşmemiş olan haziran anneleri normal doğum mu bekliyorsunuz ? Sezaryan mı ? 40. Hafta dolduktan sonra normal doğumu bekleyecek misiniz ? Herkese hayırlı doğumlar , doğurmuş olanlarınkilere de hayırlı uzun ömürler diliyorum :)

80 cc mi
ben kızımı aç bırakıyorum herhalde
daha yeni 40 veriyorum onu da kusuyor..
Benim ki mi obur anlamadım. Bebeğe çok vermişler o yüzden doyuramiyorum ben. Kavga oluyor evde valla. Ben aç diyorum diğerleri doymuştur diyo. Napicam bilmiyorum. Boyle giderse sütüm yetmez zaten tek meme emiyo

Bebeğim pazartesi fotkterapj görmüştü 17,8di değeri. Ertesi gün 8e düşünce çıktık hastaneden. Kuveze girmeden tarttilar 200 gram vermişti. Bugün kontrole gittik. 500 gram almış. Doktor sariliktan korkma artik dedi. 10 gunluky bebek dedi bi daha olmaz dedi. Dedim çok uyuyor. Uyusun 20 saate yakin uyur bebekler dedi. Aç bırakma uyuyor diye yeter dedi. Güzel haberler duymak çok güzel. Ve annelik gerçekten zormus kızlar. Tırnağı kiriksa ağlıyorum. Rabbim evlatlarimiza sağlıklı hayırlı uzun omur versin inşallah. Kimseyi evladiysa sinamasin mevlam inşallah.

Biraz daha bekleyelim o zaman. Bezi hep çişli ama kaka yok. Bi de huzursuz acaba ondan mı dedim.
Bana da hemşire 5 güne kadar normal karşılıyoruz dedi kaka yapmamasını. Bugünde doktor günde dört bes defa çiş yapıyorsa doyuyordur bebek dedi.

heksi heksi sağol canım merak ettin. Sezaryen oldu kurtuldum.
efsunsuz efsunsuz iyiyim canım, insan olmaya çalışıyorum:)
@zehrayalcin87 kuzum, bebeğin umarım bir an önce anasının memesini kemirir. Kendine gelir. Herşey güzel olacak eminim.
@BahaRaslan99 hatun yalnız olmak iyiyimiş, karışan yok görüşen yok. Sen de iyi hisset:)

Herkese selamlar, dün hastaheden çıktık, ilk iki güne göre sabah iyiydim, kalktım dolandım, akşama kadar bebeğe baktım eşimle. Kayınvalidem ve annem yemek getirdiler biraz kalıp gittiler. Akşam tektik eşim enik ve ben. Sık sık emmek istedi, uyutmadı sağolsun, zaten analık uykusuzluk diye boşa demiyorlar 12 Haziran sabah saat 3:30' dan beri toplam 8 saat uyumamışımdır:) Eşim de elinden geldiğince destek oluyor ama uyandırmaya kıyamadım onu, sonunda sağolsun kendisi 1 saat aldı, ben o 1 saatte nasıl uyuduysam kendimi hala dinç hissediyorum.
Meme emiyor bizimki ama doymuyor mama da yiyor, emzirme meraklısı değildim hatta hiç öyle bir niyetim yoktu, ama enik o kadar çaresiz ki, taş kalbim yumuşadı:)
Sezaryen yaram sıkıntı çıkartmıyor, yatıp kalkmak zor tabi ama yapacak birşey yok başa gelen çekilir.
Enik işitme testinde bir kulağından geçemedi, tekrarlanacak. Diğer testleri haftaya. Kan grubu A- çıktı, yaslardayız. Çok zor bir grup.
Kediler oğlanı sevmedi, bakıp bakıp gidiyorlar:)
Şu anda hamilelik kiloma geri döndüm ama hunharca göbeğim var, sanki ben değildim az göbekli olan, resmen şişko gibiyim :)
Memeler arada yara oluyor, lasinohun sahibi de, formulünü bulan da trilyoner olsun:) hemen toparlıyor:)
Un helvası yiyin, tadı çok güzel ve sanırım süt yapıyor.
Benden haberler bunlar. 3 günlük analıktan ne kadar deneyim olur bilmem ama, aklıma geldikçe yazarım.

lilipit lilipit bacım ilk çıktım kardeşim makyaj yaptı bana, önceki gün de maşa yaptırmıştım prenses gibiydim.
İkinci gün terledim, altıma kaçırdım, elimi yüzümü bile yıkayamadım, çöp kutusundan beter görünüp/ kokuyordum:)
Bunlar hep geçici :)

