heksi
sağol canım merak ettin. Sezaryen oldu kurtuldum.
efsunsuz
iyiyim canım, insan olmaya çalışıyorum:)
@zehrayalcin87 kuzum, bebeğin umarım bir an önce anasının memesini kemirir. Kendine gelir. Herşey güzel olacak eminim.
@BahaRaslan99 hatun yalnız olmak iyiyimiş, karışan yok görüşen yok. Sen de iyi hisset:)
Herkese selamlar, dün hastaheden çıktık, ilk iki güne göre sabah iyiydim, kalktım dolandım, akşama kadar bebeğe baktım eşimle. Kayınvalidem ve annem yemek getirdiler biraz kalıp gittiler. Akşam tektik eşim enik ve ben. Sık sık emmek istedi, uyutmadı sağolsun, zaten analık uykusuzluk diye boşa demiyorlar 12 Haziran sabah saat 3:30' dan beri toplam 8 saat uyumamışımdır:) Eşim de elinden geldiğince destek oluyor ama uyandırmaya kıyamadım onu, sonunda sağolsun kendisi 1 saat aldı, ben o 1 saatte nasıl uyuduysam kendimi hala dinç hissediyorum.
Meme emiyor bizimki ama doymuyor mama da yiyor, emzirme meraklısı değildim hatta hiç öyle bir niyetim yoktu, ama enik o kadar çaresiz ki, taş kalbim yumuşadı:)
Sezaryen yaram sıkıntı çıkartmıyor, yatıp kalkmak zor tabi ama yapacak birşey yok başa gelen çekilir.
Enik işitme testinde bir kulağından geçemedi, tekrarlanacak. Diğer testleri haftaya. Kan grubu A- çıktı, yaslardayız. Çok zor bir grup.
Kediler oğlanı sevmedi, bakıp bakıp gidiyorlar:)
Şu anda hamilelik kiloma geri döndüm ama hunharca göbeğim var, sanki ben değildim az göbekli olan, resmen şişko gibiyim :)
Memeler arada yara oluyor, lasinohun sahibi de, formulünü bulan da trilyoner olsun:) hemen toparlıyor:)
Un helvası yiyin, tadı çok güzel ve sanırım süt yapıyor.
Benden haberler bunlar. 3 günlük analıktan ne kadar deneyim olur bilmem ama, aklıma geldikçe yazarım.