2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tam aradığım şey. Bizim kız da havlusuna kaka yaptı. Dalan roxy kullanıyordum çıkmadı. Bir de dediğinden alayım arkadaşım sağol.
Froshun leke çıkarıcısı var bir de. Ben onu aldım. Lekeli yere sıkıyorum. Baby& me deterjanım. Çıkıyor leke.

Valla kaç kilo oldu hiç bilmiyorum canım. Kilo almadıysa bu kadar kaka yapmaktan diye korkmaya başladım. 1 ay kontrolüne az kaldı. Kötü birşey değil diyorsun sen öyle mi?

Aynen canım sindiriyo bence. Ben öyle düşünüyorum. Bir de yapabiliyo ne güzel, yapamasa nasıl zorlanır ağlar. Yapsınlar oh ne güzel

Yok sarı ve beyaz tanecikli. İshal ya da mukus bir kere oldu, onda yumurtadan alerji olmuş, zaten deneme yapıyordum, doktor yumurtayı kestirdi.

Kızlar pişik için öneriniz varmı?
Ben saf zeytinyağını tek geçerim.. bizim kız en sıcak günlerde doğdu,doğduğundan beri kullanıyorum maşallah kızarıklık bile olmadı hiç..

Sezeryanlı anneler korse kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız pamuklu korse tavsiyesi istiyorum.. dr.um kullanabilirsin dedi ama pek araştırma fırsatım olmuyor.. şimdilik çarşaf sarıyoruz

Kızlar 1 haziranda sezeryan oldum kanamam epey azalmıştı bikac gündür de gelmiyordu 15 dakika arayla tuvalete gittim parlak sulu bi kan geldi hem de epey başına böyle bişey gelen var mı şuan dr.a gidemicem de..

Yok sarı ve beyaz tanecikli. İshal ya da mukus bir kere oldu, onda yumurtadan alerji olmuş, zaten deneme yapıyordum, doktor yumurtayı kestirdi.

Eskiden çok tanecikli olurdu. Bu aralar bazen az tanecikli bazen de taneciksiz oluyor. Taneciksiz olunca ishal mi demek?

40 mevlüdü yapacak arkadaşlar hediyelik ne dağıtcaksınız?
Bütün derdim bitmişti de bi bu kalmıştı. Şeker falan mı dağıtsak öyle uğraşmasız, fikri olan var mı?

Eskiden çok tanecikli olurdu. Bu aralar bazen az tanecikli bazen de taneciksiz oluyor. Taneciksiz olunca ishal mi demek?
Tanecikli olması mama veriyorsan ondan oluyor. Sadece anne sütü alınca sıvı oluyor. Katı beslenmediği için kakasının sıvı olması normal

40 mevlüdü yapacak arkadaşlar hediyelik ne dağıtcaksınız?
Bütün derdim bitmişti de bi bu kalmıştı. Şeker falan mı dağıtsak öyle uğraşmasız, fikri olan var mı?
Ben 40 mevlüdünü 20sinde yaptım. Hediyelik Yasin, tesbih koydum bir keseye. Birde mevlüt akide şekeri koydum.

Eklentiler

• IMG_1234.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 52
Valla kaç kilo oldu hiç bilmiyorum canım. Kilo almadıysa bu kadar kaka yapmaktan diye korkmaya başladım. 1 ay kontrolüne az kaldı. Kötü birşey değil diyorsun sen öyle mi?
Benim bebe de cok yapiyo kakasini kilo alimi da olmasi gerektigi gibi. Sikinti degil yani icin rahat olsun. Bn de sivi diye ishal oldu galiba dedim doktora. Bakti asla degil yeni uyum sagliyo bagirsaklsri olmasi gereken bu kati olmaz demisti. Hatta olur da baska doktora fln gidersin ishal der bak sakin ilac kullanma gayet normal bu diye de uyardi bi de bebek ishal oldu diye nasil kendimden emin soylediysem artik doktora kadin uyarip durdu

Hayır anne sütü alımında normal, mama da alıyorsa 4-5 diyor. Üstten veriyoruz, alttan çıkıyor:)
Çok enteresan. Ben kaka yapmıyor diye götürdüğümde anne sütü alıyorsa 7 güne kadar normal dedi. Kilo alımı da gayet iyiydi o ay kızımın. Bana önemli olan çiş sayısı dedi doktorum. Her doktor başka bişey diyor. Şimdi de günde en fazla, 3 kere ama bezi dolduracak kadar yapıyor. Yine gayet iyi dedi doktor

Aynen arkadaşım Dr lar çok enteresan
Kiminki günde 7 kaka demiş kimin ki 7 güne kadar yapmiyorsa normal demiş
Tam bi tezatlik söz konusu
Okadar uc ki söylenenler artık iyiyi kötüye ayırt etmek biraz da bize düşüyor
Çünkü kime inanicaz bilmiyorum...

Canim o yumurtalari ne yapiyosunuz gittiginz yerden bi tane mi aliyosunuz hic hirsey bilmiyorum bilmeyenler icin daha ayritili anlatrmisin:)
Bazıları bir tane, bazıları üç tane verdi. Afiyetle yedik. Özel bir şey yapmadık. Nesli sürsün diyeymiş yumurta. Çikolata veren oldu. Un ve pirince elini batırdılar. Bereket için. Saçına un süren oldu, saçları beyazlayana kadar yaşasın diye. Ya da yine aynı mantıkla pamuk veren oldu. Yani bir sürü adet var. Herkes ne biliyorsa onu yaptı. Bir de sütün cok olsun diye su veriyor ev sahibi. Çoğuna ben söyledim, şunu yap, bunu ver diye Sen de seç beğen yap

Kızlar bebeğinizin camasirlarinda yumuşatıcı kullanıyormusunuz?
Ben dalın in bahar ninnisini kullanıyorum öyle güzel kokuyor ki tam bi bebek kokusu
Icimi açıyor resmen
Tavsiye ederim çok beğeniyorum kokusunu
Bebek cildine hassas ciltlere özel
Hipoalerjenik formül lu

Aslında çok da tezat değil... demekki bir günde 7 kere yapması ile yedi günde bir kere yapması arası normal sayılıyor kaka olayında. Yani günde 8-9 kere yaparsa ya da 8-9 günde bir kere yaparsa sorun var anlamına geliyor. Sonuçta yetişkin insanlarda da farkedtmiyor mu tuvalet ihtiyacı... eşim günde 2-3 kere gider ben ilaç almasam haftada bir anca... onun gibi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…