Doguramayip ta bnm gibi psikoljisis bozulan var mi?insanlarin bi doguramadin gitti muhabbetinden bunaldim
Aynen , arayıp soranların sen hala dogurmadin mı demesi can sıkıcı :deli:, "yok dogurmaktan vazgeçtim ben" gibi abuk cevaplar veriyorum artık. Sıkıldım bu sorulardan.:kızgın:

Kızlar selam
Sabah 9 da dogumum gercekleşti. 3600 gramlık bir çook saçlı bir erkek babiş. Ağrılarım var biraz ama çok iyiyiz. Yine görüşürüz.
Gözün aydın canım, Allah an ali banali büyütsün :nazar::anne::halay:

Kızlar selam
Sabah 9 da dogumum gercekleşti. 3600 gramlık bir çook saçlı bir erkek babiş. Ağrılarım var biraz ama çok iyiyiz. Yine görüşürüz.
Gözün aydın canım,Bol bol sütün olsun inşallah.:KK200:

Kaçırmış olabilirim yanlış bilmiyorsam seninle zamanlarımız yakındı,erken alınmasının sebebi kilolu olması mı,başka bir şeyden dolayı mı?

Bebe yine sinşr etti beni mememi görünce bile basıyor çığlığı, krem bile sürmüyorum acaba ondan mı etkilendi diye.. halim perişan saat 12:30 dan beri hastanede süt verme peşindeyim, sağıyorum onu veriyorlar. 7 de tekrar denicez. Dr emene kadar bırakmıcaz diyor.

heksi heksi sağol canım merak ettin. Sezaryen oldu kurtuldum.
efsunsuz efsunsuz iyiyim canım, insan olmaya çalışıyorum:)
@zehrayalcin87 kuzum, bebeğin umarım bir an önce anasının memesini kemirir. Kendine gelir. Herşey güzel olacak eminim.
@BahaRaslan99 hatun yalnız olmak iyiyimiş, karışan yok görüşen yok. Sen de iyi hisset:)

Herkese selamlar, dün hastaheden çıktık, ilk iki güne göre sabah iyiydim, kalktım dolandım, akşama kadar bebeğe baktım eşimle. Kayınvalidem ve annem yemek getirdiler biraz kalıp gittiler. Akşam tektik eşim enik ve ben. Sık sık emmek istedi, uyutmadı sağolsun, zaten analık uykusuzluk diye boşa demiyorlar 12 Haziran sabah saat 3:30' dan beri toplam 8 saat uyumamışımdır:) Eşim de elinden geldiğince destek oluyor ama uyandırmaya kıyamadım onu, sonunda sağolsun kendisi 1 saat aldı, ben o 1 saatte nasıl uyuduysam kendimi hala dinç hissediyorum.
Meme emiyor bizimki ama doymuyor mama da yiyor, emzirme meraklısı değildim hatta hiç öyle bir niyetim yoktu, ama enik o kadar çaresiz ki, taş kalbim yumuşadı:)
Sezaryen yaram sıkıntı çıkartmıyor, yatıp kalkmak zor tabi ama yapacak birşey yok başa gelen çekilir.
Enik işitme testinde bir kulağından geçemedi, tekrarlanacak. Diğer testleri haftaya. Kan grubu A- çıktı, yaslardayız. Çok zor bir grup.
Kediler oğlanı sevmedi, bakıp bakıp gidiyorlar:)
Şu anda hamilelik kiloma geri döndüm ama hunharca göbeğim var, sanki ben değildim az göbekli olan, resmen şişko gibiyim :)
Memeler arada yara oluyor, lasinohun sahibi de, formulünü bulan da trilyoner olsun:) hemen toparlıyor:)
Un helvası yiyin, tadı çok güzel ve sanırım süt yapıyor.
Benden haberler bunlar. 3 günlük analıktan ne kadar deneyim olur bilmem ama, aklıma geldikçe yazarım.

canım çok sevindim iyi olmana.. benim kan grubu da a rh negatif kızımınki de a negatif
en azından oğlan çocuğu kan uyuşmazlığı derdi olmaz
umarım işitme testinden de geçer..alet gelince bebek huzursuz oluyor belki ondan çıkmamış olabilir
ilk günler süt az geliyor ama bebek için o ilk süt çok önemli emmiş olmasına sevindim
ben de 3 gün mama verdim sonra kaşıkla vermeye başlamıştım emzirememiştim
göbek konusunu sorma
onu sonradan telafi etmeliyiz

kızlar sezaryen yerimde hafif kan pıhtısı olmuş.. emzirmek için çok uğraştım gece boyu.. dikiş yerim ağrımıştı..
normal mi bu?
bir de sezaryen yerinize krem sürüyor musunuz iz kalmaması için?

Back
X